Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Που να δεις τον μεγάλο μου που προσπαθω να του μάθω καμιά λέξη ελληνική τι γέλιο πέφτει και με δίνει στεγνά στην μάνα του! :rockon:
δεν αντελήφθην. Δεν θέλει η κυρά να μάθουν ελληνικά τα παιδιά? Η δεν θέλει να μάθουν ελληνικές βρισιές?  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Απο την κινούμενη άμμο ξέρεις κανέναν να σώζεται;
μύθος :birdman:

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, επειδή οι ​​επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η πυκνότητα άμμου & νερού είναι τουλάχιστον η 2-πλάσια από αυτήν του ανθρώπου και των ζώων, των οποίων είναι σχεδόν ίση με του νερού. Επομένως, όταν κάποιος πέφτει στην κινούμενη άμμο δημιουργείται μία ασφαλής ισορροπία (το χαμηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ένας ενήλικας, είναι συνήθως το 1/3 του συνολικού όγκου του, δηλαδή μέχρι το ισχίο), ενώ πρέπει να τονιστεί και το ότι η κινούμενη άμμος περιορίζεται σε επιφανειακά στρώματα (εξαιρετικά σπάνιο να έχει τόσο μεγάλο βάθος), καθιστώντας αδύνατο για κάποιον να πεθάνει σε αυτήν έτσι όπως αποτυπώνεται στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο.

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
δεν αντελήφθην. Δεν θέλει η κυρά να μάθουν ελληνικά τα παιδιά? Η δεν θέλει να μάθουν ελληνικές βρισιές?  :2funny:

Θέλει να μάθει αλλά ετσι πως είμαστε που να τα μάθει?
Κάτι φιλές της με τα παιδιά τους που κάνουν παρέα, στον παιδικό σταθμό, στα πεθερικά παντού αγγλικά ακούει.
Του έμαθα κατι γιαγια παππου για τους δικούς μου όταν πάμε, αλλά κάθομαι στο σπίτι να δω κάνα ματς ακούει τα μπινελίκια που τα ρίχνω στα ελληνικά και τα έχει μάθει νεράκι! :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Θέλει να μάθει αλλά ετσι πως είμαστε που να τα μάθει?
Κάτι φιλές της με τα παιδιά τους που κάνουν παρέα, στον παιδικό σταθμό, στα πεθερικά παντού αγγλικά ακούει.
Του έμαθα κατι γιαγια παππου για τους δικούς μου όταν πάμε, αλλά κάθομαι στο σπίτι να δω κάνα ματς ακούει τα μπινελίκια που τα ρίχνω στα ελληνικά και τα έχει μάθει νεράκι! :2funny:
νομίζω πως είναι περιττό να σου πω να προσέχεις τι λες γιατί είναι σφουγγάρια τα άτιμα

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
νομίζω πως είναι περιττό να σου πω να προσέχεις τι λες γιατί είναι σφουγγάρια τα άτιμα

Όσο μπορώ προσέχω, αλλά έχει κολλήσει με το φελέκι :grin:
Το λέει και στο πάρκο στα άλλα τα παιδιά και έχουμε κάνει τον φελέκι διεθνή φίρμα :2funny:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Αυτό χρειαζόμαστε στο γήπεδο, αφου ο βλάχος δεν μπορεί να τους δείχνουμε που είναι η εστία! :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική, επειδή οι ​​επιστήμονες έχουν αποδείξει ότι η πυκνότητα άμμου & νερού είναι τουλάχιστον η 2-πλάσια από αυτήν του ανθρώπου και των ζώων, των οποίων είναι σχεδόν ίση με του νερού. Επομένως, όταν κάποιος πέφτει στην κινούμενη άμμο δημιουργείται μία ασφαλής ισορροπία (το χαμηλότερο επίπεδο που μπορεί να φτάσει ένας ενήλικας, είναι συνήθως το 1/3 του συνολικού όγκου του, δηλαδή μέχρι το ισχίο), ενώ πρέπει να τονιστεί και το ότι η κινούμενη άμμος περιορίζεται σε επιφανειακά στρώματα (εξαιρετικά σπάνιο να έχει τόσο μεγάλο βάθος), καθιστώντας αδύνατο για κάποιον να πεθάνει σε αυτήν έτσι όπως αποτυπώνεται στη λογοτεχνία και στον κινηματογράφο.

images
  :birdman:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Όσο μπορώ προσέχω, αλλά έχει κολλήσει με το φελέκι :grin:
Το λέει και στο πάρκο στα άλλα τα παιδιά και έχουμε κάνει τον φελέκι διεθνή φίρμα :2funny:
To ζήτημα είναι να μην μάθει ολοκληρωμένη την φράση  :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Φακ μαι φελεκι!  :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.051
Πόντοι
1.486
Καλημερα ταλαίπωρα αδερφια...Άλλη μια μαύρη εβδομάδα αρχίζει για μας..και το ερώτημα παραμένει..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

Συνημμένα

• patos-vareliou.jpg
    patos-vareliou.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 20

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Καλημερα ταλαίπωρα αδερφια...Άλλη μια μαύρη εβδομάδα αρχίζει για μας..και το ερώτημα παραμένει..ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΟΣ?
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Εχμμμμμμμ!!! συγγνώμη Ναύαρχε αλλά δεν έχουμε ούτε βαρέλι, μας το πήρανε γιατί το χρωστάγαμε.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα αδέρφια Ενωσίτες!
Εγώ το πήρα απόφαση. Η ομάδα πάει ολοταχώς για φούντο. Καθόμουν χτές και σκεφτόμουνα πως εάν στις καλές σου εμφανίσεις (Τρίπολη, Ξάνθη, Άρης) δημιουργείς 3-4 φάσεις ανά αγώνα και η συγκομιδή σου είναι ένα γκολ και ένας βαθμός, τότε αναπόφευκτα στις άσχημες εμφανίσεις σου, όπως χτες το απόγευμα με τον ΟΦΗ, θα χάνεις χωρίς να έχεις κάνει μία σωστή ευκαιρία. Κριτική δυστυχώς δε χωράει ούτε στους παίκτες, ούτε στον προπονητή. Αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε. Και έχουμε αυτούς διότι ΔΕΝ θα μπορούσαμε να έχουμε άλλους στην παρούσα χρονική συγκυρία. Σε ποιον να ρίξεις το ανάθεμα? Στον Βλάχο? Πέρσι δεν μας έκανε ούτε ο Κωστέ, ούτε ο Χιμένεθ... Στους παίκτες? Μα και πέρσι με σαφώς ποιοτικότερο ρόστερ πάλι έχασες από τον ΟΦΗ με 3-1... Φάσεις δεν δημιουργούμε, αλλά και αυτές τις λίγες που δημιουργούμε δεν μπορούμε να τις τελειώσουμε σωστά. Δεν φταίει κανένας άλλος (προσωπική άποψη αυτό) παρά από τους κυβερνήτες του πλοίου που αποφάσισαν να... το ρίξουν σε ξέρα (δεν είμαι και σίγουρος πως είναι σωστός ο όρος, οπότε ας με διορθώσει ο Ναύαρχος). Και όπως λέγανε και χτες σε μια αθλητική εκπομπή φυσικά αναφερόμενοι σε άλλη ομάδα, ο πυρήνας μιας ΠΑΕ είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα. Πάει καλά αυτό, πάει και η ΠΑΕ. Δεν πάει καλά η ομάδα, δεν πάει και η ΠΑΕ. Η δική μας ΠΑΕ αποφάσισε να κάνει το αντίθετο. Να στελεχώσει την ομάδα με την Κ20 και τα παλτά που μείναν στις κρεμάστρες αφού και οι φτωχοί που τους τα χαρίζαμε... δεν τα ήθελαν.
Ο δε μαρασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος όμως με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσει και στην συρρίκνωση της δυναμικής αυτής της ομάδας, ήτοι του ίδιου του κόσμου της και αυτό είναι το χειρότερο και το μόνο που δεν καταλαβαίνουν οι παροικούντες την ΠΑΕ. Τα τελευταία παιδάκια που αγάπησαν την ΑΕΚ είχαν αφίσες του "Ζορό", του Σκόκο και του Λύμπε στα δωμάτια τους, όπως οι παλιότεροι είχαμε του Ντέμη, του Μαύρου και του Μπατίστα. Τί αφίσα να βάλουν τώρα? Πως να πάνε στο σχολείο για να αντιμετωπίσουν την καζούρα και την χλεύη των υπολοίπων? Εδώ εμείς στα γραφεία μας και δεν αντέχουμε τα πικρόχολα σχόλια και τα αστειάκια των συναδέλφων, πόσο μάλλον τα παιδιά.
Δυστυχώς αδέρφια δεν βλέπω φως στο τούνελ, ούτε πάτο στο βαρέλι... Η αγωνιστική ανάταση της ομάδας είναι το πρωταρχικό ζητούμενο σε μια σεζόν που προβλέπεται ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ. Μπορεί κάποιοι να βλέπουν πάθος και πείσμα. Το ξαναλέω δεν είναι αρκετά. Και γω με τον Διομήδη να παίζαμε φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα, με το ίδιο πείσμα και πάθος θα αγωνιζόμασταν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε και ικανοί να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Και το χειρότερο είναι όπως πολύ σωστά ανέφερε και ο διομήδης πως αυτά τα παιδιά κινδυνεύουν να καούν φέτος. Τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά όπως γίνεται κατανοητό στην απευκταία περίπτωση του υποβιβασμού. Παιδιά 18 και 19 χρονών που πειθαναγκάστηκαν να φορέσουν την φανέλα της πρώτης ομάδας και κινδυνεύουν να την ρίξουν κατηγορία. Όχι γιατί τους λείπε το ταλέντο, αλλά γιατί δεν έχουν δίπλα τους παίκτες κολόνες (αλήθεια είναι αυτός ο Κορδέρο καλύτερος του Γεωργέα ας πούμε?) να τα στηρίξουν τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Οπότε καθίσταται επιτακτική πλέον η ανάγκη για μία νίκη έστω και με κακή εμφάνιση, αφού στο ποδόσφαιρο όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ φέτος είναι τελικός, στους τελικούς όμως αντε να ρίξεις κάνα δυό πιτσιρικάδες μέσα και μάλιστα ανάλογα με την ροή του αγώνα. Όχι όλη την Κ20...

Κύριοι Νοτιά, Παππά, Αδαμίδη, Δημητρέλο, Μαύρε, Κασνακίδη και λοιποί supporters σας ευχαριστώ πολύ για την αξέχαστη ποδοσφαιρική χρονιά που θα έχουμε! Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ και αυτό ΔΕΝ είναι προς τιμήν σας...
Μακάρι το Μάιο να αποδειχτεί πως έχω λάθος, το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου!

Υ.Γ. Βλέπω αρκετά σχόλια "αλλόθρησκων" για τον "σωστό δρόμο που πήρε η ομάδα" ή πως "αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον" και ότι "τέθηκαν οι βάσεις για κάτι καλό". Προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο και ασυγκίνητο αν και καλοδεχούμενα. Ωστόσο πρέπει να τους υπενθυμίσω για ποια ομάδα μιλάμε και γιατί τα ωραία λογάκια δεν αφήνουν ούτε χαραμάδα αισιοδοξίας. Από τέτοια μας χορτάσαν άλλοι. Προτιμώ την καζούρα. Είναι πιο πρέπουσα στην κατάσταση...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ (πλήρης όνομα: Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως) είναι το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου ΑΕΚ, έχει ως βάση της την Αθήνα και αυτή την περίοδο χρησιμοποιεί το Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας ως προσωρινή της έδρα.
Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 1924 και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι το πιο επιτυχημένο που διαθέτει η ΑΕΚ σε ομαδικό άθλημα έχοντας κατακτήσει συνολικά 28 εγχώριους τίτλους σε τέσσερις διαφορετικές διοργανώσεις (11 πρωταθλήματα, 14 Κύπελλα, 1 Λιγκ Καπ, 3 Σουπερ Καπ - το ένα ανεπίσημο).
Αγωνίζεται ανελλιπώς στα πρωταθλήματα της 1ης Εθνικής από την καθιέρωση τους και τις περισσότερες χρονιές συγκαταλέγεται στους διεκδικητές του τίτλου. Πιο πετυχημένη περίοδος της ομάδας ήταν η περίοδος 1989-1994 καθώς σ'αυτό το διάστημα των έξι ετών κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα, το μοναδικό Λιγκ Καπ που έχει διοργανωθεί στην Ελλάδα και ένα Σούπερ Καπ. Το πρωτάθλημα της περιόδου 1993-94 είναι το τελευταίο πρωτάθλημα που έχει κατακτήσει η ΑΕΚ μέχρι στιγμής, ενώ τελευταίος της τίτλος είναι το κύπελλο που κατέκτησε την περίοδο 2010-11.

πηγή: wikipedia.org

Υ.Γ. 2
ΑΕΚ! (ΑΕΚ!)
ΑΕΚ! (ΑΕΚ!)
ΑΕΚ! ΑΕΚ! ΑΕΚ!

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Ο Μαυρος έδιωξε τον Τσιαρτα :think:

Φήμες λένε οτι του έφαγε την Βινα Ασίκη επειδή είχε χιλιάρα :boobies:

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
εσύ πάλι την είπες την εξυπνάδα σου.οσο για την προσφυγιά το ποιος ειναι ντροπή αστο γιατί θα ανοίξουμε μεγάλο θέμα και δε έχω όρεξη.εσύ πάντως πρόσφυγας δεν είσαι.εδω ιδρύθηκες.τωρα οσο αφορα τα παλαμάκια μήπως θυμάσαι εσύ έπαιρνες τους παίχτες μου τζιμπουρ που τον χάρισες στο μαρινακη μακο κοντοε.δεν εχεις παράπονο μάγκα σε έκανα.  :2funny:
Η δικη μου φανελα ρε γατακι εχει εμβλημα οχι σημα που θα ανοιξεις και θεμα για την προσφυγια,η δικη μου φανελα εχει δικεφαλο ρε βλαμενε ανιστορητε και δειχνει Αγια Σοφια και πανω απ'ολα δεν εχει κοκκινο.Οσο για τους παικτες που πηρα και τους χαρισα στο μπουχεσα ενα θα σου πω:Θα ερθει η ωρα του αδραχμιδη και ολων αυτων μην φοβασαι γιατι τωρα την λες σε λαθος προσωπο λες και συμφωνησαν οι ΑΕΚτζηδες να πουλησουν τους παικτες της ομαδας στο γαυρο.Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε νιαου που θα μπουμε ολοι στο ιδιο καζανι?Τουμπεκι κωλοπαιδο που πιανεις στο στο στομα σου την ΑΕΚ και την ιστορια της,καθικι...ΜΙΑ ΖΩΗ  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...Π.Γ.Σ.Σ. 3 γατακια καθονταν

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ωραία,τα ίδια βλέπουμε, γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ για τα μάτια μου.
το αισιόδοξο σενάριο είναι σε 5-6 μήνες να έχουνε ωριμάσει και να μπορούνε να διαχειριστούνε πράγματα εντός γηπέδου πια
και η συνέχεια αυτού είναι να τους πουλήσετε όλους (ή τους πιο καλούς) στο τέλος της χρονιάς και του χρόνου φτου κι από την αρχή.

το απαισιόδοξο σενάριο είναι να μπει επενδυτής που θα τα χώσει σε χαζομεταγραφές που θα παίζουνε αντί των πιτσιρικάδων και στο τέλος της χρονιάς οι πιτσιρικάδες δεν θα έχουνε ωριμάσει, δεν θα τους ζητάει κανείς και ενδεχομένως να ξαναέχετε ελλείμματα χειρότερα.

Λύση: στηρίχτε τους κάργα ελπίζοντας πως στο δεύτερο γύρο θα κάνουνε ντεμαράζ έχοντας νωπές τις μνήμες από τα λάθη τους στον πρώτο γύρο.

Ένσταση: σε αυτό το πράγμα ο προπονητής πρέπει να είναι δάσκαλος και όχι βεληγκέκας. Ο Βλάχος δεν μου καλοφαίνεται αυτή τη στιγμή... αλλά μπορεί να κάνω λάθος σε αυτό. Δεν ξέρω τι γίνεται μέσα. Άσε που δεν ξέρω αν έρχεται και κανείς άλλος να κάτσει στον πάγκο τώρα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

το έχουνε καταρρίψει οι Mythbusters; αν όχι, εγώ εξακολουθώ να την πιστεύω

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Η δικη μου φανελα ρε γατακι εχει εμβλημα οχι σημα που θα ανοιξεις και θεμα για την προσφυγια,η δικη μου φανελα εχει δικεφαλο ρε βλαμενε ανιστορητε και δειχνει Αγια Σοφια και πανω απ'ολα δεν εχει κοκκινο.Οσο για τους παικτες που πηρα και τους χαρισα στο μπουχεσα ενα θα σου πω:Θα ερθει η ωρα του αδραχμιδη και ολων αυτων μην φοβασαι γιατι τωρα την λες σε λαθος προσωπο λες και συμφωνησαν οι ΑΕΚτζηδες να πουλησουν τους παικτες της ομαδας στο γαυρο.Δεν ντρεπεσαι λιγο ρε νιαου που θα μπουμε ολοι στο ιδιο καζανι?Τουμπεκι κωλοπαιδο που πιανεις στο στο στομα σου την ΑΕΚ και την ιστορια της,καθικι...ΜΙΑ ΖΩΗ  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: ΣΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ...Π.Γ.Σ.Σ. 3 γατακια καθονταν
Που τη βρηκε την ιστορια η αεκ ρε φιλε;Αυτη την ιστορια περι προσφυγιας δεν εχεται βαρεθει να τη λετε;Τα μονα σωματεια που ειναι προσφυγικα ειναι ο πανιωνιος και ο απολλων σμυρνης.Ολοι οι αλλοι ειστε ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Που τη βρηκε την ιστορια η αεκ ρε φιλε;Αυτη την ιστορια περι προσφυγιας δεν εχεται βαρεθει να τη λετε;Τα μονα σωματεια που ειναι προσφυγικα ειναι ο πανιωνιος και ο απολλων σμυρνης.Ολοι οι αλλοι ειστε ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα ρε τύπε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom