Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Peacemaker_b.jpg
μα τώρα...ο κόσμος έχει προβλήματα...και να σφάζονται οι μαλάκες για τις ομάδες; πόσο καμμένος πια ο εγκέφαλος;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δηλαδή για να καταλάβω τώρα....

εσείς πλακώνεστε εδώ για να δείτε ποιος είναι πιο πολύ μάγκας οπαδός;
κι όχι μόνο εδώ αλλά και στα λοιπά αθλητικά θρεντ που ρίχνω μια ματιά τις τελευταίες 4-5 μέρες.

ΠΟΣΟ μαλάκες είστε;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας;
Εγω τιποτα. Ο χρηστίδης εγραψε κάτι για την ενέργεια ενος παπαρα οργανωμένου, που παίζει κ να μξν ειναι, της αεκκ του ειπα πως ούτε οι δικοι τους οι μπάσταρδοι είναι καλύτεροι κ έχουν κάνει πολύ χειροτερα χωρις τη τιμωρία ττου gay-rou κ ο αλλος το πηρε προσωπικά κ αρχισε τα "μαλακα" κ ήρθε να το παίξει αγιος οργανωμένος οπαδος

Επισκέπτης
Για την υπόθεση καρνέση δεν εχει καταδικαστει ΚΑΝΕΝΑΣ πόσο φιλαθλος της ΑΕΚ. Αυτο μάλιστα το σενάριο, οτο οπαδος της αεκ καταφερε κ μπηκε μεσα στους ολυμπιακους κ μαχαιρωσε τον καρνεση, το λετε εσεος. Ξερεις όπως λεγατε κ για τα γεγομοτα σρη ν. Σμυρνη οταν οπαδοι σας πλάκωσαν οιλογένεις λ εσείς, κ φυσικα κ ρσύ αφου εισαι οργανέμος λεγατε για ξένες δυνάμεις καταδρομων. Παλια σας τεχνη κοσκινο
Οι δικοί μας ότι εκαναν η ομαδα το πληρωσε. Η δικη σας δεν ειχε τ κοτσια να το δεκτει. Σκατοκότες του κερατα. Ξενες καταδρομικες δυνάμεις, οπαδοί αλλων ομάδων που μπαίνουν στις δικές σας ομάδες για να σφάξουν 17 χρονα παιδάκια κ να σπάσουν στο ξύλο οικογένειες κ μακαλίες. Λ δε δέχομαι παρατηρήσεις από οπαδούς ομάδων που ο ίδιος τους ο πρόεδρος τους έχει πει "επιστημμονες".
Αν υποθέσω οτι το 1982 ειναι η ξμερπμινία γέννησης σου ήσουν 13 χρονώμ στις φαδαρίες τις γλυφάδας δίπλα στο περισττικό χωρις την επιβλεψη απο τους γονεις σου;
ΥΓ
Ειναι λιγο ακαταλαβιστικο το ποστ σου.
ΥΓ 33 χρονων ειμαι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Για τετοιες στιγμες αξιζει να εισαι περηφανος για αυτη την ομαδα.
προσωπικα θα προτιμουσα να πήρωνατε κανενα ευρω στο δημοσιο που χρωστατε σε οποιον ανασαινει παρα να παιζετε φιλικα στη σερβια...
αλλα τεσπα αποψεις ειναι αυτες...
και ο αλλος να φαει δεν εχει αλλα ''περηφανος'' ειναι...
ειπαμε ...ο καθενας εχει τις δικιες του αληθειες..παντως ξαναλεω προσωπικα θα προτιμουσα να μην εισασταν λαμογια και να πληρωνατε απο το να ειστε λαμογια και να παιζετε φιλικα στη σερβια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
προσωπικα θα προτιμουσα να πήρωνατε κανενα ευρω στο δημοσιο που χρωστατε σε οποιον ανασαινει παρα να παιζετε φιλικα στη σερβια...
αλλα τεσπα αποψεις ειναι αυτες...
και ο αλλος να φαει δεν εχει αλλα ''περηφανος'' ειναι...
ειπαμε ...ο καθενας εχει τις δικιες του αληθειες..παντως ξαναλεω προσωπικα θα προτιμουσα να μην εισασταν λαμογια και να πληρωνατε απο το να ειστε λαμογια και να παιζετε φιλικα στη σερβια...
Ψαχνουμε να βρουμε καναν προεδρο και εμεις κατασκοπο της σταζι,μεγαλοαπατεωνα με εργα ελληνικου δημοσιου που να κανει συμβολαιο με την ΝΕΤ και να μπαινει μεσα σε καθε αγωνα ο ελληνας φορολογουμενος,να κανει αποκλειστικες συμφωνεις για το στοιχημα με μηχανακια φτιαγμενα της δικης του μονο εταιρειας,αλλα δεν βρισκουμε ρε συ.Αν ξερεις κανεναν πες το.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αντε από εδώ κ παπαρα (εσύ το πήγες σε προσωπικό) που θα τολμήσεις ρε να που πεις για ήθος. Σκατογαύρε. Που γελούσες με την επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟ στο Καραισκάκη κ γούσταρες τρελλά το πολεμικό τοπίο που δημιούργησες στη ριζούπολη. Μαλάκα. Ερχεσαι σε μένα να μου πεις για αυτόμ που την επεσε στην αθλήτρια σου από τη στιγμή που τον βρίζω αλλά για τα δικά σου μόκο ε; περίφανε γαύρε, τυπικέ ελληναρά μου. Τράβα μάθε ρε μαλάκα ποιοι ήταν, πόσο χρονό ήταν κ πως σκοτώθηκαν κ από ποιούς οι Μιχάλης Φιλόπουλος κ κθρίως ο Γίωργος Καρνέσης κ μετά να ξαναμπεις στο θρεντ να μιλήσεις στη πλειοψηφία των αεκτζήδων του θρεντ κ προσωπικά σε μένα για ήθος. Που θα μου πεις ΕΣΥ σε ΜΕΝΑ για την ορίτζιναλ. Έσενα περίμενα για να μάθω. Κάνε μου ρη χάρη να μσθεις για τους δικούς σου μπάσταρδους δολοφόνους κ άσε τους δικούς μου. Κάνε μου τη χάρη ρε παπάρα.
βρισκεσαι σε παραληρημα ,δεν ξερω τον λογο αλλα ουτε και με απασχολει...
φιλικη συμβουλη συνελθε και γινε ο παλιος γρηγορης (εκτος αν σε εχουν χακαρει)
εισαι ανιστορητος και παραπληροφορεις...
τον καρνεζη τον φαγανε αεκτζηδες και ας ηταν σε ματς με μενα (ετσι και αλλοιως στη γλυφαδα ηταν χωρις αντιπαλους οπαδους)
λες πολλα και αναφερεις νεκρους ξεχωριζοντας τα κοκκινα σκατα...
μαθε λοιπον οτι οπως σου ΞΑΝΑΕΙΠΑ σκατα ειναι και τα δικα σου
για να σε βοθησω να θυμηθεις μιας και παρουσιαζεις ''φονιαδες γαυρους'' (οχι οτι δεν ειναι αλλα ειναι τα ιδια και οι δικοι σου)

Ιανουάριος 1991: Ο δεύτερος νεκρός και μάλιστα ανήλικος! Ο 15χρονος Γιώργος Παναγιώτου, οπαδός του Ολυμπιακού, δέχεται κροτίδα στην κοιλιακή χώρα, στα επεισόδια που σημειώνονται πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια (διακόπηκε από τη ρίψη καπνογόνου). Ο νεαρός μαθητής πέφτει νεκρός

15 χρονων παλληκαρι νεκρο απο ανανδρο χτυπημα δολοφονικο στην κοιλιακη χωρα...συνελθε γρηγορη δεν ειναι στραβος ο γυαλος  ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ψαχνουμε να βρουμε καναν προεδρο και εμεις κατασκοπο της σταζι,μεγαλοαπατεωνα με εργα ελληνικου δημοσιου που να κανει συμβολαιο με την ΝΕΤ και να μπαινει μεσα σε καθε αγωνα ο ελληνας φορολογουμενος,να κανει αποκλειστικες συμφωνεις για το στοιχημα με μηχανακια φτιαγμενα της δικης του μονο εταιρειας,αλλα δεν βρισκουμε ρε συ.Αν ξερεις κανεναν πες το.
χαχαχαχαχαχ...ναι εσεις που ειχατε τους αγιους ψωμιαδη γιδοπουλο καρρα και μελισσανιδη ψαχνετε...
καλο....
αλλο ξερεις;;  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχ...ναι εσεις που ειχατε τους αγιους ψωμιαδη γιδοπουλο καρρα και μελισσανιδη ψαχνετε...
καλο....
αλλο ξερεις;;  :2funny: :2funny:
Επειδη μαλλον δεν γνωριζεις ο ψωμιαδης εχει κλεψει απο την ΑΕΚ και εχουν επιδικαστει 45 εκ ευρω.Ο γιδοπουλος εμεινε εναν χρονο,και δεν εχει μπλεχτει σε κατι.Μελισσανιδης και Καρρας στην διαρκεια που ηταν στην ΑΕΚ ειχαν αρκετα οικονομικα προβληματα για αυτο και αποχωρησαν απο την ΑΕΚ μετα απο 4 χρονια,οτι ακουστηκε για τον μελισσαν εγινε πολυ μετα απο την ενασχοληση του με την ΑΕΚ.Μην λες ανακριβειες επειδη παλι σε πονεσα με την αληθεια.
Σου αρεσει η οχι η ιστορια σου στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 20 χρονια ειναι βρωμικη.
Μεσα σου το ξερεις,οσο και σκουζεις για το αντιθετο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγω τιποτα. Ο χρηστίδης εγραψε κάτι για την ενέργεια ενος παπαρα οργανωμένου, που παίζει κ να μξν ειναι, της αεκκ του ειπα πως ούτε οι δικοι τους οι μπάσταρδοι είναι καλύτεροι κ έχουν κάνει πολύ χειροτερα χωρις τη τιμωρία ττου gay-rou κ ο αλλος το πηρε προσωπικά κ αρχισε τα "μαλακα" κ ήρθε να το παίξει αγιος οργανωμένος οπαδος
δεν ξερω γιατι αλλα αν εισαι εσυ δεν εισαι νηφαλιος...
ο χρηστιδης ειπε για εναν ''περηφανο'' αεκτζη που χτυπησε γυναικα και εσυ αρχισες να μιλας για δολοφονους γαυρους και οτι δεν δεχεσαι μαθηματα ηθους απο φονιαδες
9λες και εγω που σου εκανα τα ''μαθηματα'' δολοφονησα κανεναν)
αρχισες να βριζεις συλληβδην ΟΛΟΥΣ τους γαυρους (της 7) λεγοντας τους πουτανας γιους και χωρις να εξαιρεις κανεναν και ξανα σε ηρεμο τονο ο χρηστιδης και χωρις να σε ακολουθησει στην κατηφορα σου ζητησε να ηρεμησεις...
καντο για καλο δικο σου....με στεναχωρεις αφανταστα δεν ξερω τι σκατα εχεις παθει και μεταμορφωθηκες...
παλευω με νυχια και δοντια να διατηρησω το επιπεδο που εχουμε στις μεταξυ μας ανταλλαγες αποψεων...τα καταφερνω μια χαρα...ξερω οτι κατι τρεχει και τα τελευταια ποστ σιγουρα δεν σε εκφραζουν...
θα περιμεω με υπομονη να ηρεμησεις και να καταλαβεις την μαλακια σου ....δεν ειναι κακο να κανεις μια μαλακια...κακο ειναι να μην την παραδεχεσαι...
αυτα και περιμενω με αγωνια...
Υ.Γ αν σε εχουν χακαρει ακυρα ολα πραγματικε γρηγορη  :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Επειδη μαλλον δεν γνωριζεις ο ψωμιαδης εχει κλεψει απο την ΑΕΚ και εχουν επιδικαστει 45 εκ ευρω.Ο γιδοπουλος εμεινε εναν χρονο,και δεν εχει μπλεχτει σε κατι.Μελισσανιδης και Καρρας στην διαρκεια που ηταν στην ΑΕΚ ειχαν αρκετα οικονομικα προβληματα για αυτο και αποχωρησαν απο την ΑΕΚ μετα απο 4 χρονια,οτι ακουστηκε για τον μελισσαν εγινε πολυ μετα απο την ενασχοληση του με την ΑΕΚ.Μην λες ανακριβειες επειδη παλι σε πονεσα με την αληθεια.
Σου αρεσει η οχι η ιστορια σου στο ποδοσφαιρο τα τελευταια 20 χρονια ειναι βρωμικη.
και τι φταιω εγω ρε τυπε αν οι δικοι σου απατεωνες δεν αγαπαγαν την ομαδα σου ενω οι δικοι μου την αγαπαγαν;;
αλλο θρυλος αλλο αεκ...τι να κανω τωρα;;
η ουσια παραμενει η ιδια...πληρωσε να εισαι κυριος και ασε τις πασαρελες στη σερβια και τα ρεστα...
τα λεφτα μου ρεεεεεε
μιλαω σαν απλος ελληνας φορολογουμενος που μου χρωστας ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
βρισκεσαι σε παραληρημα ,δεν ξερω τον λογο αλλα ουτε και με απασχολει...
φιλικη συμβουλη συνελθε και γινε ο παλιος γρηγορης (εκτος αν σε εχουν χακαρει)
εισαι ανιστορητος και παραπληροφορεις...
τον καρνεζη τον φαγανε αεκτζηδες και ας ηταν σε ματς με μενα (ετσι και αλλοιως στη γλυφαδα ηταν χωρις αντιπαλους οπαδους)
λες πολλα και αναφερεις νεκρους ξεχωριζοντας τα κοκκινα σκατα...
μαθε λοιπον οτι οπως σου ΞΑΝΑΕΙΠΑ σκατα ειναι και τα δικα σου
για να σε βοθησω να θυμηθεις μιας και παρουσιαζεις ''φονιαδες γαυρους'' (οχι οτι δεν ειναι αλλα ειναι τα ιδια και οι δικοι σου)

Ιανουάριος 1991: Ο δεύτερος νεκρός και μάλιστα ανήλικος! Ο 15χρονος Γιώργος Παναγιώτου, οπαδός του Ολυμπιακού, δέχεται κροτίδα στην κοιλιακή χώρα, στα επεισόδια που σημειώνονται πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός στη Νέα Φιλαδέλφεια (διακόπηκε από τη ρίψη καπνογόνου). Ο νεαρός μαθητής πέφτει νεκρός

15 χρονων παλληκαρι νεκρο απο ανανδρο χτυπημα δολοφονικο στην κοιλιακη χωρα...συνελθε γρηγορη δεν ειναι στραβος ο γυαλος  ;)
Χωρις να θελω να σου χαλασω το παραμυθι οτι καποιος ΑΕΚτζης ηταν υπευθηνος για τον θανατο του ατυχου παιδιου,σου λεω οτι τετοιος τραυματισμος μπορει να γινει μονο αν σκασει απο πολυ κοντα η κροτιδα.το πιο πιθανο απο ολα ειναι οτι κραταγε καποιος συγγαυρος την κροτιδα διπλα στο παιδι και κατα λαθος αναψε και εγινε το κακο.

Επισκέπτης
Μαλακιες γραφει το αρθρο,απο φωτοβολιδα σκοτωθηκε το παλικαρακι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο για το βρωμικος ειναι σχετικο...
εγω σαν συλλογος δεν χρωσταω ευρω...αρα καθαρος...τα σεναρια που υποστηριζεις μενει να το αποδειξεις...μπορεις ;;καντο...
για μενα βρωμια ειναι να χρωχτας σε καποιον και να μην τον πληρωνεις δηθεν γιατι δεν εχεις ενω την ιδια ωρα τρως σε ακριβα ρεστωραν αστακους...
να στο κανω πιο λιανα μιας και εισαι λιγο...πως να το πω για να μην προσβαλλω; :think:...
α...περιορισμενης ευθυνης...
βρωμικος ειναι λοιπον αυτος που ενω εκκρεμουν δοσεις που ΚΑΚΩΣ ρυθμιστηκαν απο το 44 αντι να τις πληρωνει παει και πληρωνει ριβαλντους σκοκους μπλανκους και φερρερ με 2 εκατομμυρια το χρονο μπατζετ για το τημ (του φερρερ)
αυτος για μενα ειναι βρωμικος.... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαλακιες γραφει το αρθρο,απο φωτοβολιδα σκοτωθηκε το παλικαρακι
το ξερω ρε χαρε το γραφει...μεσα ημουνα στο ματς...
γνωρισα μετα και τον πατερα του...ηταν διευθυντης νομιζω στην τραπεζα πειραιως στον ταυρο...αγιος ανθρωπος...πανε χρονια βεβαια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χωρις να θελω να σου χαλασω το παραμυθι οτι καποιος ΑΕΚτζης ηταν υπευθηνος για τον θανατο του ατυχου παιδιου,σου λεω οτι τετοιος τραυματισμος μπορει να γινει μονο αν σκασει απο πολυ κοντα η κροτιδα.το πιο πιθανο απο ολα ειναι οτι κραταγε καποιος συγγαυρος την κροτιδα διπλα στο παιδι και κατα λαθος αναψε και εγινε το κακο.
εισαι αρρωστος...δεν ξερεις τι λες;;ηταν δολοφονικη ριψη στο ψαχνο την ωρα που μπαιναμε στο γηπεδο...μη λες μαλακιες ξεπερνας τα ορια...ηρεμησε...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και τι φταιω εγω ρε τυπε αν οι δικοι σου απατεωνες δεν αγαπαγαν την ομαδα σου ενω οι δικοι μου την αγαπαγαν;;
αλλο θρυλος αλλο αεκ...τι να κανω τωρα;;
η ουσια παραμενει η ιδια...πληρωσε να εισαι κυριος και ασε τις πασαρελες στη σερβια και τα ρεστα...
τα λεφτα μου ρεεεεεε
μιλαω σαν απλος ελληνας φορολογουμενος που μου χρωστας ....
Γιατι σου χρωσταω;σου πηρα λεφτα εσενα η απο το δημοσιο;αυτο εννοωειται αλλο γαυρος αλλο ΑΕΚ καμια σχεση τα 2 σωματεια ΕΥΤΥΧΩΣ.Πηγαινε πρωτα να ζητησεις τα λεφτα σου απο το σωματειο που επι χρονια διναμε σαν κρατος 2 δις για να το παιζει η ΝΕΤ και να μπαινει μεσα 1,2 καθε χρονο και μετα ελα να τα ζητησεις απο την ΑΕΚ.
Αλλωστε και εσυ στην ουσια δεν εχεις πληρωσει το πραγματικο χρεος του Κοσκωτα αλλα μερος αυτων.Που αυτο οντως ηταν χρεος και οχι αερας οπως της ΑΕΚ.Και μην μου πεις οτι εγιναν ρυθμισεις γιατι και για την ΑΕΚ ρυθμισμενα ειναι,δεν αναλαμβανουν ομως τις ευθυνες τους αυτοι που τα δημιουργησαν.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατι σου χρωσταω;σου πηρα λεφτα εσενα η απο το [size=30pt]δημοσιο[/size];αυτο εννοωειται αλλο γαυρος αλλο ΑΕΚ καμια σχεση τα 2 σωματεια ΕΥΤΥΧΩΣ.Πηγαινε πρωτα να ζητησεις τα λεφτα σου απο το σωματειο που επι χρονια διναμε σαν κρατος 2 δις για να το παιζει η ΝΕΤ και να μπαινει μεσα 1,2 καθε χρονο και μετα ελα να τα ζητησεις απο την ΑΕΚ.
Αλλωστε και εσυ στην ουσια δεν εχεις πληρωσει το πραγματικο χρεος του Κοσκωτα αλλα μερος αυτων.Που αυτο οντως ηταν χρεος και οχι αερας οπως της ΑΕΚ.Και μην μου πεις οτι εγιναν ρυθμισεις γιατι και για την ΑΕΚ ρυθμισμενα ειναι,δεν αναλαμβανουν ομως τις ευθυνες τους αυτοι που τα δημιουργησαν.
:headbang: :headbang:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο οτι ξερω ειναι φοροι που δεν εχουν καταβληθει,αν ξερεις και εσυ κατι παραπανω πες μας και εμας,γιατι φαινεται να γνωριζεις τα παντα που εχουν κανει οι υπολοιποι αλλα βγαζεις τον σαπιο παντα λαδι..λιγο περιεργο δεν ειναι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Γιατι σου χρωσταω;σου πηρα λεφτα εσενα η απο το δημοσιο;αυτο εννοωειται αλλο γαυρος αλλο ΑΕΚ καμια σχεση τα 2 σωματεια ΕΥΤΥΧΩΣ.Πηγαινε πρωτα να ζητησεις τα λεφτα σου απο το σωματειο που επι χρονια διναμε σαν κρατος 2 δις για να το παιζει η ΝΕΤ και να μπαινει μεσα 1,2 καθε χρονο και μετα ελα να τα ζητησεις απο την ΑΕΚ.
δεν ξερεις τι λες...η νετ εμπαινε μεσα απο ολες τις ομαδες αλλα φυσικα περισσοτερο απο μενα μιας και εγω επαιρνα τα περισσοτερα
(σαν εμπορικοτερη ομαδα οπως συμβαινει παντου και με ολα τα καναλια)
το αν εκανε η νετ ανοιγμα που δεν την συνεφερε να αναζητησεις την ευθυνη σε αυτην και οχι σε μενα που σαν επιχειρηση πουλησα το προιον μου στην καλυτερη τιμη...
δευτερον γινανε ρυθμισεις σε μενα εστω και χαριστικες οπως βεβαια και σε σενα...
η διαφορα μας ειναι στη συνεπεις (την γνωριζεις την λεξη;;)
εγω πληρωνα εσυ οχι...
τι να κανω ρε τυπε;;αυτη ειναι η αληθεια...ξερω σου χαλαει το παραμυθακι αλλα δεν φταιω...
ειναι απλα και το ξαναλεω...
ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΑ ΕΣΥ ΟΧΙ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom