Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γενικα ισχυει:

When an offense is committed by a defender inside the team’s own penalty area, the definition of Potential changes from “probability” and “dangerous attack” to a goal actually being scored by the fouled team immediately following the foul or at most within another play. The “within a play” is not a hard and fast rule, but a “rule of thumb” subject to the opinion of the referee. The objective is to reward the attackers for scoring a goal despite the offense and not benefiting the defenders by replacing a sure goal with the roughly 70% probability of scoring a goal from a penalty kick.

Particularly when the offense involves violence, it becomes more important to stop play (and award the PK) than to increase the danger of further violence occurring. Even within the penalty area, the distance can still be greater (18 yards or more depending on the direction of the attack) or lesser (e.g., within the goal area) – in the former case, you might allow more play to occur before stopping for a penalty kick if a goal is not scored.

In short, if a goal is not scored right away, give the penalty kick.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
γενικα ισχυει:

When an offense is committed by a defender inside the team’s own penalty area, the definition of Potential changes from “probability” and “dangerous attack” to a goal actually being scored by the fouled team immediately following the foul or at most within another play. The “within a play” is not a hard and fast rule, but a “rule of thumb” subject to the opinion of the referee. The objective is to reward the attackers for scoring a goal despite the offense and not benefiting the defenders by replacing a sure goal with the roughly 70% probability of scoring a goal from a penalty kick.

Particularly when the offense involves violence, it becomes more important to stop play (and award the PK) than to increase the danger of further violence occurring. Even within the penalty area, the distance can still be greater (18 yards or more depending on the direction of the attack) or lesser (e.g., within the goal area) – in the former case, you might allow more play to occur before stopping for a penalty kick if a goal is not scored.

In short, if a goal is not scored right away, give the penalty kick.

κι από αυτό έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα στο πέναλτυ;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε παιδια ο κανονισμος ειναι απλουστατος δεν καταλαβαινω γιατι μπερδευομαστε...
ενα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεονεκτημα στο πεναλτυ και το δευτερο τι εννοει ο κανονισμος λεγοντας πλεονεκτημα...
λοιπον...
οταν ο επιθετικος που του γινεται το πεναλτυ εχει σουταρει την μπαλλα η αυτη εχει κοντραρει καπου και η φυσικη και αμεση καταληξη της ειναι να μπει γκολ τοτε η φαση αφηνεται ....αλλα θελει λιγη οξυδερκεια απο τον διατητη (παντα παιζει ρολο ο ανθρωπινος παραγοντας και ο κανονισμος δινει παντα μεγαλη αρμοδιοτητα στην κριση του διαιτητη)...
αν ομως την ωρα του πεναλτυ η μπαλλα παει σε συμπαικτη (του παθοντα) ακομα και αν αυτος βρισκεται σε κενο τερμα τοτε ΔΕΝ υπαρχει πλεονεκτημα ...(οπως θα γινοταν αν η φαση εηταν εκτος περιοχης) ...σφυριζεται πεναλτυ...
με λιγα λογια χτες ο διαιτητης εκανε λαθος...
επρεπε να μετρησει γκολ και να βγαλει κιτρινη καρτα...(οπως και στην περιπτωση που αποκρουει ενας παιχτης με το χερι στο τερμα πανω ...αν μπει γκολ μετραει και ο παιχτης τρωει καρτα κιτρινη αν πετυχει η αποκρουση και δεν μπει γκολ σφυριζεται  πεναλτυ και ο παιχτης που εκανε την παραβαση αποβαλλεται...
απλα πραγματα...
χτες η φαση ειναι καθαρη...
γκολ και κιτρινη...
απλα ο μαλακας βιαστηκε και δεν περιμενε ενα κλασμα ωστε να κανει το σωστο...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ενα ειναι οτι δεν υπαρχει πλεονεκτημα στο πεναλτυ και το δευτερο τι εννοει ο κανονισμος λεγοντας πλεονεκτημα...
λοιπον...
οταν ο επιθετικος που του γινεται το πεναλτυ εχει σουταρει την μπαλλα η αυτη εχει κοντραρει καπου και η φυσικη και αμεση καταληξη της ειναι να μπει γκολ τοτε η φαση αφηνεται ....αλλα θελει λιγη οξυδερκεια απο τον διατητη (παντα παιζει ρολο ο ανθρωπινος παραγοντας και ο κανονισμος δινει παντα μεγαλη αρμοδιοτητα στην κριση του διαιτητη)...
[size=18pt]αν ομως την ωρα του πεναλτυ η μπαλλα παει σε συμπαικτη (του παθοντα) ακομα και αν αυτος βρισκεται σε κενο τερμα τοτε ΔΕΝ υπαρχει πλεονεκτημα ...(οπως θα γινοταν αν η φαση εηταν εκτος περιοχης) ...σφυριζεται πεναλτυ...[/size]
επρεπε να μετρησει γκολ και να βγαλει κιτρινη καρτα...(οπως και στην περιπτωση που αποκρουει ενας παιχτης με το χερι στο τερμα πανω ...αν μπει γκολ μετραει και ο παιχτης τρωει καρτα κιτρινη αν πετυχει η αποκρουση και δεν μπει γκολ σφυριζεται  πεναλτυ και ο παιχτης που εκανε την παραβαση αποβαλλεται...
απλα πραγματα...
γκολ και κιτρινη...
απλα ο μαλακας βιαστηκε και δεν περιμενε ενα κλασμα ωστε να κανει το σωστο...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι μπορεί να σκαρφιστεί το μυαλό του ανθρώπου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι μπορεί να σκαρφιστεί το μυαλό του ανθρώπου...
δεν καταλαβα την παραθεση...ειναι κατι που δεν αντιληφθηκες;;;
περαν του κομπλεξ που σε διακατεχει απεναντι μου;;
αν επι της ουσιας δεν εχεις καταλαβει κατι μπορω να γινω πιο επεξηγηματικος...
για το αλλο δεν μπορω να σε βοηθησω...
υπαρχουν ειδικοι...μην γινουν και κλεφτες οι ανθρωποι...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν καταλαβα την παραθεση...ειναι κατι που δεν αντιληφθηκες;;;
περαν του κομπλεξ που σε διακατεχει απεναντι μου;;
αν επι της ουσιας δεν εχεις καταλαβει κατι μπορω να γινω πιο επεξηγηματικος...
για το αλλο δεν μπορω να σε βοηθησω...
υπαρχουν ειδικοι...μην γινουν και κλεφτες οι ανθρωποι...

εκτός του ότι είσαι τερψίπρωκτος με προτίμηση στις μαύρες μαλαπέρδες, είσαι και μπούφος. Δείχνει το ποστ μου ότι κάτι δεν κατάλαβα; Ή μήπως ότι γράφεις μαλακίες;

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Απλα θα πω κατι, Η  Α.Ε.Κ.  ειναι μεγαλη ΟΜΑΔΑ και μεγαλος ΣΥΛΛΟΓΟΣ !!!

Απλα θα κανουμε υπομονη και επιμονη, για να δουμε ξανα την ομαδα μας, εκει που της αρμοζει !!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εκτός του ότι είσαι τερψίπρωκτος με προτίμηση στις μαύρες μαλαπέρδες, είσαι και μπούφος. Δείχνει το ποστ μου ότι κάτι δεν κατάλαβα; Ή μήπως ότι γράφεις μαλακίες;
μαλιστα...ξαναλεω λοιπον οτι μαλακιες δεν γραφω και αν το νομιζεις μαλλον δεν καταλαβες...
αν θες να γινεις πιο συγκεκριμενος και που ειναι η μαλακια (που πιστυεις οτι ειπα) μπορει να κανουμε συζητηση...
ξαναλεω αν την στιγμη που γινεται το πεναλτυ η μπαλλα παει σε συμπαικτη του παθοντα ακομα και αν αυτος ειναι μπροστα σε κενο τερμα ΔΕΝ υπαρχει πλεονεκτημα και σφυριζεται πεναλτυ...
αν η αμεση συνεχεια της φασης ειναι να μπει γκολ μετραει το γκολ και ''παρακαμπτεται'' το πλεονεκτημα...
περιμενω να δω τι μαλακιες πιστευεις οτι ειπα...
α...και προς ενημερωση σου ...τις περισσοτερες φορες που καποιος δεν καταλαβαινει κατι ο ιδιος δεν το νοιωθει...νομιζει οτι εχει καταλαβει και πολλες φορες κανει και τον πονηρο  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και επειδη μου εχεις αποδειξει οτι εισαι λιγακι...αργοστροφος φαντασου μια σκηνη...
στηην συγκεκριμενη φαση της βεροιας  το γκολ επρεπε να μετρησει...αν ομως πεταγοταν την ωρα που κυλαγε η μπαλλα ενας παιχτης της αεκ και την εβαζε γκολ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΕΝΑΛΤΥ...
να σου συστησω αλλη φορα να εισαι λιγο πιο ψυχραιμος και λιγοτερο βιαστικος και μην συνεπαιρνεσαι απο την καβλα του να νομιζεις οτι επιασες τον χρηστιδη αδιαβαστο και γρηγορα γρηγορα να βιαστεις να τον ''κανεις ρομπα'' ;)
φιλικα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
αλλα τελικα γιωργη λιγη σημασια εχει τι λεω εγω και αν αυτα ειναι σωστα..
σημασια εχει οτι οτι και αν λεω ειτε ειναι σωστα ειτε οχι εσυ μπορεις να πατησεις τα πληκτρα του πι σι σου και να πεις οτι εγω λεω μαλακιες...
τι σημασια εχει εξ'αλλου τι συμβαινει...
σημασια εχει τι θελουμε εμεις να εχει συμβει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
προφανως για τον Χρηστιδη το οτι σφυριξε το πεναλτυ πριν μπει το γκολ ειναι ψιλα γραμματα  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε συ χρηστιδη σε εχει κανει ο best ρομπα οπως σε εχω κανει και εγω απειρες φορες.
και ομως συνεχιζεις ρε φιλε να γινεσαι περισσοτερο.σε θαυμαζω για αυτο.

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.596
μαλιστα...ξαναλεω λοιπον οτι μαλακιες δεν γραφω και αν το νομιζεις μαλλον δεν καταλαβες...
αν θες να γινεις πιο συγκεκριμενος και που ειναι η μαλακια (που πιστυεις οτι ειπα) μπορει να κανουμε συζητηση...
ξαναλεω αν την στιγμη που γινεται το πεναλτυ η μπαλλα παει σε συμπαικτη του παθοντα ακομα και αν αυτος ειναι μπροστα σε κενο τερμα ΔΕΝ υπαρχει πλεονεκτημα και σφυριζεται πεναλτυ...
αν η αμεση συνεχεια της φασης ειναι να μπει γκολ μετραει το γκολ και ''παρακαμπτεται'' το πλεονεκτημα...
περιμενω να δω τι μαλακιες πιστευεις οτι ειπα...
α...και προς ενημερωση σου ...τις περισσοτερες φορες που καποιος δεν καταλαβαινει κατι ο ιδιος δεν το νοιωθει...νομιζει οτι εχει καταλαβει και πολλες φορες κανει και τον πονηρο  ;) ;)
Αν μπορείς να μας δείξεις και που βασίζεις την ερμηνεία σου καλά θα ήταν. Κατά τ' άλλα πολύ μιλάς κι αν δεν κάνω λάθος σε ξένο σπίτι οπότε άδειασέ μας τη γωνιά κι άφησέ μας να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ως γνήσιοι δικέφαλοι.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
λοιπον...
αν ομως την ωρα του πεναλτυ η μπαλλα παει σε συμπαικτη (του παθοντα) ακομα και αν αυτος βρισκεται σε κενο τερμα τοτε ΔΕΝ υπαρχει πλεονεκτημα ...(οπως θα γινοταν αν η φαση εηταν εκτος περιοχης) ...σφυριζεται πεναλτυ...
απλα πραγματα...
γκολ και κιτρινη...
[size=20pt]απλα ο μαλακας βιαστηκε και δεν περιμενε ενα κλασμα ωστε να κανει το σωστο...[/size]
:zombie: :zombie: :zombie: :zombie:
ποσο κομπλεξικοι μαλακες παιζει να ειστε...αποκτηστε ρε μαλακες ζωη...αφηστε τον χρηστιδη και μην ασχολειστε μαζι του αφου λεει μαλακιες...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Αν μπορείς να μας δείξεις και που βασίζεις την ερμηνεία σου καλά θα ήταν.
μισο λεπτο να σου δειξω δικεφαλη κοτα..
γυρνα πισω και κοιτα στη τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου ...εκει ακριβως την στηριζω...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μαλάκα μου ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ γαμώ τα πάντα μου όλα μέσα γαμώ και τους 6εκ θεούς των Ιαπώνων. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!!!!!! ΟΧΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!! Δηλαδή το θέμα μας ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για να καταλάβω; Αν έπρεπε ΔΕΝ έπρεπε να δώσει το πέναλντι ή όχι;;;!! Δηλαδή διαβάσαμε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ που λέει πως ο διαιτητής ΚΑΚΩΣ δεν άφησε τη φάση να συνεχιστεί και ήθελε (και καλά) να στερίσει ένα σίγουρο γκολ της ΑΕΚ με ένα πέναλτι που υπάρχει πιθανότητα 70% να μπει!!!!! ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! Είπαμε να μη πολυπανυγηρίσουμε το 0-4 αφού ακόμα δεν έγινε τίποτα αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Γαμώ τη πουτάνα μου. ΤΕΛΙΚΑ δε μας φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ. Εμείς φταίμε. Χάνουμε μας φταίει ο διαιτητής που ΔΕΝ έδωσε το πέναλτι. Νικάμε; Μας φταίει ΠΑΛΙ ο διαιτητής που ΕΔΩΣΕ το πέναλντι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μισο λεπτο να σου δειξω δικεφαλη κοτα..
γυρνα πισω και κοιτα στη τελευταια στροφη της κωλοτρυπιδας σου ...εκει ακριβως την στηριζω...

να και η απόδειξη του πόσο μεγάλη πούστρα είσαι. Όποτε γουστάρεις μιλάς σοβαρά, όποτε γουστάρεις βρίζεις ή το γυρνάς στην τρελλίτσα. Και μου ζητάς μετά να κουβεντιάσουμε; Το πρέπον είναι να σε γράφουμε στ' αρχίδια μας ή να σε δουλεύουμε. Μην ανησυχείς, ο γυαλός είναι στραβός, εσύ μια χαρά αρμενίζεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μαλάκα μου ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ γαμώ τα πάντα μου όλα μέσα γαμώ και τους 6εκ θεούς των Ιαπώνων. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!!!!!! ΟΧΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ. ΣΟΒΑΡΑ;!!!!! Δηλαδή το θέμα μας ποιο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ για να καταλάβω; Αν έπρεπε ΔΕΝ έπρεπε να δώσει το πέναλντι ή όχι;;;!! Δηλαδή διαβάσαμε ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ που λέει πως ο διαιτητής ΚΑΚΩΣ δεν άφησε τη φάση να συνεχιστεί και ήθελε (και καλά) να στερίσει ένα σίγουρο γκολ της ΑΕΚ με ένα πέναλτι που υπάρχει πιθανότητα 70% να μπει!!!!! ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΟΜΑΣΤΕ ΕΓΩ ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! Είπαμε να μη πολυπανυγηρίσουμε το 0-4 αφού ακόμα δεν έγινε τίποτα αλλά όχι να πάμε και στο άλλο άκρο. Γαμώ τη πουτάνα μου. ΤΕΛΙΚΑ δε μας φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ. Εμείς φταίμε. Χάνουμε μας φταίει ο διαιτητής που ΔΕΝ έδωσε το πέναλτι. Νικάμε; Μας φταίει ΠΑΛΙ ο διαιτητής που ΕΔΩΣΕ το πέναλντι.  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

χαλάρωσε ρε μεγάλε. Η κουβέντα είναι λίγο οφ τόπικ. Έτσι απλά και τίποτα παραπάνω. Πρώτη φορά είναι σε αθλητικό θρεντ που κουβεντιάζουμε για εφαρμογή κανονισμών; Ε, έτυχε τώρα να γίνει στο χανουμοθρεντ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν μπορείς να μας δείξεις και που βασίζεις την ερμηνεία σου καλά θα ήταν. Κατά τ' άλλα πολύ μιλάς κι αν δεν κάνω λάθος σε ξένο σπίτι οπότε άδειασέ μας τη γωνιά κι άφησέ μας να τσακωνόμαστε μεταξύ μας ως γνήσιοι δικέφαλοι.

μεγάλε μου είσαι νέος και ίσως δεν έχεις καταλάβει ότι ο τύπος έχει κάνει δική του σχολή κι ερμηνεύει τους κανονισμούς με δικό του τρόπο. Και τον ίδιο τον Πλατινί ή τον Κολίνα να φέρεις και να του βεβαιώσει ότι κάνει λάθος, πιο πιθανό είναι να σου βρει κάποια σκοπιμότητα αυτών των 2, παρά να παραδεχτεί ότι είπε μαλακία

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε δε γαμιεσαι λεω εγω...που θες και να με γραψεις στα αρχιδια σου...καντο αν μπορεις σε προκαλω...
σε αλλον εκαναν ενα ποστ και εγραψες δυο εσυ χωρις να σου απευθυνει τον λογο κανενας...με αλλον μιλαω εσυ πεταγεσαι και κανεις δυο ποστ...
αν εχεις αρχιδια γραψε με στα αρχιδια σου....
οσο για την ουσια του θεματος δεν του τα ειπα επειδη με ρωτησε που στηριζω αυτα που λεω αλλα για τις υπολοιπες μαγκιες του στυλ ξεκουβαλα απο δω και τα λοιπα...γκε γκε;;
ακου να με γραψει στα αρχιδια του ...
αφου ειστε τρεις τεσσερις μαλακες που η ζωη τους ειναι το μπου και περιεμενετε ποτε θα ποσταρετε για να παρετε αναπνοες και να ζησετε
αχαχαχαχαχχαχα...
ρε σας τα ειχα πει απο την αρχη...
ειναι πολυ γλυκια η πουτσα του χρηστιδη για να μπορεσετε να αντισταθειτε...
γραφω κατι και πεταγονται δυο τρεις μαλακες να μου ''την πουν''
λες να μην σας εχουν παρει χαμπαρι ολοι ρε;; :2funny: :2funny: :2funny:
αντε ξεκολλατε λιγο λεμε....για να σε δω ...μπορεις να με γραψεις στα αρχιδια σου;; :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom