Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Έτσι...
εδω με τον ερασιτέχνη δεν εχει προκοπή
ασε που αν βάλεις χορηγό για το εδώ και το ονομάσεις ξυστα αρχιδια σου αρένα θα βγουν όλοι οι αεκαρχες και θα αρχίσουν τις γνωστές παπαριές
ποιος θα ερθει να κανει σοβαρή επένδυση οταν δεν θα σε αφήσουν οι οργανωμένοι να πετάξεις έξω τα ρεμάλια
ακριβώς το ίδιο που συμβαίνει με οτιδήποτε στην Ελλάδα
όχι μόνο με το ποδόσφαιρο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλημέρα και καλή βδομάδα ΑΕΚάρες.
Δε θα ασχοληθώ καθόλου με τον Χάρις και τα σχετικά. Θα ασχοληθώ με το χθεσινό ματς που πάλι κατάφερα να δω. Τι να πω γι αυτά τα παιδιά!! Τέτοιο πάθος δε θυμάμαι πότε ξαναείδα τελευταία φορά. Κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και δε νομίζω πως υπάρχει ΑΕΚτζής που να φεύγει με το παράπονο ότι δεν έκαναν ότι μπορούσαν. Αντίθετα πιστεύω ότι τα παιδιά θα έχουν παράπονο από τον αριθμό των φιλάθών. Τόσα χρόνια θυμάμαι που ΟΛΟΙ λέγανε "ννα δούμε λίγο πάθος". Τώρα που το βλέπουν ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ;
Προσωπικά στ @@ μου αν πέσουμε κατηγορία. Από τη στιγμή που βλέπω τέτοιο πάθος ΧΕΣΤΗΚΑ. Αργά ή γρήγορα τα παιδιά αυτά θα αποκτήσουν εμπειρίες θα μπορέσουν να κρατήσουν το 0. Και ακόμα και αν έρθουν 7άρες και 10άρες από τον ΟΣΦΠ ειλικρινά στ αρχίδια μου αρκεί να δω τέτοια κατάθεση ψυχής.
Για το ματς τώρα. Ο Άρης απλά ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ (και δε νομίζω πως ακόμα και οι Αρειανοί μπορούν να πουν τ αντίθετο). Έκαναν όλη και όλη μια ευκαιρία και μπήκε το γκολ. Εμείς κάναμε 4-5 κλασσικές και δε μπορέσαμε να τελιώσουμε το ματς από νωρίς (χωρίς να θέλω να μειώσω τα παιδιά αλλά ΑΝ υπήρχε ένας Μπλάνκο στην επίθεση το σκορ θα ήταν 2 και 3 μηδέν όταν έβαλε το γκολ ο Άρης).
Όπως και να έχει τα παιδιά θα πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια που κάνουν και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οι ΑΕΚτζήδες θα πρέπει να δείξουν ότι είναι "ΑΕΚ στα εύκολα, ΑΕΚάρες στα δύσκολα"

koproskulo21

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2011
Κριτικές
17
Like
1.214
Πόντοι
2.300
Συμφωνώ απόλυτα με τον gregory, έχει πολύ δίκιο!!
Απλά χρειάζετε αρκετή υπομονή!!

Οσο για το χθεσινό ματς  "ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ Ο ΘΕΟΣ"
δεν γινονται αυτά, με μια ευκαιρία ο αρούλης μας πήρε το χ! :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Αυτή η Αεκ δεν μπορεί να κερδίσει ούτε ομάδα απο έντεκα νεκρούς.

Επισκέπτης
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα και στις 2 ομάδες.
Απίστευτο παιχνίδι με εναλλαγές φάσεων, γρήγορο,θεαματικό αντάξιο της ιστορίας των 2 ομάδων.
Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο από μένα..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Απίστευτο παιχνίδι με εναλλαγές φάσεων, γρήγορο,θεαματικό αντάξιο της ιστορίας των 2 ομάδων.
Σταμάτα να ειρωνεύεσαι γιατί θα σε χτυπήσω.  :tickedoff:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6

Λάθος παιχνίδι θα είδες :grin:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Πλάκα πλάκα καλά που πέφτουν 2 φέτος γιατί δύσκολα τα πράγματα... και οι δυο ειναι για λύπηση, τι να το κανω εγω το πάθος οταν δεν μπορούν να αλλάξουν μια μπαλιά. :jerking:
Αν έχουν παθός να γυρίσουν καμιά τσόντα με τον Σειρηνάκη :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πλάκα πλάκα καλά που πέφτουν 2 φέτος γιατί δύσκολα τα πράγματα... και οι δυο ειναι για λύπηση, τι να το κανω εγω το πάθος οταν δεν μπορούν να αλλάξουν μια μπαλιά. :jerking:
Αν έχουν παθός να γυρίσουν καμιά τσόντα με τον Σειρηνάκη :grin:
Για να μην υποβιβαστείς θες περίπου 30 βαθμούς, πήραμε τον έναν θέλουμε άλλους 29 :headbang:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Για να μην υποβιβαστείς θες περίπου 30 βαθμούς, πήραμε τον έναν θέλουμε άλλους 29 :headbang:

30 παλιά, με τις κατα φημισμο ομάδες που υπάρχουν φέτος το πολύ 25 :)

Αρα 24 ακόμα, δεν είσαι πιο αισιόδοξος μετά απο αυτό? :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
30 παλιά, με τις κατα φημισμο ομάδες που υπάρχουν φέτος το πολύ 25 :)

Αρα 24 ακόμα, δεν είσαι πιο αισιόδοξος μετά απο αυτό? :grin:
others-261.gif

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ε και??
Βρες μου 2 χειρότερες..

Οφη, Κερκυρα, πανιωνιος, αρης, αεκ, βεροια, αυτοι πιστευω θα παλέψουν ισως και ο πας

Εσείς λόγω εμπειρίας έχετε το προβάδισμα :grin:

Εμείς λόγω τραγικών παικτών και προπονητή της πλάκας κοντραριζόμαστε στα ίσα :cheesy:

Αν και απο τους 2 μας κανείς δεν έπρεπε να παίζει κανονικά με τόσες προσφυγές ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom