pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλα είναι. Μιλάω εγω μαζί της σχεδόν κάθε μέρα!Άσε με δόσεις μιλήσαμε και οχι την ίδια στιγμή, μπλέξαμε τα μπούτια μας
Η Ρένα τι κάνει? μιλάει κανείς μαζί της?
Καλα είναι. Μιλάω εγω μαζί της σχεδόν κάθε μέρα!Άσε με δόσεις μιλήσαμε και οχι την ίδια στιγμή, μπλέξαμε τα μπούτια μας
Η Ρένα τι κάνει? μιλάει κανείς μαζί της?
Που τον πετυχες τον Βρασιδα ρε κεφτε???
Ναι μιλαμε,μια χαρα ειναι,ζει και βασιλευει...
Εσυ στο Ματζεστερ γαμιεσαι τωρα ή στο Λοντον??
Που τον πετυχες τον Βρασιδα ρε κεφτε???
Καλα είναι. Μιλάω εγω μαζί της σχεδόν κάθε μέρα!
C.T πολυτελειας δηλαδη???Παντού ανάλογα τον πελάτη
C.T πολυτελειας δηλαδη???
Ψοφανε για μπαζολες εκει στα Βορειας Ευρωπας τελικα ε???
η παναγια δεν ηταν με το μερος σας τυπεΑρνητική ήταν τελικά η απάντηση του Αναστασιάδη
Ούτε ο θεός δεν μας θέλει
Pε Λακη μηπως εισαι κρυφοαεκτζης,τι δουλεια εχεις εδω ολη την ωρα? περισσοτερα post εχεις εδω παρα στο δικο σαςη παναγια δεν ηταν με το μερος σας τυπε
η παναγια δεν ηταν με το μερος σας τυπε
Γιατί δε βάζει ο Δημητριάδης βίσμα το Μελισσανιδη να βάλει βίσμα τον κολλητό του τον Μπαρτόλομιου στο φανάρι ώστε να μεταπείσει τον πνευματικό του Αναστασιάδη??
Δεν τον άφησε ο πνευματικός του τελικά γιατί κυκλοφορεί φούντα στα αποδυτήρια
http://[URL unfurl="true"]www.sportena.com/wp-content/uploads/2012/05/fountas-aek-nosokomeio.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εγραψες :headbang3: :headbang3: :headbang3:
μωρή λουκια σας εχω συμπάθεια βλέπεις..... εξαιρέσεις ένα αρχιδακι από εδώ μέσα που τον εχω στη μπούκα κατά τα αλλα σας εχω συμπάθειαPε Λακη μηπως εισαι κρυφοαεκτζης,τι δουλεια εχεις εδω ολη την ωρα? περισσοτερα post εχεις εδω παρα στο δικο σας
Άλλος σπασαρχίδας και αυτός...
έχει 27 χρόνια που παρατηρεί με το πούρο
ποιον εχεις στην μπουκα?μωρή λουκια σας εχω συμπάθεια βλέπεις..... εξαιρέσεις ένα αρχιδακι από εδώ μέσα που τον εχω στη μπούκα κατά τα αλλα σας εχω συμπάθεια
Θέλει να το σκεφτεί ρε..
το εχω γράψει πιο πίσω δες ;) η κόντρα ειναι παλιά και ειναι προσωπική γιαυτο μη με παρεξηγείς πολλές φόρες.τα περισσότερα που λέω σε αυτόν απευθύνονται αλλα δεν έχει καν τα αρχίδια να μπει να απαντήσει.αντίθετα περσι με το γκολ του μανωλα μπήκε στο δικό μας θρεντ και ειρωνευόταν. αυτά. και για αν δεις για τι μουναρα μιλαμε μπήκε χθες και δεν έγραψε τιποτα.τετοιος αεκαρας ειναι και τέτοια κωλοτρυπιδα ;)ποιον εχεις στην μπουκα?
λεγε