You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ειναι γλυκια λεμεεεεε...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αχαχαχαχχαχαχαχ...τι επαθες ρε θηριο;;ηρεμα...Μαλάκα μου ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ γαμώ τα πάντα μου όλα μέσα γαμώ και τους 6εκ θεούς των Ιαπώνων. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!!!!!! ΟΧΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!! Δηλαδή το θέμα μας ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για να καταλάβω; Αν έπρεπε ΔΕΝ έπρεπε να δώσει το πέναλντι ή όχι;;;!! Δηλαδή διαβάσαμε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ που λέει πως ο διαιτητής ΚΑΚΩΣ δεν άφησε τη φάση να συνεχιστεί και ήθελε (και καλά) να στερίσει ένα σίγουρο γκολ της ΑΕΚ με ένα πέναλτι που υπάρχει πιθανότητα 70% να μπει!!!!! ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! Είπαμε να μη πολυπανυγηρίσουμε το 0-4 αφού ακόμα δεν έγινε τίποτα αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Γαμώ τη πουτάνα μου. ΤΕΛΙΚΑ δε μας φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ. Εμείς φταίμε. Χάνουμε μας φταίει ο διαιτητής που ΔΕΝ έδωσε το πέναλτι. Νικάμε; Μας φταίει ΠΑΛΙ ο διαιτητής που ΕΔΩΣΕ το πέναλντι.
δεν εχει να κανει με την αεκ η συζητηση...αν ευνοηθηκε η αδικηθηκε...
γενικη συζητηση για τους κανονισμους ειναι και αφορμη σταθηκε η συγκεκριμενη φαση...
αν καποιος ευνοηθηκε ειναι ο επομενος αντιπαλος της βεροιας που δεν θα παιξει ας πουμε ο καφες...
οτι και να δινοτανε το αποτελεσμα δεν αλλαζε...
ειπε κανεις οτι αμα μετραγε το γκολ οπως και επρεπε και δεν εμενε με δεκα η βεροια θα ισοφαριζε;;
γιατι τρελλαθηκες ρε γρηγορη;;;
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
ρε σεις λετε να τα πιστευει αυτα που λεει; :S
αν τα πιστευει χρειαζεται ψυχιατρο το ατομο. :S
χωρίς πλάκα, σίγουρα υπάρχει στην ψυχιατρική κάποια θεωρία που να περιγράφει την κατάστασή του. Νομίζει ότι ασχολούμαστε μ' αυτόν γιατί είναι σπουδαιότερος από εμάς. Δεν βλέπεις που γράφει συνεχώς ότι τριβόμαστε στην πούτσα του; Και τώρα περιμένει την απάντησή μου για να αυτοεπιβεβαιωθεί. Να "αποδείξει" ότι δεν μπορώ να τον γράψω στ' αρχίδια μου. Αυτό τον τυφλώνει και δεν τον αφήνει να δει την πραγματική αιτία που ασχολούμαστε μαζί του: για να κάνουμε χαβαλέ με τις ατέλειωτες παπαριές του.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χωρίς πλάκα, σίγουρα υπάρχει στην ψυχιατρική κάποια θεωρία που να περιγράφει την κατάστασή του. Νομίζει ότι ασχολούμαστε μ' αυτόν γιατί είναι σπουδαιότερος από εμάς. Δεν βλέπεις που γράφει συνεχώς ότι τριβόμαστε στην πούτσα του; Και τώρα περιμένει την απάντησή μου για να αυτοεπιβεβαιωθεί. Να "αποδείξει" ότι δεν μπορώ να τον γράψω στ' αρχίδια μου. Αυτό τον τυφλώνει και δεν τον αφήνει να δει την πραγματική αιτία που ασχολούμαστε μαζί του: για να κάνουμε χαβαλέ με τις ατέλειωτες παπαριές του.
καλη προσπαθεια οντως...
να ξερεις οτι εσενα δεν σε γραφω εντελως στα αρχιδια μου γιατι δεν εισαι εντελως καμμενος..
οφειλω να το ομολογησω γιατι δεν μπορω να αδικω ανθρωπους...
περισσοτερο στο θεμα με μενα εσυ αδικεις τον εαυτο σου...δειχνοντας εμμονη ...
στο αλλο το σκουπιδι δεν κανω καν παραθεση...
τον εχω γραμμενο στα αρχιδια μου (ετσι γραφεις στα αρχιδια σου ενα μαλακα και οχι ποσταροντας με ανυπομονησια σε καθε δικο του ποστ για να του πεις και καλα ποσο μαλακας ειναι )το ξερει και τρελλαινεται αλλα εγω εχω δηλωσει οτι με σκουπιδια δεν ασχολουμαι...
αλλο θεμα αυτο...με σενα εχω γαμω τις αντιπαραθεσεις με τρεκλλαινεις πολλες φορες το ομολογω αλλα τοσο μαλακα σαν αυτον δεν σε θεωρω...
σε αλλες φασεις εκτος απο την αντιπαραθεση μαζι μου που γινεσαι μαλακας και σου ξαναλεω στην ουσια αδικεις τον εαυτο σου (επειδη δεν συζητας αλλα μονο λες τι μαλακιες λεω και τι μαλακας ειμαι πραγμα που δειχνει εμμονη) εχεις αποψη και επιχειρηματολογεις...
δεν μπορω να σε καταταξω στην κατηγορια του σκουπιδιου...
και λογο αρθρωνεις και γενικα δειχνεις μια αλλη κουλτουρα ασχετως τα οποια σου κολημματα
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
τυπε hristidis δεν απαντας γιατι σε εχω κανει ρομπα αμετρητες φορες σε ολα οσα ειχαμε ερθει σε αντιπαραθεση.
αν θυμασαι ειχες αγανακτισει τοσο πολυ για τα ταπιδια που ετρωγες που ειχες βγαλει βρωμα οτι σου εβριζα την μανα μεσω π.μ. ;) και μετα αναγκαστικες να πεις την αληθεια.
για να ξεχωριζουμε τους αντρες απο τις κυλοτες,οχι τιποτα αλλο.
αν θυμασαι ειχες αγανακτισει τοσο πολυ για τα ταπιδια που ετρωγες που ειχες βγαλει βρωμα οτι σου εβριζα την μανα μεσω π.μ. ;) και μετα αναγκαστικες να πεις την αληθεια.
για να ξεχωριζουμε τους αντρες απο τις κυλοτες,οχι τιποτα αλλο.
gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Σόρρυ ρε μαν, αλλά από τα λίγα που διάβασα σχετικά με το αν έπρεπε να δώσει ή όχι το πέναλντι, κατάλαβα πως η όλη συζήτηση ήταν συνέχεια του πέναλντι που δεν έδωσε στο ματς της ΑΕΚ με τον ΟΣΦΠ. Γι αυτό τα πήρα.αχαχαχαχχαχαχαχ...τι επαθες ρε θηριο;;ηρεμα...
δεν εχει να κανει με την αεκ η συζητηση...αν ευνοηθηκε η αδικηθηκε...
γενικη συζητηση για τους κανονισμους ειναι και αφορμη σταθηκε η συγκεκριμενη φαση...
αν καποιος ευνοηθηκε ειναι ο επομενος αντιπαλος της βεροιας που δεν θα παιξει ας πουμε ο καφες...
οτι και να δινοτανε το αποτελεσμα δεν αλλαζε...
ειπε κανεις οτι αμα μετραγε το γκολ οπως και επρεπε και δεν εμενε με δεκα η βεροια θα ισοφαριζε;;
γιατι τρελλαθηκες ρε γρηγορη;;;
Αλλά και πάλι θεωρώ πως το γαμήσαμε το θέμα. ΣΥΝΗΘΩΣ και όχι μόνο στην Ελλάδα, όταν γίνεται πέναλντι ο διαιτητής δε περιμένει ννα δει την κατάληξη της φάσης. Το σφυρίζει ΑΜΕΣΩΣ. Ειδικά αν παίζει και κόκκινη στη μέση. Θυμάμαι σε ματς (β εθνικής Αγγλίας) είχε γίνει το εξης. Έγινε σουτ ο αμυντικός έκανε χέρι αλλά παρόλα αυτά η μπαλα πήγε στο πλεκτό. Ο διαιτητής ΔΕΝ έδωσε πέναλντι και έδωσε κίτρινη στον αμυντικό. Το τι έγινε ΔΕ πειγράφεται. Ο πάγκος της ομάδας που έβαλε γκολ σηκώθηκε ΟΛΟΣ στο πόδι. Γιατί ήθελαν ΚΑΤΑΡΧΑΣ να αποβληθεί ο αντίπαλος παίκτης. Με 10 παίκτες και πίσω (λογικά) στο σκορ είναι δύσκολο για μια ομάδα που είναι πίσω στο σκορ να βγει μπροστά χωρίς να κινδυνεύσει να φάει και άλλα
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα σε όλα τα Κιτρινόμαυρα αδέλφια.
ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7.30 Αεκτζήδες.
ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Καλημέρα.Καλημέρα σε όλα τα Κιτρινόμαυρα αδέλφια.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλημερα αδερφια!!!Παμε γερα το Σαββατο!!!!!
ΥΓ:Ξεκολλατε από το πεναλντυ ρε πούστη μου πια...τεσσερις σελίδες για μια φαση που δεν εκρινε και τιποτα.......Εχει δικιο ο Γρηγόρης!!!!
ΥΓ:Ξεκολλατε από το πεναλντυ ρε πούστη μου πια...τεσσερις σελίδες για μια φαση που δεν εκρινε και τιποτα.......Εχει δικιο ο Γρηγόρης!!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ντεμπούτο με την φανέλα της εθνικής Αργεντινής έκανε ο Νάτσο Σκόκο φορώντας το νο 21 στην πλάτη (μάλλον τυχαίο), στο χτεσινοβραδυνό φιλικό με την εθνική Βραζιλίας το οποίο έληξε 2-1 υπέρ της Αργεντινής με δύο δικά του τέρματα + το εύστοχο χτύπημα του στην διαδικασία των πέναλτυ που ακολούθησε.
Προσυπογράφω το άρθρο εκτός από το υστερόγραφο, διότι εγώ τουλάχιστον είμαι πεπεισμένος για τα γκαζάκια και τις σφαίρες... Ποιον ενδιαφέρουν όμως όλα αυτά πια? Προέχει ο πούστης ο Σιδηρόπουλος και ο... Λεβαδειακός.
Καλημέρα στους απανταχού Ενωσίτες!
Υ.Γ. Είχες δίκιο Ηλία... Τόσο μπορεί...
Υ.Γ.2 @ Έβαλντ Λίνεν
Όσοι άνοιξαν παρτίδες με τους οργανωμένους και πούλησαν οπαδιλίκι δεν είχαν ευτυχή κατάληξη Χερ Εβαλντ. Πρόσεχε μην έχεις και συ την ίδια κατάληξη.
Υ.Γ.3 Τί γίνεται ρε με τον Παυλή? Τόσο χειρότερος είναι από τον Φουρτάδο ή παίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε?
Προσυπογράφω το άρθρο εκτός από το υστερόγραφο, διότι εγώ τουλάχιστον είμαι πεπεισμένος για τα γκαζάκια και τις σφαίρες... Ποιον ενδιαφέρουν όμως όλα αυτά πια? Προέχει ο πούστης ο Σιδηρόπουλος και ο... Λεβαδειακός.
Καλημέρα στους απανταχού Ενωσίτες!
Υ.Γ. Είχες δίκιο Ηλία... Τόσο μπορεί...
Υ.Γ.2 @ Έβαλντ Λίνεν
Όσοι άνοιξαν παρτίδες με τους οργανωμένους και πούλησαν οπαδιλίκι δεν είχαν ευτυχή κατάληξη Χερ Εβαλντ. Πρόσεχε μην έχεις και συ την ίδια κατάληξη.
Υ.Γ.3 Τί γίνεται ρε με τον Παυλή? Τόσο χειρότερος είναι από τον Φουρτάδο ή παίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε?
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Εδώ χάσαμε άλλους κι άλλους...τον Σκόκο θα κρατούσαμε?
Τι να πούνε κι αυτοί που έχουνε λεφτά και δεν τον ψωνίσανε!!!
Bad Indian
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ετούτη εννοείςΕδώ χάσαμε άλλους κι άλλους...τον Σκόκο θα κρατούσαμε?
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μπορεί...αυτή θα την έχει ξεκωλιάσει σίγουρα κάποιος ΑΕΚτζής!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μια χαρά είμαστε...και σε κανονικό γήπεδο θα είχαμε σούπερ ατμόσφαιρα!
Που να χτυπάγαμε και όλα τα διαρκείας οι ουραγοί!
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αν δε παιζαμε και στην αλεποτρυπα.....οι περισσοτεροι θα μεναμε εξω....Μια χαρά είμαστε...και σε κανονικό γήπεδο θα είχαμε σούπερ ατμόσφαιρα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μικρό το κακό...έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει γήπεδο στα Φιλαδέλφεια με πόρτα!αν δε παιζαμε και στην αλεποτρυπα.....οι περισσοτεροι θα μεναμε εξω....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
Γηπεδο? Φιλαδελφεια?....οταν ξεχρεωσει η ελλαδιτσα θα κανουμε δικο μας γηπεδο....το 2056!!!!Μικρό το κακό...έτσι κι αλλιώς πρέπει να γίνει γήπεδο στα Φιλαδέλφεια με πόρτα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις