Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απο οτι ξερω ειναι φοροι που δεν εχουν καταβληθει,αν ξερεις και εσυ κατι παραπανω πες μας και εμας,γιατι φαινεται να γνωριζεις τα παντα που εχουν κανει οι υπολοιποι αλλα βγαζεις τον σαπιο παντα λαδι..λιγο περιεργο δεν ειναι;
ενω εσςυ πανατα ενοχο...και αυτο επισης περιεργο δεν ειναι ;οεο;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ειναι λιγο ακαταλαβιστικο το ποστ σου.
ΥΓ 33 χρονων ειμαι.
Για την υπόθεση καρνέση δεν εχει καταδικαστει ΚΑΝΕΝΑΣ πόσο φιλαθλος της ΑΕΚ. Αυτο μάλιστα το σενάριο, οτι οπαδος της αεκ καταφερε κ μπηκε μεσα στους ολυμπιακους κ μαχαιρωσε τον καρνεση, το λετε εσεις. Ξερεις όπως λεγατε κ για τα γεγονοτα στη ν. Σμυρνη οταν οπαδοι σας πλάκωσαν οιλογένεις κ εσείς, κ φυσικα κ εσύ αφου εισαι οργανέμος, λεγατε για "ξένες δυνάμεις καταδρομων". Παλια σας τεχνη κοσκινο
Οι δικοί μας ότι εκαναν η ομαδα το πληρωσε. Η δικη σας δεν ειχε τ κοτσια να το δεχτει. Σκατοκότες του κερατα. Ξενες καταδρομικες δυνάμεις, οπαδοί αλλων ομάδων που μπαίνουν στις δικές σας ομάδες για να σφάξουν 17 χρονα παιδάκια κ να σπάσουν στο ξύλο οικογένειες κ μακαλίες. Κ δε δέχομαι παρατηρήσεις από οπαδούς ομάδων που ο ίδιος τους ο πρόεδρος τους έχει πει "επιστημονες".
ΥΓ Αν υποθέσω οτι το 1982 ειναι η ξμερπμινία γέννησης σου ήσουν 13 χρονώμ στις φαδαρίες τις γλυφάδας δίπλα στο περισττικό χωρις την επιβλεψη απο τους γονεις σου;

Έγραφα από το κινητο και η αλήθεια είναι ότι το γάμησα

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και τι φταιω εγω ρε τυπε αν οι δικοι σου απατεωνες δεν αγαπαγαν την ομαδα σου ενω οι δικοι μου την αγαπαγαν;;
αλλο θρυλος αλλο αεκ...τι να κανω τωρα;;
η ουσια παραμενει η ιδια...πληρωσε να εισαι κυριος και ασε τις πασαρελες στη σερβια και τα ρεστα...
τα λεφτα μου ρεεεεεε
μιλαω σαν απλος ελληνας φορολογουμενος που μου χρωστας ....
Ρε σιχαμενε δεν ντρεπεσε καθολου?Ποιες πασαρελες ρε μουλε?Κατι χιλιομετρα πανω απο το κεφαλι σου εσκαγαν βομβες ρε αλητη...
Ποιο δημοσιο να πληρωσουμε ρε βρωμιαρη?Απο τα δικα σας κλεμμενα μεσα απο τις ιδιες μας τις τσεπες στις δικες σας τσεπες?
Ντροπη σου ρε,πιανεις στο στομα σου την ΑΕΚ ρε μουνοπανο?
Στον πολεμο πηγαμε ρε αλητη γιατι στραβωνεις?Μηπως γιατι βριζουμε τον παππου σου τον Αμερικανο?
Η δικη μας ιστορια εχει βυζαντιο,εχει δικεφαλο,εχει πολεμο φτωχεια και δυστυχια,η δικη μας ιστορια εχει εμβλημα,οχι εναν ΠΟΥΣΤΗ.
Η δικη σας ιστορια εχει σκατα,βαρκες,κουπια,διχτυα και πολυ γαυρου...αλητη που ειμαστε και το ιδιο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δεν ξερεις τι λες...η νετ εμπαινε μεσα απο ολες τις ομαδες αλλα φυσικα περισσοτερο απο μενα μιας και εγω επαιρνα τα περισσοτερα
(σαν εμπορικοτερη ομαδα οπως συμβαινει παντου και με ολα τα καναλια)
το αν εκανε η νετ ανοιγμα που δεν την συνεφερε να αναζητησεις την ευθυνη σε αυτην και οχι σε μενα που σαν επιχειρηση πουλησα το προιον μου στην καλυτερη τιμη...
δευτερον γινανε ρυθμισεις σε μενα εστω και χαριστικες οπως βεβαια και σε σενα...
η διαφορα μας ειναι στη συνεπεις (την γνωριζεις την λεξη;;)
εγω πληρωνα εσυ οχι...
τι να κανω ρε τυπε;;αυτη ειναι η αληθεια...ξερω σου χαλαει το παραμυθακι αλλα δεν φταιω...
ειναι απλα και το ξαναλεω...
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΣΥ ΟΧΙ!!!
Πληρωνες με λεφτα του κρατους...εκει ειναι η τεραστια διαφορα..Η ζιμενς ηταν μια τεραστια κανουλα χρηματος για τον ολυμπιακο και μην πεις οχι.και μην μου πεις οτι θεωρεις τυχαιο το οτι ΜΟΛΙΣ βγηκε το σκανδαλο ζιμενς στην φορα ξαφνικα δεν επεφταν λεφτα στον ολυμπιακο και γαμηθηκε ο κοκκαλης να πουλησει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καριολη πουσταρα γραφω τις αποψεις μου χωρις να βριζω...και μπαινεις και βριζεις...να πας να γαμηθεις...
η θα σταματησει αυτο η  ...
αει γαμησου ψωλοχυμα...
εχω γραψει ομορφα και ωραια τις αποψεις μου και μπαινεις και προκαλεις για να μασησω...
μουνι ...γαμημενε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε σιχαμενε δεν ντρεπεσε καθολου?Ποιες πασαρελες ρε μουλε?Κατι χιλιομετρα πανω απο το κεφαλι σου εσκαγαν βομβες ρε αλητη...
Ποιο δημοσιο να πληρωσουμε ρε βρωμιαρη?Απο τα δικα σας κλεμμενα μεσα απο τις ιδιες μας τις τσεπες στις δικες σας τσεπες?
Ντροπη σου ρε,πιανεις στο στομα σου την ΑΕΚ ρε μουνοπανο?
Στον πολεμο πηγαμε ρε αλητη γιατι στραβωνεις?Μηπως γιατι βριζουμε τον παππου σου τον Αμερικανο?
Η δικη μας ιστορια εχει βυζαντιο,εχει δικεφαλο,εχει πολεμο φτωχεια και δυστυχια,η δικη μας ιστορια εχει εμβλημα,οχι εναν ΠΟΥΣΤΗ.
Η δικη σας ιστορια εχει σκατα,βαρκες,κουπια,διχτυα και πολυ γαυρου...αλητη που ειμαστε και το ιδιο.
και που'σαι γυφτο...η ουσια παραμενει...
πληρωσε αυτα που χρωστας και ασε τις πασαρελες μουνι...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
μουλος εισαι πουτανα...και σε γαμαω μπασταρδε...σου γαμαω οτι αγαπας...οποιο η οποια ...μουνι,,,μουλε
Εισαι μεγαλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.
Απο κατι τετοια σιχαματα που δεν ξερουν τι γραφουν και προκαλουν κλωτσαμε και γκομενες.
Δεν μπορεις να γαμησεις τιποτα δικο μου πουστη κωλογαυρε.
Ετσι βγαλε απο μεσα σου τα σκατα που κουβαλας και σκεφτεσαι...
Αν εχεις αρχιδια στειλε και πμ.
Περιμενω...να γαμησεις οτι αγαπαω απο κοντα οχι πισω απο οθονες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τα παραμυθακια με τα πιμι μπασταρδε αλλου οχι σε μενα...ασε τις τζαμπα μαγκιες  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εισαι μεγαλος ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.
Απο κατι τετοια σιχαματα που δεν ξερουν τι γραφουν και προκαλουν κλωτσαμε και γκομενες.
Δεν μπορεις να γαμησεις τιποτα δικο μου πουστη κωλογαυρε.
Ετσι βγαλε απο μεσα σου τα σκατα που κουβαλας και σκεφτεσαι...
Αν εχεις αρχιδια στειλε και πμ.
Περιμενω...να γαμησεις οτι αγαπαω απο κοντα οχι πισω απο οθονες...
μονο αυτο μπορειτε πουτανες...μονο αυτο...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και που'σαι γυφτο...η ουσια παραμενει...
πληρωσε αυτα που χρωστας και ασε τις πασαρελες μουνι...
Απο εδω δεν γαμαω τιποτα δικο σου αλλα ουτε εσυ...δεν γινεται.
Μπηκαμε στις βομβες και τον πολεμο ρε βλακα και θυμωνεις γιατι η δικη σου ιστορια εχει πολεμο με τα σκατα που κολυμπας...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τα παραμυθακια με τα πιμι μπασταρδε αλλου οχι σε μενα...ασε τις τζαμπα μαγκιες  ;)
Εχεις αρχιδια?Μην βριζεις...Στειλε πμ να δουμε πως γαμας και ποιος ειναι μπασταρδος γαμω του κοκκαλη το σπιτι...στειλε.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Απο εδω δεν γαμαω τιποτα δικο σου αλλα ουτε εσυ...δεν γινεται.
Μπηκαμε στις βομβες και τον πολεμο ρε βλακα και θυμωνεις γιατι η δικη σου ιστορια εχει πολεμο με τα σκατα που κολυμπας...
ξεκολλα και να σεβεσαι τις αποψεις του αλλου οποιες και αν ειναι οταν δεν βριζου...
εξασφαλισε μου οτι θ α κανω νταραβερι μονο με σενα και με κανενα αλλο και ερχομαι οπου και οποτε θες και θα δουμε ποιθος θα γαμησει και τι στον αλλο μπασταρδε...
αλλα μονο εσενα και κανενα αλλο...μπορεις;;καντο και με εχεις ποτε θες τετ α τε..χωρις μα και μου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Οι σύνδεσμοι ΟΛΩΝ των ομαδων , απο την δεκαετια του 90 , ξεφυγαν απο τους λόγους που δημιουργηθηκαν και εγιναν κεντρα διακινησης ναρκωτικων και αλλων παρανομων πραξεων. Ο πρεζάκιας , γινοταν κλεφτης για να βγαλει την δόση του. Οι πιο πολυ αρχηγοι συνδεσμων , ειχαν και εχουν αμεση σχεση με τις ΠΑΕ , και ηταν  εμμεσα στο μισθολογιο τους για να τους κρατανε με το μερος τους.
Αν πρεπει να αναγνωρισουμε σε καποιους οτι ξεφυγαν απο αυτην την πολιτικη ανεξαρτητα για όποιους λογους και αν το εκαναν , ηταν ο Καπετανιος στον ΠΑΟ και ο Ντεμης στην ΑΕΚ.

Και ενα πραγματικο περιστατικο για του λογου το αληθες. Δεν θα αναφερω παραδειγμα απο τον Οσφπ αλλά απο την Δοξα Βυρωνα.
Πριν 10-12 χρονια τελειωνε το πρωταθλημα  και οι οπαδοι απο τον συνδεσμο της Δοξας Βυρωνας , κανονιζαν να πανε σε εκτος εδρας αγωνα για να ενισχυσουν την ομαδα τους που ηθελε να μπει σε μπαραζ. Ειχαν μαζευτει περιπου 150 ατομα μεχρη το Σαββατο αλλα τελικα την επομενη πηγαν μονο 50. Ο λόγος? Εκανε εφοδο η ασφαλεια το βραδυ εκει που μαζευονταν και επιασε κόσμο. Για ναρκωτικα και κλεφτρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom