το μη χείρον βέλτιστον ρε γιωτάΤο κατέστρεψε το παιδάκι ο αναρχοάπλυτος...
φαντάζεσαι να γίνει μπαουκ?
το μη χείρον βέλτιστον ρε γιωτάΤο κατέστρεψε το παιδάκι ο αναρχοάπλυτος...
ευχαριστώ αγαπητέΝα σου ζήσει.
Απο το να κολλήσει με τα χαζο-ηλεκτρονικά,μπάλα και πάλι μπάλα.
αμαν ξέχασα να το βάλω στην αγγελία με τα κολλύρια. Να βρείτε δικό σας μεσιέΖητειται τρακτέρ για ενοικίαση 1 ετους τουλάχιστον, αν το χρειαστείτε και εσείς να ειδοποιήσετε να ψάξουμε αλλού
Μήτσο κάνε μια ενδελεχή ανάλυση των χθεσινοβραδυνών τεκταινομένων.Ζητειται τρακτέρ για ενοικίαση 1 ετους τουλάχιστον, αν το χρειαστείτε και εσείς να ειδοποιήσετε να ψάξουμε αλλού
Μήτσο κάνε μια ενδελεχή ανάλυση των χθεσινοβραδυνών τεκταινομένων.
στην τρυφερή ηλικία των 6
νομίζω δεν έφτασε τις 563Καμιά ερώτηση έκανε??
Ωραία,τα ίδια βλέπουμε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ για τα μάτια μου.Με αυτον το προπονητή δεν έχουμε καμιά ελπίδα
Οι παίκτες ειναι παναγιά μου βοήθα. οσο ταλαντουχοι και να είναι αν δεν εχεις 2-3 σκυλια έμπειρους δεν κάνεις προκοπή :-
Κατάλαβα!Θα το φλόμωσες στο ψεμα το παιδάκι!Θα νομίζει ότι υποστηρίζει μεγάλη ομάδα...νομίζω δεν έφτασε τις 563
είσαι τρελός ρε μαλάκα? Εδώ στο δρόμο του έλεγα πως δεν μπορούμε να νικάμε πάντα, πως αφήνουμε τη στεναχώρια στο γήπεδο και πως αγαπάμε την ομάδα και στα δύσκολαΚατάλαβα!Θα το φλόμωσες στο ψεμα το παιδάκι!Θα νομίζει ότι υποστηρίζει μεγάλη ομάδα...
Κατάλαβα!Θα το φλόμωσες στο ψεμα το παιδάκι!Θα νομίζει ότι υποστηρίζει μεγάλη ομάδα...
μαν ο Κατίδης τι λέει, τον είχα δει με την εθνική σε κανά-δύο αγώνες, καλό παιχτάκι φαινότανΩραία,τα ίδια βλέπουμε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ για τα μάτια μου.
είσαι τρελός ρε μαλάκα? Εδώ στο δρόμο του έλεγα πως δεν μπορούμε να νικάμε πάντα, πως αφήνουμε τη στεναχώρια στο γήπεδο και πως αγαπάμε την ομάδα και στα δύσκολα
όχι ρε, τον αντίπαλο τον γιουχάρουμε πάντα
Δεν του είπες ότι χειροκροτάμε και τον αντίπαλο?Φλώρο σαν τα μούτρα σου θα το κάνεις!
Απο την κινούμενη άμμο ξέρεις κανέναν να σώζεται;μαν ο Κατίδης τι λέει, τον είχα δει με την εθνική σε κανά-δύο αγώνες, καλό παιχτάκι φαινόταν
όχι ρε, τον αντίπαλο τον γιουχάρουμε πάντα
α και πως ότι βρισιές καινούριες ακούμε, δεν τις λέμε στη μαμά
καλά η μαμά ξέρει τα πάντα γιατί είναι απονήρευτο το παιδί και της τα λέει όλα ακόμαΝαι λες και η μαμα δεν ξέρει, αν δεν της το πείτε εσείς θα νομίζει ότι πίνετε τσαι πριν το παιχνίδι αντί για μπύρες και αντί για συνθήματα απαγγέλλετε ελυτη
καλά η μαμά ξέρει τα πάντα γιατί είναι απονήρευτο το παιδί και της τα λέει όλα ακόμα