gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μη φοβού!!!Έχεις δίκιο δεν πέφτει... καταρρέει
Μη φοβού!!!Έχεις δίκιο δεν πέφτει... καταρρέει
Μη φοβού!!!
Σκέφτομαι να σε κοντράρω με την Γαλατά!Πιο πολύ ανησυχώ αν θα δεσει ο ρουνει με τον φαν περσι
Σκέφτομαι να σε κοντράρω με την Γαλατά!
15.000 κόσμος για αυτή την ομάδα που πολλοί την έχουνε για υποβιβασμό και με όλες τις άλλες συγκυρίες (οικονομικά προβλήματα κλπ ) είναι ΠΟΛΥΣ!!Δες τι γίνεται και στους υπόλοιπους!Τα πιστά μπαόκια που πολλοί τα έχουνε για οπαδικό παράδειγμα και χωρίς να έχουνε τα προβλήματα μας δεν ήταν ούτε 6.000 χθες!
Και η εξέδρα είχε μια χαρά ΠΑΛΜΟ ...θύμισε άλλες εποχές!Αρκεί αυτή η στήριξη (μακάρι να γίνει και μεγαλύτερη) να συνεχιστεί και να μην πτοηθεί ο κόσμος από τις στραβές...
Ναι ΟΚ κι εμένα στα παπάρια μου αλλά δεν ζω και σε γυάλα για να μην βλέπω τι γίνεται γύρω μου!Όταν όλα τα γήπεδα είναι άδεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις 15.000 ως "γυρνάω την πλάτη"!!!!Αν περιμένεις με τις παρούσες συνθήκες σαραντάρια και πενηντάρια μάλλον ζεις σε άλλη χώρα...Να με συμπαθάς αλλά δε θεωρώ ΠΟΛΥ κόσμο για την ΑΕΚ (ανεξάρτητα την κατάσταση που είναι) τους 15χιλιάδες. Στα παπάρια μου ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ η Ρεαλ κτλπ.
Zεί.Ναι ΟΚ κι εμένα στα παπάρια μου αλλά δεν ζω και σε γυάλα για να μην βλέπω τι γίνεται γύρω μου!Όταν όλα τα γήπεδα είναι άδεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις 15.000 ως "γυρνάω την πλάτη"!!!!Αν περιμένεις με τις παρούσες συνθήκες σαραντάρια και πενηντάρια μάλλον ζεις σε άλλη χώρα...
15 χιλιάδες είχες και πέρσι, και πρόπερσι. Τώρα όμως που η ομάδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δε θα ΕΠΡΕΠΕ να είμαστε περισσότεροι; Εγώ πχ τρελένομαι που δε μπορώ να πάω ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ γήπεδο. Γιατί ΦΕΤΟΣ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ -και φαν πέρσυ) ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ τα 15, 20 ευρώ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Δε σου λέω να είμαστε 60χιλιάδες κόσμος (που θα το ήθελα πάρα πολύ). Αλλά μια 25άρα θα έπρεπε.Ναι ΟΚ κι εμένα στα παπάρια μου αλλά δεν ζω και σε γυάλα για να μην βλέπω τι γίνεται γύρω μου!Όταν όλα τα γήπεδα είναι άδεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις 15.000 ως "γυρνάω την πλάτη"!!!!Αν περιμένεις με τις παρούσες συνθήκες σαραντάρια και πενηντάρια μάλλον ζεις σε άλλη χώρα...
Λάθος παίκτη μου. Πέρσι 15 χιλιάδες μάζευες μόνο στα ντέρμπυ. Κατά μέσο όρο ήμασταν τα γνωστα 8 χιλιάδες διαρκείας πέρσι συν όσους πιστούς βρίσκαν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ ().15 χιλιάδες είχες και πέρσι, και πρόπερσι.
Λάθος παίκτη μου. Πέρσι 15 χιλιάδες μάζευες μόνο στα ντέρμπυ. Κατά μέσο όρο ήμασταν τα γνωστα 8 χιλιάδες διαρκείας πέρσι συν όσους πιστούς βρίσκαν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ ().
Άστο γρηγόρη η υποστήριξη που έχουν αυτά τα παιδιά φέτος είναι αυτή που πρέπει. Για το αποτέλεσμα να φοβάσαι. Διότι το πάθος είναι καλό, αλλά περισσεύει και στο Τύρναβος-Ελασσόνα λ.χ. Και ειδικά φέτος δεν προβλέπεται να πάρεις παιχνίδια με τη φανέλα...
Προσωπικά το καλοκαίρι δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ενδόμυχα το γνώριζα πως θα παλέψουμε για την κατηγορία. Δυστυχώς από τα τρία πρώτα παιχνίδια, που ειρήσθω εν παρόδω παρακολούθησα στο γήπεδο, δεν φαίνεται ούτε να μπορούμε, ούτε να μας βοηθά η τύχη...
Τέλος γρηγόρη μου δεν πρέπει να παραβλέπεις το γεγονός πως για να δεί κάποιος τα χάλια μας πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο των 15 ευρώ, όταν ας πούμε ο βάζελος για τις ίδιες θύρες στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μάλαγα τα είχε με των 10... Καταλαβαίνεις υποθέτω πως οι 12-15.000 που παραβρίσκονται στο γήπεδο είναι ήρωες. Όπως λοιπόν κανείς δεν απαξίωσε την ομάδα, έτσι και συ μην απαξιώνεις όσους βρίσκουμε το κουράγιο και πηγαίνουμε στο γήπεδο να δούμε και κυρίως να υποστηρίξουμε την ομάδα της οποίας τους παίκτες καλά καλά δεν ξέρουμε. Τώρα τους μαθαίνουμε.
Ταράτσα αναμένω ενδυματολογικό σχόλιο!
Μπα?Τωρα γιναμε κομματι της Ιστορίας?Και πιο φτωχό το άθλημα?τι μας λες ρε μεγάλε.....Η μεγαλύτερη ήττα μας είναι αυτές οι δηλώσεις "συμπαράστασης" που στάζουν δηλητήριο...Αντε λοιπόν στο thread σου,πώς να στο δωσω να το καταλάβεις, ότι δε γουστάρουμε να σε διαβάζουμε εδω μέσα..Δεν εχεις κόσμο στο δικό σου και σουλατσαρεις παντού και το παίζεις μεγαλόψυχος?Αντε μπράβο ..πανιωνάκι..Να μην αρχίσω και σου κατεβάζω από τα παλια,το Θεολόγη και από τα πιο σύγχρονα τις λακούβες....Μακάρι όχι γιατί είστε κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται πιό φτωχό το άθλημα!
ΑΕΚ είσαι στ'αρχίδια σου τί λένε.Μπα?Τωρα γιναμε κομματι της Ιστορίας?Και πιο φτωχό το άθλημα?τι μας λες ρε μεγάλε.....Η μεγαλύτερη ήττα μας είναι αυτές οι δηλώσεις "συμπαράστασης" που στάζουν δηλητήριο...Αντε λοιπόν στο thread σου,πώς να στο δωσω να το καταλάβεις, ότι δε γουστάρουμε να σε διαβάζουμε εδω μέσα..Δεν εχεις κόσμο στο δικό σου και σουλατσαρεις παντού και το παίζεις μεγαλόψυχος?Αντε μπράβο ..πανιωνάκι..Να μην αρχίσω και σου κατεβάζω από τα παλια,το Θεολόγη και από τα πιο σύγχρονα τις λακούβες....
Μαθατε ότι @@@όμαστε και πλακώσατε...
ΥΓ:Γεια σας Μητσάρα,Διομήδη και Γάτε..Γ@@ω την π@@τάνα μου πρωι πρωι.....