Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εγώ λέω να στείλετε το σκοτεινό με τον ντεμη το φίλο του
Εσυ θα χάσεις το όποιο δίκιο σου ;)
εγώ λέω να στείλετε το σκοτεινό με τον ντεμη το φίλο του
πέστου του τα.Εσυ θα χάσεις το όποιο δίκιο σου ;)
όχι τύπε σοβαρά το λεω...αν θυμάσαι έλεγε ότι ο ντεμης ειναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την αεκ....Εσυ θα χάσεις το όποιο δίκιο σου ;)
Προτεινω για προπονητη το ΣΟΥΛΗ τον ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ οτι πρεπει για την αεκ,ξερει να σωζει απο υποβιβασμους.....Α ρε κατακαημένη ΑΕΚ πως σε καταντήσανε.
[size=20pt]Είπε «όχι» και ο Δέλλας! [/size]
www.aek365.com/a-222419/eipe-oxi-kai-o-dellas.htm]http://www.aek365.com/a-222419/eipe-oxi-kai-o-dellas.htm[/url]
όχι τύπε σοβαρά το λεω...αν θυμάσαι έλεγε ότι ο ντεμης ειναι ο μόνος που μπορεί να σώσει την αεκ....
καταρχήν έχει εμφανιστεί αλλα δεν μπαίνει να γράψει γιαυτο και βλέπεις κάνω αναφορές.δευτερον γιατί να σε βρίσω; κουβέντα κάνουμε ..εδώ όποιος έχει μια άποψη αντίθετη ειναι και μη αποδεκτός στο θρεντ.και τέλος βλέπεις οτι δεν τον βρίζω απλά αναφέρομαι σε θέσεις του που έλεγε πριν 4 μήνες. ;)Εγω και γάτος ήμασταν οι μαλάκες τότε που λέγαμε τα χειρότερα για τον κοντο
Εσυ σωστά τα έχεις μαζί του αλλά βλέπεις ότι δεν είναι εδώ, όταν εμφανισθεί χωστα του όσα θέλεις, μην χάνεις το δίκιο σου με συνεχείς αναφορές σε αυτόν γιατί θα γίνει παρεξηγήσιμο, βρίσε εμένα βρίσε τον διομήδη βρίσε γενικά οποιον είναι παρών για να μπορεί να απαντήσει κιόλας... ευχαριστώ
Υ.Γ Τι επίπεδο έχω ο πουστης
καταρχήν έχει εμφανιστεί αλλα δεν μπαίνει να γράψει γιαυτο και βλέπεις κάνω αναφορές.δευτερον γιατί να σε βρίσω; κουβέντα κάνουμε ..εδώ όποιος έχει μια άποψη αντίθετη ειναι και μη αποδεκτός στο θρεντ.και τέλος βλέπεις οτι δεν τον βρίζω απλά αναφέρομαι σε θέσεις του που έλεγε πριν 4 μήνες. ;)
Τί το ήθελες το τελευταίο ρε μαλάκαΕγω και γάτος ήμασταν οι μαλάκες τότε που λέγαμε τα χειρότερα για τον κοντο
Εσυ σωστά τα έχεις μαζί του αλλά βλέπεις ότι δεν είναι εδώ, όταν εμφανισθεί χωστα του όσα θέλεις, μην χάνεις το δίκιο σου με συνεχείς αναφορές σε αυτόν γιατί θα γίνει παρεξηγήσιμο, βρίσε εμένα βρίσε τον διομήδη βρίσε γενικά οποιον είναι παρών για να μπορεί να απαντήσει κιόλας... ευχαριστώ
Υ.Γ Τι επίπεδο έχω ο πουστης
Τί το ήθελες το τελευταίο ρε μαλάκα
http://[URL unfurl="true"]www.stoplekto.gr/wp-content/uploads/2011/12/anastasiadis.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/imagecache/multimedia_normal/article/2011_12/agellos_kalogeros.jpg[/img[/URL]]
:priest:
[/quote]Λάθος λεζάντα διάλεξες Απόλυτε ;D
[size=20pt]Ε!!! Ε!! ΕΡΧΕΤΑΙ![/size]
δηλαδή εγώ ούτε χιούμορ δεν μπορώ να κάνω; μόνο εσύ εχεις αυτό προνόμιον;Το βρίσε σε εισαγωγικά ;)
δηλαδή εγώ ούτε χιούμορ δεν μπορώ να κάνω; μόνο εσύ εχεις αυτό προνόμιον;
διακρίνω μια ειρωνεία; ρε έμενα βρήκες να δουλέψεις; εγώ θέλω ακόμα 15 ποντακια για αν σωθώ. τα τσουλου τα αφήνω άλλους..Εσυ πας για τσου λου, μην τα βάζεις με αυτούς που χαροπαλευουν... :o
Μάστορα είσαι ο ορισμός της αρμένικης βίζιτας.διακρίνω μια ειρωνεία; ρε έμενα βρήκες να δουλέψεις; εγώ θέλω ακόμα 15 ποντακια για αν σωθώ. τα τσουλου τα αφήνω άλλους..
για να το λες εσύ έτσι θα ειναι...Μάστορα είσαι ο ορισμός της αρμένικης βίζιτας.
Μάστορα είσαι ο ορισμός της αρμένικης βίζιτας.