Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εδώ γαμούν αρσενικούς κι εσύ γυρεύεις νύφη.
Θα φύγουν κι οι γυφτοβουλγάρες του πεντόευρου σε λίγο κι εσύ ακόμα ψάχνεις ασιατάκι??

Πρεπει να γυρισω πίσω, εχω καιρο να τις τιμησω :rockon:

Επισκέπτης
URL]]

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Μα ΔΕΝ απαξιώνω αυτούς που ΠΑΝΕ στο γήπεδο. Απαξιώνω αυτούς ΠΟΥ ΔΕ πάνε στο γήπεδο και θέλουν και από πάνω τον ουρανό με τ άστρα.
Και πως να πάνε ρε γρηγόρη σου λέω...
Μέχρι πέρσι είχες παίκτες βεληνεκούς Λύμπε και Δέλλα και παλιότερα Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Ριβάλντο. Τώρα όσοι δηλώνουν φίλαθλοι και όχι οπαδοί τί να πάνε να δούν? Τον Λαγό, τον Φουρτάδο ή τον Κουρέλα?
Γι αυτό σου λέω. Από κόσμο καλά πάμε φέτος. Η ποιότητα λείπει. Και ο φίλαθλος πρώτα απ'όλα θέλει να δεί καλή μπάλα και όχι πιτσιρικάδες που μπορεί το πάθος τους να περισσεύει αλλά δεν είναι αρκετό.
Καλημέρα Ενωσίτες!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Και πως να πάνε ρε γρηγόρη σου λέω...
Μέχρι πέρσι είχες παίκτες βεληνεκούς Λύμπε και Δέλλα και παλιότερα Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Ριβάλντο. Τώρα όσοι δηλώνουν φίλαθλοι και όχι οπαδοί τί να πάνε να δούν? Τον Λαγό, τον Φουρτάδο ή τον Κουρέλα?
Γι αυτό σου λέω. Από κόσμο καλά πάμε φέτος. Η ποιότητα λείπει. Και ο φίλαθλος πρώτα απ'όλα θέλει να δεί καλή μπάλα και όχι πιτσιρικάδες που μπορεί το πάθος τους να περισσεύει αλλά δεν είναι αρκετό.
Καλημέρα Ενωσίτες!
Καλή σου μέρα Ινδιάνε.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα και σε σένα διομήδη!
Έχω άδικο?
Προσωπικά είμαι γνωστό αρρωστάκι αλλά πάω στο γήπεδο για να υποστηρίξω την ομάδα και να δω μπάλα. Από τότε που με θυμάμαι να κολλάω τον ιό Α(λλη).Ε(ντελώς).Κ(ατάσταση). ήξερα πως η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό. Όση υγεία και αν αποπνέουν αυτά τα παιδιά, όσο ταλέντο και αν δείχνουν πως έχουν και το μέλλον σίγουρα τους ανήκει, δεν γίνεται να μη με στεναχωρεί και κυρίως να μη με προβληματίζει το φετινό επίπεδο και οι στόχοι της ομάδας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα και σε σένα διομήδη!
Έχω άδικο?
Προσωπικά είμαι γνωστό αρρωστάκι αλλά πάω στο γήπεδο για να υποστηρίξω την ομάδα και να δω μπάλα. Από τότε που με θυμάμαι να κολλάω τον ιό Α(λλη).Ε(ντελώς).Κ(ατάσταση). ήξερα πως η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό. Όση υγεία και αν αποπνέουν αυτά τα παιδιά, όσο ταλέντο και αν δείχνουν πως έχουν και το μέλλον σίγουρα τους ανήκει, δεν γίνεται να μη με στεναχωρεί και κυρίως να μη με προβληματίζει το φετινό επίπεδο και οι στόχοι της ομάδας.
Οτι και να πείς δίκιο έχεις.
Δεν έχουμε επίπεδο.
Δεν έχουμε στόχους (πρωτάθλημα κτλ)
Τα 16 χρόνια είναι παρα πολλά χωρίς πρωτάθλημα.
Εγω αγόρασα το διαρκείας μου μόνο για την υλική βοήθεια στην Αεκ μας.
Απο κει και πέρα το θέαμα είναι τραγικό.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Παρομοίως διομήδη!
Φτάσαμε όμως το ματς με τον ΟΦΗ, που παραδοσιακά μας δυσκολεύει, να θεωρείται κομβικής σημασίας.
Καλή τύχη εύχομαι μόνο στα παλληκάρια μας που τους φορτώσαν ένα βάρος το οποίο δεν είναι και σίγουρο πως μπορούν να σηκώσουν, διότι στα τρία πρώτα ματς και αυτή η πουτάνα η τύχη μας γύρισε την πλάτη επιδεικτικά!
Καλό μεσημέρι σε όλους τους Ενωσίτες και καλό Σ/Κ!

Υ.Γ. ΑΕΚ γερά, με τσαμπουκά, είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά...

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Διομηδη εχεις δικιο και μπραβο σου που εδωσες χρηματα για το καλο της ομαδας.
Ινδιανε ενα μπραβο και σ'εσενα που στηριζεις την ομαδα με καθε τροπο και εισαι διπλα της.
Διαφωνω ομως στο οτι η ομαδα δεν βλεπετε,να σας θυμισω το ποδοσφαιρο των δυο τελευταιων ετων?Η διαφορα ειναι πως φετος υπαρχει προβλημα στο τελειωμα των φασεων.Αν η ομαδα ηταν πιο αποτελεσματικη αλλα και λιγο τυχερη θα μιλουσαμε τωρα για τα παιδια του βλαχου κ.λ.π.Η ομαδα τωρα θελει την στηριξη μας που το αγχος θα μεγαλωνει,αν κατσουν δυο στραβες ακομα.Διπλα στους μαγκες που προσπαθουν και δεν ειναι μισθοφοροι...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι