You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε soufra76 γιατι συγχισυηκες;;επειδη εχυσα;;τι να κανω και εγω δεν το περιμενα αλλα εγινε...Ρε νουμερο , τσοντα του νικολακοπουλου, κακομοίρη Λεβέντη του bou οταν φτασω και εγώ 7000 post θα ξέρω να κανω παραθεση, καρικατούρα ανθρώπου.
Ουστ ρε κολοκύθι, αντε σκουπίσου γιατι μας έπιασε η μπόχα, και κοίτα να χύσεις μια φορά με γυναίκα έτσι για αλλαγή. Μπορεί και να σ'αρέσει
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ρεεεε!!
εσυ γιατι αγχωνεσαι με τα δικα μου χυσιματα;;
μπραβο..εφτασες τα 50 ποστ για να μαθεις να κανεις παραθεσεις...αινσταιν μου εσυ
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
τυπε...μην την ψαχνεις...με το μπαλλακι του ναπολεονιΑντι να χυνεις με το τοπι,δοκιμασε να πας με γυναικα...ειναι καλυτερα....πιστεψε με
[size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑ[/size]
και ηταν μεγαλη καβλα πιστεψε με....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
δοκιμασε με γυναικα λεμεεεεεεεεεεεεεε....αν δεν σου αρεσει γυρνας παλι στον ναπελεονι....τυπε...μην την ψαχνεις...με το μπαλλακι του ναπολεονι
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
μπαααα....και να σου παρω τον γαμια;;δεν θα το εκανα ποτε ..εχω τροπους εγω...δοκιμασε με γυναικα λεμεεεεεεεεεεεεεε....αν δεν σου αρεσει γυρνας παλι στον ναπελεονι....
τωρα αληθεια κανονικα δεν θα επρεπε να χυσω με το αεκακι αλλα συνεβη...μπορεις εσυ να το εξηγησεις ρε τυπε;;
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
οκ....γεμισες 1 ωρα απο την αχαρη και αγαμητη ζωη σου.....τραβα τωρα να δεις WWF να χυσεις με τους αγοραρους....μπαααα....και να σου παρω τον γαμια;;δεν θα το εκανα ποτε ..εχω τροπους εγω...
τωρα αληθεια κανονικα δεν θα επρεπε να χυσω με το αεκακι αλλα συνεβη...μπορεις εσυ να το εξηγησεις ρε τυπε;;
μπαααα....και να σου παρω τον γαμια;;δεν θα το εκανα ποτε ..εχω τροπους εγω...
Και βεβαια μπορω. Εισαι το πουτανακι του Κομποτη, γι'αυτό. Για να ριξεις τον ΟΦΗ θυμάσαι;
Η φτηνοτερη πουτανα της Ευρωπης και η ακριβοτερη της Λειβαδιάς.
Α και φτυσε τ'αρ...δια του Γκαγκατση και του Μητρόπουλου απο το στόμα σου για να μπορεσεις να μιλησεις.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
απορω πως δεν μπορειτε να παρετε χαμπαρι οτι δεν μασαω και ειστε τοσο προβλεψιμοι στις μαλακιες σαςοκ....γεμισες 1 ωρα απο την αχαρη και αγαμητη ζωη σου.....τραβα τωρα να δεις WWF να χυσεις με τους αγοραρους....
ναι τυπε με στεναχωρησες πολυ τωρα που περιεγραψες την ζωη μου σε μια γραμμη και θα βαλω τα κλαμματα
εσενα πως ειναι η ζωη σου;;γαμας καθολου;;
χου ρε κωλοτρυπιδες που θελετε και μαγκιες και στο τελος το γυρνατε παλι στο σορολοπ....
τι τις θες τις παραθεσεις αφου δεν το αντεχεις;;
σε γαμησε η λειβαδια ο χρηστιδης εχυσε μια κουταλια της σουπας και μαλακς ο σανιμ απλα πρεπει να ζησει με αυτο...
δεξου το και παμε παρακατω....
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
πανε με γυναικα ρεεεεεεεεεεεεε.....να ξεθολωσεις....απορω πως δεν μπορειτε να παρετε χαμπαρι οτι δεν μασαω και ειστε τοσο προβλεψιμοι στις μαλακιες σας
ναι τυπε με στεναχωρησες πολυ τωρα που περιεγραψες την ζωη μου σε μια γραμμη και θα βαλω τα κλαμματα
εσενα πως ειναι η ζωη σου;;γαμας καθολου;;
χου ρε κωλοτρυπιδες που θελετε και μαγκιες και στο τελος το γυρνατε παλι στο σορολοπ....
τι τις θες τις παραθεσεις αφου δεν το αντεχεις;;
σε γαμησε η λειβαδια ο χρηστιδης εχυσε μια κουταλια της σουπας και μαλακς ο σανιμ απλα πρεπει να ζησει με αυτο...
δεξου το και παμε παρακατω....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Και βεβαια μπορω. Εισαι το πουτανακι του Κομποτη, γι'αυτό. Για να ριξεις τον ΟΦΗ θυμάσαι;
Η φτηνοτερη πουτανα της Ευρωπης και η ακριβοτερη της Λειβαδιάς.
Α και φτυσε τ'αρ...δια του Γκαγκατση και του Μητρόπουλου απο το στόμα σου για να μπορεσεις να μιλησεις.
soufra76 καλως ορισες στο κλαμπ ''τα πουτανακια του Κου χρηστιδη''...
θα δεις οτι σε χρονο ρεκορ θα πιασεις τα 7000 εκτος αν αρχισεις (αν δεν εισαι ηδη) τους κλωνους για να μην ξευτιλιζεσαι...
αμα φας την πουτσα μου μια φορα μετα θα εξαρτασαι απο αυτη...
γνωστο σε ολους...
καλως ηρθες...εχει για ολους...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
θα το δοκιμασω ρε τυπε,,,στο λογο μου...μην αγχωνεσαι...πανε με γυναικα ρεεεεεεεεεεεεε.....να ξεθολωσεις....
ειναι καλα;;γιατι εγω μεχρι τωρα μονο με τα κωλοτρυπιδια τα δικα σας χυνω ...
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
αντε με το καλο....γραψε μετα πως σου φανηκε το κανονικο σεξ....θα το δοκιμασω ρε τυπε,,,στο λογο μου...μην αγχωνεσαι...
Επισκέπτης
θα το δοκιμασω ρε τυπε,,,στο λογο μου...μην αγχωνεσαι...
Γαβρονι ωραια πιπα στη γερμανια ρε.
Μια αλλα καυτερη ρεεεεεε πουστρα!
παρε τον μαρινακη ρε να βαλει μεσα με την αρσεναλ ΛΟΣΑΝΤΑ, ΑΛΤΣΙΜΠΑΡ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ και δεν συμαζευεται, μπου χου χου
Ακομα χυνω λεμε
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩ[/size][/move]
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ναι αλλα εσυ δεν μου απαντηυσες...ειναι ωραιο;;η δεν εχεις κανει ουτε εσυ;;γιατι δεν μου λες;;αντε με το καλο....γραψε μετα πως σου φανηκε το κανονικο σεξ....
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
χαχαχαχαχαχχα...γλυτωσατε απο τον πρακτορα μουνακια αλλα θα σας ριξει στν πρεζα ο χρηστιδαρος...Γαβρονι ωραια πιπα στη γερμανια ρε.
Μια αλλα καυτερη ρεεεεεε πουστρα!
παρε τον μαρινακη ρε να βαλει μεσα με την αρσεναλ ΛΟΣΑΝΤΑ, ΑΛΤΣΙΜΠΑΡ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ και δεν συμαζευεται, μπου χου χου
Ακομα χυνω λεμε
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩ[/size][/move]
απο εμενα δεν γλυτωνετε
και που΄σαι ακομα...
SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
τι να σου απαντηυσω????? τρεμουν τα δαχτυλακια? αν δεν κοψεις την οπισθοπορεια....δεν θα καταλαβεις...ναι αλλα εσυ δεν μου απαντηυσες...ειναι ωραιο;;η δεν εχεις κανει ουτε εσυ;;γιατι δεν μου λες;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
αν ειναι ωραιο το σεξ με γυναικα...τι να σου απαντηυσω????? τρεμουν τα δαχτυλακια? αν δεν κοψεις την οπισθοπορεια....δεν θα καταλαβεις...
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχχα...γλυτωσατε απο τον πρακτορα μουνακια αλλα θα σας ριξει στν πρεζα ο χρηστιδαρος...
απο εμενα δεν γλυτωνετε
και που΄σαι ακομα...
Γαβρονι ...μην την ψαχνεις...με το μπαλλακι του Φουχς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22