gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Του χρόνου ξεκινάει η ανάπτυξη οπότε θα βάλουμε μπρος και το ΝΑΟ!Γηπεδο? Φιλαδελφεια?....οταν ξεχρεωσει η ελλαδιτσα θα κανουμε δικο μας γηπεδο....το 2056!!!!
Του χρόνου ξεκινάει η ανάπτυξη οπότε θα βάλουμε μπρος και το ΝΑΟ!Γηπεδο? Φιλαδελφεια?....οταν ξεχρεωσει η ελλαδιτσα θα κανουμε δικο μας γηπεδο....το 2056!!!!
Τα εντάξει παιδιά είναι καλοδεχούμενα. ;)Να ερθω και εγω να κανουμε μπουγιο?
Παρατήστε τις γκόμενες σας τις γυναίκες σας τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις.
Η ΑΕΚΑΡΑ μας χρειάζεται.
Περα απ την πλακα χανουμια στηριξτε την ομαδα σας.Τα εντάξει παιδιά είναι καλοδεχούμενα. ;)
Σηκωθείτε απο ντιβάνια,καρέκλες,καναπέδες,ντιβανοκασέλες,κρεβάτια.......και ελάτε όλοι γήπεδο.το σπίτι μου το άφησα
την γκόμενα παράτησα
και ήρθα εδώ για να σου πω
Φουρτάδο πόσο σε αγαπώ
Ελπίζω εως τότε να υπάρχει ΕλλάδαΠερα απ την πλακα χανουμια στηριξτε την ομαδα σας.
Οι μονες ομαδες που χανονται ειναι οι ομαδες χωρις κοσμο,οσο μια ομαδα εχει την κοσμο διπλα της η ομαδα θα βρει τον δρομο της.
Τα εχουμε περασει,δεν πανε και πολλα χρονια απο τοτε...
δεν τις παραταμε τις παιρνουμε και αυτες μαζιθα παίρνω παρουσίες στην είσοδο........
Ολοι 19:30 στο οακα.
Εντάξει;
Η ΑΕΚΑΡΑ μας χρειάζεται.
ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ;δεν τις παραταμε τις παιρνουμε και αυτες μαζι
δεν τις παραταμε τις παιρνουμε και αυτες μαζι
δεν ειμαι αδελφη ρε τυπε ΑΕΚ ειμαι δεν ειμαι gayροςΓΙΑΤΙ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ;
ΑΦΟΥ ΣΕ ΨΩΛΟΧΥΝΟΥΝ...............
Εντυσες τον αδερφο σου με μπλουζα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ;δεν ειμαι αδελφη ρε τυπε ΑΕΚ ειμαι δεν ειμαι gayρος
τυπε δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που θα φοβαται μην του γαμησει την γκομενα καποιος γαυρος.δεν προκειται να παιξει ποτε αυτο.Καλά κάνεις που την παίρνεις μαζί σου γιατί κυκλοφορούν πολλοί γαύροι εκείνη την ώρα
θα παίρνω παρουσίες στην είσοδο........
Ολοι 19:30 στο οακα.
Εντάξει;
Η ΑΕΚΑΡΑ μας χρειάζεται.
αν και δεν θα επρεπε λογω του μεγεθους που εχει πια το αεκακι εν τουτοις για ενα περιεργο και ανεξηγητο λογο και σχεδον χωρις να το καταλαβω μπορω να πω.....
Ελα μωρή ΑΕΚαρα δεν πειραζει. ΑΕΚ στην Α' , [size=14pt]ΑΕΚαρα[/size] [size=10pt][/size] στη Β' , [size=16pt]ΑΕΚΑΡΑ[/size] στη Δ' ρε!!!
Κλώνε του Αλέφαντου το καταλάβαμε ότι έχυσες. Ακούστηκε η κλανιά σου μέχρις εδώ. Άντε σκούπισε τα φλόκια από τον πισινό σου παλιοχεσμένε.
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ!!!!!!
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑ!!![/size]
ρε soufra76 κανε σωστα την παραθεση...εχεις χεστει πανω σου