Επισκέπτης
πρωτηαληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?
πρωτηαληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?
Πρώτη φορά γράφεις στο θρεντ της Αεκ;είδες να ειρωνευτώ κάποιον εκτός απο τον καρτακη τον βλάκα; κανει μια ερώτηση του απαντάν τρία άτομα.και ξανακάνει την ίδια ερώτηση.τι θες να κάνω δηλαδή.και επιμένει ο βλαξ ότι δεν ειπε το ίδιο πράγμα.
αυτη ειναι η δευτερη.δεν αξιζει τον κοπο η προσπαθεια δλδ? ουτε περιμενοντας κατι για το μελλον?
εχεις δει να ειρωνευτώ κάποιον εδώ εκτός από τον σκοτεινό που έχει κάνει τα αίσχη στο δικό μας θρεντ; πουλώντας ειρωνεία ;Πρώτη φορά γράφεις στο θρεντ της Αεκ;
έχεις κάποια θεματάκια φίλεαυτη ειναι η δευτερη.
γαμα το βλακα ρε.Πρώτη φορά γράφεις στο θρεντ της Αεκ;
γιαυτο είσαι εσύ εδώ για να λύσειςέχεις κάποια θεματάκια φίλε
Εσυ την αλλη αγωνιστικη πηγαινε και βρισε την μανα του κοντοε και οταν περασει απο εκει ο μανιατης βαρα παλαμακια και κανε τσιμπουκια στα αδελφια σου τους γαυρους.όταν σας έλεγα ότι ο γιαννακης ο κοντοες δεν κάνει μου λέγατε αλλα.απλά να σημειώσω ότι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 220 χιλιαρικα το χρόνο.από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες πλην ολυμπιακού. ευτυχώς εμείς τον ξεφορτωθήκαμε περσι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πήγαμε να την πατήσουμε δίνοντας του απο 80 χιλιάρικα που είχε συμβόλαιο 180.
ωχχχχχ ρε σεις μηπως τελικα δεν ειμαι τοσο εξυπνος οσο νομιζωέχεις κάποια θεματάκια φίλε
εσύ πάλι την είπες την εξυπνάδα σου.οσο για την προσφυγιά το ποιος ειναι ντροπή αστο γιατί θα ανοίξουμε μεγάλο θέμα και δε έχω όρεξη.εσύ πάντως πρόσφυγας δεν είσαι.εδω ιδρύθηκες.τωρα οσο αφορα τα παλαμάκια μήπως θυμάσαι εσύ έπαιρνες τους παίχτες μου τζιμπουρ που τον χάρισες στο μαρινακη μακο κοντοε.δεν εχεις παράπονο μάγκα σε έκανα.Εσυ την αλλη αγωνιστικη πηγαινε και βρισε την μανα του κοντοε και οταν περασει απο εκει ο μανιατης βαρα παλαμακια και κανε τσιμπουκια στα αδελφια σου τους γαυρους.
Ντροπη της προσφυγιας που εχετε και αποψη...
Σήμερα μ'έπιασε το λυρικό μου.μη μασάτε ρε μαλάκες, τέτοιες καταστάσεις προσφέρουν την ευκαιρία για να γίνει κάτι καλό. Χτίζεις ομάδα με ελληνάκια πιτσιρικάδες και όπου βγει. Στήριξη από τον κόσμο έχετε οπότε μη μασάτε.
και μένα χθες με έπιασε επιπεφυκίτιδα στο γήπεδο διομήδη, μη μασάςΣήμερα μ'έπιασε το λυρικό μου.
Ευτυχώς.και μένα χθες με έπιασε επιπεφυκίτιδα στο γήπεδο διομήδη, μη μασάς
είπαμε η μαλακία μας και η καψούρα μας για τις ομάδες είναι ανίκητη. Εγώ που έλεγα πως δεν θα ξαναπατήσω, πήρα και τον γιο μου μαζί. Και το κακό είναι πως γούσταρε
στην τρυφερή ηλικία των 6Ευτυχώς.
Αν επιτρέπεται πόσο είναι ο μικρός;
Να σου ζήσει.στην τρυφερή ηλικία των 6