Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με τον γαυρο ποτε παιζουμε?
11-11-12 οακαΜε τον γαυρο ποτε παιζουμε?
Eρε γλεντια...........11-11-12 οακα
Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα11-11-12 οακα
Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα
Δε μου λύνεις μια απορία σαν ειδικός επιστήμονας?
Αφού δε γαμάνε πως πολλαπλασιάζονται??
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............Εβγαλε ανακοινωση η ΕΠΟ οτι αν κερδισει η ΑΕΚ στο παιχνιδι με τον γαυρο θα παρει 10 ποντους και οχι 3 οπως γινεται μεχρι τωρα
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια
Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............
κ.Νιο πως και απο το φτωχικό μας (στην κυριολεξία);
Μαλακια ειπες παλι θα αφησει ο Μαρινακης να του παρουν την θεση που οδηγει στο Champ.League?Τον περασες για κανα χαζο .Θα τους καταστρεψει ολους για να βγει αυτος στους ομιλους,και να δουμε την super μπαλα που παιζει τοσα χρονια ο ΟΣΦΠ στουσ ομιλουσ και ειναι παντα στους 16 τουλαχιστον μην πω και στους 8Κανεις λαθος αμα κερδισει οσφπ θα παει απευθειας προκριματικα τσαμπιονς λιγκ...............
εμεις οι τιμιοι γαυροι αγαπαμε αεκκ.Νιο πως και απο το φτωχικό μας (στην κυριολεξία);
H μαγκιά είναι να τον νικήσεις οταν και ο άλλος είναι όρθιος.εμεις οι τιμιοι γαυροι αγαπαμε αεκ
Οταν ησουν ΟΡΘΙΟΣ εφαγες 6 οποτε το ιδιο ειναι....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............H μαγκιά είναι να τον νικήσεις οταν και ο άλλος είναι όρθιος.
Αλλά τί τα λέω σε σενα, τα γνωρίζεις.
Bλέπεις να σου μιλάει κανείς;Οταν ησουν ΟΡΘΙΟΣ εφαγες 6 οποτε το ιδιο ειναι....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............
να στεναχωριεσαι θα πρεπε με αυτο....απλα τωρα δεν ξερει κανεις τι θα γραψει το κοντερ............
Στα παπαρια μου και αν μου μιλαει και αν δε μου μιλαει,απλα απο οτι καταλαβαινω σε ενοχλει η αληθεια για αυτο γυρνα πλευρο και ονειρεψου πρωταθληματα..........................Bλέπεις να σου μιλάει κανείς;