Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
αυτά θα ειχαν νόημα αν τα έλεγες οταν κάποιοι απο εδώ μέσα με πρώτο και καλύτερο το δημιουργό του θρεν έμπαινε και χλεύαζε στο δικό μας θρεντ όταν ο πανιώνιος ηταν ενα βήμα πριν πέσει..όταν έμπαινε και χλεύαζε ακόμα και για το μπασκετ πριν 4 χρόνια...αλλα βλέπεις μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να χλευάζετε και να κοροϊδεύετε την κατάντια αλλων ομάδων.εκεί δεν σε είδα εσενα να εχεις τέτοιες ευαισθησίες.τέλος εδω μέσα μπαίνουμε να κάνουμε πλάκα και χαβαλέ.απλά όταν υπάρχουν άτομα προλκλητικα έτσι θα τους αντιμετωπίζω και εγώ.με ανθρώπους που μιλάω σοβαρά η πλάκα έχει όρια..
Αδερφέ, εγω είμαι εδω μέσα 7 χρόνια..Και δε θα απολογούμαι για καθε μαλακισμένο ενθεν κακείθεν. Τωρα μιλάς μαζί μου και θα μου μιλάς όπως σου μιλάω,,με επιχειρήματα και χωρίς κόμπλεξ..Αν πιστεύεις ότι ειναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τα συμπλέγματα σας, επειδή είναι τέτοια η συγκυρία,να σου θυμήσω την παλια καλή παροιμία  "Εχει ο καιρός γυρίσματα"...

Επισκέπτης
Αδερφέ, εγω είμαι εδω μέσα 7 χρόνια..Και δε θα απολογούμαι για καθε μαλακισμένο ενθεν κακείθεν. Τωρα μιλάς μαζί μου και θα μου μιλάς όπως σου μιλάω,,με επιχειρήματα και χωρίς κόμπλεξ..Αν πιστεύεις ότι ειναι η κατάλληλη στιγμή για να βγάλετε τα συμπλέγματα σας, επειδή είναι τέτοια η συγκυρία,να σου θυμήσω την παλια καλή παροιμία  "Εχει ο καιρός γυρίσματα"...
αυτό ακριβώς λέω και εγω.αν με εχεις παρακολουθήσει θα εχεις δει τι εχω γράψει για την αεκ.όταν όμως κάποια μαλακισμένα βγαίνουν και με ειρωνεύονται τότε ειναι λογικό και εγω να απαντώ σε ανάλογο ύφος.είδες ότι όλη την εβδομάδα δεν αναφέρθηκα καν στο ματς.και στο τέλος το έκανα γιατί πολύ απλά κάποιοι προκάλεσαν χωρίς να εχω πει απολύτως τιποτα. ομως και εσύ αναφέρθηκες υποτιμητικά στο πανιώνιο λέγοντας μας κέρδισαν τα γατάκια..όπως είπες εχει ο καιρός γυρίσματα και συμφωνώ 100%. αλλα ξερω ότι όταν τα γυρίσματα ειναι στη μεριά σου δεν μπορείς να το δεχτείς εύκολα και ειδικά την πλάκα.εγω εχω συνηθίσει τύπε  :grin: καλό θα ειναι να το κάνεις και εσύ γιατί δυστυχώς και δεν το λεω ειρωνικά έρχονται πολύ δύσκολες μερες για την αεκ. τέλος εδω να ξέρεις πλάκα κάνουμε και χαβαλέ για να ξεχνιόμαστε από τις δύσκολες μέρες.το ποδόσφαιρο για μενα ειναι διασκέδαση και τιποτα άλλο τύπε.

Επισκέπτης
βλέπεις ναύαρχε ότι ο άλλος παριστάνει τον αεκαρα ότι τα ξέρει ολα και ζητάει να κάνει μεταγραφές.δεν ξερει οτι η ομαδα που λέει ότι υποστηρίζει δεν μπορεί να κάνει παρά μια μεταγραφή .τι να πω εγω λοιπόν σε ανθρώπους που μπαίνουν για να χλευάσουν και να κανουν τους μάγκες όταν δεν ξέρουν τι συμβαίνει στην ομαδα τους;

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μιλάμε για πολύ κόμπλεξ...Όλα τα κατατρεγμένα εδώ και σχολιάζετε μεταξύ σας..Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά μπας και το καταλάβετε..Όσο ασχολείστε, τόσο πιο πολύ δείχνετε τα συμπλέγματά σας..Μπαίνετε στο thread μιας άλλης ομάδας και πανηγυρίζετε λες και πήρατε το περιφερειακό-γιατί για παραπάνω δεν..-Το κόμπλεξ σας το έχετε δείξει άπειρες φορές, [size=14pt]με τελευταία φορά τις λακούβες που σκάψατε για να μην έχουμε γηπεδο να παίξουμε με ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα[/size]!Αλλά τόσο μένος τωρα που είμαστε στην κρισιμότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας,δείχνει απλά το πόσο κατώτεροι είστε..Η στοιχειώδης αντιμετώπιση ενός αντίπαλου επιβάλλει κι εκείνος να είναι όρθιος.Αυτά βεέβαια είναι ψιλά γραμματα....Όποιος έχει απο εσάς μυαλό ,θα καταλάβει κάποια πράγματα..Οί υπόλοιποι απλώς θα ποστάρουν emoticons...

Και με κοινή ιστορική καταγωγή.

Θεωρώ ότι ομάδες με τέτοια ιστορία και τέτοιο ιστορικό βάρος θα έπρεπε να παράγουν και να προάγουν τον πολιτισμό και όχι να δημιουργούν τέτοιες αθλιότητες.

Κρίμα για τον Πανιώνιο, την αρχαιότερη ομάδα της Ελλάδας να παρουσιάζει τέτοια εικόνα.

Κρίμα και για την ΑΕΚ να την κάνει κουμάντο ένας Χατζηκατέλης και να απαξιώνεται ο ποδοσφαιρικός κολοσσός που ακούει στο όνομα Θωμάς Μαύρος.

Οι Αεκτζήδες καταφέρατε το αδιανόητο.

Να απαξιώσετε τη μεγαλύτερη σημαία της σύγχρονης ΑΕΚ.

Κρίμα και ντροπή.

Επισκέπτης
Και με κοινή ιστορική καταγωγή.

Θεωρώ ότι ομάδες με τέτοια ιστορία και τέτοιο ιστορικό βάρος θα έπρεπε να παράγουν και να προάγουν τον πολιτισμό και όχι να δημιουργούν τέτοιες αθλιότητες.

Κρίμα για τον Πανιώνιο, την αρχαιότερη ομάδα της Ελλάδας να παρουσιάζει τέτοια εικόνα.

Κρίμα και για την ΑΕΚ να την κάνει κουμάντο ένας Χατζηκατέλης και να απαξιώνεται ο ποδοσφαιρικός κολοσσός που ακούει στο όνομα Θωμάς Μαύρος.

Κρίμα και ντροπή.
τύπε επειδή δεν γνωρίζεις τι ακριβώς ειχε γινει εκεινη την περιοδο και για ποιο λογο οι οπαδοί εκαναν αυτό που εκαναν . η ΠΑΕ  το έδωσε το γήπεδο αλλα λόγο της γνωστής κόντρας με τις ανακοινώσεις εκατέρωθεν έγινε αυτό που έγινε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Κρίμα και ντροπή.
Αυτό ακριβώς...μέγιστη ΞΕΦΤΙΛΑ!!!

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...κοιτα να βρεις εσυ φάρμακα γιατί σιγά σιγά  έρχεται το τέλος...εγω μεγάλε εχω συνηθίσει απο τέτοια ..εσύ ομως που δεν εχεις;  ;) όσο για το ανύπαρκτο..μάλλον εχεις μπερδευτεί εκτός αν ζεις με τις στιγμές προ 20 ετιας... η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει....και ο ΕΟΠΥ δεν δίνει φάρμακα τσάμπα.  :2funny:
Δεν υπαρχει λογος να δωσω συνεχεια απο εδω,αρκετα σου ειπα νομιζω αλλα συνεχιζω να πιστευω πως εισαι μονο για να λες,τιποτε αλλο και φυσικα θα ξανα απαντησεις για κανενα αλλο λογο περα απο το κομπλεξ σου.Εχεις πολλα θεματα και πρεπει να σε τσεκαρεις.
Εχεις αναλαβει διαχειριστης στα θεματα της ΑΕΚ και εχεις και αποψη?Σε ρωτησα κανενας και μιλας?Πηγαινε γραψε για την ομαδα σου και αφησε την ΑΕΚ.Ειναι πεμπτη αγωνιστικη και μας εριξες κατηγορια,μην βιαζεσαι περιμενε λιγο,ουτε τον ιδιο κοσμο εχεις με την ΑΕΚ ουτε τους ιδιους τιτλους.Μεταγραφες κανεις και τον χειμωνα και πεφτουν και δυο ομαδες.
Στο γραφω για τελευταια φορα και βαλτο καλα στο μυαλο σου:Δεν θα γινεις ποτε ΑΕΚ οτι και να γραψεις.Αφου ειστε τοσο αρχιδατοι εκει στην πλατεια να δινετε εισιτηρια αλλη φορα,οχι μονο λογια απο δω μεσα...
Παρε δρομο τωρα απο δω και πηγαινε γραψε για τον πανιωνιο με τους 2-3 φιλους σου εκει που πρεπει...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ολιβερ δεν υπαρχει ουτε ενα θρεντ να μπεις και να μη σε θεωρουν μαλακα κριμα τυπε :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κυριοι ας ειμαστε ρεαλιστες.Οι ομαδες ειναι πλεον εταιρειες οι οποιες για να επιβιωσουν χρειαζονται λεφτα.Δε λεω καλες οι σημαιες αλλα ο κυριος ΜΑΥΡΟΣ και καθε κυριος ΜΑΥΡΟΣ αν θελουν να ειναι ενταξει με την ιστορια τους και το ονομα τους θα μπορουσε να βαλει το χερι στην τσεπη [η οποια ειναι γεματη με τα λεφτα που πηρε απο την ΑΕΚ] και να δωσει εστω ενα μικρο χαρτζηλικι στους πιτσιρικαδες να τους τονωσει ετσι την ψυχολογια και οχι να τους κανει σεμιναρια για το που ηρθαν και πια ειναι η αεκ.Αυτη τη στιγμη η αεκ ειναι πολυ μικρη ομαδα και οι πιτσιρικοι το βλεπουν και το βιωνουν .

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Θα σας γλεντησουν οι Νιωνιοι στο αλλο θρεντ :dancing:
Σόρρυ Χάροντα αλλά τουλάχιστον σε αυτή την ζωή δεν γίνεται να γλεντήσει νιώνιος ΑΕΚτζή!Ίσως σε κάποια άλλη όταν ο νιώνιος θα έχει καμμιά 15αριά πρωταθλήματα και η ΑΕΚ θα έχει μείνει στάσιμη να μπορεί!Μέχρι τότε θα είναι μια ομάδα γειτονιάς...
Μου θυμίζεις τους ΑΕΚτζήδες που νομίζανε ότι γλεντάνε τους ροσονέρι μετά το 1-0 εναντίον της Μίλαν!!!
Εσύ βέβαια ως Χάροντας θα μπορέσεις να δεις τι θα γίνει και στην επόμενη ζωή! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
γαττε θα αφησεις τα γιωτομπαλα,να δωσεις κανα σημειο εν οψει τσ.λ να πληρωθουμε;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είναι νωρίς ακόμα...δεν τα έχω κοιτάξει!Έχεις μπανίσει τίποτα?
παπαρια,εχω γαμηθει στο διαβασμα..δευτερα βραδυ θα τσεκαρω σοβαρα που θα χω χρονο και θα χουν βγει και οι αποστολες..
την περασμενη δευτερα φορτωσα ο μαλακας στο 2,20 του βαζελου και φαγα σουβλακι..

τελευταια το χω γυρισει στο οβερ αντερ παντως..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
παπαρια,εχω γαμηθει στο διαβασμα..δευτερα βραδυ θα τσεκαρω σοβαρα που θα χω χρονο και θα χουν βγει και οι αποστολες..
την περασμενη δευτερα φορτωσα ο μαλακας στο 2,20 του βαζελου και φαγα σουβλακι..

τελευταια το χω γυρισει στο οβερ αντερ παντως..
Τώρα που τα κοίταζα λίγο πιστεύω ότι ο άσσος της Γαλατά είναι δυνατός!Θα δούμε...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• KOUvas.jpg
    KOUvas.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 15