Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
1) Γιατι έπαιξε το ονομα του για τον ΠΑΟ , και θελουν να τον <<δέσουν>>
        2) Γιατι του αναγνωριζουν οτι ειναι καλος προπονητης και παραβλεπουν ενα ασχημο αποτελεσμα.
        3) Γιατι ειναι καλο παιδι και κανει οτι του λενε.

Διαλεξε οποιο θες . :grin:

Δηλαδή  τ' ότι αυτό , όπως καί το μπάσιμο της Ξάνθης  για  τα play-off , μπορεί να ήταν καί μήνυμα πρός  τους Αρειανούς δεν παίζει σαν 4η επιλογή  :think: ?

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δηλαδή  τ' ότι αυτό , όπως καί το μπάσιμο της Ξάνθης  για  τα play-off , μπορεί να ήταν καί μήνυμα πρός  τους Αρειανούς δεν παίζει σαν 4η επιλογή  :think: ?
Οτι ο Αστερας θελει να βγει η Ξανθη ευρωπη και να πεσει ο Αρης? Γιατι? Τι κερδιζει με αυτο?  :think:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Περαστικος, για ενα  :bigdick: περασα και φευγω !!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα τρελος εισαι, ειμαι ΑΕΚΑΚΗ και το πενεβωμαι !!!

Απλά  δεν  συνηθίζεις να επισκέπτεσαι το συγκεκριμένο νήμα , μακάρι να φέρεις  γούρι στην ομάδα  :thumbsup: !

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Οτι ο Αστερας θελει να βγει η Ξανθη ευρωπη και να πεσει ο Αρης? Γιατι? Τι κερδιζει με αυτο?  :think:

Εννοώ  ό Άρης να μην περιμένει " δώρο " ούτε απο τον Αστέρα που  συνεχίζει με  τον  ίδιο  προπονητή  για την επίτευξη τών στόχων του , αλλά ούτε καί απο την Ξάνθη  την τελευταία  αγωνιστική  απ' την στιγμή  που ή Ξάνθη πάει για play-off !

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Μακάρι. Αυτο άλλωστε δεν θελαμε πάντα? Οι αγωνες να παιζονται στο γηπεδο και οχι στα γραφεια των παραγοντων.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απλά  δεν  συνηθίζεις να επισκέπτεσαι το συγκεκριμένο νήμα , μακάρι να φέρεις  γούρι στην ομάδα  :thumbsup: !

Εχω κουραστει με την ομαδα, πανε χρονια τωρα, αλλα η αγαπη μου θα υπαρχει, στον χρονο αναλυωτη !!!  :idiot: :idiot: :idiot:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Εννοώ  ό Άρης να μην περιμένει " δώρο " ούτε απο τον Αστέρα που  συνεχίζει με  τον  ίδιο  προπονητή  για την επίτευξη τών στόχων του , αλλά ούτε καί απο την Ξάνθη  την τελευταία  αγωνιστική  απ' την στιγμή  που ή Ξάνθη πάει για play-off !

Αυτο εννοω και εγω για τον Αστερα , μετα απο ηττα εχει κινητρο να παιξει . Το Ξανθη - Αρης εξαρταται απο πολλά πραγματα.

Το κινητρο μετραει πολυ σε αυτα τα παιχνιδι . Αλλωστε πια πρωτοι - τελευταιοι την ιδια μπάλα παιζουν όλοι

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καληνυχτα, αγαπητα φιλαρακια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ !!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
  Το Ξανθη - Αρης εξαρταται απο πολλά πραγματα.
Ετσι,το βασικοτερο απ'ολα ειναι το αυριανο αποτελεσμα,αν τσιμπησετε εστω και βαθμο,η Ξανθη εχει κινητρο γιατι θα κυνηγαει εμας..
Αν σας κερδισουμε (και εφοσον δεν αυτοκοτονησουμε την επομενη αγωνιστικη με τα παγανελια παλι στα Γιαννενα) η Ξανθη ειναι αδιαφορη τελευταια αγωνιστικη με οτι αυτο συνεπαγεται!!!
Βεβαια αν δεν κερδισει και αυτη το νιονιο στη Ν.Σμυρνη παλι αδιαφορη θα ειναι με τον Αρη...TEXAS!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Άντε γαμήσου ρε!  :birdman:

Επισκέπτης
Άντε γαμήσου ρε!  :birdman:
Tσίμπα μούτρο:

image.ashx

Το ετοίμαζα για πάρτη μου, αλλά βλέπω να σου δίνω τα κλειδιά..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πράσινο το είχες πάρει ρε γιωτά?Δεν το θέλω...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στο μεταξύ πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να χάσει δύο φορές από τα ζέλια!  :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
το παιρνεις με σακακι

Το βράδυ μην χαθείς!  :zfuck:

Stories

Νέο!