Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
[size=20pt]και στην Δ΄Εθνική με την ΑΕΚ μας μαζί[/size]

URL]]

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
[size=20pt]και στην Δ΄Εθνική με την ΑΕΚ μας μαζί[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/football/omades/Aek/article832481.ece/ALTERNATES/w620/aek.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Παντα  :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Επισκέπτης
Θες να μας πείσεις με λάθος τρόπο.....Μια ματιά στο thread σας τα λέει όλα..ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ρε πουστη μου πια...Τόσο μένος ούτε οι ανταγωνιστικοί μας Γαύροι/βάζελοι δε βγάζουν....
ΥΓ: Αλήθεια,είδες κανεναν ΠΑΟΚΤΖΗ?Αρειανό να συμμετάσχει στην κουβέντα αυτή??μας λυπούνται?Μας περιφρονούν?Λάθος..ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ..Γι αυτό σου λέω..Άλλα τα μεγέθη μας ακόμα και σήμερα..
;) ;) ;) ;) ;) ;)
καταρχήν που είδες να τσακωθούμε με τον αν θα πέσετε η όχι; εμένα όπως είπα μου ειναι προσωπικά αδιάφορο και είπα ότι επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν θα σας αφήσουν να πέσετε.και δεν υπάρχει κανένα μένος και αν το βλέπεις εχεις λάθος.και σου είπα και το πρωί κάποια εποχή έμπαιναν κάποιοι με αρχηγό τον δημιουργό αυτού του θρεντ και χλεύαζε και έβριζε μετά από ήττες οχι από την αεκ αλλα από οποιονδήποτε.τότε δεν σε είδα να μιλάς ούτε για σεβασμό ούτε για τιποτα.εκτός αν το προνόμιον του σεβασμού το έχετε μόνο εσείς και ορισμένοι από εδώ μπορούν να βρίζουν και να ειρωνεύονται όποτε γουστάρουν επειδή είστε μεγάλη ομαδα.αλλα οπως σωστα έγραψες το πρωί έχει ο καιρός γυρίσματα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καταρχήν που είδες να τσακωθούμε με τον αν θα πέσετε η όχι; εμένα όπως είπα μου ειναι προσωπικά αδιάφορο και είπα ότι επειδή είμαστε στην Ελλάδα δεν θα σας αφήσουν να πέσετε.και δεν υπάρχει κανένα μένος και αν το βλέπεις εχεις λάθος.και σου είπα και το πρωί κάποια εποχή έμπαιναν κάποιοι με αρχηγό τον δημιουργό αυτού του θρεντ και χλεύαζε και έβριζε μετά από ήττες οχι από την αεκ αλλα από οποιονδήποτε.τότε δεν σε είδα να μιλάς ούτε για σεβασμό ούτε για τιποτα.εκτός αν το προνόμιον του σεβασμού το έχετε μόνο εσείς και ορισμένοι από εδώ μπορούν να βρίζουν και να ειρωνεύονται όποτε γουστάρουν επειδή είστε μεγάλη ομαδα.αλλα οπως σωστα έγραψες το πρωί έχει ο καιρός γυρίσματα.
Αρχηγέ πραγματικά πιστεύω ότι εχεις πρόβλημα..Διαβασες τι σου έγραψα το πρωί?Διάβασες που σου είπα ότι δε θα απολογηθώ για άλλους?Τι να πώ πάνω σε αυτό παραπάνω..¨οσο για το αν τσακώνεστε ή όχι τραβα δες..Ο ένας λεει θα πέσουμε, ό άλλος λέει Ελλάδα είναι ΔΕ θα πέσουμε..Ο τρίτος λέει θα δειξουν τα επόμενα ματς....Όταν είπα τσακώνεστε δεν εννοώ ότι βριζόσαστε κιόλας για μας...Αλλά ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ..Και αυτό λέει πολά....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Διομήδη είσαι καλά; γιατί δεν απάντησες στο π.μ μου, έστω και αρνητικά...

Επισκέπτης
Αρχηγέ πραγματικά πιστεύω ότι εχεις πρόβλημα..Διαβασες τι σου έγραψα το πρωί?Διάβασες που σου είπα ότι δε θα απολογηθώ για άλλους?Τι να πώ πάνω σε αυτό παραπάνω..¨οσο για το αν τσακώνεστε ή όχι τραβα δες..Ο ένας λεει θα πέσουμε, ό άλλος λέει Ελλάδα είναι ΔΕ θα πέσουμε..Ο τρίτος λέει θα δείξουν τα επόμενα ματς....Όταν είπα τσακώνεστε δεν εννοώ ότι βριζόσαστε κιόλας για μας...
εσύ δεν εχεις καταλάβει..φυσικά και δεν θα απολογηθείς γιαυτους αλλα εγώ όμως όπως είπες έχει ο καιρός γυρίσματα για ορισμένους που ειναι και εξαφανισμένοι όταν χάνουν εχω αρκετά να τους πω.και να που έφτασε ο καιρός.προσωπικά δεν εχω τιποτα με υγειης φιλάθλους ούτε με εσένα.στη τελική απόψεις λέμε και εγώ δεν θα απολογηθώ τι λέει ο άλλος στο δικό μας θρεντ.την άποψη μου λεω και μόνο αυτή.γιατί εδώ δηλαδή λειτουργείς διαφορετικά; αλλωστε και εσείς εδώ έχετε διαφορετικές απόψεις άλλος λέει για Δ Εθνική άλλος ότι είστε μεγάλοι ομαδα και θα βρεθούν επενδύτες.σε σαιτ είμαστε αλλωστε και υπάρχουν πολλές διαφορετικές απόψεις.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, απλά ανησύχησα γιατί είχα να σε δω κάποιες μερούλες...
δεν απάντησες κιόλας και είπα μήπως είχαμε τίποτα χαρμόσυνο από πλευράς επαγγελματικής.

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Του χρόνου θα πάω στο ντέρμπυ Ηρακλής Ψαχνών - Αεκ.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους τους ΑΕΚτζηδες  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ανακοίνωση προς τους ενωσίτες.

Μετά τις τελευταίες (κι όχι μόνο) εξελίξεις σας πληροφορούμε μετά λύπης πως δε θα μπορέσουμε να σας πουλήσουμε το τρακτέρ μας γιατί το χρειαζόμαστε για ιδια χρήση.

Μετα τιμής οι συνοδοιπόροι σας (προς την όμορφη ελληνική επαρχία)..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
"Περιμένω τηλεφώνημα από τον πνευματικό μου, να με συμβουλέψει αν πρέπει να δεχθώ ή όχι αυτή την πρόταση. Ως το βράδυ θα ξέρετε και θα τα μάθετε όλα. Αυτό μπορώ να πω μόνο τώρα".
  :2funny:

www.aek365.com/a-222083/aggelos-euxaristw-ton-kosmo-ths-aek-tha-apanthsw-to-bradu.htm]http://www.aek365.com/a-222083/aggelos-euxaristw-ton-kosmo-ths-aek-tha-apanthsw-to-bradu.htm[/url]

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια ΑΕΚάρες και Ενωσίτες της απανταχού υφηλίου!!

Η ΑΕΚ δυστυχώς έκανε το χειρότερο ξεκίνημα όλων των εποχών στις 5 πρώτες αγωνιστικές και "φιγουράρει" στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού. Ευθύνη σίγουρα έχουν πολλοί, ωστόσο αυτός που την πληρώνει συνήθως είναι ο προπονητής. Φταίει φυσικά κ ο Βλάχος αφού αυτό που παρουσίασε στο αγωνιστικό κομμάτι ήταν μια ομάδα νευρική, χωρίς συνοχή και αγωνιστικό προσανατολισμό, ενώ απ'όσο φαίνεται είχε απωλέσει και τον έλεγχο των αποδυτηρίων κυρίως λόγω της συμπεριφοράς του κ της γκρίνιας που έβγαζε. Η απογοητευτική εμφάνιση κ η ήττα από τον Πανιώνιο ήρθε απλά σαν κερασάκι στην τούρτα στα όσα είχαμε ήδη δει και καταλάβει οι περισσότεροι.

Μπορεί ο Αναστασιάδης να μην είναι ο προπονητής των ονείρων μου κ φυσικά υπό άλλες συνθήκες δεν θα τον ήθελα καν στην ΑΕΚ, παρόλαυτα στην παρούσα στιγμή φαντάζει ως μοναδική λύση για τον πάγκο της ομάδας αλλά και για της ανάγκες που αυτή παρουσιάζει. Κατα πρώτον ο Άγγελος έχει φάει με το κουτάλι τα γήπεδα της Α' και κατά καιρούς έχει δουλέψει με επιτυχία σε ομάδες που αντιστοιχούσαν στο αγωνιστικό βεληνεκές της φετινής (τραγικής) ΑΕΚ. Πιστεύω πως τουλάχιστον ο στόχος της ομάδας που είναι η παραμονή στην κατηγορία, μπορεί ένας προπονητής σαν τον Άγγελο να το πετύχει όπως το έχει κάνει κ στο παρελθόν. Κατα δεύτερο μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα στα αποδυτήρια τα οποία (επιτέλους) θα γίνουν... εκκλησία. Τούτο δε το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας αναφορικά με τις θρησκευτικές εμμονές του ανθρώπου, αλλά επειδή γνωρίζω καλά πως δουλεύει και οτι συμπεριφορές όπως των Φουρτάδο, Φούντα και Κατίδη θα κοπούν μαχαίρι. Είμαι σίγουρος πως θα την δουλέψει την ομάδα και θα παρουσιάσει κάτι τουλάχιστον πιο αποτελεσματικό απ'όσα μας έδειξε ο Βλάχος. Μπορεί πολλοί να διαφωνούν μαζί μου ωστόσο πραγματικά ελπίζω να έρθει ο Άγγελος στην παρούσα φάση στην ΑΕΚ για να της προσφέρει αυτά που ξέρει κ μπορεί. Μακάρι να τον πείσει ο... πνευματικός του και να του δώσει φώτιση ο Θεός κ η Παναγία.

Κουράγιο αδέρφια! Καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχουμε όλοι μας!

Υ.Γ. ΑΕΚ είσαι τί φοβάσαι?

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
"Περιμένω τηλεφώνημα από τον πνευματικό μου, να με συμβουλέψει αν πρέπει να δεχθώ ή όχι αυτή την πρόταση. Ως το βράδυ θα ξέρετε και θα τα μάθετε όλα. Αυτό μπορώ να πω μόνο τώρα".

www.aek365.com/a-222083/aggelos-euxaristw-ton-kosmo-ths-aek-tha-apanthsw-to-bradu.htm]http://www.aek365.com/a-222083/aggelos-euxaristw-ton-kosmo-ths-aek-tha-apanthsw-to-bradu.htm[/url]

Μίνι προετοιμασία στους Αγίους τόπους βλέπω :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ωστόσο στο κινητό τηλέφωνο ενός εκ των μελών του ΔΣ. της ΠΑΕ κι ενός ακόμα που ευελπιστεί ότι θα επιστρέψει σε αυτό, καταφθάνει ένα (το ίδιο σε αμφότερους) SMS που προκαλεί... συναγερμό! Αποστολέας είναι ο Δημήτρης Βιντιάδης ο οποίος εκφράζει την ανησυχία του για την εικόνα της ομάδας και (μεταξύ σοβαρού και αστείου ή μήπως εντελώς σοβαρά;) μεταφέρει τον προβληματισμό του Κιθ Χάρις για την επικινδυνότητα της επένδυσης στην ΑΕΚ, με την ομάδα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και να φαντάζει αυτή τη στιγμή (και βάσει της απόδοσής της) ως ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό!

*Φτου σου ρε γαμώτη, μας πήρες χαμπάρι Κιθ-Βίνι οτι πήγαμε να σου πουλήσουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

www.sport24.gr/football/omades/Aek/to_sms_agwnias_toy_vintiadh.1950674.html]http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/to_sms_agwnias_toy_vintiadh.1950674.html[/url]

Επισκέπτης

μπουααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Όχι ρε φίλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom