Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Eρε γλεντια........... :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Star_wars_the_clone_wars.jpg

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μπες τώρα από το άλλο και συμφώνησε με εσένα, μετα στησε το τάβλι και παίξε μονός σου και απο τις 2 θέσεις :rockon:

lycaonas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
4
Like
19
Πόντοι
1
Νομίζω ότι οι πιτσιρικάδες μόνο βελτίωση μπορούν να έχουν με τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Είμαι σίγουρος ότι στο δεύτερο γύρο θα έχουν κάνει καλό σύνολο και δε θα κινδυνεύσει η ΑΕΚ.

Εκτός και αν πάρουν κανένα τελειωμένο προπονητή (πχ Φερέιρα, μετά το ματς με τη Βέροια).

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Μαλακια ειπες παλι θα αφησει ο Μαρινακης να του παρουν την θεση που οδηγει στο Champ.League?Τον περασες για κανα χαζο  :idiot:.Θα τους καταστρεψει ολους για να βγει αυτος στους ομιλους,και να δουμε την super μπαλα που παιζει τοσα χρονια ο ΟΣΦΠ στουσ ομιλουσ και ειναι παντα στους 16 τουλαχιστον μην πω και στους 8

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
H μαγκιά είναι να τον νικήσεις οταν και ο άλλος είναι όρθιος.
Αλλά τί τα λέω σε σενα, τα γνωρίζεις.
Οταν ησουν ΟΡΘΙΟΣ εφαγες 6 οποτε το ιδιο ειναι....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Bλέπεις να σου μιλάει κανείς;
Στα παπαρια μου και αν μου μιλαει και αν δε μου μιλαει,απλα απο οτι καταλαβαινω σε ενοχλει η αληθεια για αυτο γυρνα πλευρο και ονειρεψου πρωταθληματα.......................... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom