Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
το 90 μεσα στο γήπεδο επεπε ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ για υτο διακόπηκε το παιχνιδι. κανονικα το παιχνιδι επερεπε να συνεχιστει απο εκει που σταματησε και να μην τιμωρηθει κανείς. επειδη ζουμε στην ελλαδα αποφασισαν να τιμωρήσουν την εδρα της ΑΕΚ και να ξαναγίνει απο την αρχη το παιχνιδι αλλου. παιξατε στη Ροδο και χασατε (εκεινη τη χρονια δεν κερδισαμε το πρωταθλημα με την καφαλια του καραγκιοζ??)
 το πα;ληκαρι τότε σκοτωθηκε εξω απο το γήπεδο στην πορεια του Ολυμπιακου. Τοτε ειχαν ακουστει 300 πραγματα, κατηγορησαν κατι ΑΕΚτζηδες, μετα βγηκε καποιος και ειπε εγω το εκανα και δυστυχως το θυμα ειναι γνωστος μου αλλα μετα τα καναλια το εθαψαν.
Η φιλαδελφεια με τα στενακια και τα άλση γενικά ευνοει τις ενέδρες
 η ΑΕΚ ειναι πραγματικη αρρωστια γιατι μπορει να χάσει οποιαδηποτε παιχνίδι αλλα και να κερδίσει οιποιοδηποτε παιχνιδι.
δεν πα να φαγαμε 200 απο τη Ζενίτ και 50 απο το Χαιδαρι. εγω ξερω οτι κερδισαμε τη Μίλαν και τουλάχιστον για μια βδομάδα μπορω να ονειρευτω μεχρι και τελικό στο ΟΑΚΑ .
ΥΓ και αμα φαμε καμια 3αρα στο Βέλγιο να στειλει ποστ κανας ΑΕΚτζης οχι μόνο στις νίκες

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αν έχει χάσει κ η Λιλ θα σου στειλω 500 μηνύματα,αλλιώς θα κρυφτώ κάτω από το κρεββάτι μου.Πάντως χαίρομαι που βγήκε ένας γαυρός κ είπε τι έγινε ακριβώς τότε στην Ν.Φιλαδέλφεια.Ας το διαβάσει ο germaon(αλλά εγώ είπαμε είμαι βαμμένος)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΥΓ και αμα φαμε καμια 3αρα στο Βέλγιο να στειλει ποστ κανας ΑΕΚτζης οχι μόνο στις νίκες

φιλε μου μετα τον αποκλεισμο απο το χαιδαρι ολοι οι αεκζηδες εδω ειμασταν!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστά,ας ανατρέξει στην ημερομηνία μετά από το παιχνίδι.

Επισκέπτης
το 90 μεσα στο γήπεδο επεπε ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ για υτο διακόπηκε το παιχνιδι. κανονικα το παιχνιδι επερεπε να συνεχιστει απο εκει που σταματησε και να μην τιμωρηθει κανείς.

Μια ερώτηση,που δεν έχει απαντήσει κανείς.Πού πουλάνε δακρυγόνα και τα όπλα που τα εκτοξεύουν;Ας μου πείτε το κατάστημα,θέλω να πάρω μερικά να παίζω!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χανούμια,αύριο δύσκολο το ματς.Ενδεχομένως να βιώσουμε το τίμημα της υπερπροσπάθειας της νίκης επί της Μίλαν.Τέτοια ματς έχουν συνήθως κ το τίμημά τους.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα δεν εχει ο μουστακας να πας στον ψαλτη!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
dark ο μανολας ειπε να προσεξουμε να μην δημιουργησουμε νεους βατραχους(μπαγιεβιτς)!!!αν και τον παω απιστευτα τον φερερ συμφωνω με μανολα!!!!εσυ τι λες?

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
καλημερα αδελφε Dark. Μπραβο ΝΙΚ για το post σου #675.
Σωστος!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδελφέ-συνχάνουμο-συνάδελφε-συαεκτζή-φίλε williams.Είχαμε ντράβαλα το πρωί,γιατί μάθαμε μετα από χρόνια ότι σκοτώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού μέσα στο Ν.Γκούμας.Τεσπα,μικρή σημασία έχει αυτό.Πως παέι το ξεσκάτισμα;

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Τα διαβασα. Θυμαμαι οτι ειχε οντως φινει στην πορεια των ολυμπιακων για το ΝΑΟ. Τωρα αμα εγινε απο λαθος ή ενεδρα δεν το θυμαμαι. Σιγουρα ηταν φωτοβολιδα ομως. Χειρος η ναυτικη. Νομιζω οτι η δικια σου εκδοχη ειναι η σωστη...οτι ηταν ατυχημα εκ των εσω. Τεσπα, τραγικα πραγματα απ' οπου και αν γινονται. Ολοι οσοι εχουμε πεταξει κατι στο γηπεδο, οτιδηποτε, ακομα και ενα νομισμα η ενα αναπτηρα ειμαστε το ιδιο επικινδυνοι με τον χαζουλιακια που πεταει φωτοβολιδα. Να 'μαι με την κορη μου και να φαει αναπτηρα στο κεφαλι ή στο ματι. Εχω κανει τσαμπουκα για κατι τετοια στο γηπεδο...Παλια πεταγαμε στριγκακια και αμπουλες, βρωμας..Dark εψαχνα στα ΑΕΚοαρχεια μου και βρηκα ticket απο τον αγωνα ΑΕΚ - vasas to 2000 στο ΝΑΟ...επισης και του τελικου κυπελου το 1994 στο οακα ...συγκινηθηκα..(φτιαχνω folder για τα παιδια....:) )

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή κρατάω όλα μου τα εισιτήρια από τα παιχνίδια περιττό να σου πω ότι έχω εισιτήριο που λεει ΑΕΚ-Πανσεραϊκός το 1992 που να λέει 250δρχ.Τα έχω όλα κρατημένα μέσα σε ένα κουτί.δυστυχώς τα κρατάω από το '90 μόνο κ όχι από το '83 που πρωτοπήγα στο γήπεδο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom