nikos trelos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απλα προσπαθω να καταλαβω που το πας με διαφορετικα προφιλ κλπ.
Εχω απαντησει.
Εχω απαντησει.
O ΠΑΝΘΡ όμως έχει και ΚΕΡΚ τελευταία αγωνιστική, πιστεύω με νίκη εκεί σώνεται. Αντίθετα ΟΦΗ και ΒΕΡ μπήκαν στο πρόβλημα. Και η ισοπαλία με τον ΠΑΣ θα είναι πολύτιμη.Πανθρακικος - Οφη 3-1 στο 89΄
Ο αγωνας την άλλη βδομαδα , γινεται ο θάνατος σου ή ζωή μου.
Λιγο πριν μπει το γκολ του Αρη,ενας παιχτης του Ατρομητου λεει με τις μαλακιες που κανουμε ξεφτυλιζομαστε,και καμια φυλλαδα δεν το ανεφερε.Υστερα μου λες οτι δεν ηταν στημενοΕιδικα μετα το χθεσινο διπλο του Αρη στο Περιστερι.
BρούμμμμμμΣιγουρα μια ισοπαλια με τον Πας , μπορει να αποδειχθει χρυση. Πλεων καθε ποντος ειναι πολυτιμος. Ειδικα μετα το χθεσινο διπλο του Αρη στο Περιστερι.
Εβαλες μπροστά το τρακτέρ και μαρσαρεις?Bρούμμμμμμ
βρούουουμ........!!!
Για να δούμε σε ποιά πλευρά θα πάνε τα κουκούτσιαΕβαλες μπροστά το τρακτέρ και μαρσαρεις?
Διαφωνώ, δε μπορεί να ρισκάρει ο ΑΤΡ να θέλει νίκη στο τελευταίο ματς. Θα το παίξει το ματσάκι με τον ΟΦΗ κανονικά.Ο πλατανιας εχει σωθει. Και αν θελει ενα βαθμο , τον παιρνει τελευταια αγωνιστικη στο γηπεδο του απο τον Λεβαδειακο. Μπορει λοιπον να παει χαλαρα στην Βεροια την αλλη βδομαδα.
Στα τοσα μαγειρεματα , ο Ατρομητος να χασει και το επομενο ματς στον Οφη , δεν ειναι δυσκολο ουτε του στοιχιζει. Με μια νικη την τελευταια αγωνιστικη με μας , εξακολουθει να ειναι στα πλει-οφ.
Διομηδη θα φας ξυλο Δεν μπορω να καταλαβω γιατι μαρσαρειςBρούμμμμμμ
βρούουουμ........!!!