Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναυαρχιδούλη πάλι πίπα-κώλο σας πήγανε ρε ???

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.623
Πόντοι
5.435
ας μην πω τίποτα για αυτό που βλέπω, αν σωθούμε φέτος θα είναι θαύμα

Ερώτηση: ρε σεις αυτός ο Νικολιάς δεν σας θυμίζει λίγο τον Νάβας? δεν εννοώ μόνο στο μαλλί αλλά και στις κινήσεις του  :think:

Επισκέπτης
όταν σας έλεγα ότι ο γιαννακης ο κοντοες δεν κάνει μου λέγατε αλλα.απλά να σημειώσω ότι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 220 χιλιαρικα το χρόνο.από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες πλην ολυμπιακού.  :grin: ευτυχώς εμείς τον ξεφορτωθήκαμε περσι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πήγαμε να την πατήσουμε δίνοντας του απο 80 χιλιάρικα που είχε συμβόλαιο 180.  :grin:

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ας μην πω τίποτα για αυτό που βλέπω, αν σωθούμε φέτος θα είναι θαύμα

Ερώτηση: ρε σεις αυτός ο Νικολιάς δεν σας θυμίζει λίγο τον Νάβας? δεν εννοώ μόνο στο μαλλί αλλά και στις κινήσεις του  :think:

τη λες ρε μαλακα ούτε το αριστερό αρχίδι του Νάβας δεν είναι τη συγκρίνεις τώρα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
471
Πόντοι
446
τα σεβη μου ναυαρχε...μονο συγχαρητηρια και συμπαρασταση χρειαζεται η ομαδα σου...συμπαρασταση εχει αναγκη απο υποστηρικτες και οχι απο οπαδους της νικης...και απο οτι βλεπω τους εχει...δεν χρειαζονται δακρυα παρα μονο χειροκροτημα για την προσπαθεια καποιων ανθρωπων να διορθωσουν εγκληματα και αρρωστες λογικες προηγουμενων χρονων...εκει φαινονται οι μεγαλοι...στα δυσκολα...τωρα δειχνεις αν εισαι μεγαλη ομαδα..στα ζορια...και για μενα (αν εχεις καποια εμπιστοσυνη στην κριση μου και στην αποψη μου) τα πατε πολυ καλα....ξεχνα αποτελεσματα και νικες...αλλα πραγματα προεχουν...
καλη συνεχεια...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
όταν σας έλεγα ότι ο γιαννακης ο κοντοες δεν κάνει μου λέγατε αλλα.απλά να σημειώσω ότι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 220 χιλιαρικα το χρόνο.από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες πλην ολυμπιακού.  :grin: ευτυχώς εμείς τον ξεφορτωθήκαμε περσι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πήγαμε να την πατήσουμε δίνοντας του απο 80 χιλιάρικα που είχε συμβόλαιο 180.  :grin:
To πρόβλημα μας είναι ο Γιαννάκης ρε;
O καλύτερος παίκτης μας είναι, τηρουμένων των φετινών αναλογιών του ρόστερ, μην χέσω.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

κ' η πουτανα λουζεται...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.486
τα σεβη μου ναυαρχε...μονο συγχαρητηρια και συμπαρασταση χρειαζεται η ομαδα σου...συμπαρασταση εχει αναγκη απο υποστηρικτες και οχι απο οπαδους της νικης...και απο οτι βλεπω τους εχει...δεν χρειαζονται δακρυα παρα μονο χειροκροτημα για την προσπαθεια καποιων ανθρωπων να διορθωσουν εγκληματα και αρρωστες λογικες προηγουμενων χρονων...εκει φαινονται οι μεγαλοι...στα δυσκολα...τωρα δειχνεις αν εισαι μεγαλη ομαδα..στα ζορια...και για μενα (αν εχεις καποια εμπιστοσυνη στην κριση μου και στην αποψη μου) τα πατε πολυ καλα....ξεχνα αποτελεσματα και νικες...αλλα πραγματα προεχουν...
καλη συνεχεια...
Tα λόγια σου βάλσαμο φίλε....Από σένα κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο και αξιο συζήτησης.Την καλησπέρα μου....
ΥΓ:Μη δω κανενα ποντικι να τρυπώσει εδώ απόψε....

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
η αεκ μονο λιγο τυχη χρειαζετε και ολα θα πανε καλυτερα

Επισκέπτης
ρε εντάξει ειναι κρίμα για μια ομαδα σαν την αεκ να ειναι σε αυτή τη κατάσταση. αλλα μη παραμυθιάζεστε σήμερα αντικειμενικά ο οφη θα μπορουσε να είχε βάλει πολύ περισσότερα.δυστυχώς για την αεκ αν δεν γίνει κάτι γρήγορα και εννοώ και διοικητικά είτε θετικά είτε αρνητικά με τους επενδυτές η ομαδα θέλει ενίσχυση σε έμψυχο υλικό. κάποιοι από αυτούς δεν θα έπαιζαν ούτε στη δεύτερη ομαδα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ρε εντάξει ειναι κρίμα για μια ομαδα σαν την αεκ να ειναι σε αυτή τη κατάσταση. αλλα μη παραμυθιάζεστε σήμερα αντικειμενικά ο οφη θα μπορουσε να είχε βάλει πολύ περισσότερα.δυστυχώς για την αεκ αν δεν γίνει κάτι γρήγορα και εννοώ και διοικητικά είτε θετικά είτε αρνητικά με τους επενδυτές η ομαδα θέλει ενίσχυση σε έμψυχο υλικό. κάποιοι από αυτούς δεν θα έπαιζαν ούτε στη δεύτερη ομαδα.
ελα ρε τυπε σοβαρα? :2funny: :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom