Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πάντως η παροικία των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ στο bourdela.com ΄νομίζω ότι είναι η πιο ισχυρή εδώ μέσα.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πέρα από την πλάκα εγώ πάντως χτες ήθελα να κερδίσει ο Γαύρος, όπως και σε κάθε παιχνίδι Ελληνικής ομάδας.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Πάντως η παροικία των ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ στο bourdela.com ΄νομίζω ότι είναι η πιο ισχυρή εδώ μέσα.

Ειχαμε και μεις δυνατο λομπι  :grouphug: ...
μεχρι που εξαφανισατε τον αδελφο <monimo sex> και το συναφι του  :'(  :knuppel: :knuppel:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειχαμε και μεις δυνατο λομπυ  :grouphug: ...
μεχρι που εξαφανισατε τον αδελφο <monimo sex> και το συναφι του  :'(  :knuppel: :knuppel:

Εκανα τα πάντα για να συμβεί αυτό ,ώσπου τα κατάφερα ο πούστης κ τον εξαφάνισα τον monimo.Ήταν προκλητικός κ την πάτησε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Εκανα τα πάντα για να συμβεί αυτό ,ώσπου τα κατάφερα ο πούστης κ τον εξαφάνισα τον monimo.Ήταν προκλητικός κ την πάτησε.

Ηταν καυστικος ο μπαγασας. Ειχε φερει πολλους γαυρους στο αμην!!!  :grin:  Τα ελεγε εξω απ τα δοντια.    :cussing:
Αδελφε monime γυρνα πισω σε χρειαζεται η Παναθηναικη κοινοτητα
:helpplea:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μήπως ήταν ο Αλέξης ο ''τεκμηριωμένος''´;Οποιος ακούει sport-fm καταλαβαίνει ποιον εννοώ.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Χαχαχαχαχα λες? Δεν το πιστεύω όμως. Έχω μερικά αποσπάσματα του σε mp3.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Μήπως ήταν ο Αλέξης ο ''τεκμηριωμένος''´;Οποιος ακούει sport-fm καταλαβαίνει ποιον εννοώ.

καλά φίλε μου ο αλέξης ο τεκμηριωμένος  :cheesy: :cheesy:  :headbang: :hammer:με τα στοιχηματάκια του όλα τα λεφτά...πρέπει να βγάλει cd o sportfm  με τα best του αλέξη :thumbsup: :crazy:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχα λες? Δεν το πιστεύω όμως. Έχω μερικά αποσπάσματα του σε mp3.

ʼπαιχτος,δίνω τα ρέστα μου.Λένε ότι θα συμπεριλάβουν τα καλύτερα του σε cd κ θα το κυκλοφορήσουν.Θα το τσιμπήσω με τη μία.

Επισκέπτης
Ξεχασες τα ματς με Ζενιτ , Μπαρτσα, Ιντερ, Μονακο (το 4-0) , μια 6αρα με την Πορτο , καπου τοσα (+-1 δε θυμαμαι) με τη Ρεαλ , αλλη μια 7αρα απο τη Μονακο ...

Καλά μην κάνεις έτσι αδερφέ...

5άρα από Ρεάλ (με 2 γκολ offsight & άλλα 2 με penalty)  κ Μπάρτσα έφαγα, όχι από Ρόζενμποργκ κ ούτε ήμουν 0-2 στο ημίχρονο με κάποια άσημη μόλντε κ να χάνω 3-2 μέσα σε μισή ώρα...

Απλά επειδή μάλλον είσαι νεαρότερος από μένα (36άρης πλέον) ρώτα να μαθεις την θρυλική σας ιστορία στην Ευρώπη και μετά έλα να τα πούμε. Είχε μπει η δεκαετία του ΄90 με 70 χρόνια ιστορίας στην πλάτη και ακόμη δεν είχατε περάσει τον Β΄γύρο του UEFA, ελπίζω να μην διαφωνίσεις σε αυτό,  όταν κάποιοι άλλοι είχαν παίξει ήδη πριν 20 χρόνια στο Γουέμπλεϋ και κάποιοι άλλοι πριν 15 χρόνια στους "4" του UEFA....

ʼλλά για να καταλάβεις την διαφορά μεταξύ ΑΕΚ - ΟΣΦΠ, έλα στο επόμενο μας παιχνίδι στο ΟΑΚΑ (είτε Ελλάδα-είτε Ευρώπη) για να δείς ότι όυτε μπάλλες εξαφανίζουμε, ούτε κουμπάρους Παπουτσέλληδες έχουμε, απεναντίας έχουμε "γνώθη σε αυτόν" και σεβόμαστε τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Δες το σχόλιο των Πανούτσου-Καρπετόπουλου, όταν αποχώρησε ο Ντίντα. Και μην μου πείς για κατέβασμα προβολέων καί άλλα τέτοια, γιατί πριν 2 χρόνια, όταν ο Μπάγιεβιτς στο 0-0 έβγαζε τον Ρίμπο,  το γήπεδο (65.000+) καταχειροκροτούσε τον Παιχταρά καθώς έβγαινε (ενώ εσείς μάλλον θα τον ξεπλένατε από τον Ιοαρδάνη ποταμό) και όταν ένας δικός μας πήγε και του πετάξε από την 28 ένα μπουκάλι νερό (ήμουν 3 καθίσματα πιό πίσω), τότε ΑΜΕΣΩΣ ΌΛΗ Η ΘΥΡΑ τον έκραξε κ τον απομόνωσε μέχρι να τον συμαζέψουν οι σεκιουριτάδες. Ξέρεις ότι ακόμη κ τώρα, ο εν λόγω κύριος δεν μπαίνει στο ΟΑΚΑ ;

Τις υπόλοιπες διαφορές μας στις αφήνω να τις διαπιστώσεις από μόνος σου...

Και υπόψην , αν εγώ σαν ομάδα είχα την ποιότητα των πρωτοκλασάτων παικτών σας (Ρίμπο, Τζόλε, κλπ), αλλά κ την 10χρονη εμπειρία σας σε παιχνίδια επιπέδου στο C.L. (έστω κ αυτή την τραυματική  εμπειρία όλης της 10ετίας με το απίστευτο 0-7-24), τότε η φετινή ΑΕΚ θα ήταν ήδη στον Β΄γύρο του CL, πιό άνετα........

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
ʼπαιχτος,δίνω τα ρέστα μου.Λένε ότι θα συμπεριλάβουν τα καλύτερα του σε cd κ θα το κυκλοφορήσουν.Θα το τσιμπήσω με τη μία.

φίλε μου όταν κυκλοφορήσει το cdακι με αλέξη  ρίξε pm να το πάρουμε και εγώ

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μείνε ήσυχος.Ειδικά όταν τον βγάζει Ο Λεάνης με άλλες γραμμές γίνεται κώλος το ραδιόφωνο.Το μεγάλο γέλιο έχει όταν βγαίνει μαζί του κ ένας βοσκός που είναι γαύρος από τουσ Σοφάδες,ο οποίος μονίμος τσιμπάει σε αυτά που λέει ο Αλέξης.Μιλάει κ ο βοσκός με βλάχικη προφορά κ του λέει ο Αλέξης:''βάλε αποκωδικοποιητή να καταλάβω τι λες, κ τα λέμε πάλι'' :grin: :grin: :grin:

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Μείνε ήσυχος.Ειδικά όταν τον βγάζει Ο Λεάνης με άλλες γραμμές γίνεται κώλος το ραδιόφωνο.Το μεγάλο γέλιο έχει όταν βγαίνει μαζί του κ ένας βοσκός που είναι γαύρος από τουσ Σοφάδες,ο οποίος μονίμος τσιμπάει σε αυτά που λέει ο Αλέξης.Μιλάει κ ο βοσκός με βλάχικη προφορά κ του λέει ο Αλέξης:''βάλε αποκωδικοποιητή να καταλάβω τι λες, κ τα λέμε πάλι'' :grin: :grin: :grin:

ναι γίνεται πανικός και τον ribo τον φωνάζει γεροribo τον γεοργάτο καραφλάτο χαχαχαχα....
και το στοιχηματάκι που βάζει κλασικά 100000? χααχαχαχαχ
τεκμηριομένο

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα ανεβάσω αργότερα ότι έχω από Αλέξη και θα σας δώσω τα λινκ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Το Νικοπολίδη που τον λέει όρθιο σκιάχτρο;

Stories

Νέο!

Stories