Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
γενικώς η γνώμη μου είναι πως οι οπαδοί μεγαλοποιούν περισσότερο από όσο πρέπει την οποιαδήποτε ιστορία μιας ομάδας και την βλέπουνε από το δικό τους χρωματιστό πρίσμα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Mάθε μας πολλά και ωραία πράγματα ρε τύπε.
Εγω δεν εγραψα οτι εγραψα για να σε μαθω ιστορια.Την ιστορια της ομαδας σου οφειλεις να την ξερεις,αλλιως μην αναφερεις  πραγματα ιστορικα  τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν θες να μαθεις για την αεκ, που ποτε  και πως δημιουργηθηκε ειναι το μονο ευκολο.Αυτο που ειναι το δυσκολο και το ψευτικο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο για κατι το οποιο δεν υφισταται ειναι ενας ανυπαρκτος μυθος παρμενος απο μαρμαρομενους βασιλιαδες και αλυτρωτες πατριδες.Δηλαδη  φουμαρα που λεμε σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  το βαθυτερο νοημα των οσων γραφω ............ :think: και θα σου προτεινα να την ψαξεις πιο πολυ οχι μονο για την αεκ αλλα γενικα για το τι συμβαινει τριγυρο σου ............ :rockon: :rockon: :rockon:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν εγραψα οτι εγραψα για να σε μαθω ιστορια.Την ιστορια της ομαδας σου οφειλεις να την ξερεις,αλλιως μην αναφερεις  πραγματα ιστορικα  τα οποια δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Αν θες να μαθεις για την αεκ, που ποτε  και πως δημιουργηθηκε ειναι το μονο ευκολο.Αυτο που ειναι το δυσκολο και το ψευτικο ειναι να προσπαθεις να πεισεις τους αλλους αλλα και τον ιδιο σου τον εαυτο για κατι το οποιο δεν υφισταται ειναι ενας ανυπαρκτος μυθος παρμενος απο μαρμαρομενους βασιλιαδες και αλυτρωτες πατριδες.Δηλαδη  φουμαρα που λεμε σημερα.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  το βαθυτερο νοημα των οσων γραφω ............ :think: και θα σου προτεινα να την ψαξεις πιο πολυ οχι μονο για την αεκ αλλα γενικα για το τι συμβαινει τριγυρο σου ............ :rockon: :rockon: :rockon:

Πες και άλλα πες και άλλα βάλε μας τα γυαλιά! :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τίς υποδείξεις σου ξέρεις που τις γράφω έτσι;
A! και κάτι ακόμα,  μιλάς πολύ.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Πες και άλλα πες και άλλα βάλε μας τα γυαλιά! :rockon:
Φιλε αν θες γυαλια να πας στον οφθαλμιατρο.Εμενα δεν μου αρεσει καποιοι να μου πασαρουν τη βλακεια τους και την αμαθεια τους για εξυπναδα......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Terrace

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε αν θες γυαλια να πας στον οφθαλμιατρο.Εμενα δεν μου αρεσει καποιοι να μου πασαρουν τη βλακεια τους και την αμαθεια τους για εξυπναδα......... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Βρηκες άτομο να μιλήσεις για αμάθεια αλλα συνέχισε, σε θαυμάζουμε όλοι! :rolleyes:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Τίς υποδείξεις σου ξέρεις που τις γράφω έτσι;
A! και κάτι ακόμα,  μιλάς πολύ.
Δε με ενδιαφερει που τις γραφεις.Οτι ειπα στον προηγουμενο ισχυουν και γι σενα.................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα ΓΛΥΚΑ ........ :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Δε με ενδιαφερει που τις γραφεις.Οτι ειπα στον προηγουμενο ισχυουν και γι σενα.................ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και ονειρα ΓΛΥΚΑ ........ :jerking:
Γιατί δεν γράφεις ρε μαγκάκο την λέξη και βάζεις εμοτικον έ;

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Γιατί δεν γράφεις ρε μαγκάκο την λέξη και βάζεις εμοτικον έ;
Ειναι πιο παραστατικο και πιο ζωντανο απο μια ψυχρη λεξη.Αν ομως θες το συμπληρωνω λεγοντας οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ  :jerking:.Ελπιζω να ικανοποιηθηκες τωρα...... :dancing:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ειναι πιο παραστατικο και πιο ζωντανο απο μια ψυχρη λεξη.Αν ομως θες το συμπληρωνω λεγοντας οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ  :jerking:.Ελπιζω να ικανοποιηθηκες τωρα...... :dancing:
Ευχαριστώ αυτό ήθελα.
Εδειξες λοιπόν το ποιόν σου πολύ εύκολα.
Μάζεψε τα κουβαδάκια σου τώρα και σε άλλη παραλία.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ευχαριστώ αυτό ήθελα.
Εδειξες λοιπόν το ποιόν σου πολύ εύκολα.
Μάζεψε τα κουβαδάκια σου τώρα και σε άλλη παραλία.
Παρακαλω δεν κανει τιποτα,αφου συμφωνεις και εσυ οτι εισαι :jerking: ΜΑΛΑΚΑΣ παω στην παραλια μου...... :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εχετε καταλάβει φυσικά πως έχετε αρπαχτεί για ομάδες έτσι;
εκτός κι αν έχετε προηγούμενα και δεν το ξέρουμε, οπότε πάσο...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Που τη βρηκε την ιστορια η αεκ ρε φιλε;Αυτη την ιστορια περι προσφυγιας δεν εχεται βαρεθει να τη λετε;Τα μονα σωματεια που ειναι προσφυγικα ειναι ο πανιωνιος και ο απολλων σμυρνης.Ολοι οι αλλοι ειστε ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΝΤΟΛΜΑΔΕΣ............ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι επαγγελματιας μαλακας η ερασιτεχνης τυπε?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
εχετε καταλάβει φυσικά πως έχετε αρπαχτεί για ομάδες έτσι;
εκτός κι αν έχετε προηγούμενα και δεν το ξέρουμε, οπότε πάσο...
Προηγούμενα ξέρεις εγω δεν έχω με κανέναν εδώ μέσα.
Για τον νιόνιο ο μισητός αντίπαλος είναι μόνο η Αεκ.
Διάττοντες αστέρες είναι,οποτε είναι να παίξει η Αεκ με το νιόνιο έχουμε και έναν τέτοιο εδω μέσα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Προηγούμενα ξέρεις εγω δεν έχω με κανέναν εδώ μέσα.
Για τον νιόνιο ο μισητός αντίπαλος είναι μόνο η Αεκ.
Διάττοντες αστέρες είναι,οποτε είναι να παίξει η Αεκ με το νιόνιο έχουμε και έναν τέτοιο εδω μέσα.
Λαθος καταλαβες, εγω δεν ειμαι πανιωνιος απλα δε μου αρεσει το ψεμα και η καπηλεια θεσμων και ιστοριας.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Λαθος καταλαβες, εγω δεν ειμαι πανιωνιος απλα δε μου αρεσει το ψεμα και η καπηλεια θεσμων και ιστοριας.
φαντάζομαι πως τώρα είναι η ώρα που θα ακούσουμε τη δακρύβρεχτη ιστορία σου...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Stories

Νέο!