DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Πάντως η παροικία των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ στο bourdela.com ΄νομίζω ότι είναι η πιο ισχυρή εδώ μέσα.
Ξάδελφε θες κάτι;
Πάντως η παροικία των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ στο bourdela.com ΄νομίζω ότι είναι η πιο ισχυρή εδώ μέσα.
Ειχαμε και μεις δυνατο λομπυ ...
μεχρι που εξαφανισατε τον αδελφο <monimo sex> και το συναφι του :'(
Εκανα τα πάντα για να συμβεί αυτό ,ώσπου τα κατάφερα ο πούστης κ τον εξαφάνισα τον monimo.Ήταν προκλητικός κ την πάτησε.
Πέρα από την πλάκα εγώ πάντως χτες ήθελα να κερδίσει ο Γαύρος, όπως και σε κάθε παιχνίδι Ελληνικής ομάδας.
Μήπως ήταν ο Αλέξης ο ''τεκμηριωμένος''´;Οποιος ακούει sport-fm καταλαβαίνει ποιον εννοώ.
Χαχαχαχαχα λες? Δεν το πιστεύω όμως. Έχω μερικά αποσπάσματα του σε mp3.
Ξεχασες τα ματς με Ζενιτ , Μπαρτσα, Ιντερ, Μονακο (το 4-0) , μια 6αρα με την Πορτο , καπου τοσα (+-1 δε θυμαμαι) με τη Ρεαλ , αλλη μια 7αρα απο τη Μονακο ...
ʼπαιχτος,δίνω τα ρέστα μου.Λένε ότι θα συμπεριλάβουν τα καλύτερα του σε cd κ θα το κυκλοφορήσουν.Θα το τσιμπήσω με τη μία.
φίλε μου όταν κυκλοφορήσει το cdακι με αλέξη ρίξε pm να το πάρουμε και εγώ
Μείνε ήσυχος.Ειδικά όταν τον βγάζει Ο Λεάνης με άλλες γραμμές γίνεται κώλος το ραδιόφωνο.Το μεγάλο γέλιο έχει όταν βγαίνει μαζί του κ ένας βοσκός που είναι γαύρος από τουσ Σοφάδες,ο οποίος μονίμος τσιμπάει σε αυτά που λέει ο Αλέξης.Μιλάει κ ο βοσκός με βλάχικη προφορά κ του λέει ο Αλέξης:''βάλε αποκωδικοποιητή να καταλάβω τι λες, κ τα λέμε πάλι''
Το Νικοπολίδη που τον λέει όρθιο σκιάχτρο;