tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
ναυαρχιδούλη πάλι πίπα-κώλο σας πήγανε ρε ???
Γαμα τα....ναυαρχιδούλη πάλι πίπα-κώλο σας πήγανε ρε ???
Γαμα τα....
ας μην πω τίποτα για αυτό που βλέπω, αν σωθούμε φέτος θα είναι θαύμα
Ερώτηση: ρε σεις αυτός ο Νικολιάς δεν σας θυμίζει λίγο τον Νάβας? δεν εννοώ μόνο στο μαλλί αλλά και στις κινήσεις του
τα σεβη μου ναυαρχε...μονο συγχαρητηρια και συμπαρασταση χρειαζεται η ομαδα σου...συμπαρασταση εχει αναγκη απο υποστηρικτες και οχι απο οπαδους της νικης...και απο οτι βλεπω τους εχει...δεν χρειαζονται δακρυα παρα μονο χειροκροτημα για την προσπαθεια καποιων ανθρωπων να διορθωσουν εγκληματα και αρρωστες λογικες προηγουμενων χρονων...εκει φαινονται οι μεγαλοι...στα δυσκολα...τωρα δειχνεις αν εισαι μεγαλη ομαδα..στα ζορια...και για μενα (αν εχεις καποια εμπιστοσυνη στην κριση μου και στην αποψη μου) τα πατε πολυ καλα....ξεχνα αποτελεσματα και νικες...αλλα πραγματα προεχουν...Γαμα τα....
τη λες ρε μαλακα ούτε το αριστερό αρχίδι του Νάβας δεν είναι τη συγκρίνεις τώρα
To πρόβλημα μας είναι ο Γιαννάκης ρε;όταν σας έλεγα ότι ο γιαννακης ο κοντοες δεν κάνει μου λέγατε αλλα.απλά να σημειώσω ότι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 220 χιλιαρικα το χρόνο.από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες πλην ολυμπιακού. ευτυχώς εμείς τον ξεφορτωθήκαμε περσι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πήγαμε να την πατήσουμε δίνοντας του απο 80 χιλιάρικα που είχε συμβόλαιο 180.
όταν σας έλεγα ότι ο γιαννακης ο κοντοες δεν κάνει μου λέγατε αλλα.απλά να σημειώσω ότι έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 220 χιλιαρικα το χρόνο.από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίχτες πλην ολυμπιακού. ευτυχώς εμείς τον ξεφορτωθήκαμε περσι αν και οφείλω να ομολογήσω ότι πήγαμε να την πατήσουμε δίνοντας του απο 80 χιλιάρικα που είχε συμβόλαιο 180.
αστην να λούζεται τεράστιε αναλυτή.κ' η πουτανα λουζεται...
Tα λόγια σου βάλσαμο φίλε....Από σένα κάθε σχόλιο καλοδεχούμενο και αξιο συζήτησης.Την καλησπέρα μου....τα σεβη μου ναυαρχε...μονο συγχαρητηρια και συμπαρασταση χρειαζεται η ομαδα σου...συμπαρασταση εχει αναγκη απο υποστηρικτες και οχι απο οπαδους της νικης...και απο οτι βλεπω τους εχει...δεν χρειαζονται δακρυα παρα μονο χειροκροτημα για την προσπαθεια καποιων ανθρωπων να διορθωσουν εγκληματα και αρρωστες λογικες προηγουμενων χρονων...εκει φαινονται οι μεγαλοι...στα δυσκολα...τωρα δειχνεις αν εισαι μεγαλη ομαδα..στα ζορια...και για μενα (αν εχεις καποια εμπιστοσυνη στην κριση μου και στην αποψη μου) τα πατε πολυ καλα....ξεχνα αποτελεσματα και νικες...αλλα πραγματα προεχουν...
καλη συνεχεια...
και εναν επιθετικό και ένα δεκάρι και μια σκούπα και δυο ασβεστάδες και και και.........η αεκ μονο λιγο τυχη χρειαζετε και ολα θα πανε καλυτερα
ελα ρε τυπε σοβαρα?ρε εντάξει ειναι κρίμα για μια ομαδα σαν την αεκ να ειναι σε αυτή τη κατάσταση. αλλα μη παραμυθιάζεστε σήμερα αντικειμενικά ο οφη θα μπορουσε να είχε βάλει πολύ περισσότερα.δυστυχώς για την αεκ αν δεν γίνει κάτι γρήγορα και εννοώ και διοικητικά είτε θετικά είτε αρνητικά με τους επενδυτές η ομαδα θέλει ενίσχυση σε έμψυχο υλικό. κάποιοι από αυτούς δεν θα έπαιζαν ούτε στη δεύτερη ομαδα.
τι έγινε ρε τύπε ο κοντοες εντάξει;ελα ρε τυπε σοβαρα?
στο playstation εννοείς;αληθεια επειδη δεν παρακολουθω την αεκ, ποσοι απο αυτους που παιζουν θα μπορεσουν να γινουν καλα παιχτακια εστω και σε ενα δυο χρονια?