Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΠΟυΣταρακο γαμια των πληκτρολογίων διακρίνω εκνευρισμό;   :2funny: :2funny:πάρε φόρα και έλα να μου κλάσεις τα αρχιδια....οσο γιο πουθεναδες...μαλάκα με ενα βαθμό σε άφησα εγώ σε έκανα να κάνεις ρεκόρ όλων των εποχών..   :2funny: :2funny: όσο για τα ραντεβού κάτι μουνάκια σαν εσένα τα εχω για πρωινό...και για να ευθυμήσουμε τώρα... [move] ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ  ΓΛΟΥ[/move]    :2funny: :2funny: :2funny:
Εσυ δεν θα εισαι να στα πω απο κοντα.Αλλοι θα την πληρωσουν σκατοφλωρε...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι να εχετε για πρωινο ρε τενεκε?ρε βλακα...50 ατομα σε μια γωνια?Πηγαινε ΓΑΜΗΣΟΥ στοκο μπαγλαμα εεε μπαγλαμα.Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Εσυ δεν θα εισαι να στα πω απο κοντα.Αλλοι θα την πληρωσουν σκατοφλωρε...
Ρε φίλε τι μυαλά κουβαλάς; Εδώ μπαίνουμε να διαβάζουμε για την ομάδα, όχι εσένα να τσακώνεσαι με τον ανύπαρκτο. Άστον να χαρεί σήμερα γιατί από αύριο πάλι με φάρμακα για την κατάθλιψη θα είναι.

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ρε φίλε τι μυαλά κουβαλάς; Εδώ μπαίνουμε να διαβάζουμε για την ομάδα, όχι εσένα να τσακώνεσαι με τον ανύπαρκτο. Άστον να χαρεί σήμερα γιατί από αύριο πάλι με φάρμακα για την κατάθλιψη θα είναι.
Τι μυαλα ρε φιλε να τον βριζω απο'δω?Απλα θα ερθει η ωρα τους...

trelos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τέλος ο Βλάχος πανε να φέρουν τον Αναστασιαδη . Κανά παίκτη θα φέρουν?

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ρε βλακες ηλιθιοι πανθηρες του γλυκου νερου μονο ετσι μπορειτε να κερδισετε την ΑΕΚ οταν δεν εχει λεφτα να παρει παικτες και παιζει με τους πιτσιρικαδες,τοσα χρονια  :pipa1: μας κανατε,βγαλατε και γλωσσα :thefinge:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ήρθα και εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μην φοβάστε,δεν θα πω πολλά γιατί εσείς μόνο ομάδα δεν έχετε στο γήπεδο!
΄Οσοι πήρατε διαρκείας σας λυπάμαι αν πηγαίνετε και βλέπετε αυτό το τσίρκο πάντως!
Κανείς δεν σας είπε ότι το νόημα του ποδοσφαίρου είναι το γκόλ?
Εσείς δεν έχετε καμία σχέση με το νόημα!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Βλάχος φταίει,τώρα όλα θα πάρουν τον δρόμο τους!
Ευτυχώς που την γλυτώσαμε!
Πάντως κάνατε και νέο αρνητικότερο ρεκόρ,αντε και εις ανώτερα βρε!!!

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Βόμβα Μαύρου: Φεύγω κι εγώ!
Με δηλώσεις του στο aek365 ο Θωμάς Μαύρος ανακοίνωσε την παραίτησή του: «Έδιωξαν τον Βλάχο εν αγνοία μου. Με άδειασαν! Φεύγω κι εγώ» Παραιτείται από την ΑΕΚ ο Θωμάς Μαύρος! Μετά το θέμα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Βλάχο, ο Θωμάς Μαύρος μέσω του aek365 ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την ΠΑΕ ενώ ξεκαθάρισε ότι η απόφασή
του είναι οριστική και αμετάκλητη, καθώς θεωρεί ότι το Δ.Σ. τον άδειασε: «Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου σαν Μαύρος τελείωσε! Εκτελεστές του Μαύρου είναι, όχι του Βλάχου! Τι παραμύθια είναι αυτά; Εγώ επειδή είμαι πολεμιστής ήξερα ότι θα περάσω... συμπληγάδες. Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν. Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή. Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις, εν βρασμό δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι. Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά! Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου! Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Αν αυτό ισχύει, σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»... Με γεια τους με χαρά τους». πηγη
Source: AEKFans21.com

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!
Έφυγε ο θεός Μαύρος που κατάφερε το απίστευτο,δηλαδή να μαζέψει 1 βαθμό σε 5 αγωνιστικές!
Τώρα δεν υπάρχει σωτηρία!!!!
Ανοίξτε τάφοι να μπεί μέσα ο Φωτεινούληςςςςςςςςςςςςςςςς

Επισκέπτης
[quote author=nikos trelos .. :grin:link=topic=220.msg4097058#msg4097058 date=1348943338]
Τι να εχετε για πρωινο ρε τενεκε?ρε βλακα...50 ατομα σε μια γωνια?Πηγαινε ΓΑΜΗΣΟΥ στοκο μπαγλαμα εεε μπαγλαμα.Π-Ο-Υ-Θ-Ε-Ν-Α
[/quote]εσύ μωρή  μουναρα με ξένες πλάτες κάνεις το μάγκα; σου είπα βλαμμένε κατι μάγκες του πληκτρολογίου σαν του λόγου του εχω μόνος μου για να σπάω πλάκα. μήπως ήσουν και εσύ με του μάγκες που την πέσανε περσι στη γλυφάδα σε ένα 14 χρόνο και του πήραν τι φανέλα; τέτοιος μάγκας είσαι ; 

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:...κοιτα να βρεις εσυ φάρμακα γιατί σιγά σιγά  έρχεται το τέλος...εγω μεγάλε εχω συνηθίσει απο τέτοια ..εσύ ομως που δεν εχεις;  ;) όσο για το ανύπαρκτο..μάλλον εχεις μπερδευτεί εκτός αν ζεις με τις στιγμές προ 20 ετιας... η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει....και ο ΕΟΠΥ δεν δίνει φάρμακα τσάμπα.  :2funny:

Επισκέπτης
Ρε βλακες ηλιθιοι πανθηρες του γλυκου νερου μονο ετσι μπορειτε να κερδισετε την ΑΕΚ οταν δεν εχει λεφτα να παρει παικτες και παιζει με τους πιτσιρικαδες,τοσα χρονια  :pipa1: μας κανατε,βγαλατε και γλωσσα :thefinge:
εχεις δίκιο βλάκα και το κύπελλο το 79 που σε ξεφτίλισα πρωταθλητής ήσουν και μέσα στο οακα που σου έκοψα το πρωτάθλημα με χουτο τζιμπουρ και με ριερα και και και.....ρε ποσο βλάκας μπορεί να εισαι.η αντίστροφη μετρηση εχει αρχίσει.έχουν έρθει οι εποχές που θα μάθετε να παλευτε για τη σωτηρία σας χανουμακια.

Επισκέπτης
για να σου αποδείξω πόσο άσχετος είσαι και ότι δεν εχεις ιδεα τι συμβαίνει στην ομαδα σου θα στα πω μήπως και ξεστραβωθείς.η αεκ μέχρι τέλος της σεζόν έχει δικαίωμα να κάνει μια μεταγραφή.από εκεί και πέρα μπορεί να πάρει παίχτες που ειναι κάτω των 23..αρα βλαμμένε μεταγραφές τέλος.  :uglystupid: :uglystupid: αλλα αυτά ειναι ψιλά γράμματα για σένα και δείχνει πόσο άσχετος είσαι .

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μιλάμε για πολύ κόμπλεξ...Όλα τα κατατρεγμένα εδώ και σχολιάζετε μεταξύ σας..Θα το ξαναπώ άλλη μια φορά μπας και το καταλάβετε..Όσο ασχολείστε, τόσο πιο πολύ δείχνετε τα συμπλέγματά σας..Μπαίνετε στο thread μιας άλλης ομάδας και πανηγυρίζετε λες και πήρατε το περιφερειακό-γιατί για παραπάνω δεν..-Το κόμπλεξ σας το έχετε δείξει άπειρες φορές, με τελευταία φορά τις λακούβες που σκάψατε για να μην έχουμε γηπεδο να παίξουμε με ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ομάδα!Αλλά τόσο μένος τωρα που είμαστε στην κρισιμότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας μας,δείχνει απλά το πόσο κατώτεροι είστε..Η στοιχειώδης αντιμετώπιση ενός αντίπαλου επιβάλλει κι εκείνος να είναι όρθιος.Αυτά βεέβαια είναι ψιλά γραμματα....Όποιος έχει απο εσάς μυαλό ,θα καταλάβει κάποια πράγματα..Οί υπόλοιποι απλώς θα ποστάρουν emoticons...

Επισκέπτης
αυτά θα ειχαν νόημα αν τα έλεγες οταν κάποιοι απο εδώ μέσα με πρώτο και καλύτερο το δημιουργό του θρεν έμπαινε και χλεύαζε στο δικό μας θρεντ όταν ο πανιώνιος ηταν ενα βήμα πριν πέσει..όταν έμπαινε και χλεύαζε ακόμα και για το μπασκετ πριν 4 χρόνια...αλλα βλέπεις μόνο εσείς έχετε το δικαίωμα να χλευάζετε και να κοροϊδεύετε την κατάντια αλλων ομάδων.εκεί δεν σε είδα εσενα να εχεις τέτοιες ευαισθησίες.τέλος εδω μέσα μπαίνουμε να κάνουμε πλάκα και χαβαλέ.απλά όταν υπάρχουν άτομα προλκλητικα έτσι θα τους αντιμετωπίζω και εγώ.με ανθρώπους που μιλάω σοβαρά η πλάκα έχει όρια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom