Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
χλευαζεις?αναμενουμε τρακτερ
χλευαζεις?αναμενουμε τρακτερ
σηκω φυγε
ζεν σελω...σηκω φυγε
σηκω φυγε
Πολύ ξανοίγεσαι και έχεις και "ντερμπυ" σήμερα!χαιρετισμους σε ηρακλη ψαχνων και βυζα
Ανεργε αμπαλε τυπεχαιρετισμους σε ηρακλη ψαχνων και βυζα
μεγαλύτερος μαλάκας από εσένα γινετε να ειμαι; δεν το νομίζω..ολιβερ δεν υπαρχει ουτε ενα θρεντ να μπεις και να μη σε θεωρουν μαλακα κριμα τυπε
μεγαλύτερος μαλάκας από εσένα γινετε να ειμαι; δεν το νομίζω..
αι αν θυμαμαι η τετάρτη η πέμπτη φορά που δεν δίνεις συνεχεία....καλα θα ειναι οταν μιλάς για κάτι και κάνεις το πονηρό να ξέρεις τι λες.και οταν σου αποδεικνύουν ότι γιαυτα που γράφεις για την ομαδα σου δεν ισχύουν να το δεχεσαι χωρίς να προσπαθείς με τσαμπουκάδες να δείξεις οτι εχεις δίκιο.τέλος θα μπαίνω να γράφω όπου θελω χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν.αλλωστε το σαιτ δεν ανήκει σε κανένα εκτός απο τον ιδιοκτήτη.αυτά πήγαινε και μην ξαναγραφεις εδώ θυμίζουν παιδάκια 10 χρονών.να μάθετε όταν κάνετε πλακα και πουλάτε ειρωνεία ότι θα έρθει η ωρα που θα σας κανουν ακριβώς το ίδιο.εσύ δεν εχεις δικαιωμα να κάνεις μεταγραφή το χειμώνα και μη επιμένεις γιατι θα εκτεθείς.εχεις δικαίωμα μονο μια και μετα μόνο για παίχτες κάτω των 23.και αυτο λογο της τιμωρίας που σου έχει επιβληθεί..ψαξτο δεν ειναι κακό να πεις οτι εχεις κανει λάθος.Δεν υπαρχει λογος να δωσω συνεχεια απο εδω,αρκετα σου ειπα νομιζω αλλα συνεχιζω να πιστευω πως εισαι μονο για να λες,τιποτε αλλο και φυσικα θα ξανα απαντησεις για κανενα αλλο λογο περα απο το κομπλεξ σου.Εχεις πολλα θεματα και πρεπει να σε τσεκαρεις.
Εχεις αναλαβει διαχειριστης στα θεματα της ΑΕΚ και εχεις και αποψη?Σε ρωτησα κανενας και μιλας?Πηγαινε γραψε για την ομαδα σου και αφησε την ΑΕΚ.Ειναι πεμπτη αγωνιστικη και μας εριξες κατηγορια,μην βιαζεσαι περιμενε λιγο,ουτε τον ιδιο κοσμο εχεις με την ΑΕΚ ουτε τους ιδιους τιτλους.Μεταγραφες κανεις και τον χειμωνα και πεφτουν και δυο ομαδες.
Στο γραφω για τελευταια φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου:Δεν θα γινεις ποτε ΑΕΚ οτι και να γραψεις.Αφου ειστε τοσο αρχιδατοι εκει στην πλατεια να δινετε εισιτηρια αλλη φορα,οχι μονο λογια απο δω μεσα...
Παρε δρομο τωρα απο δω και πηγαινε γραψε για τον πανιωνιο με τους 2-3 φιλους σου εκει που πρεπει...
πω πω μονος σου το σκεφτεσαι και γελας.. τι ωραία αστεία λες μπαγάσα...να παρουμε τη γνωμη του κοινου?
πω πω μονος σου το σκεφτεσαι και γελας.. τι ωραία αστεία λες μπαγάσα...
Πολύ ξανοίγεσαι και έχεις και "ντερμπυ" σήμερα!
είσαι τοσο καμένος που μπορείς να νομιζεις οτι είσαι καποιος βάζοντας μια ψηφοφορία σε ενα μπουρδέλο σαιτ...τι άλλο να πω είσαι ανίκητοςοκ τυπε σοβαρα. να παρουμε τη γνωμη του κοινου?
Τα @@ μου τα δυο εισαι...Εχουμε 3 μεταπτυχιακα και 6 Μαστερ κυριος,τραβατε παραπερα...Εγώ όμως είμαι πάλιουρας στα τρακτέρια..
τύπε δεν ειναι η πρώτη φορά που σε κερδίζω.υπάρχουν φόρες που σε εχω κερδίσει και σου εχω κόψει πρωτάθλημα και καποιες αλλες που σου εχω πάρει στα ίσια κύπελλο όταν ήσουν στα ντουζενια σου και πρωταθλητής..κανένας δεν πανηγύρισε με τον τρόπο που εσύ και κάποιοι άλλοι εννοείς.όπως εσείς παραδέχεστε δεν μπορείς να πανηγυρίσεις μια νικη απέναντι σε μια τέτοια αεκ.και αυτό δεν ειναι ειρωνεία αλλα η πραγματικότητα. τωρα τα υπόλοιπα δείχνουν ότι εσείς έχετε μεγάλο κόμπλεξ γιατί δεν μπορείτε να δεχτείτε ότι μπορείτε να χάσετε από μια ομαδα σαν τον πανιώνιο που όντως εμείς δε ν έχουμε πρωταθλήματα αλλα έχουμε αλλα πράγματα που εσείς δεν τα έχετε.αλλωστε περσι πολλοί από εσάς είχατε μπει στο δικό μας θρεντ να ειρωνευτείτε.Ειναι τόσο τεράστια η διαφορά αναμεσα στους δύο συλλογους (κόσμο , επιτυχιες κλπ) που πανηγυριζετε μία νίκη σας γιατι ακόμα και εσεις ξερετε οτι ειναι επιτυχία για σας οτι καταφερατε να κερδίσετε την ΑΕΚ έστω οπως ειναι τωρα. Μαγκια και εξυπναδα δεν μπορειτε να πουλήσετε ουτε πλάκα να κανετε γιατι αυτή ακριβως η διαφορά ειναι που μετατρεπει αυτοματα οτι πειτε , σε κομπλεξ κατωτερωτητας. Πλακα θα μπορουσατε να κανετε με τον Απολλωνα Σμυρνης , την Δοξα Δραμας , τον Ηρακλη γιατι αυτες οι ομαδες ειναι του επιπεδου σας.
είσαι τοσο καμένος που μπορείς να νομιζεις οτι είσαι καποιος βάζοντας μια ψηφοφορία σε ενα μπουρδέλο σαιτ...τι άλλο να πω είσαι ανίκητος
ρεσπεκτ ρε ,τα ξερει ΟΛΑτο νιωθεις απο την αρχη οτι θα σε βγαλουνε βασιλια μαλακα ε? κατι ειναι και αυτο
Τα @@ μου τα δυο εισαι...Εχουμε 3 μεταπτυχιακα και 6 Μαστερ κυριος,τραβατε παραπερα...
αυτό κατάλαβες βλάκα; κοίταξε θυμάσαι μετα τις μαλακίες που έλεγες περσι για τι σπυριαρα την πορτοκαλί είχες να μπεις να γράψεις καιρό; ποτέ δεν παραδέχτηκες πόσο μαλάκας είσαι και τι μαλακίες έλεγες...συνεχισε τώρα γιατί πάλι σε βλεπω καιρό να κάνεις να μπεις να γράψεις πάλι.βλεπω τώρα πήρες θάρρος πάλι.το νιωθεις απο την αρχη οτι θα σε βγαλουνε βασιλια μαλακα ε? κατι ειναι και αυτο