Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φίλε rodman εχεις ακούσει να τσακώνετε με τον βοσκό που έλεγα ποιο πάνω;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λιάνη(Λεάνη θέλει να πει) δν μι λις(δεν μου λες,θέλει να πει). :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
και στην πρωινή τον μήτσο των φωνάζει " έλα ρε μήτσου " :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τον Μαχαίρα;ναι το ξέρω.Πηγαίνω για δουλεια εκείνη την ώρα κ μου ανοίγει το μάτι όταν το ακούω;

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Δώσε και άλλο Αλέξη μάστορα...

Εϊναι και Πανάθα, είναι και γείτονας... "μπακαλιαρόξυλο", ακόμα γελάμε...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλά μην κάνεις έτσι αδερφέ...

5άρα από Ρεάλ (με 2 γκολ offsight & άλλα 2 με penalty)  κ Μπάρτσα έφαγα, όχι από Ρόζενμποργκ
ʼλλά για να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ ΑΕΚ - ΟΣΦΠ, έλα στο επόμενο μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (είτε Ελλάδα-είτε Ευρώπη) για να δείς ότι όυτε μπάλλες εξαφανίζουμε, ούτε κουμπάρους Παπουτσέλληδες έχουμε, απεναντίας έχουμε "γνώθη σε αυτόν" και σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Και μην μου πείς για κατέβασμα προβολέων καί άλλα τέτοια,
Τωρα τί να απαντησω...Δηλαδη γιατι να μη σου πω για προβολεις και καπνογονα...Δε σε συμφερει... Ως 36αρης θα θυμασαι το ματς του 1991 με το καπνογονο που ριξατε...  Και φιλαθλο του Ολυμπιακου σκοτωσατε... Ενιωσες περηφανος σαν ΑΕΚτζης να χανετε 1-0 να διακοπτετε τον αγωνα και να τιμωρειται ο ΟΣΦΠ ? Δε νομιζω ..Και αν δεν κανω λαθος οι γκανγκστερ Μελισσανιδης , Ψωμιαδης στην ΑΕΚ εδρασαν... Ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν χεσμενη τη φωλια τους..Δε βγαζω λαδι τον Ολυμπιακο... Και 5αρα απο τη Ροζενμποργκ δεν εφαγες , εφαγες απο τη Ζενιτ ομως που ειναι κλασεις κατωτερη της τοτε Ροζενμποργκ με διπλο στο Μεατσα και προκριση στους 8... Αντε που θα βγει η ΑΕΚ "καθαρη"...
Και μπορει στους "4" να μην πηγα αλλα να εισαι σιγουρος (και το εχω διαπιστωσει προσωπικα) οτι και που πηγες μην νομισεις οτι εγινες μεγαλος στην Ευρωπη. Και οι δυο ειμαστε της πλακας και γελανε μαζι μας
Αυτά

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλησπερα και απο εμενα!!
για εχθες διαψευτηκα!!! περιμενα ο γαυρος να κερδισει αλλα......!!
μαγκες η εικονα υγειας που βγαζει η αεκ ειναι κατι το φοβερο!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τωρα τί να απαντησω...Δηλαδη γιατι να μη σου πω για προβολεις και καπνογονα...Δε σε συμφερει... Ως 36αρης θα θυμασαι το ματς του 1991 με το καπνογονο που ριξατε...  Και φιλαθλο του Ολυμπιακου σκοτωσατε... Ενιωσες περηφανος σαν ΑΕΚτζης να χανετε 1-0 να διακοπτετε τον αγωνα και να τιμωρειται ο ΟΣΦΠ ? Δε νομιζω ..Και αν δεν κανω λαθος οι γκανγκστερ Μελισσανιδης , Ψωμιαδης στην ΑΕΚ εδρασαν... Ολες οι μεγαλες ομαδες εχουν χεσμενη τη φωλια τους..Δε βγαζω λαδι τον Ολυμπιακο... Και 5αρα απο τη Ροζενμποργκ δεν εφαγες , εφαγες απο τη Ζενιτ ομως που ειναι κλασεις κατωτερη της τοτε Ροζενμποργκ με διπλο στο Μεατσα και προκριση στους 8... Αντε που θα βγει η ΑΕΚ "καθαρη"...
Και μπορει στους "4" να μην πηγα αλλα να εισαι σιγουρος (και το εχω διαπιστωσει προσωπικα) οτι και που πηγες μην νομισεις οτι εγινες μεγαλος στην Ευρωπη. Και οι δυο ειμαστε της πλακας και γελανε μαζι μας
Αυτά

Καλημέρα.Καταρχάς πάψε germaon να λες χοντρές μαλακίες.Δεν αναφέρομαι στα ποδοσφαιρικά(δεν θα σε έλεγα μαλάκα για αυτά)αλλά για το παιδί το Ολυμπιακάκι που σκοτώθηκε τότε που έπεσε το δακρυγόνο.Το παιδί αυτό το οποίο ήταν Πασαλιμανιωτάκι κ έμενε ένα στενό κάτω από εμένα ήταν Ολυμπιακός κ γνωριζόμασταν καλά.Πέθανε από καπνογόνο που έφαγε στην πορεία των οπαδών του Ολυμπιακού προς το γήπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας,λίγο πριν το αλσάκι.Ένας έξυπνος οπαδός του Ολυμπιακού(16 ετών) που ήταν στην πορεία άναψε ένα καπνογόνο κ μην γνωρίζοντας τι να το κάνει το εκτόξευσε σε λάθος μεριά.Αυτό καρφώθηκε στον άτυχο φίλο του Ολυμπιακού όπου λίγο μετά πέθανε(πριν 3 μήνες από αυτό είχε πεθάνει κ ο πατέρας του από καρδιά.)Οπότε μην λες ότι το έκαναν Αεκτζήδες,όχι ότι θα αλλάξει κάτι(ένα μικρό παιδί σκοτώθηκε κ ένα άλλο έκανε φυλακή),αλλά να λέμε τα πράγματα όπως έχουν.Λοιπόν ανόητε germaon ή λες τα πράγματα όπως έχουν,αν τα ξέρεις ή το βουλώνεις κ αναφέρεις τις 3άρες που μας ρίξατε κ μπράβο σας κ με γεια σας κ με χαρά σας.Αλλά να μάθεις ανόητε να λες την αλήθεια κ να μην δημιουργείς εντυπώσεις.Δηλαδή τι θες να πεις ότι είμαστε κ δολοφόνοι.

Για την ιστορία η εν λόγω δίκη είχε αναβληθεί 3 φορές γιατί ο κατηγορούμενος κ τις 3 φορές δεν άντεξε κ σωριάστηκε στο δικαστήριο.Οι πληροφορίες λένε ότι δεν ήταν κανένας αληταράς αυτός που εκτόξευσε το δακρυγόνο,απλώς δεν ήξερε να το χειριστεί.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Kαταρχην προσωπικους χαρακτηρισμους δεν εχω χρησιμοποιησει για σενα(αν και μου εχεις δωσει πολλες αφορμες). Εχεις την αποψη σου...Επετρεψε μου να εχω τη δικη μου... Και εγω γνωριζω καποια πραγματα παραπανω και ειπα αυτο που ειπα... Σταματαω εδω γιατι αρκετη αξια σας δωσαμε με το να ασχολουμαστε μαζι σας...

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Καλημέρα κι από μένα.
Νταρκ για την ακρίβεια αυτό που λες δεν είναι καπνογόνο αλλά ναυτική φωτοβολίδα, η οποία και είναι χειρότερη κι από όπλο!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Καλημέρα κι από μένα.
Νταρκ για την ακρίβεια αυτό που λες δεν είναι καπνογόνο αλλά ναυτική φωτοβολίδα, η οποία και είναι χειρότερη κι από όπλο!!!
Σωστα...Βαλλιστικη φωτοβολιδα...Εκτοξευτηκε απο το ενα ακρο του γηπεδου και εχει καταγραφει και σε καμερα... Καθε χρονο στο μνημοσυνο της Θυρας 7 μνημονευεται το παιδι... Όποιος εχει αμφιβολια ας κατεβει κατω φετος στο μνημοσυνο να πει την διαφορετικη αποψη του...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αφού τα ξέρεις όλα κ είσαι τόσο σίγουρος,ανέτρεξε στις εφημερίδες της εποχής.Πότε σκοτώθηκε άνθρωπος στο γήπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας κ δεν το πήραμε χαμπάρι;Εκτός κ αν εννοείς τον άτυχο φίλαθλο που σκοτώθηκε στο Αλκαζάρ από φωτοβολίδα.Ανέτρεξε στις εφημερίδες της εποχής κ δες τι έγινε.Στο λέω επειδή το παιδί ήταν γείτονας μου.Μην βγάζεις μόνος σου συμπεράσματα γιατί μάλλον είσαι ανίδεος κ λες ότι σου κατέβει.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ελα το Φλεβαρη στο μνημοσυνο να τα πεις αυτα...  Υπαρχει και ο ανθρωπος που καθοταν διπλα του στο γηπεδο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σωστα...Βαλλιστικη φωτοβολιδα...Εκτοξευτηκε απο το ενα ακρο του γηπεδου και εχει καταγραφει και σε καμερα... Καθε χρονο στο μνημοσυνο της Θυρας 7 μνημονευεται το παιδι... Όποιος εχει αμφιβολια ας κατεβει κατω φετος στο μνημοσυνο να πει την διαφορετικη αποψη του...

Κ αφού θα πας στο μνημόσυνο ρώτα τους φίλους σου να σου πουν τι ακριβώς έγινε.Είναι δυνατόν να τον σκότωσαν Αεκτζήδες κ να μην είχε γίνει χαμός;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ελα το Φλεβαρη στο μνημοσυνο να τα πεις αυτα...  Υπαρχει και ο ανθρωπος που καθοταν διπλα του στο γηπεδο...

Μάλλον λες για άλλο γεγονός.Μάθε κ τα ξαναλέμε.Εκτός κ αν σας αρέσει να τα λέτε έτσι,όπως σας συμφέρει δηλαδή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ξέρω τη μάνα του παιδιού.Λες να μου λέει ψέματα;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Εγω παιδια δεν ξερω ποιος τον σκοτωσε... απλα πιστευω οτι με καπνογονο ειναι δυσκολο να τραυματιστεις θανασιμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε ελάτε στα καλά σας.Θυμάστε ποτέ να σκοτώθηκε στο Ν.Γκούμας οπαδός ομάδας;

Stories

Νέο!

Stories