DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φίλε rodman εχεις ακούσει να τσακώνετε με τον βοσκό που έλεγα ποιο πάνω;
Φίλε rodman εχεις ακούσει να τσακώνετε με τον βοσκό που έλεγα ποιο πάνω;
Τον Μαχαίρα;ναι το ξέρω.Πηγαίνω για δουλεια εκείνη την ώρα κ μου ανοίγει το μάτι όταν το ακούω;
Τωρα τί να απαντησω...Δηλαδη γιατι να μη σου πω για προβολεις και καπνογονα...Δε σε συμφερει... Ως 36αρης θα θυμασαι το ματς του 1991 με το καπνογονο που ριξατε... Και φιλαθλο του Ολυμπιακου σκοτωσατε... Ενιωσες περηφανος σαν ΑΕΚτζης να χανετε 1-0 να διακοπτετε τον αγωνα και να τιμωρειται ο ΟΣΦΠ ? Δε νομιζω ..Και αν δεν κανω λαθος οι γκανγκστερ Μελισσανιδης , Ψωμιαδης στην ΑΕΚ εδρασαν... Ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν χεσμενη τη φωλια τους..Δε βγαζω λαδι τον Ολυμπιακο... Και 5αρα απο τη Ροζενμποργκ δεν εφαγες , εφαγες απο τη Ζενιτ ομως που ειναι κλασεις κατωτερη της τοτε Ροζενμποργκ με διπλο στο Μεατσα και προκριση στους 8... Αντε που θα βγει η ΑΕΚ "καθαρη"...Καλά μην κάνεις έτσι αδερφέ...
5άρα από Ρεάλ (με 2 γκολ offsight & άλλα 2 με penalty) κ Μπάρτσα έφαγα, όχι από Ρόζενμποργκ
ʼλλά για να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ ΑΕΚ - ΟΣΦΠ, έλα στο επόμενο μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (είτε Ελλάδα-είτε Ευρώπη) για να δείς ότι όυτε μπάλλες εξαφανίζουμε, ούτε κουμπάρους Παπουτσέλληδες έχουμε, απεναντίας έχουμε "γνώθη σε αυτόν" και σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Και μην μου πείς για κατέβασμα προβολέων καί άλλα τέτοια,
Τωρα τί να απαντησω...Δηλαδη γιατι να μη σου πω για προβολεις και καπνογονα...Δε σε συμφερει... Ως 36αρης θα θυμασαι το ματς του 1991 με το καπνογονο που ριξατε... Και φιλαθλο του Ολυμπιακου σκοτωσατε... Ενιωσες περηφανος σαν ΑΕΚτζης να χανετε 1-0 να διακοπτετε τον αγωνα και να τιμωρειται ο ΟΣΦΠ ? Δε νομιζω ..Και αν δεν κανω λαθος οι γκανγκστερ Μελισσανιδης , Ψωμιαδης στην ΑΕΚ εδρασαν... Ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν χεσμενη τη φωλια τους..Δε βγαζω λαδι τον Ολυμπιακο... Και 5αρα απο τη Ροζενμποργκ δεν εφαγες , εφαγες απο τη Ζενιτ ομως που ειναι κλασεις κατωτερη της τοτε Ροζενμποργκ με διπλο στο Μεατσα και προκριση στους 8... Αντε που θα βγει η ΑΕΚ "καθαρη"...
Και μπορει στους "4" να μην πηγα αλλα να εισαι σιγουρος (και το εχω διαπιστωσει προσωπικα) οτι και που πηγες μην νομισεις οτι εγινες μεγαλος στην Ευρωπη. Και οι δυο ειμαστε της πλακας και γελανε μαζι μας
Αυτά
Σωστα...Βαλλιστικη φωτοβολιδα...Εκτοξευτηκε απο το ενα ακρο του γηπεδου και εχει καταγραφει και σε καμερα... Καθε χρονο στο μνημοσυνο της Θυρας 7 μνημονευεται το παιδι... Όποιος εχει αμφιβολια ας κατεβει κατω φετος στο μνημοσυνο να πει την διαφορετικη αποψη του...Καλημέρα κι από μένα.
Νταρκ για την ακρίβεια αυτό που λες δεν είναι καπνογόνο αλλά ναυτική φωτοβολίδα, η οποία και είναι χειρότερη κι από όπλο!!!
Σωστα...Βαλλιστικη φωτοβολιδα...Εκτοξευτηκε απο το ενα ακρο του γηπεδου και εχει καταγραφει και σε καμερα... Καθε χρονο στο μνημοσυνο της Θυρας 7 μνημονευεται το παιδι... Όποιος εχει αμφιβολια ας κατεβει κατω φετος στο μνημοσυνο να πει την διαφορετικη αποψη του...
Ελα το Φλεβαρη στο μνημοσυνο να τα πεις αυτα... Υπαρχει και ο ανθρωπος που καθοταν διπλα του στο γηπεδο...