Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Δεν αποδεχομαστεηττες απο ομαδες επιπεδου Πανιωνιου γιατι ακριβως εχουμε γνωση τι μπορει και τι πρεπει να εχει ως στοχους η ΑΕΚ.Οι καταστασεις την εφεραν τα τελευταια χρόνια να μην μπορει να τους εκπληρωσει με αποκορυφωμα την φετινη χρονια. Οι λογοι πολλοι και λιγο πολυ γνωστοι. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τα ισοπεδωσουμε και όλα . Δεν γιναμε ισα και ομοια όσο και αν θα το θελατε , και ουτε και θα γινουμε ακομα και αν πεσουμε εραστιτεχνικο και επιστρεψουμε σε 4 χρόνια. Υπαρχουν 4 ομαδες που ειναι οι κορυφαιες στην Ελλαδα και για να μπεις στο κλαπ αυτων των ομαδων πρεπει να σε παρει ενας επιχειρηματιας, να παρεις 2-3 πρωταθληματα και μετα να αρχισεις να σκεφτεσαι οτι τους πλησιασες.
Ειναι λογικο οταν παιζουμε για δεκαετιες 2-3 φορες τονχρόνο να , εχεις καποιες νικες .  Καμια ομαδα , ουτε η ρεαλ και η μπαρτσελονα στην ισπανια δεν εχουν το απολυτο με καποια αλλη ομαδα. Οσο για το κυπελο που πηρες απο την ΑΕΚ και δικαια το χαρηκες και εχεις και το θυμασαι υπρχουν πολλοι παραγοντες που βοηθησαν τοτε και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια τους θυμουνται. Τρεχανε να μαζεψουν τους παικτες απο τις παραλιες για να ερθουν να παιξουν. Το πρωταθλημα ειχε τελειωσει.

Επισκέπτης
Δεν αποδεχομαστεηττες απο ομαδες επιπεδου Πανιωνιου γιατι ακριβως εχουμε γνωση τι μπορει και τι πρεπει να εχει ως στοχους η ΑΕΚ.Οι καταστασεις την εφεραν τα τελευταια χρόνια να μην μπορει να τους εκπληρωσει με αποκορυφωμα την φετινη χρονια. Οι λογοι πολλοι και λιγο πολυ γνωστοι. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τα ισοπεδωσουμε και όλα . Δεν γιναμε ισα και ομοια όσο και αν θα το θελατε , και ουτε και θα γινουμε ακομα και αν πεσουμε εραστιτεχνικο και επιστρεψουμε σε 4 χρόνια. Υπαρχουν 4 ομαδες που ειναι οι κορυφαιες στην Ελλαδα και για να μπεις στο κλαπ αυτων των ομαδων πρεπει να σε παρει ενας επιχειρηματιας, να παρεις 2-3 πρωταθληματα και μετα να αρχισεις να σκεφτεσαι οτι τους πλησιασες.
Ειναι λογικο οταν παιζουμε για δεκαετιες 2-3 φορες τονχρόνο να , εχεις καποιες νικες .  Καμια ομαδα , ουτε η ρεαλ και η μπαρτσελονα στην ισπανια δεν εχουν το απολυτο με καποια αλλη ομαδα. Οσο για το κυπελο που πηρες απο την ΑΕΚ και δικαια το χαρηκες και εχεις και το θυμασαι υπρχουν πολλοι παραγοντες που βοηθησαν τοτε και οι μεγαλυτεροι σε ηλικια τους θυμουνται. Τρεχανε να μαζεψουν τους παικτες απο τις παραλιες για να ερθουν να παιξουν. Το πρωταθλημα ειχε τελειωσει.
μην κάτσω τώρα να αναλύσω τους λόγους που 2 ομάδες παίρνουν πρωταθλήματα και εσύ εχεις μπει σαν τρίτη .τους λόγους του ξέρεις και εσύ..οι επιχειρηματίες συμφέροντα και δύναμη.επίσης εχω χάσει πρωτάθλημα στο παρελθόν για άλλους λόγους.οσο για το κύπελλο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.τέλος πλέον εχεις ξεφτίσει σε λίγο κλείνεις 20 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και μάλλον τα 20 μπορεί να γίνουν και 30-40 όπως ειναι τα πράγματα.εγώ από την άλλη ειμαι μια ομαδα που ξέρω τι μπορώ να κάνω.εσύ αντίθετα ακόμα πιστεύεις ότι είσαι μεγάλη ομαδα....το πιο σωστό θα ειναι ήσουν μεγάλη ομαδα...και κοίταξε καλό το παρελθόν αλλα το πολύ μακρινό παρελθόν δεν θα σε βοηθήσει..και στα σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι θα πέσεις γιατί δεν θα σ αφήσουν να γίνει αυτό όπως δεν έχουν αφήσει στο παρελθόν και άλλες ομάδες του ποκ.αυτο δεν σημαίνει όμως ότι μπορείς να ακυρώνεις η να υποτιμάς όποια ομαδα σε κερδίζει προβάλλοντας σαν μοναδικό επιχείρημα το παρελθόν σου.πλέον αυτό έχει κουράσει τύπε.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το οτι δεν πηρα πρωταθλημα , αν και θα επρεπε τουλαχιστον 2 μην πω και παραπανω , τα τελευταια 20 χρονια  δεν σημαινει οτι εγινα πανιωνιος  :2funny:. Εκτος απο φετος ολα  τα χρονια συμμετεχω και ειμαι 4αδα . Οσο και αν σε ποναει και δεν θελεις να το παραδεχτεις , η κακη ΑΕΚ , ο κακος ΠΑΟΚ , ειναι κλασεις ανωτερες απο τον καλυτερο Πανιωνιο. Δεν ακυρωνω εγω τους αλλους , μονοιτους το κανουν με τις πορείες τους.

Επισκέπτης
Το οτι δεν πηρα πρωταθλημα , αν και θα επρεπε τουλαχιστον 2 μην πω και παραπανω , τα τελευταια 20 χρονια  δεν σημαινει οτι εγινα πανιωνιος  :2funny:. Εκτος απο φετος ολα  τα χρονια συμμετεχω και ειμαι 4αδα . Οσο και αν σε ποναει και δεν θελεις να το παραδεχτεις , η κακη ΑΕΚ , ο κακος ΠΑΟΚ , ειναι κλασεις ανωτερες απο τον καλυτερο Πανιωνιο. Δεν ακυρωνω εγω τους αλλους , μονοιτους το κανουν με τις πορείες τους.
προσπαθείς να κάνεις μια σύγκριση που τουλάχιστον δεν έθεσα ποτέ.κανείς δεν ειπε ότι ο πανιώνιος συνολικά έχει καλύτερη παρουσία.αυτο όμως δεν σημαίνει ότι δεν εχω δικαίωμα να πανηγυρίσω μια νίκη.και στην τελική αν θες να το πάρουμε και εγώ δεν ειμαι σε καλύτερη μοίρα.οι παίχτες μου ειναι όλοι εκτός 3-4 απο 22 και κάτω όπως οι δικοί σου.η διαφορά ειναι ότι εγω μπορω να επιβιώσω γιατί εχω μάθει να πορεύομαι σε τέτοιες καταστάσεις και με παίχτες μικρούς.αντίθετα εσύ μια ζωή είτε έβρισκες έτοιμους η αγόραζες ξένους για να κάνεις τη διαφορά.φέτος που θα χρειαστεί να παίξεις με μικρούς τα πράγματα θα ειναι δύσκολα. πανιώνιος δεν θα γίνεις πότε ούτε εγώ αεκ γιατί πολύ άπλα οι ομάδες έχουν διαφορετική φιλοσοφία.όπως σου είπα εσύ μια ζωή ήσουν πίσω απο έναν επιχειρηματία και επιβιωνες απο τα χρηματα που σου έδινε.εγω αντίθετα ήμουν και ΕΙΜΑΙ μια ομαδα που επιβιώνω χάρη στα δικά μου καρύδια και εχω κάνει μάγκες πολλούς απο εσάς με παίχτες που εχω τροφοδοτήσει.άρα η δική μου φιλοσοφία παραμένει σταθερή.η δικιά σου πλέον έχει αλλαξει και δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να το συνηθίσεις.γιατί πλέον τα λεφτά τελείωσαν τύπε...κάτι πρέπει να αλλάξεις και να γίνεις σαν το  πανιώνιος αν θες από εδώ και πέρα να επιβιώσεις... ειναι αυτό που ειπε σωστά ο ναύαρχος οι καιροί αλλάζουν.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...κοιτα να βρεις εσυ φάρμακα γιατί σιγά σιγά  έρχεται το τέλος...εγω μεγάλε εχω συνηθίσει απο τέτοια ..εσύ ομως που δεν εχεις;  ;) όσο για το ανύπαρκτο..μάλλον εχεις μπερδευτεί εκτός αν ζεις με τις στιγμές προ 20 ετιας... η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει....και ο ΕΟΠΥ δεν δίνει φάρμακα τσάμπα.  :2funny:
Το κακό γιά αυτούς είναι ότι εμείς έχουμε υποδομές και ξανανεβήκαμε από την Β΄Εθνική!
Έχει κανείς καμία υποψία ότι αυτή η ομάδα θα ανέβει πάλι στην Α΄Εθνική?
Έχει γαμώ τα δύσκολα πρωταθλήματα η Β΄,κοίτα Λάρισα να καταλάβεις!
Αυτοί μέχρι αύριο να παίζανε δεν θα σκοράρανε ούτε μία φορά!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αυτό που τους καίει και τους τσουρουφλάει είναι ότι και οι δύο έχουμε νέες ομάδες αλλά εμάς το σύνολο γαμάει και δέρνει σε σχέση με κάποιους άλλους που δεν βλέπονται!
Μην μου πεις ο Φανούρης,ο Μιλοβάνοβιτς είναι οι παικταράδες που κάτσανε και μας έσωσαν!
Εγώ την πρώτη αγωνιστική δεν γνώριζα κανέναν στο γήπεδο,εκεί αξίζει μπράβο στον Ελέ και με Σιδεράκη,Όμο,Σάμαρη,Ρόκα  στις κερκίδες να παίρνουν αέρα!
Νομίζω....................................

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ρε ,αυτούς τους 4 τους τελευταίους τους θέλετε?
Έχουμε πολύ πράμα εμείς και χαρίζουμε!
Αλλά ξέχασα,δεν έχετε λεφτά εσείς!!!!

Επισκέπτης
Το κακό γιά αυτούς είναι ότι εμείς έχουμε υποδομές και ξανανεβήκαμε από την Β΄Εθνική!
Έχει κανείς καμία υποψία ότι αυτή η ομάδα θα ανέβει πάλι στην Α΄Εθνική?
Έχει γαμώ τα δύσκολα πρωταθλήματα η Β΄,κοίτα Λάρισα να καταλάβεις!
Αυτοί μέχρι αύριο να παίζανε δεν θα σκοράρανε ούτε μία φορά!
αυτο προσπαθώ να τους εξηγήσω αλλα κάποιοι μου λένε για το μεγαλείο της αεκ και οτι ειναι μεγάλη ομαδα..ειπα η προσγείωση μπορεί να ειναι ανώμαλη.ακόμα και να σωθεί που όπως είπα πιστεύω ότι θα σωθεί δεν θα ειναι πλέον η αεκ που ξέρανε.αν θέλουν να επιβιώσουν θα πρέπει να αλλάξουν μοντέλο.επιχειρηματίες και λεφτά τέλος.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αυτό ακριβώς λέω και εγω.αν με εχεις παρακολουθήσει θα εχεις δει τι εχω γράψει για την αεκ.όταν όμως κάποια μαλακισμένα βγαίνουν και με ειρωνεύονται τότε ειναι λογικό και εγω να απαντώ σε ανάλογο ύφος.είδες ότι όλη την εβδομάδα δεν αναφέρθηκα καν στο ματς.και στο τέλος το έκανα γιατί πολύ απλά κάποιοι προκάλεσαν χωρίς να εχω πει απολύτως τιποτα. ομως και εσύ αναφέρθηκες υποτιμητικά στο πανιώνιο λέγοντας μας κέρδισαν τα γατάκια..όπως είπες εχει ο καιρός γυρίσματα και συμφωνώ 100%. αλλα ξερω ότι όταν τα γυρίσματα ειναι στη μεριά σου δεν μπορείς να το δεχτείς εύκολα και ειδικά την πλάκα.εγω εχω συνηθίσει τύπε  :grin: καλό θα ειναι να το κάνεις και εσύ γιατί δυστυχώς και δεν το λεω ειρωνικά έρχονται πολύ δύσκολες μερες για την αεκ. τέλος εδω να ξέρεις πλάκα κάνουμε και χαβαλέ για να ξεχνιόμαστε από τις δύσκολες μέρες.το ποδόσφαιρο για μενα ειναι διασκέδαση και τιποτα άλλο τύπε.
Επειδή εφυγα το πρωί και δε σου απάντησα, να εξηγησω ότι ο χαρακτηρισμός "γατάκια" δεν ειναι υποτιμητικός.Πάνθηρες δε σας λένε?Ε, εμείς σας λέμε γατακια. Κι εσεις μας λέτε χανούμια,υποτιμητικό είναι?¨οσο για τα άλλα συμφωνώ με το Boobomastora,δεν είμαστε του ιδιου επιπέδου και κακώς συνεχίζουμε την κουβέντα.Και 700 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα να μείνουμε και στο ερασιτεχνικό να πέσουμε,ΤΟ ΟΝΟΜΑ δίνει το ειδικό βάρος.....

Επισκέπτης
Επειδή εφυγα το πρωί και δε σου απάντησα, να εξηγησω ότι ο χαρακτηρισμός "γατάκια" δεν ειναι υποτιμητικός.Πάνθηρες δε σας λένε?Ε, εμείς σας λέμε γατακια. Κι εσεις μας λέτε χανούμια,υποτιμητικό είναι?¨οσο για τα άλλα συμφωνώ με το Boobomastora,δεν είμαστε του ιδιου επιπέδου και κακώς συνεχίζουμε την κουβέντα.Και 700 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα να μείνουμε και στο ερασιτεχνικό να πέσουμε,ΤΟ ΟΝΟΜΑ δίνει το ειδικό βάρος.....
ρε παλι τα ίδια..είδες να διαφωνήσω πουθενά;γιατί συνέχεια αναφέρεσαι εσύ και άλλοι σε αυτό.προσπαθώ να σας πω ότι αυτά τελείωσαν τύπε θα αναγκαστείτε να γινετε ομαδα μοντέλου πανιωνίου αν θέλετε να επιβιώσετε.λεφτά πλέον δεν υπάρχουν για να παίρνετε έτοιμους παίχτες οπότε τι μένει; γηγενείς διαφορετικά δεν υπάρχει επιβίωση. και στην τελική δεν είσαι και το πρώτο όνομα στην Ελλάδα με διαφορά είσαι η τρίτη ομαδα απο όλες τις απόψεις. να ήσουν ο πρώτος να έλεγα εντάξει...αλλα ρε αδερφέ η τρίτη ομαδα της Ελλάδας είσαι.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
Φιλε oliverkan τι προσπαθεις τοσες ωρες να εξηγήσεις στα παιδια. Δε θελουν να καταλαβουν το απλο ΤΕΛΟΣ ΤΑ MONEY, ΜΟΝΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ. Αστους λοιπον, να ζουν με τα ονειρα του παρελθντος.  :headbang: :rockon:

Επισκέπτης
στο  θρεντ του πανιωνίου τα έλεγα από περσι ότι αυτό θα ειναι το μοντέλο για τα επόμενα χρόνια,κάποιοι ζουν με τις αναμνήσεις του παρελθόντος.οσο πιο γρήγορα καταλάβουν τόσο καλύτερα αλλα δυστυχώς δεν βλεπω να έχουν αντιληφθεί τι γινετε.

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
στο  θρεντ του πανιωνίου τα έλεγα από περσι ότι αυτό θα ειναι το μοντέλο για τα επόμενα χρόνια,κάποιοι ζουν με τις αναμνήσεις του παρελθόντος.οσο πιο γρήγορα καταλάβουν τόσο καλύτερα αλλα δυστυχώς δεν βλεπω να έχουν αντιληφθεί τι γινετε.

Σωστός  :rockon: :rockon:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γιατί κοπτεστε τόσο πολύ να μας πειτε πως θα <<σωθούμε>>? Δεν θελουμε την βοηθεια σας ρε παιδι μου. Δεν ειναι πρωτυπο για μας ο Νέος Πανιωνιος. Ακαδημιες ειχαμε και εχουμε δεν ειναι εκει το θεμα μας. Η καθε ομαδα εχει τον τρόπο της . Και αν ειμαστε η τριτη ομαδα στην Ελλαδα, θα μας δωσει εσυ υποδειξεις που εισαι η 11η? Γιατι εμενα όλο αυτό μου μοιαζει πιο πολύ με την χαρά του κομπλεξικου που βλεπει αυτον που ηταν πιο ψηλά , να πεφτει και βρισκει ευκαρια να τον τραβηξει πιο κατω?
Χαρειτε την νικη σας , πιειτε και το καφεδακι σας στην πλατεια και αντε παρακατω. Ο καθενας στο μαγαζι του , κανει αυτο που νομιζει εκεινος. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ

Επισκέπτης
μάλλον εσείς νιώθετε μεγάλο κόμπλεξ και δεν μπορείτε να δεχθείτε πως μια ομαδα σαν τον πανιώνιο που όπως λες ειναι 11  :grin:  λέμε τώρα σε κέρδισε τόσο εύκολα με τα ίδια όπλα πλέον...με μικρούς...τώρα τα υπόλοιπα δεν έχουν νόημα ο καθένας έχει τις απόψεις τους.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Εσυ δεν καταλαβαινεις οτι δεν μας ενδιαφερει η ηττα απο τον πανιωνιο συγκεκριμενα αλλά η ηττα γενικα. Δεν καταλαβαινεις οτι το μιζερο προτυπο του πανιωνιου που θα τον σωσει δεν καλυπτει τις αναγκες του μεσου φιλαθλου μεγαλης ομαδας που θελει να πρωταγωνιστει . Και τελος δεν καταλαβαινεις οτι μπορει λεφτα να μην υπαρχουν για μικρομεσαιες ομαδες αλλά για μεγαλες υπαρχουν γιατι απευθυνονται σε αλλο εύρος κοινου οποτε κανουν αποσβεση.  Σαφως και εχουμε διαφορετικες αποψεις και ειναι υγιες να διαφωνουν οι ανθρωποι. Απλα , αφου βλεπεις οτι λογω διαφορετικης νοοτροπιας , δεν συμφωνουμε με τις αποψεις σου , σταματα ντε και καλα να θελεις να πεισεις οτι εχεις δίκιο.

Επισκέπτης
καταρχην δεν λέω ότι εχω δίκιο.λέω την άποψη μου.συμφωνείς διαφωνείς αυτή ειναι.το αν εχω δίκιο η οχι θα το δείξει η ιστορία.απλά το μόνο που θα σου πω κράτα μικρο καλάθι περί προτύπου πανιωνίου.γιατί λέω εγώ ίσως να αναγκαστείς να το ακολουθήσεις.μπορεί και όχι.θα δείξει. και πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μου πεις αυτη τι στιγμή ποιες ειναι οι ανάγκες που καλύπτουν τον μέσο φίλαθλο-οπαδο της αεκ; γιατί νομίζω κατά την ταπεινή μου γνώμη αν εσύ θεωρείς ότι θα υπάρξουν λεφτά για την αεκ τη δεδομένη στιγμή μάλλον δεν εχεις καταλάβει την πραγματικότητα.μπορεί να υπάρχουν επενδύτες για μεγάλες ομάδες ..με μια διαφορά επενδύτες για να επενδύσουν  σε μια κατεστραμμένη από όλες τις απόψεις ομαδα δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει.μπορεί να κάνω και λάθος...θα δείξει. απλά σου λέω ότι ακόμα και σε χώρες σαν την αγγλια επενδύτες έχουν επενδύσει σε υγειεις ομάδες και οχι σε ομάδες με βαριά ιστορία και φανέλα.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
καταρχην δεν λέω ότι εχω δίκιο.λέω την άποψη μου.συμφωνείς διαφωνείς αυτή ειναι.το αν εχω δίκιο η οχι θα το δείξει η ιστορία.απλά το μόνο που θα σου πω κράτα μικρο καλάθι περί προτύπου πανιωνίου.γιατί λέω εγώ ίσως να αναγκαστείς να το ακολουθήσεις.μπορεί και όχι.θα δείξει. και πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να μου πεις αυτη τι στιγμή ποιες ειναι οι ανάγκες που καλύπτουν τον μέσο φίλαθλο-οπαδο της αεκ; γιατί νομίζω κατά την ταπεινή μου γνώμη αν εσύ θεωρείς ότι θα υπάρξουν λεφτά για την αεκ τη δεδομένη στιγμή μάλλον δεν εχεις καταλάβει την πραγματικότητα.μπορεί να υπάρχουν επενδύτες για μεγάλες ομάδες ..με μια διαφορά επενδύτες για να επενδύσουν  σε μια κατεστραμμένη από όλες τις απόψεις ομαδα δεν πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει.μπορεί να κάνω και λάθος...θα δείξει. απλά σου λέω ότι ακόμα και σε χώρες σαν την αγγλια επενδύτες έχουν επενδύσει σε υγειεις ομάδες και οχι σε ομάδες με βαριά ιστορία και φανέλα.
Θες να μας πείσεις με λάθος τρόπο.....Μια ματιά στο thread σας τα λέει όλα..ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ!!!!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ρε πουστη μου πια...Τόσο μένος ούτε οι ανταγωνιστικοί μας Γαύροι/βάζελοι δε βγάζουν....
ΥΓ: Αλήθεια,είδες κανεναν ΠΑΟΚΤΖΗ?Αρειανό να συμμετάσχει στην κουβέντα αυτή??μας λυπούνται?Μας περιφρονούν?Λάθος..ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ..Γι αυτό σου λέω..Άλλα τα μεγέθη μας ακόμα και σήμερα..
;) ;) ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom