Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μπασκετ δεκαετιας 90 θυμαμαι τα παντα. Μπορω να σου πω μεχρι και αποτελεσματα κυπελου πρωταθλητριων 93-95. Τα παρατησα οταν ο κοκκαλης εδιωξε τον ιωαννιδη για να παρει τον ζουρο(τον προπονητη computer συμφωνα με τον πρωταθλητη- που δεν ειχε ομως προπονησει ποτε ομαδα). Εχω και απειρα  τριποντα στο παταρι.
Επειδη σε εχω τσεκαρει μου κανει εντυπωση πως θυμασε τετοιες λεπτομεριες,εγω με ονοματα και ημερομηνιες (γενικα) ειμαι χαλιας

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδη σε εχω τσεκαρει μου κανει εντυπωση πως θυμασε τετοιες λεπτομεριες,εγω με ονοματα και ημερομηνιες (γενικα) ειμαι χαλιας
θυμησου που σε ειχα διορθωσει για την λιμοζ και τον παοκ παλιοτερα. ;)
εχω και τις κασετες της εποχης με τα ετησια αφιερωματα και τις βαζω να τις δω που και που.

ειμαι καθαρα μπασκετικος- μετα απο καθε ματς ευρολιγκας καθομαι στο σιτε της ευρολιγκας και κοιταζω τα στατιστικα στα παντα τουλαχιστον ενα δυωρακι το τρωω
και στο μπασκετ μπορω να δω οτιδηποτε ματς.μεχρι και α εσκα που εβαζε ο 902 εβλεπα καθε σαββατο μεσημερι :2funny: :2funny:.

ποδοσφαιρο περα απο ολυμπιακο δεν μπορω να δω τιποτα αλλο γιατι μου ειναι τελειως βαρετο ενα ματς που δεν υποστηριζω καποιον

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Με νίκη επί Πανθρ σωζόμαστε μαθηματικά αν είναι με 2 γκολ διαφορά. Με τον ΑΡΗ δεν έχουμε πλεονέκτημα είναι μπαράζ στην ισοβαθμία. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ το θέλει το ματς με τον ΑΡΗ. ΤΟ αποτέλεσμα ήταν διπλά άσχημο για μας αφού εκτός ότι πήρε ελπίδες ο ΑΡΗΣ, ο Ατρόμητος μπορεί να χρειάζεται τους βαθμούς τελευταία αγωνιστική μαζί μας.

Έχεις δίκιο για την ισοβαθμία με τον Άρη εγώ τα μπέρδεψα με την αλφαβητική κατάταξη ,  πάντως επαναλαμβάνω πολλά θα κριθούν απο το αυριανό παιχνίδι στην Κομοτηνή καί το επόμενο παιχνίδι του Ο.Φ.Η. με τον Ατρόμητο για το κατά πόσο στον χωρό της παραμονής θα μπεί καί ό Ο.Φ.Η. !  

Επισκέπτης
θυμησου που σε ειχα διορθωσει για την λιμοζ και τον παοκ παλιοτερα. ;)
εχω και τις κασετες της εποχης με τα ετησια αφιερωματα και τις βαζω να τις δω που και που.

ειμαι καθαρα μπασκετικος- μετα απο καθε ματς ευρολιγκας καθομαι στο σιτε της ευρολιγκας και κοιταζω τα στατιστικα στα παντα τουλαχιστον ενα δυωρακι το τρωω
και στο μπασκετ μπορω να δω οτιδηποτε ματς.μεχρι και α εσκα που εβαζε ο 902 εβλεπα καθε σαββατο μεσημερι :2funny: :2funny:.

ποδοσφαιρο περα απο ολυμπιακο δεν μπορω να δω τιποτα αλλο γιατι μου ειναι τελειως βαρετο ενα ματς που δεν υποστηριζω καποιον
Εγω το αντιθετο,θεωρω οτι τα πρωτα 3 δεκαλεπτα στο μπασκετ ειναι διαδικαστικα και μονο το 4το εχει ουσια και αξιζει να το παρακολουθησω,απ την αλλη μπορω να κατσω να δω ανετα αγωνα της τσαμπιοσιπ

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
κερδιζετε την δευτέρα σώζεστε εσείς και να μπει και κανεις άλλος στα play off ;)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Με νίκη επί Πανθρ σωζόμαστε μαθηματικά αν είναι με 2 γκολ διαφορά. Με τον ΑΡΗ δεν έχουμε πλεονέκτημα είναι μπαράζ στην ισοβαθμία.
Ειναι σιγουρο αυτό? Νομιζα οτι φέτος  δεν μετρανε τα αποτελέσματα αναμεσα στις ομαδες αλλα η συνολικη διαφορα γκολ. Εμεις πχ τωρα ειμαστε στο -9 , ενω ο Αρης στο -12
Ο Ατρομητος μετα τον τελικο κυπελου μαζι μας , και να μην χρειαζεται βαθμους , δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει οπως σημερα. Και καλυτερα έτσι. Να μην εχουμε υποχρεωση σε κανεναν.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κερδιζετε την δευτέρα σώζεστε εσείς και να μπει και κανεις άλλος στα play off ;)

Πιο ευκολα, χανει ο βαζελός , παιζουν αδιαφορα τα Γιαννενα και τσουπ σκάει το 2πλό !!

ΥΓ Τραγικο να μην αρχιζουν τα ματς την ιδια ώρα

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι σιγουρο αυτό? Νομιζα οτι φέτος  δεν μετρανε τα αποτελέσματα αναμεσα στις ομαδες αλλα η συνολικη διαφορα γκολ. Εμεις πχ τωρα ειμαστε στο -9 , ενω ο Αρης στο -12
Ο Ατρομητος μετα τον τελικο κυπελου μαζι μας , και να μην χρειαζεται βαθμους , δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει οπως σημερα. Και καλυτερα έτσι. Να μην εχουμε υποχρεωση σε κανεναν.

Δύο είναι τα κριτήρια ισοβαθμίας μεταξύ των ομάδων 1) βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια  & 2) διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Partizan+-+AEK+1999.jpg

Σαν σημερα 7 Απριλιου του 1999 ηταν που η ποδοσφαρικη ομαδα της ΑΕΚ εξεπληξε τον κοσμο
και πηγε να παιξει φιλικο αγωνα με την Παρτιζαν Βελιγραδιου σαν ενδειξη συμπαραστασης
στον σερβικο λαο που δοκιμαζοταν.Εν μεσω πολεμου ηταν η μοναδικη ομαδα που βρηκε το θαρος
να το κανει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για τετοιες στιγμες αξιζει να εισαι περηφανος για αυτη την ομαδα.

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Partizan+-+AEK+1999.jpg

Σαν σημερα 7 Απριλιου του 1999 ηταν που η ποδοσφαρικη ομαδα της ΑΕΚ εξεπληξε τον κοσμο
και πηγε να παιξει φιλικο αγωνα με την Παρτιζαν Βελιγραδιου σαν ενδειξη συμπαραστασης
στον σερβικο λαο που δοκιμαζοταν.Εν μεσω πολεμου ηταν η μοναδικη ομαδα που βρηκε το θαρος
να το κανει.

Με κάτι τέτοια  δείχνει ότι είναι Άλλη Εντελώς Κατάσταση  :rockon: :rockon: ! αλλά  να μην ξεχνάμε  επίσης ότι τελικά οί παρτιζάνοι μας " ανταμείψανε " με το να αδελφοποιηθούν με τα παόκια  καί να μας αντιμετωπίζουν με τον χειρότερο τρόπο όποτε έτυχε να παίξουμε σε ευρωπαική διοργάνωση  με κάποιο τμήμα τους όπως έγινε π.χ. με το χάντμπολ :jerking: :jerking: !

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
αεκ εδω αεκ εκει αεκ στη β εθνικη!!!!!!!!!!πουτσα γιαννιωτικη αυριο :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Χαλαρωσε κυριε μαλακα και  κοψε λιγο ρυθμο γιατι αν αρχισουμε τις γαμωμανες θα το μπουρδελεψουμε το θεμα,τετοιο ξεφτιλικι να χτυπησου γυναικα ουτε οι βαελοι δεν εχουν κανει στον ταφο του ινδου,ααα κυριε μαλακα μαθηματα ηθους απο εσας δεν δεχομαστε
Αντε από εδώ κ παπαρα (εσύ το πήγες σε προσωπικό) που θα τολμήσεις ρε να που πεις για ήθος. Σκατογαύρε. Που γελούσες με την επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟ στο Καραισκάκη κ γούσταρες τρελλά το πολεμικό τοπίο που δημιούργησες στη ριζούπολη. Μαλάκα. Ερχεσαι σε μένα να μου πεις για αυτόμ που την επεσε στην αθλήτρια σου από τη στιγμή που τον βρίζω αλλά για τα δικά σου μόκο ε; περίφανε γαύρε, τυπικέ ελληναρά μου. Τράβα μάθε ρε μαλάκα ποιοι ήταν, πόσο χρονό ήταν κ πως σκοτώθηκαν κ από ποιούς οι Μιχάλης Φιλόπουλος κ κθρίως ο Γίωργος Καρνέσης κ μετά να ξαναμπεις στο θρεντ να μιλήσεις στη πλειοψηφία των αεκτζήδων του θρεντ κ προσωπικά σε μένα για ήθος. Που θα μου πεις ΕΣΥ σε ΜΕΝΑ για την ορίτζιναλ. Έσενα περίμενα για να μάθω. Κάνε μου ρη χάρη να μσθεις για τους δικούς σου μπάσταρδους δολοφόνους κ άσε τους δικούς μου. Κάνε μου τη χάρη ρε παπάρα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
αεκ εδω αεκ εκει αεκ στη β εθνικη!!!!!!!!!!πουτσα γιαννιωτικη αυριο :grin:
απο οτι εχω καταλαβει λατρευεις τις πουτσες εσυ,ολο για αυτες μιλας.
Mπας και εισαι σαν αυτο το παλικαρι;
gay2.jpg

Επισκέπτης
Αντε από εδώ κ παπαρα (εσύ το πήγες σε προσωπικό) που θα τολμήσεις ρε να που πεις για ήθος. Σκατογαύρε. Που γελούσες με την επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟ στο Καραισκάκη κ γούσταρες τρελλά το πολεμικό τοπίο που δημιούργησες στη ριζούπολη. Μαλάκα. Ερχεσαι σε μένα να μου πεις για αυτόμ που την επεσε στην αθλήτρια σου από τη στιγμή που τον βρίζω αλλά για τα δικά σου μόκο ε; περίφανε γαύρε, τυπικέ ελληναρά μου. Τράβα μάθε ρε μαλάκα ποιοι ήταν, πόσο χρονό ήταν κ πως σκοτώθηκαν κ από ποιούς οι Μιχάλης Φιλόπουλος κ κθρίως ο Γίωργος Καρνέσης κ μετά να ξαναμπεις στο θρεντ να μιλήσεις στη πλειοψηφία των αεκτζήδων του θρεντ κ προσωπικά σε μένα για ήθος. Που θα μου πεις ΕΣΥ σε ΜΕΝΑ για την ορίτζιναλ. Έσενα περίμενα για να μάθω. Κάνε μου ρη χάρη να μσθεις για τους δικούς σου μπάσταρδους δολοφόνους κ άσε τους δικούς μου. Κάνε μου τη χάρη ρε παπάρα.
Ασφαλως και το παω επι προσωπικου απ τη στιγμη που βριζεις ολους τους οργανωμενους στη θυρα 7 μιας και ειμαι και εγω ενας απο αυτους,δευτερον εισαι φανερα τσαντισμενος και κανεις πολλα λαθακια.
Γραφεις για τη Ριζουπολη οταν εσυ και οι δικοι σου πανηγυριζαν για τα αισχη στη Φιλαδελφεια στο ματς με τον διαιτητη Ποντικη,επισης γραφεις για τον Καρνεζη που απο οσο ξερω εχει καταδικαστει οπαδος της ΑΕΚ για το γεγονος (μαλιστα ετυχε και ημουν εκει λιγα λεπτα μετα το συμβαν),μαθηματα ηθους τελος απο οπαδους της ομαδας που ο προεδρος αποθεωνετε που εβγαε πιστολια σε ποδοσφαιρικα γηπεδα επανειλημμένως,οσο για τον Φιλοπουλο αν εχεις στοιχεια και γνωριζεις κατι παραπανω μπορεις να πας στον εισαγγελεα και να τα παρουσιασεις γιατι εγω δεν ξερω.
Ειρωνια να μας λενε καφρους αυτοι που βαρεσαν κοριτσακι 20 χρονων και εναν ηλικιωμενο 20 σε εναν δεν νομιζεις?

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
απο οτι εχω καταλαβει λατρευεις τις πουτσες εσυ,ολο για αυτες μιλας.
Mπας και εισαι σαν αυτο το παλικαρι;
το βρηκες δικηγορε των βαζελομπαοκτζηδων και λοιπον αδικημενων του Ελληνικου ποδοσφαιρου :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
δηλαδή για να καταλάβω τώρα....

εσείς πλακώνεστε εδώ για να δείτε ποιος είναι πιο πολύ μάγκας οπαδός;
κι όχι μόνο εδώ αλλά και στα λοιπά αθλητικά θρεντ που ρίχνω μια ματιά τις τελευταίες 4-5 μέρες.

ΠΟΣΟ μαλάκες είστε;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ασφαλως και το παω επι προσωπικου απ τη στιγμη που βριζεις ολους τους οργανωμενους στη θυρα 7 μιας και ειμαι και εγω ενας απο αυτους,δευτερον εισαι φανερα τσαντισμενος και κανεις πολλα λαθακια.
Γραφεις για τη Ριζουπολη οταν εσυ και οι δικοι σου πανηγυριζαν για τα αισχη στη Φιλαδελφεια στο ματς με τον διαιτητη Ποντικη,επισης γραφεις για τον Καρνεζη που απο οσο ξερω εχει καταδικαστει οπαδος της ΑΕΚ για το γεγονος (μαλιστα ετυχε και ημουν εκει λιγα λεπτα μετα το συμβαν),μαθηματα ηθους τελος απο οπαδους της ομαδας που ο προεδρος αποθεωνετε που εβγαε πιστολια σε ποδοσφαιρικα γηπεδα επανειλημμένως,οσο για τον Φιλοπουλο αν εχεις στοιχεια και γνωριζεις κατι παραπανω μπορεις να πας στον εισαγγελεα και να τα παρουσιασεις γιατι εγω δεν ξερω.
Ειρωνια να μας λενε καφρους αυτοι που βαρεσαν κοριτσακι 20 χρονων και εναν ηλικιωμενο 20 σε εναν δεν νομιζεις?
Για την υπόθεση καρνέση δεν εχει καταδικαστει ΚΑΝΕΝΑΣ πόσο φιλαθλος της ΑΕΚ. Αυτο μάλιστα το σενάριο, οτο οπαδος της αεκ καταφερε κ μπηκε μεσα στους ολυμπιακους κ μαχαιρωσε τον καρνεση, το λετε εσεος. Ξερεις όπως λεγατε κ για τα γεγομοτα σρη ν. Σμυρνη οταν οπαδοι σας πλάκωσαν οιλογένεις λ εσείς, κ φυσικα κ ρσύ αφου εισαι οργανέμος λεγατε για ξένες δυνάμεις καταδρομων. Παλια σας τεχνη κοσκινο
Οι δικοί μας ότι εκαναν η ομαδα το πληρωσε. Η δικη σας δεν ειχε τ κοτσια να το δεκτει. Σκατοκότες του κερατα. Ξενες καταδρομικες δυνάμεις, οπαδοί αλλων ομάδων που μπαίνουν στις δικές σας ομάδες για να σφάξουν 17 χρονα παιδάκια κ να σπάσουν στο ξύλο οικογένειες κ μακαλίες. Λ δε δέχομαι παρατηρήσεις από οπαδούς ομάδων που ο ίδιος τους ο πρόεδρος τους έχει πει "επιστημμονες".
Αν υποθέσω οτι το 1982 ειναι η ξμερπμινία γέννησης σου ήσουν 13 χρονώμ στις φαδαρίες τις γλυφάδας δίπλα στο περισττικό χωρις την επιβλεψη απο τους γονεις σου;
ΥΓ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
δηλαδή για να καταλάβω τώρα....

εσείς πλακώνεστε εδώ για να δείτε ποιος είναι πιο πολύ μάγκας οπαδός;
κι όχι μόνο εδώ αλλά και στα λοιπά αθλητικά θρεντ που ρίχνω μια ματιά τις τελευταίες 4-5 μέρες.

ΠΟΣΟ μαλάκες είστε;
ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ... τι έχετε να χωρίσετε μεταξύ σας;

Peacemaker_b.jpg

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άλλο το οπαδικό ΠΕΙΡΑΓΜΑ για τις ομάδες - για να μην παρεξηγούμαστε αυτό είναι όχι μόνο θεμητό αλλά και όμορφο, έχει γέλιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom