You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Επισκέπτης
όταν κάνεις μαλακισμένες ερωτήσεις τι απαντήσεις θες να λάβεις;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
και εναν επιθετικό και ένα δεκάρι και μια σκούπα και δυο ασβεστάδες και και και.........
και το πατριωτάκι μου τον Ντέμη στην διοίκηση...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
κανεναςαληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν αξιζει τον κοπο η προσπαθεια δλδ? ουτε περιμενοντας κατι για το μελλον?κανενας
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Kοίταξε η γνώμη μου είναι οτι εαν δεν πλαισιωθούν απο ικανούς και έμπειρους παίκτες δεν θα βγεί κανένας τους και είναι κρίμα.αληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?
Εως τώρα δεν έχω δει κάποιον να γεμίζει το δικό μου μάτι.
Το κακό στην όλη ιστορία θα είναι ότι εαν δεν γίνει κάτι σύντομα αυτή η φουρνιά θα καει.
Επισκέπτης
είσαι τόσο βλάκας που σου απάντησε και ένας σοβαρός λέγοντας σου αυτό που σου είπα και εγώ. πριν ρωτήσεις κάτι σκέψου..αλλα τι είπα...
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εισαι τοσο ηλιθιος που απορω με τα συμπερασματα που βγαζεις!!!!!είσαι τόσο βλάκας που σου απάντησε και ένας σοβαρός λέγοντας σου αυτό που σου είπα και εγώ. πριν ρωτήσεις κάτι σκέψου..αλλα τι είπα...
ξερολα χαζε
Επισκέπτης
το συνεχίζεις..δεν αξιζει τον κοπο η προσπαθεια δλδ? ουτε περιμενοντας κατι για το μελλον?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ασε ρε μαλακα να μιλησουμε με κανα ανθρωπο. Βλακατο συνεχίζεις..
Επισκέπτης
εχουν πει 3 ότι δεν βλέπουν κανένα....και εσύ ξαναρωτάς πάλι το ίδιο.πως να σε χαρακτηρίσω; έξυπνο;εισαι τοσο ηλιθιος που απορω με τα συμπερασματα που βγαζεις!!!!!
ξερολα χαζε
Επισκέπτης
μα κάνεις χαζές ερωτήσεις που σου εχουν απαντήσει.ξαναρώτα δηλαδή κανείς δεν υπάρχει;ασε ρε μαλακα να μιλησουμε με κανα ανθρωπο. Βλακα
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ρε μογγολο ρωτησα....δεν παρακολουθω την αεκ και δεν ξερω αν υπαρχει κανα παιχτακι που να αξιζει εστω και για το μελλον.εχουν πει 3 ότι δεν βλέπουν κανένα....και εσύ ξαναρωτάς πάλι το ίδιο.πως να σε χαρακτηρίσω; έξυπνο;
Μου απαντησαν σοβαρα δυο αεκτζηδες και παιταχτηκε και μια πουτσα.Εισαι σιγουρος οτι εγω δεν καταλαβαινω? στοκε
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Οχι εσυ το συνεχίζεις.το συνεχίζεις..
Εχουμε τις μαύρες μας έχουμε και σένα να μας πριζώνεις.
Εχεις δει κανέναν άλλον να μπαίνει εδω και να ειρωνεύεται;
Εαν θέλεις σεβασμό πρώτα πρέπει να δείξεις σεβασμό.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
δεν αξιζει τον κοπο η προσπαθεια δλδ? ουτε περιμενοντας κατι για το μελλον?εχουν πει 3 ότι δεν βλέπουν κανένα....και εσύ ξαναρωτάς πάλι το ίδιο.πως να σε χαρακτηρίσω; έξυπνο;
Αυτη ηταν η δευτερη ερωτηση μου, βλακα .
ειναι ιδια?
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ακους ηλιθιε?Οχι εσυ το συνεχίζεις.
Επισκέπτης
είδες να ειρωνευτώ κάποιον εκτός απο τον καρτακη τον βλάκα; κανει μια ερώτηση του απαντάν τρία άτομα.και ξανακάνει την ίδια ερώτηση.τι θες να κάνω δηλαδή.και επιμένει ο βλαξ ότι δεν ειπε το ίδιο πράγμα.Οχι εσυ το συνεχίζεις.
Επισκέπτης
η βλακεία ειναι ανικητη...νίκησες..ξαναρώτα τωρα μήπως τελικά υπάρχει κάποιος όχι στα δυο αλλα στα 5 χρόνια.αυτό θα ει ναι άλλη ερώτησηρε μογγολο ρωτησα....δεν παρακολουθω την αεκ και δεν ξερω αν υπαρχει κανα παιχτακι που να αξιζει εστω και για το μελλον.
Μου απαντησαν σοβαρα δυο αεκτζηδες και παιταχτηκε και μια πουτσα.Εισαι σιγουρος οτι εγω δεν καταλαβαινω? στοκε
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
σαλτα και γαμησου ηλιθιε πολυ ασχοληθηκα με την ηλιθια παρτη σουείδες να ειρωνευτώ κάποιον εκτός απο τον καρτακη τον βλάκα; κανει μια ερώτηση του απαντάν τρία άτομα.και ξανακάνει την ίδια ερώτηση.τι θες να κάνω δηλαδή.και επιμένει ο βλαξ ότι δεν ειπε το ίδιο πράγμα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις