Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Moutse 13 τα στριγκακια τα πεταγαμε σε ματς παο με gayρους....τοτε οντας μικρος πηγαινα και σ'αυτα. τα στριγκακια ηταν ... πρασινα. Ειπαμε μικρος εκανα λαλακιες...

:) :) :)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Επειδή κρατάω όλα μου τα εισιτήρια από τα παιχνίδια περιττό να σου πω ότι έχω εισιτήριο που λεει ΑΕΚ-Πανσεραϊκός το 1992 που να λέει 250δρχ.Τα έχω όλα κρατημένα μέσα σε ένα κουτί.δυστυχώς τα κρατάω από το '90 μόνο κ όχι από το '83 που πρωτοπήγα στο γήπεδο.
κ'εγω ρε γαμωτο. Αλλα τα εχω χασει και αλλα τα εχω στο πατρικο μου... Πρωτοπηγα στο γηπεδο το 79-80...8 χρονων..και ματς εθνικος - γαυρος...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Φίλε μου μακάρι να μένανε όλοι σε τέτοιου είδους λαλακιες  :(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πρώτο μου ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ:1-2 :'(
Δεύτερο Εθνικός-ΑΕΚ:3-0 στο Καραϊσκάκη :'( :'(

Δεν ξεκίνησα καλά.Θα έλεγε κανείς ότι θα αποθαρρυνόμουνα το 83 όντας 6 ετών.Ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή θα ζούσα ομορφες-υγειεινές στιγμές.Καλό μεσημέρι κ καλο Σ/Κ αδέρφια,ξαδέρφια,αγαπημένοι εχθροί.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μουτσε η φωτογραφια στο avatar απεικονιζει εσενα? :grin: :grin:
Η βια στα γηπεδα ειναι υπερανω ομαδων με πολυ βαθυτερα κοινωνικα αιτια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μουτσε η φωτογραφια στο avatar απεικονιζει εσενα? :grin: :grin:
Η βια στα γηπεδα ειναι υπερανω ομαδων με πολυ βαθυτερα κοινωνικα αιτια.

Συμφωνούμε κ σε κάτι.Απο κει κ πέρα τι κάνουν οι σύλλογοι για να τα μετριάσουν(τον Ντέμη τον είπαν ρουφιάνο,εγώ του λέω μπράβο)

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
DARK  καλο σ/κ και με τη ΝΙΚΗ! να σπασει η καντεμια του αιγαλεωγηπεδου!!!!! ελπιζω να μην ειναι pay day αυριο για τη μιλαν!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα είμαι μέσα,αλλά θα κάτσω με τους Αιγαλεώτες.Το προτιμώ για ευνόητους λόγους.Επίσης αδελφέ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Συμφωνούμε κ σε κάτι.Απο κει κ πέρα τι κάνουν οι σύλλογοι για να τα μετριάσουν(τον Ντέμη τον είπαν ρουφιάνο,εγώ του λέω μπράβο)
Ας βρει η κοινωνια δουλεια σε ολον τον κοσμο και ας σταματησει να περιθωριοποιει και να κρινςει τους ανθρωπους με βαση το "ποσα βγαζουν"... Οποιος αισθανεται περιθωριοποιημενος το ριχνει στη βια και σε αλλους "Θεούς" ,οπως ομαδες , πολιτικες ιδεολογιες ,θρησκειες για να εκτονωνεται...
Γινεται ομως? Οχι..ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ! Αρα μην ακουω χαζομαρες οτι για τη βια φταινε οι οργανωμενοι και ο Κοκκαλης...Προυπηρχε η βια των οργανωμενων και του Socrates...

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
β γ α λ ε :  κ α σ κ ω λ , κ α π ε λ ο, μ π ο υ φ α ν , μ π λ ο υ ζ α ....!!!! στο λεω εγω που απο την Τριτη τα φοραω ακόμα!!!!
με τη Ν Ι Κ Η αδελφε DARK!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Αξιζει να διαβαζετε τα αρθρα στη Sportday του Στεφανου Χαρη στην τελευταια σελιδα. Το παλικαρι πρεπει να ειναι ο πιο πνευματωδης δημοσιογραφος της Ελλαδος. Απιστευτο χιουμορ. Τα αρθρα του τα απογευματα βγαινουν και στο σαιτ του Σπορ FM στις "Αρθρογραφιες"

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οντως πολυ καλη πενα!!!!

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Συναδελφοι διαβασα σημερα οτι ο Αλεξοπουλος θα επανελθει σε δυο-δυομησι μηνες.Αντε ρε γαμωτο γιατι πολυ ατυχο το παληκαρι,ιδιως να λειπει φετος με τετοια ομαδα!
:sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Συναδελφοι διαβασα σημερα οτι ο Αλεξοπουλος θα επανελθει σε δυο-δυομησι μηνες.Αντε ρε γαμωτο γιατι πολυ ατυχο το παληκαρι,ιδιως να λειπει φετος με τετοια ομαδα!

Υπάρχει ακόμα ο Αλεξόπουλος;
Χωρίς πλάκα,αυτόν και τον Ουντέζε πρέπει να τους δώσουν το εξιτήριο και να πάνε στην ευχή του θεού.

gkomenios.

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
1
Ακολουθει προγραμμα αποκαταστασης.Μεχρι και στο Βελγιο ειχε παει..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σαν τον Αλεξόπουλο λίγοι στην Ελλάδα υπάρχουν.πολύ μεγάλος παίχτης.Για φέτος τέρμα,από του χρόνου όμως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom