Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
:priest: :priest: :priest: :priest: η παναγια δεν ηταν με το μερος σας τυπε   :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν τον άφησε ο πνευματικός του τελικά γιατί κυκλοφορεί φούντα στα αποδυτήρια :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.sportena.com/wp-content/uploads/2012/05/fountas-aek-nosokomeio.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Γιατί δε βάζει ο Δημητριάδης βίσμα το Μελισσανιδη να βάλει βίσμα τον κολλητό του τον Μπαρτόλομιου στο φανάρι ώστε να μεταπείσει τον πνευματικό του Αναστασιάδη??

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί δε βάζει ο Δημητριάδης βίσμα το Μελισσανιδη να βάλει βίσμα τον κολλητό του τον Μπαρτόλομιου στο φανάρι ώστε να μεταπείσει τον πνευματικό του Αναστασιάδη??

Άλλος σπασαρχίδας και αυτός...
έχει 27 χρόνια που παρατηρεί με το πούρο :tickedoff:

Επισκέπτης
Δεν τον άφησε ο πνευματικός του τελικά γιατί κυκλοφορεί φούντα στα αποδυτήρια :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.sportena.com/wp-content/uploads/2012/05/fountas-aek-nosokomeio.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  εγραψες  :headbang3: :headbang3: :headbang3:

Επισκέπτης
Pε Λακη μηπως εισαι κρυφοαεκτζης,τι δουλεια εχεις εδω ολη την ωρα? περισσοτερα post εχεις εδω παρα στο δικο σας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μωρή λουκια σας εχω συμπάθεια βλέπεις.....  :grin:  εξαιρέσεις ένα αρχιδακι από εδώ μέσα που τον εχω στη μπούκα κατά τα αλλα σας εχω συμπάθεια  :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
μωρή λουκια σας εχω συμπάθεια βλέπεις.....   :grin:  εξαιρέσεις ένα αρχιδακι από εδώ μέσα που τον εχω στη μπούκα κατά τα αλλα σας εχω συμπάθεια   :2funny:
ποιον εχεις στην μπουκα?
  :cheesy: λεγε

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Θέλει να το σκεφτεί ρε..

Τους σιχάθηκα όλους τους Αεκαρχες
μόνο συμβουλές είναι και απο βοήθεια τίποτα  :jerking:

Γαμησε την ομάδα ο κάθε τυχάρπαστος μαλάκας και αυτοί στα αρχίδια τους και ο άλλος ο μαλάκας εγώ έπαιρνα διαρκείας και δεν πήγα ποτέ στο γήπεδο :headbang:

Επισκέπτης
ποιον εχεις στην μπουκα?
 :cheesy: λεγε
το εχω γράψει πιο πίσω δες  ;) η κόντρα ειναι παλιά και ειναι προσωπική γιαυτο μη με παρεξηγείς πολλές φόρες.τα περισσότερα που λέω σε αυτόν απευθύνονται αλλα δεν έχει καν τα αρχίδια να μπει να απαντήσει.αντίθετα περσι με το γκολ του μανωλα μπήκε στο δικό μας θρεντ και ειρωνευόταν. αυτά.  :grin: και για αν δεις για τι μουναρα μιλαμε μπήκε χθες και δεν έγραψε τιποτα.τετοιος αεκαρας ειναι και τέτοια κωλοτρυπιδα  ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το πολύ το «Κύριε Ελέησον» το βαριέται κι ο Θεός. 
priest-payer-0105.gif
  :priest:
priest-payer-0105.gif

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom