You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Ρε ελάτε στα καλά σας.Θυμάστε ποτέ να σκοτώθηκε στο Ν.Γκούμας οπαδός ομάδας;
Δεν ειμαι 100% σιγουρος για τα λεγομενα μου. Εχουν περασει αρκετα χρονια και δεν θυμαμε πολυ καλα!
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εγινε μακρια απ το γημεδο. Ο νεκρος ηταν οπαδός του Ολυμπιακού. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι σε ταράτσα πολυκατοικίας ή μπαλκόνι και καθώς πλησίαζε ο μεγάλος όγκος των οπαδών του ολυμπιακού, εκτόξευσαν τη φωτοβολίδα.
Μάλιστα αυτός που το έκανε ήταν οπαδός(τεράστιο μπουμπούκι) του Παναθηναϊκού και ήταν παρέα με αεκτζηδες φίλους του…
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε Νίκο το έγραψα ότι δεν έχει σημασία ποιος το έκανε.Το παλληκάρι πάει πια.Αλλά όχι να μας λεει ο ανίδεος δολοφόνους.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν ειμαι 100% σιγουρος για τα λεγομενα μου. Εχουν περασει αρκετα χρονια και δεν θυμαε πολυ καλα!
Εχω την εντυπωση οτι πρεπει να εγινε μακρια απ το γημεδο. Ο νεκρος ηταν οπαδός του Ολυμπιακού. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι σε ταράτσα πολυκατοικίας ή μπαλκόνι και καθώς πλησίαζε ο μεγάλος όγκος των οπαδών του ολυμπιακού, εκτόξευσαν τη φωτοβολίδα.
Μάλιστα αυτός που το έκανε ήταν οπαδός(τεράστιο μπουμπούκι) του Παναθηναϊκού και ήταν παρέα με αεκτζηδες φίλους του?
Ρε Χ.επειδή τον ήξερα τον γαυράκο που σκοτώθηκε κ ξέρω την δικογραφία,δες τι ακριβώς γραφω 100% βέβαιο κ τεκμηριωμένο.
Δεν ειμαι 100% σιγουρος για τα λεγομενα μου. Εχουν περασει αρκετα χρονια και δεν θυμαε πολυ καλα!
Μάλιστα αυτός που το έκανε ήταν οπαδός(τεράστιο μπουμπούκι) του Παναθηναϊκού και ήταν παρέα με αεκτζηδες φίλους του?
καπως ετσι εγιναν τα πραγματα!! αλλα επαναλαμβανω ειναι καθαρα θεμα τυχης ...
dark!! δολοφονοι υπαρχουν σε ολες της ομαδες!!αυτο που πρεπει να γινει ειναι να φυγουν απο το ποδοσφαιρο!!στην αγγλια πλακονωντε μεταξυ τους με ραντεβου αρκετα μακρια απο τα γηπεδα.Ρε Νίκο το έγραψα ότι δεν έχει σημασία ποιος το έκανε.Το παλληκάρι πάει πια.Αλλά όχι να μας λεει ο ανίδεος δολοφόνους.
αυτο ξεκινησε να γινετε και στην ελλαδα αλλα καποιοι (δεν θελω να πω οπαδοι ποιας ομαδας ειναι φωναζουν τους μπατσους)τωρα για το περιστατικο που λες αμα εισαι σιγουρος τι να πω...
Καλα ,οπωσδηποτε εκεινο που μετραει ειναι οτι ενα παιδι χαθηκε... δε λεει κανεις το αντιθετο...Το αν ηταν γαβρος , βαζελος δεν εχει σημασια. Παντως στο γηπεδο δεν ημουνα , μεταφερω τα οσα εχουν ειπωθει κατα καιρους σε εκπομπες της Θυρας 7(μαλιστα ειχε γινει της πουτανας απο τα τηλεφωνηματα) και οσα ειχε πει καποτε σε συνεντευξη ο Αλεξανδρης.
Το να απαντησω στις προσωπικες προσβολες ενος χρωματιστου πολυοπαδου(εσυ δεν εγινες βαζελος?) το θεωρω μειωτικο ... Το αν ειναι δολοφονοι οι οπαδοι της ομαδας του δε θα φανει απο το παιδι εκεινο μονο (αντε και δεχομαι οτι ειναι οπως τα λεει)... αλλα απο τα χιλιαδες περιστατικα που δε βλεπουν το φως της δημοσιοτητας και που γινονται στο αλσακι... Την πρωτη εποχη Μπαγιεβιτς στον Ολυμπιακο επρεπε να πηγαινες στα εφημερευοντα στα διαφορα νοσοκομεια μετα απο αγωνες ΑΕΚ-ΟΣΦΠ να δεις τί γινοταν....Αλλά όχι να μας λεει ο ανίδεος δολοφόνους.
μεταφερω τα οσα εχουν ειπωθει κατα καιρους σε εκπομπες της Θυρας 7(μαλιστα ειχε γινει της πουτανας απο τα τηλεφωνηματ α) και οσα ειχε πει καποτε σε συνεντευξη ο Αλεξανδρης.
αμα το ειπε φιλε η εκπομπη της θυρας 7..............τοτε ειναι εγγυηση!!!!1
Σωστος o νικ... Νομιζω αυτο ηταν το πρωτο post μου σε οπαδικο thread...δολοφονοι υπαρχουν σε ολες της ομαδες!!
Η εκπομπη που εκανε ο Σταμου παλια, οχι του Τσουκαλα...μεταφερω τα οσα εχουν ειπωθει κατα καιρους σε εκπομπες της Θυρας 7(μαλιστα ειχε γινει της πουτανας απο τα τηλεφωνηματ α) και οσα ειχε πει καποτε σε συνεντευξη ο Αλεξανδρης.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 215
- Πόντοι
- 36
Ποιο καναλι??? Το τν Προπαγανδα
φιλε μου ο βλακας ο αλεκος της θυρας 7 ειναι τοσο αντρας που εδειρε τον γρανιτσα στο ματς τισ ριζουπολης και την επομενη μερα ελεγε οτι τον προστατευε......
αν τοτε την εκπομπη την εκανε ο σταμου(τον οποιο δεν γνωριζω)δεν το ξερω φιλε μου αλλα για να το λες ετσι θα ειναι!!
παντως αρκετοι φιλοι μου γαυροι την σιχαινοντε την θυρα 7!!
αν τοτε την εκπομπη την εκανε ο σταμου(τον οποιο δεν γνωριζω)δεν το ξερω φιλε μου αλλα για να το λες ετσι θα ειναι!!
παντως αρκετοι φιλοι μου γαυροι την σιχαινοντε την θυρα 7!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το αμερόληπτο κανάλι,που εξυψώνει την βία κ τον φανατισμό.Δεν τους έπαιρνε να πει ποιοι σκότωσαν το παλληκάρι.Ότι ακούσουν,λένε οι γαύροι κ το μεταφέρουν όπου βρουν.Έτσι έκανε κ ο germaon ,ότι άκουσε από το καφροκάναλο είπε.Καλά έκανε σαν οπαδός του Ολυμπιακού.Γεια σας πάω να σκοτώσω ΄κόσμο εγώ ο Αεκτζής
Και εμενα...Αλλα δεν ειναι ετσι... Εχει παρεξηγηθει πολυ η 7... ΔΕΝ κυβερναει τον Ολυμπιακο(αμεσα τουλαχιστον)...Αυτο ειναι σιγουρο...παντως αρκετοι φιλοι μου γαυροι την σιχαινοντε την θυρα 7!!
καθε μερα εκτηθετε στα ματια του κοσμου!!!Και εμενα...Αλλα δεν ειναι ετσι... Εχει παρεξηγηθει πολυ η 7... ΔΕΝ κυβερναει τον Ολυμπιακο(αμεσα τουλαχιστον)...Αυτο ειναι σιγουρο...
ειναι γεματη προσβολες προς ολους !!
αν παρακολουθεις οπαδικες εκπομπες απο αλλες ομαδες νομιζω η διαφορα ειναι τεραστια!!
εδω ομως μιλουσε ο κοκκαλης μειωτικα για την αναπηρια που εχει ο ΣΟΥΜ τι να περιμενεις απο τους ............... της εκπομπης?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό μεγάλε.Είναι η ομάδα που βγάζει υγεία:Κόκκαλης,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(με κεφαλαία),Τσουκαλάς,ʼκης,Θύρα 7,Καστίγιο(γιατί άραγε τον έχουν θεό,τους εμπνέει ο χαραχτήρας του),εφημ.Πρωταθλητής.Σφύζει από υγεία.Οι κορνέδες που ετοιμάζονται στο ματς με την Σαχτάρ θα δείξουν την υγεία που εκπέμπει.
και λιγα λες!!!!!Λίγα λόγια για τον Ολυμπιακό μεγάλε.Είναι η ομάδα που βγάζει υγεία:Κόκκαλης,ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(με κεφαλαία),Τσουκαλάς,ʼκης,Θύρα 7,Καστίγιο(γιατί άραγε τον έχουν θεό,τους εμπνέει ο χαραχτήρας του),εφημ.Πρωταθλητής.Σφύζει από υγεία.Οι κορνέδες που ετοιμάζονται στο ματς με την Σαχτάρ θα δείξουν την υγεία που εκπέμπει.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Και εμενα...Αλλα δεν ειναι ετσι... Εχει παρεξηγηθει πολυ η 7... ΔΕΝ κυβερναει τον Ολυμπιακο(αμεσα τουλαχιστον)...Αυτο ειναι σιγουρο...
Δεν τον κυβερνάει τον Ολυμπιακό,το πιστεύω κ εγώ.Απλά είναι ιδιωτικός στρατός.
Επισκέπτης
Τον ΟΣΦΠ τον κυβερνάει η οικογένεια Κόκκαλη,αλλά δε θα μπορούσε να το κάνει χωρίς την κάλυψη φανατισμένου κοινού.Ο Κόκκαλης θα έπρεπε να είχε πάει ήδη φυλακή,αλλά ο φανατισμένος,από όλα τα μέσα που πρόσκεινται στον ΟΣΦΠ,κόσμος του παρέχει την ελευθερία και την ασυδοσία του.Όλες οι κυβερνήσεις χέζονται από το πολιτικό κόστος και μόνο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 961
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις