Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
15.000 κόσμος για αυτή την ομάδα που πολλοί την έχουνε για υποβιβασμό και με όλες τις άλλες συγκυρίες (οικονομικά προβλήματα κλπ ) είναι ΠΟΛΥΣ!!Δες τι γίνεται και στους υπόλοιπους!Τα πιστά μπαόκια που πολλοί τα έχουνε για οπαδικό παράδειγμα και χωρίς να έχουνε τα προβλήματα μας δεν ήταν ούτε 6.000 χθες!
Και η εξέδρα είχε μια χαρά ΠΑΛΜΟ ...θύμισε άλλες εποχές!Αρκεί αυτή η στήριξη (μακάρι να γίνει και μεγαλύτερη) να συνεχιστεί και να μην πτοηθεί ο κόσμος από τις στραβές...

Να με συμπαθάς αλλά δε θεωρώ ΠΟΛΥ κόσμο για την ΑΕΚ (ανεξάρτητα την κατάσταση που είναι) τους 15χιλιάδες. Στα παπάρια μου ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ η Ρεαλ κτλπ.
Επίσης δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που κάποιοι έλεγαν "λίγο ΠΑΘΟΣ ρε παιδία να δούμε και τι στον κόσμο. Έχουμε μαζέψει όλους τους μισθοφόρους και δε πονάνε την φανέλα". Τώρα το λοιπόν που οι "μισθοφόροι" έφυγαν και παίζουν παιδιά που τη πονάνε τη φανέλα και βγάζουν και πάθος ΤΩΡΑ λέμε "τι να το κάνω το πάθος όταν μετά τη δεύτερη πάσα χάνουμε τη μπάλα". Για αρχή να με συμπαθάτε αλλά είδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 φάσεις που αλλάξαμε πάνω από 3 πάσες ( :grin: :grin: ). Επίσης γνωρίζουμε Η ΟΧΙ (γαμώ τα πάντα μου) ότι παίζουμε ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με την Κ20 ομάδα της ΑΕΚ και πως τα παιδιά αυτά που πριν 2-3 μήνες ήταν σε δεύτερη μοίρα ΞΑΦΝΙΚΑ τους φορτώσαν με ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ βάρη; Γνωρίζουμε τι ζητάμε από 19χρονους και 20 χρονους, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ; Ζητάμε (πολλοί από εμάς) μέσα σε 2-3 μήνες να γίνουν τι; Να αποκτήσουν τι; Εμπειρία; Αυτοματισμούς; Να κρύβουν τη μπάλα; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Και μετά λέμε γιατί στην Ελλάδα δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ ο νεαρός έλληνας παίκτης που έχει ταλέντο. Αφού του ζητάμε με το που πατήσει το χορτάρι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ να γίνει the next big thing είναι ΦΥΣΙΚΟ να χάνεται. Παραδείγματα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Φετφα, Νίνης κτλπ. Βλέπουμε τι τύχη έχουν οι Έλληνες παίκτες όταν σε μικρή ηλικία την κάνουν για χώρες που ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ (πχ Κυριάκος Παπαδόπουλος, Ταχτσίδης, Παπασταθόπουλος κτλπ).
Οπότε προς όλους εμάς τους ΑΕΚτζήδες. Πριν πούμε ότι μας κατέβει στο κεφάλι ας είμαστε ρεαλιστές. Η ομάδα θα παλέψει με 20χρονα παιδιά για να ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. Φυσικά ΟΛΟΥΣ μας χαλάει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. ΑΝ δε μπορείτε ή δε θέλετε να συμπαρασταθείτε στο δύσκολο έργο των παιδιών με γούστο και καπέλο σας, αλλά μη μειώνετε την προσπάθειά τους. Δε το αξίζουν.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Να με συμπαθάς αλλά δε θεωρώ ΠΟΛΥ κόσμο για την ΑΕΚ (ανεξάρτητα την κατάσταση που είναι) τους 15χιλιάδες. Στα παπάρια μου ο ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ η Ρεαλ κτλπ.
Ναι ΟΚ κι εμένα στα παπάρια μου αλλά δεν ζω και σε γυάλα για να μην βλέπω τι γίνεται γύρω μου!Όταν όλα τα γήπεδα είναι άδεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις 15.000 ως "γυρνάω την πλάτη"!!!!Αν περιμένεις με τις παρούσες συνθήκες σαραντάρια και πενηντάρια μάλλον ζεις σε άλλη χώρα...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ναι ΟΚ κι εμένα στα παπάρια μου αλλά δεν ζω και σε γυάλα για να μην βλέπω τι γίνεται γύρω μου!Όταν όλα τα γήπεδα είναι άδεια για πολλούς και διάφορους λόγους δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις 15.000 ως "γυρνάω την πλάτη"!!!!Αν περιμένεις με τις παρούσες συνθήκες σαραντάρια και πενηντάρια μάλλον ζεις σε άλλη χώρα...
Zεί.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :P

15 χιλιάδες είχες και πέρσι, και πρόπερσι. Τώρα όμως που η ομάδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ δε θα ΕΠΡΕΠΕ να είμαστε περισσότεροι; Εγώ πχ τρελένομαι που δε μπορώ να πάω ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ γήπεδο. Γιατί ΦΕΤΟΣ (ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΕΡΣΙ -και φαν πέρσυ) ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ τα 15, 20 ευρώ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. Δε σου λέω να είμαστε 60χιλιάδες κόσμος (που θα το ήθελα πάρα πολύ). Αλλά μια 25άρα θα έπρεπε.

Υ.Γ1 Το λέω χρόνια. Το ΟΑΚΑ από το 2008 και μετά ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΔΡΑ. Δηλαδή ΠΟΣΑ παραπάνω χρήματα ήθελε η Ριζούπολη;;;;
Υ.Γ2 Αν και κάποιοι Πανιώνιοι μπαίνουν εδώ μέσα και είναι εριστικοί, εγώ θα πρέπει να δώσω ΠΟΛΛΑ συγχαρητήρια στην ομάδα του Πανιωνίου. Ο Ελέ κάνει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ με τους πιτσιρικάδες (και υπόψι είναι ΦΡΕΣΚΟΣ σα προπονητής) και οι πιτσιρικάδες του, κάνουν καταπληκτική δουλεία. Το νου σας ρεμάλια!!! Αυτή η φουρνιά που δείχνει ότι πάτε να βγάλετε ΜΠΟΡΕΙ να είναι και η σωτηρία της ομάδας και η αρχή για κάτι σπουδαίο για τον Πανιώνιο. Μην είστε ΜΑΛΑΚΕΣ. Στηρίχτε την ομάδα ρεεεεεεε. Αλλιώς βλέπω πάλι να τροφοδοτείται τη μισή Σουπερ Λιγκ (κοινώς τον ΟΣΦΠ  :grin: :grin: :grin: ) Και αυτή τη φορά ΠΑΙΖΕΙ να τον τροφοδοτήσετε και με προπονητή (δηλαδή τι παραπάνω έχει ο πολύς Ζαρντιμ -πως σκατά λέγετε- από τον νιούφη τον Ελέ;;;; )

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
15 χιλιάδες είχες και πέρσι, και πρόπερσι.
Λάθος παίκτη μου. Πέρσι 15 χιλιάδες μάζευες μόνο στα ντέρμπυ. Κατά μέσο όρο ήμασταν τα γνωστα 8 χιλιάδες διαρκείας πέρσι συν όσους πιστούς βρίσκαν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ ().
Άστο γρηγόρη η υποστήριξη που έχουν αυτά τα παιδιά φέτος είναι αυτή που πρέπει. Για το αποτέλεσμα να φοβάσαι. Διότι το πάθος είναι καλό, αλλά περισσεύει και στο Τύρναβος-Ελασσόνα λ.χ. Και ειδικά φέτος δεν προβλέπεται να πάρεις παιχνίδια με τη φανέλα...
Προσωπικά το καλοκαίρι δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ενδόμυχα το γνώριζα πως θα παλέψουμε για την κατηγορία. Δυστυχώς από τα τρία πρώτα παιχνίδια, που ειρήσθω εν παρόδω παρακολούθησα στο γήπεδο, δεν φαίνεται ούτε να μπορούμε, ούτε να μας βοηθά η τύχη...
Τέλος γρηγόρη μου δεν πρέπει να παραβλέπεις το γεγονός πως για να δεί κάποιος τα χάλια μας  πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο των 15 ευρώ, όταν ας πούμε ο βάζελος για τις ίδιες θύρες στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μάλαγα τα είχε με των 10... Καταλαβαίνεις υποθέτω πως οι 12-15.000 που παραβρίσκονται στο γήπεδο είναι ήρωες. Όπως λοιπόν κανείς δεν απαξίωσε την ομάδα, έτσι και συ μην απαξιώνεις όσους βρίσκουμε το κουράγιο και πηγαίνουμε στο γήπεδο να δούμε και κυρίως να υποστηρίξουμε την ομάδα της οποίας τους παίκτες καλά καλά δεν ξέρουμε. Τώρα τους μαθαίνουμε.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λάθος παίκτη μου. Πέρσι 15 χιλιάδες μάζευες μόνο στα ντέρμπυ. Κατά μέσο όρο ήμασταν τα γνωστα 8 χιλιάδες διαρκείας πέρσι συν όσους πιστούς βρίσκαν το δρόμο προς το ΟΑΚΑ ().
Άστο γρηγόρη η υποστήριξη που έχουν αυτά τα παιδιά φέτος είναι αυτή που πρέπει. Για το αποτέλεσμα να φοβάσαι. Διότι το πάθος είναι καλό, αλλά περισσεύει και στο Τύρναβος-Ελασσόνα λ.χ. Και ειδικά φέτος δεν προβλέπεται να πάρεις παιχνίδια με τη φανέλα...
Προσωπικά το καλοκαίρι δεν ήθελα να το πιστέψω αλλά ενδόμυχα το γνώριζα πως θα παλέψουμε για την κατηγορία. Δυστυχώς από τα τρία πρώτα παιχνίδια, που ειρήσθω εν παρόδω παρακολούθησα στο γήπεδο, δεν φαίνεται ούτε να μπορούμε, ούτε να μας βοηθά η τύχη...
Τέλος γρηγόρη μου δεν πρέπει να παραβλέπεις το γεγονός πως για να δεί κάποιος τα χάλια μας  πρέπει να καταβάλει το αντίτιμο των 15 ευρώ, όταν ας πούμε ο βάζελος για τις ίδιες θύρες στο ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη Μάλαγα τα είχε με των 10... Καταλαβαίνεις υποθέτω πως οι 12-15.000 που παραβρίσκονται στο γήπεδο είναι ήρωες. Όπως λοιπόν κανείς δεν απαξίωσε την ομάδα, έτσι και συ μην απαξιώνεις όσους βρίσκουμε το κουράγιο και πηγαίνουμε στο γήπεδο να δούμε και κυρίως να υποστηρίξουμε την ομάδα της οποίας τους παίκτες καλά καλά δεν ξέρουμε. Τώρα τους μαθαίνουμε.

Μα ΔΕΝ απαξιώνω αυτούς που ΠΑΝΕ στο γήπεδο. Απαξιώνω αυτούς ΠΟΥ ΔΕ πάνε στο γήπεδο και θέλουν και από πάνω τον ουρανό με τ άστρα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Η υπόθεση Χάρις είναι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό "νηστίσιμο" που κυκλοφορεί και το ξεκίνησε ο αγαπητός σε κλωτσιές Τσάκας με τον πρίγκιππα που έβαζε τα λεφτά από Δευτέρα σε Δευτέρα,τον Πανιώνιο οι Κουβετιανοί κλπ.
Η ΑΕΚ όλοι ξέρουν ότι έχει διασυνδέσεις στην Αγγλία και την προετοιμασία δεν θυμάμαι ποιός σας φιλοξένησε και τώρα σε κάποιον κάνει χάρη ο Χάρις,μάλλον στον Μαύρο γιά να κερδίσει χρόνο μία και δεν υπάρχει ούτε αράχνη στο ταμείο!
Το πρόστιμο που σας πετάξανε η ΕΠΟ,τα 13.000 σας αποδεκάτισε και δεν φταίνε οι κάρμιροι οπαδοί που δεν έρχονται στο γήπεδο,αλλά τι να δουν?

Πώς γυρνάς στο σπίτι μετά από εντός έδρας ήττα?
Το ψάξατε?

Που να επενδύσει ρε καραμήτρο Μαύρε ο Χάρρις?
Στο γήπεδο που δεν βγάλει ποτέ λεφτά αφου δεν υπάρχει,στην ομάδα που έχει πουληθεί όλη ή στα χρέη που υπάρχουν και θα αρχίσει να πληρώνει χωρίς να τα χρωστάει εκείνος?
Εδώ όλοι οι ΑΕΚάρες που δεν προλαβαίναν να βγαίνουν για δηλώσεις έχουν κρυφτεί(Ντέμης,Γιδόπουλος,Τροχανάς,Μελισσανίδης ακόμα και ο Κούγιας που το έπαιζε ΑΕΚτζής)!

Εσύ Μαύρε προσευχήσου να κερδίσεις μέρες μέχρι να αρχίζουν να γκρινιάζουν όλοι από τα χρεωστούμενα!
Το κακό είναι ότι δεν ήρθαν αποτελέσματα,το ματσάκι με τον Άρη έπρεπε να το πάρετε,θα ανέβαζε την ψυχολογία και θα έδιωχνε λίγο το άγχος!
Φοβάμαι ότι θα ακολουθήσετε την μοίρα του μπάσκετ που είναι στα αζήτητα!
Μακάρι όχι γιατί είστε κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται πιό φτωχό το άθλημα!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Χάρις άνθρωπος του Μαύρου!!!Το σκεφτόσουνα πολύ ώρα αυτό?  :2funny:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ταράτσα αναμένω ενδυματολογικό  σχόλιο!  :grin:

Συνημμένα

• thm.jpg
    thm.jpg
    262,6 KB · Εμφανίσεις: 16

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ταράτσα αναμένω ενδυματολογικό  σχόλιο!  :grin:

Εντάξει ο τύπος δεν λέει να ξεκολλήσει απο το 80 και την χρυσή του εποχή :P

Με το ντυσιμο του κέρδισε τον Χάρις και έγινε το πουτανακι του όπως ειπε η Στεφι Γκραφ απο πάνω :grin:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μακάρι όχι γιατί είστε κομμάτι της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου και γίνεται πιό φτωχό το άθλημα!
Μπα?Τωρα γιναμε κομματι της Ιστορίας?Και πιο φτωχό το άθλημα?τι μας λες ρε μεγάλε.....Η μεγαλύτερη ήττα μας είναι αυτές οι δηλώσεις "συμπαράστασης" που στάζουν δηλητήριο...Αντε λοιπόν στο thread σου,πώς να στο δωσω να το καταλάβεις, ότι δε γουστάρουμε να σε διαβάζουμε εδω μέσα..Δεν εχεις κόσμο στο δικό σου και σουλατσαρεις παντού και το παίζεις μεγαλόψυχος?Αντε μπράβο ..πανιωνάκι..Να μην αρχίσω και σου κατεβάζω από τα παλια,το Θεολόγη και από τα πιο σύγχρονα τις λακούβες....
Μαθατε ότι @@@όμαστε και πλακώσατε...
ΥΓ:Γεια σας Μητσάρα,Διομήδη και Γάτε..Γ@@ω την π@@τάνα μου πρωι πρωι.....

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μπα?Τωρα γιναμε κομματι της Ιστορίας?Και πιο φτωχό το άθλημα?τι μας λες ρε μεγάλε.....Η μεγαλύτερη ήττα μας είναι αυτές οι δηλώσεις "συμπαράστασης" που στάζουν δηλητήριο...Αντε λοιπόν στο thread σου,πώς να στο δωσω να το καταλάβεις, ότι δε γουστάρουμε να σε διαβάζουμε εδω μέσα..Δεν εχεις κόσμο στο δικό σου και σουλατσαρεις παντού και το παίζεις μεγαλόψυχος?Αντε μπράβο ..πανιωνάκι..Να μην αρχίσω και σου κατεβάζω από τα παλια,το Θεολόγη και από τα πιο σύγχρονα τις λακούβες....
Μαθατε ότι @@@όμαστε και πλακώσατε...
ΥΓ:Γεια σας Μητσάρα,Διομήδη και Γάτε..Γ@@ω την π@@τάνα μου πρωι πρωι.....
ΑΕΚ είσαι στ'αρχίδια σου τί λένε.
Τα σέβη μου Ναύαρχε.
Καλημέρα και στα άλλα τα παιδιά.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Καλημέρα  κύριοι τα σέβη μου :cool2:

Δεν θέλουμε οίκτο από κανέναν και ειδικά από οπαδούς που δεν σέβονται την προσφυγική μας ιστορία... εμεις θα φυγουμε απο αυτο τον κοσμο αλλα η αεκ θα ειναι ακόμα εδω :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom