Επισκέπτης
αλλα η αεκ θα ειναι ακόμα εδω
Καλά, μην το δένεις κιόλας..
αλλα η αεκ θα ειναι ακόμα εδω
Καλά, μην το δένεις κιόλας..
την λεοπαρδαλη την εγδαρε ο ιδιος η την πηρε ετοιμη?????Ταράτσα αναμένω ενδυματολογικό σχόλιο!
Πηγούλα;Καλά, μην το δένεις κιόλας..
Και πες ρε μαλάκα που θα βρουμε κανα σκιστομάτικο, πολύ νέκρα
Εδώ γαμούν αρσενικούς κι εσύ γυρεύεις νύφη.
Θα φύγουν κι οι γυφτοβουλγάρες του πεντόευρου σε λίγο κι εσύ ακόμα ψάχνεις ασιατάκι??
βάψε κίτρινη τη χούφτα σουΠρεπει να γυρισω πίσω, εχω καιρο να τις τιμησω
βάψε κίτρινη τη χούφτα σου
Το δοκίμασα αλλά ξεβάφει
http://[URL unfurl="true"]www.elabs.dreamhosters.com/achaea/images/stories/articles/Attractions/_________________________________________________________________________________________________.gif[/img[/URL]]
[/quote][MEDIA=youtube]LhSMTHRwyto[/MEDIA] ;D
Και πως να πάνε ρε γρηγόρη σου λέω...Μα ΔΕΝ απαξιώνω αυτούς που ΠΑΝΕ στο γήπεδο. Απαξιώνω αυτούς ΠΟΥ ΔΕ πάνε στο γήπεδο και θέλουν και από πάνω τον ουρανό με τ άστρα.
Καλή σου μέρα Ινδιάνε.Και πως να πάνε ρε γρηγόρη σου λέω...
Μέχρι πέρσι είχες παίκτες βεληνεκούς Λύμπε και Δέλλα και παλιότερα Σκόκο, Μπλάνκο, Τζιμπούρ και Ριβάλντο. Τώρα όσοι δηλώνουν φίλαθλοι και όχι οπαδοί τί να πάνε να δούν? Τον Λαγό, τον Φουρτάδο ή τον Κουρέλα?
Γι αυτό σου λέω. Από κόσμο καλά πάμε φέτος. Η ποιότητα λείπει. Και ο φίλαθλος πρώτα απ'όλα θέλει να δεί καλή μπάλα και όχι πιτσιρικάδες που μπορεί το πάθος τους να περισσεύει αλλά δεν είναι αρκετό.
Καλημέρα Ενωσίτες!
Οτι και να πείς δίκιο έχεις.Καλημέρα και σε σένα διομήδη!
Έχω άδικο?
Προσωπικά είμαι γνωστό αρρωστάκι αλλά πάω στο γήπεδο για να υποστηρίξω την ομάδα και να δω μπάλα. Από τότε που με θυμάμαι να κολλάω τον ιό Α(λλη).Ε(ντελώς).Κ(ατάσταση). ήξερα πως η ομάδα έκανε πρωταθλητισμό. Όση υγεία και αν αποπνέουν αυτά τα παιδιά, όσο ταλέντο και αν δείχνουν πως έχουν και το μέλλον σίγουρα τους ανήκει, δεν γίνεται να μη με στεναχωρεί και κυρίως να μη με προβληματίζει το φετινό επίπεδο και οι στόχοι της ομάδας.