Terrace
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα ρε τύπε.
Άστον μην ασχολείσαι :S
Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα ρε τύπε.
Εγω δεν εγραψα οτι εγραψα για να σε μαθω ιστορια.Την ιστορια της ομαδας σου οφειλεις να την ξερεις,αλλιως μην αναφερεις πραγματα ιστορικα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν θες να μαθεις για την αεκ, που ποτε και πως δημιουργηθηκε ειναι το μονο ευκολο.Αυτο που ειναι το δυσκολο και το ψευτικο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο για κατι το οποιο δεν υφισταται ειναι ενας ανυπαρκτος μυθος παρμενος απο μαρμαρομενους βασιλιαδες και αλυτρωτες πατριδες.Δηλαδη φουμαρα που λεμε σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ το βαθυτερο νοημα των οσων γραφω ............ και θα σου προτεινα να την ψαξεις πιο πολυ οχι μονο για την αεκ αλλα γενικα για το τι συμβαινει τριγυρο σου ............Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα ρε τύπε.
Εγω δεν εγραψα οτι εγραψα για να σε μαθω ιστορια.Την ιστορια της ομαδας σου οφειλεις να την ξερεις,αλλιως μην αναφερεις πραγματα ιστορικα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν θες να μαθεις για την αεκ, που ποτε και πως δημιουργηθηκε ειναι το μονο ευκολο.Αυτο που ειναι το δυσκολο και το ψευτικο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο για κατι το οποιο δεν υφισταται ειναι ενας ανυπαρκτος μυθος παρμενος απο μαρμαρομενους βασιλιαδες και αλυτρωτες πατριδες.Δηλαδη φουμαρα που λεμε σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ το βαθυτερο νοημα των οσων γραφω ............ και θα σου προτεινα να την ψαξεις πιο πολυ οχι μονο για την αεκ αλλα γενικα για το τι συμβαινει τριγυρο σου ............
Τίς υποδείξεις σου ξέρεις που τις γράφω έτσι;Εγω δεν εγραψα οτι εγραψα για να σε μαθω ιστορια.Την ιστορια της ομαδας σου οφειλεις να την ξερεις,αλλιως μην αναφερεις πραγματα ιστορικα τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν θες να μαθεις για την αεκ, που ποτε και πως δημιουργηθηκε ειναι το μονο ευκολο.Αυτο που ειναι το δυσκολο και το ψευτικο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο για κατι το οποιο δεν υφισταται ειναι ενας ανυπαρκτος μυθος παρμενος απο μαρμαρομενους βασιλιαδες και αλυτρωτες πατριδες.Δηλαδη φουμαρα που λεμε σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ το βαθυτερο νοημα των οσων γραφω ............ και θα σου προτεινα να την ψαξεις πιο πολυ οχι μονο για την αεκ αλλα γενικα για το τι συμβαινει τριγυρο σου ............
Φιλε αν θες γυαλια να πας στον οφθαλμιατρο.Εμενα δεν μου αρεσει καποιοι να μου πασαρουν τη βλακεια τους και την αμαθεια τους για εξυπναδα.........Πες και άλλα πες και άλλα βάλε μας τα γυαλιά!
Φιλε αν θες γυαλια να πας στον οφθαλμιατρο.Εμενα δεν μου αρεσει καποιοι να μου πασαρουν τη βλακεια τους και την αμαθεια τους για εξυπναδα.........
Δε με ενδιαφερει που τις γραφεις.Οτι ειπα στον προηγουμενο ισχυουν και γι σενα.................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα ΓΛΥΚΑ ........Τίς υποδείξεις σου ξέρεις που τις γράφω έτσι;
A! και κάτι ακόμα, μιλάς πολύ.
Τίς υποδείξεις σου ξέρεις που τις γράφω έτσι;
A! και κάτι ακόμα, μιλάς πολύ.
Γιατί δεν γράφεις ρε μαγκάκο την λέξη και βάζεις εμοτικον έ;Δε με ενδιαφερει που τις γραφεις.Οτι ειπα στον προηγουμενο ισχυουν και γι σενα.................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα ΓΛΥΚΑ ........
Ειναι πιο παραστατικο και πιο ζωντανο απο μια ψυχρη λεξη.Αν ομως θες το συμπληρωνω λεγοντας οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ .Ελπιζω να ικανοποιηθηκες τωρα......Γιατί δεν γράφεις ρε μαγκάκο την λέξη και βάζεις εμοτικον έ;
Ευχαριστώ αυτό ήθελα.Ειναι πιο παραστατικο και πιο ζωντανο απο μια ψυχρη λεξη.Αν ομως θες το συμπληρωνω λεγοντας οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ .Ελπιζω να ικανοποιηθηκες τωρα......
Παρακαλω δεν κανει τιποτα,αφου συμφωνεις και εσυ οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ παω στην παραλια μου......Ευχαριστώ αυτό ήθελα.
Εδειξες λοιπόν το ποιόν σου πολύ εύκολα.
Μάζεψε τα κουβαδάκια σου τώρα και σε άλλη παραλία.
εισαι επαγγελματιας μαλακας η ερασιτεχνης τυπε?Που τη βρηκε την ιστορια η αεκ ρε φιλε;Αυτη την ιστορια περι προσφυγιας δεν εχεται βαρεθει να τη λετε;Τα μονα σωματεια που ειναι προσφυγικα ειναι ο πανιωνιος και ο απολλων σμυρνης.Ολοι οι αλλοι ειστε ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ............
Προηγούμενα ξέρεις εγω δεν έχω με κανέναν εδώ μέσα.εχετε καταλάβει φυσικά πως έχετε αρπαχτεί για ομάδες έτσι;
εκτός κι αν έχετε προηγούμενα και δεν το ξέρουμε, οπότε πάσο...
Οταν θα παιζεις ντερμπι με το ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ στη Δ' ΕΘΝΙΚΗ θα σου απαντησω ΤΥΠΕ....εισαι επαγγελματιας μαλακας η ερασιτεχνης τυπε?
Λαθος καταλαβες, εγω δεν ειμαι πανιωνιος απλα δε μου αρεσει το ψεμα και η καπηλεια θεσμων και ιστοριας.Προηγούμενα ξέρεις εγω δεν έχω με κανέναν εδώ μέσα.
Για τον νιόνιο ο μισητός αντίπαλος είναι μόνο η Αεκ.
Διάττοντες αστέρες είναι,οποτε είναι να παίξει η Αεκ με το νιόνιο έχουμε και έναν τέτοιο εδω μέσα.
φαντάζομαι πως τώρα είναι η ώρα που θα ακούσουμε τη δακρύβρεχτη ιστορία σου...Λαθος καταλαβες, εγω δεν ειμαι πανιωνιος απλα δε μου αρεσει το ψεμα και η καπηλεια θεσμων και ιστοριας.
Aυριο φιλε μου γιατι ειναι μεγαλη και δε θα μας παρει η ωρα ........καληνυχτα...φαντάζομαι πως τώρα είναι η ώρα που θα ακούσουμε τη δακρύβρεχτη ιστορία σου...