Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γεωργέα, τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία!!!  :rockon:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Τι έγινε ρε παιδιά ρίξαμε τεσσάρα ?  :huh:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γεωργέα, τα φυτά στην Καλαμάτα είναι ωραία!!!  :rockon:
Απο τα καλυτερα παιδια που εχουν περασει απο την ΑΕΚΑΡΑ. Παθος και πεισμα καλυπταν οτι υστερουσε σε ταλεντο και η σκληρη δουλεια , τον εκανε καλυτερο χρόνο με τον χρόνο. Μπραβο στα παιδια που φωναξαν συνθημα και τον χειροκροτησαν. Ειμαστε ΑΕΚ ρε και δεν ξεχναμε όσους αξιζουν το χειροκρότημα μας.  :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απο τα καλυτερα παιδια που εχουν περασει απο την ΑΕΚΑΡΑ. Παθος και πεισμα καλυπταν οτι υστερουσε σε ταλεντο και η σκληρη δουλεια , τον εκανε καλυτερο χρόνο με τον χρόνο. Μπραβο στα παιδια που φωναξαν συνθημα και τον χειροκροτησαν. Ειμαστε ΑΕΚ ρε και δεν ξεχναμε όσους αξιζουν το χειροκρότημα μας.  :rockon:
Aκριβώς.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Τι έγινε ρε παιδιά ρίξαμε τεσσάρα ?   :huh:
  Μεγαλη βελτιωση με Λινεν στον πάγκο. Υπαρχει ενας προπονητης με πλάνο και στηνει την όμαδα αλλά αυτο δεν σημαινει οτι  γινανε ολοι Μεσσι και Μαραντονα.Αμα θελει η πόρνη η μπάλα.... Οτι πηγαινε μεσα , έγραφε σημερα.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
  Μεγαλη βελτιωση με Λινεν στον πάγκο. Υπαρχει ενας προπονητης με πλάνο και στηνει την όμαδα αλλά αυτο δεν σημαινει οτι  γινανε ολοι Μεσσι και Μαραντονα.Αμα θελει η πόρνη η μπάλα.... Οτι πηγαινε μεσα , έγραφε σημερα.
Να κάνω μια ερώτηση ρε Μάστορα,
αφου (στην ίδια φάση) μπήκε γκόλ γιατί δεν το μέτρησε και έδωσε το πέναλτι;

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εχω την εντυπωση οτι σφυριξε πριν μπει η μπαλα στο πλεχτό. Ηθελε να δωσει καρτα , οπως θελε να φορτωσει και εμας. Ειδικα η κιτρινη στον Βλαχο , δεν υπαρχει λεμε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

οι έλληνες διαιτητές είναι τσακωμένοι με το πλεονέκτημα. Δεν το ξέρεις; Το σωστό ήταν να μετρήσει το γκολ και να δώσει κίτρινη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σωστα το σφυριξε..αν γινει πεναλτυ σφυριζεται οτι και να γινει στην εξελιξη..
δε γινεται να αφησει πλεονεκτημα για να παιχθει η φαση οπως στα φαουλ εκτος περιοχης..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα και καλή εβδομάδα στους ΑΕΚάρες και όχι μόνο

Θα πω γι αρχή λίγα πράγματα για την κόντρα ΑΝ ήταν πέναλτι ή όχι το χέρι και αν έπρεπε να το δώσει. Εγώ το λοιπόν λέω ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΕ! Ε και; Τι θα γινόταν; Αν συνέχιζε η ροή του παιχνιδιού όπως πήγε θα έβαζε το "κολοπαιδο" (έχω πει στο παρελθόν πως ξέρει πολύ  μπάλα αλλά δεν είναι και ο ευκολότερος χαρακτήρας) το γκολ που έβαλε και τέλος. Δε θα χάναμε 0-4 θα χάναμε 1-2 ή 1-3 ή 1-4. Δηλαδή το γκολ θα ήταν το γκολ της τιμής. Σο φακιγκ γουάτ;!! Πιο πολύ θα φώναζα για μια άλλη φάση που ένας παίκτης του ΟΣΦΠ γκρέμισε έναν παίκτη της ΑΕΚ (νομίζω τον Κοντοέ) και ο διαιτητής δε σφυριξε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και φυσικά ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ κάρτα παρά για το χέρι. Όπως και να έχει οποιοδήποτε αποτέλσμα πλην της ήττας θα ήταν (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) εκτός προγράμματος. Α! Και μη μου πείτε πως θα κλείναμε χώρους κτλπ ούτε να μου πείτε για το ματς Σελτικ Μπάρτσα. Όσους χώρους και να κλείναμε ο ΟΣΦΠ έχει πολύ καλύτερο υλικό απ εμάς και έχει ποιοτικότερους παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν ευκαιρίες αλλά να εκτελέσουν κιόλας.

Πάμε και στο ματς με την Βέροια. Η ομάδα κατά τη γνώμη μου έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Έχει ένα πλάνο. Ο Λίνεν ΑΣΦΑΛΩΣ και είναι καλύτερος προπονητής από τον Βλάχο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ για σημαντικό διάστημα δε παίξαμε καλά αλλά μετά το ημίχρονο φανήκαμε βελτιωμένοι. Στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ όσο ήμασταν 11 με 11 θεωρώ πως παίξαμε καλά (αν και πιστεύω πως πάλι θα χάναμε). Το ζητούμενο είναι να μη νομίζουμε ότι κάτι έγινε με τη νίκη αυτή. Το ΜΟΝΟ κέρδος μας είναι οι 3 βαθμοί. Είμαστε ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ. Άμεσοι αντίπαλοι μας είναι η Βέροια, ο Λεβαδιακός, ο ΠΑΣ κτλπ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ αυτή είναι η αλήθεια. Στις επόμενες 3 αγωνιστικές πρέπει να πάρουμε 7 βαθμούς για να μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Όπου αισιοδοξία είναι πως ΔΕ θα υποβιβαστούμε.

Δε ξέρω αν θ αλλάξει η απαγόρευση να πάρουμε παίκτες άνω των 24 ετών. ΑΝ δεν αλλάξει ο Λίνεν θα πρέπει α σκεφτεί ΠΟΛΥ σοβαρά για το που θέλει περισσότερη ενίσχυση. Θεωρώ πως ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3 γραμμές θέλουμε έναν παίκτη. Και σ ΑΥΤΗ την ΑΕΚ και ο Κατσούρ έχει θέση, και ο Μάντζιος, ακόμα και ο....Δέλλας.

Υ.Γ Αλίμονο ΑΝ ο διαιτητής άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί στις περιπτώσεις πέναλντι. ΝΟΜΙΖΩ πως είναι η ΜΟΝΗ παράβαση που ΔΕΝ ισχύει το πλεονέκτημα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια παλιά και νέα.

1)Αλλαγή ψηφοφορίας
2)Καλά έκανε και ακύρωσε τι γκολ και σφύριξε πέναλντι.ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.Εξάλλου για να σκεφτούμε και λίγο ΄΄γαύρικα΄΄ κερδισμένοι θα ήμασταν και ας το έχανε μιας και έμεινε η Βεροια με 10 παίκτες.
3)Η ΑΕΚ σε καμμία περίπτωση δεν θα πέσει-όσο και να το επιθυμούνε διακαώς οι οπαδοι 2 ομάδων(όχι όλοι αλλά μερίδα τους)-του Ολυμπιακού και του παραμάγαζού του,του Πανιώνιου.
4)ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7.30 κόντρα στον Λεβαδειακό ρεεεεεεεεεεεεεε
5)Περιμένω καποια στιγμή δίδυμο Γεωργέα-Φούντα.Οι λόγοι προφανής.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη; :s&m_2:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα σε όλα τα αδέλφια παλιά και νέα.

1)Αλλαγή ψηφοφορίας
2)Καλά έκανε και ακύρωσε τι γκολ και σφύριξε πέναλντι.ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ-ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.Εξάλλου για να σκεφτούμε και λίγο ΄΄γαύρικα΄΄ κερδισμένοι θα ήμασταν και ας το έχανε μιας και έμεινε η Βεροια με 10 παίκτες.
3)Η ΑΕΚ σε καμμία περίπτωση δεν θα πέσει-όσο και να το επιθυμούνε διακαώς οι οπαδοι 2 ομάδων(όχι όλοι αλλά μερίδα τους)-του Ολυμπιακού και του παραμάγαζού του,του Πανιώνιου.
4)ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7.30 κόντρα στον Λεβαδειακό ρεεεεεεεεεεεεεε
5)Περιμένω καποια στιγμή δίδυμο Γεωργέα-Φούντα.Οι λόγοι προφανής.

ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ.

Εσύ Αεκτζή θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη; :s&m_2:
Zείς ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι μπρε.Γιατί να μην ζω;;;
Διανύω την πιο παραγωγική περίοδο της ζωής μου....

Εσύ όλα καλά;;;;;

Βλέπω κατά καιρούς ότι βαστάς Θερμοπύλες.
ΈΧΩ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ-αυτό είναι δεδομένο :)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ναι μπρε.Γιατί να μην ζω;;;
Διανύω την πιο παραγωγική περίοδο της ζωής μου....

Εσύ όλα καλά;;;;;

Βλέπω κατά καιρούς ότι βαστάς Θερμοπύλες.
ΈΧΩ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ-αυτό είναι δεδομένο :)
;)
Ξέρεις εσυ.
Ψήφισα  :rockon: :rockon: :rockon:

kolomagoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
παμε αεκαρα μου για 4ερης σερι νικες!!!!!!!!!

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σωστα το σφυριξε..αν γινει πεναλτυ σφυριζεται οτι και να γινει στην εξελιξη..
δε γινεται να αφησει πλεονεκτημα για να παιχθει η φαση οπως στα φαουλ εκτος περιοχης..

λάθος κάνεις. Αν το γκολ είναι σίγουρο, υπάρχει πλεονέκτημα και στο πέναλτυ. Εδώ η μπάλα κυλάει προς τα δίχτυα κι ούτε ο σπάιντερμαν δεν μπορεί να το αποτρέψει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
λάθος κάνεις. Αν το γκολ είναι σίγουρο, υπάρχει πλεονέκτημα και στο πέναλτυ. Εδώ η μπάλα κυλάει προς τα δίχτυα κι ούτε ο σπάιντερμαν δεν μπορεί να το αποτρέψει
Αν δεν το σφυριξει.απο την στιγμη που το σφυριξε η συνεχεια της φασης θεωρειται ως μη γενομενη.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν δεν το σφυριξει.απο την στιγμη που το σφυριξε η συνεχεια της φασης θεωρειται ως μη γενομενη.

Βρε ναι, άμα σφύριξε, τέλειωσε. Αλλά αφού η μπάλα κυλά προς τα δίχτυα, τι τον χαλάει να περιμένει 1( ; ) δευτερόλεπτο για να σφυρίξει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom