Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με τον γαυρο ποτε παιζουμε?
11-11-12 οακαΜε τον γαυρο ποτε παιζουμε?
Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα11-11-12 οακα![]()
Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μου λύνεις μια απορία σαν ειδικός επιστήμονας?
Αφού δε γαμάνε πως πολλαπλασιάζονται??
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα![]()
![]()
![]()
![]()
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια![]()
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κ.Νιο πως και απο το φτωχικό μας (στην κυριολεξία);
Μαλακια ειπες παλι θα αφησει ο Μαρινακης να του παρουν την θεση που οδηγει στο Champ.League?Τον περασες για κανα χαζοΚανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εμεις οι τιμιοι γαυροι αγαπαμε αεκκ.Νιο πως και απο το φτωχικό μας (στην κυριολεξία);![]()
H μαγκιά είναι να τον νικήσεις οταν και ο άλλος είναι όρθιος.εμεις οι τιμιοι γαυροι αγαπαμε αεκ![]()
Οταν ησουν ΟΡΘΙΟΣ εφαγες 6 οποτε το ιδιο ειναι....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............H μαγκιά είναι να τον νικήσεις οταν και ο άλλος είναι όρθιος.
Αλλά τί τα λέω σε σενα, τα γνωρίζεις.
Bλέπεις να σου μιλάει κανείς;Οταν ησουν ΟΡΘΙΟΣ εφαγες 6 οποτε το ιδιο ειναι....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............![]()
![]()
![]()
![]()
να στεναχωριεσαι θα πρεπε με αυτο....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............![]()
![]()
![]()
![]()
Στα παπαρια μου και αν μου μιλαει και αν δε μου μιλαει,απλα απο οτι καταλαβαινω σε ενοχλει η αληθεια για αυτο γυρνα πλευρο και ονειρεψου πρωταθληματα..........................Bλέπεις να σου μιλάει κανείς;