Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
λαμόγια ξαδέλφια χανουμοαεκάκια.. κοιτάξτε να καθαρίσετε με Ιωνικό και Αντερλεχτ έτσι για να τρέμει ο γαύρος.. όσο για το ποιοί θα παίξουν.. ας μπεί ο Ντέμης..

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
καλημέρα φιλε-συνάδελφε-συνχάνουμο-συναεκτζή-συμφοιτητη-αδερφε dark!!! και καλη βδομαδα!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε ξάδελφε δεν σε κάνουμε λέω εγώ αδελφό ΑΕΚΤΖΗ,αφού πιο πολύ μιλάς για την ΑΕΚ παρά για τον ΠΑΟΚ.Θα τα καταφέρει η ομάδα με τον ιωνικό σίγουρα.Έχουν μείνει κάποιες ψυχές που μπορούν να παίξουν κ πρέπει επιτέλους να αποδείξουν αν αξίζει να παίζουν στην ΑΕΚ:Ντελίμπασιτς,Καπετάνος,λάκης.Βλέπω να ξεκινάει κ βασικός ο Κονέ.Με ʼντερλεχτ τον Buno(όπως τον λέει η κόρη του sonyp900)τον βλέπει να παίζει,δεν χαμπαριάζει απο τραυματισμούς.

williams

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Για να δούμε πόσοι μεγαλοαεκτζήδες θα είναι στο ΟΑΚΑ το Σάββατο ή θα προτιμήσουν το σπιτάκι τους.Πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί κ να φωνάξουμε τόσο πολύ που τις φωνές μας θα της ακούν τα παιδιά ακόμα κ όταν μετά απο  5 μέρες θα πάνε στο Βέλγιο να παίξουν με την Αντερλεχτ.

οποιος μπορει  θα ειναι μεσα αδελφε DARK... :'( :'( :'( :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εσυ κ να μην μπορείς αδελφέ,δικαιολογείσαι.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ [size=10pt]ΑΕΚΑΡΑ[/size] ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ρε ξάδελφε δεν σε κάνουμε λέω εγώ αδελφό ΑΕΚΤΖΗ,αφού πιο πολύ μιλάς για την ΑΕΚ παρά για τον ΠΑΟΚ.Θα τα καταφέρει η ομάδα με τον ιωνικό σίγουρα.Έχουν μείνει κάποιες ψυχές που μπορούν να παίξουν κ πρέπει επιτέλους να αποδείξουν αν αξίζει να παίζουν στην ΑΕΚ:Ντελίμπασιτς,Καπετάνος,λάκης.Βλέπω να ξεκινάει κ βασικός ο Κονέ.Με ʼντερλεχτ τον Buno(όπως τον λέει η κόρη του sonyp900)τον βλέπει να παίζει,δεν χαμπαριάζει απο τραυματισμούς.

δεν θα αλλαξοπιστίσω στα γεράματα ρεεεεεεεεε.... απλά και μόνο στον ΠΑΟΚ υπάρχει παγερή στασιμότητα .. και τόσα που κάνουμε πολλά είναι..

μεταξύ μας έχω μια ιδέα.. να σας δανείσουμε για καμμιά δεκαρία παιχνιδια μερικούς παίκτες.. σε συνδυασμό με τον Ντέμη, το rotation του Φερέρ κάτι μπορεί να βοηθήσει..

ας κουνήσει και λίγο η Βανδή τον καταπληκτικό της πωπό..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο παοκ εχει αρκετους καλους μικρους!!!(μελλισης μπαλαφας ηλιαδης...)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μωρέ παίκτες καλούς έχουμε.. δύο πράγματα μας λείπουν.. μυαλό και λεφτά..
φιλε μου η δυναμικη του παοκ ειμαι για πολυ μεγαλα πραγματα!!!οσο το ποδοσφαιρο ειναι ομηρος κομματικων συμφεροντων θα κανετε κατι καλο καθε 20 χρονια...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
α!!! και εμεις καθε δεκα!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα πολυαγαπημένα μου αδέρφια(κ αγαπημένε μας ξάδελφε teras).Χαθήκαμε σήμερα αγαπημένα μου αδελφάκια.Πολλές μαϊμούδες έχουν αναρτηθεί τώρα τελευταία στις εφημερίδες,τι γίνεται ρε παιδιά,τσίρκο γίναμε.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
καλημέρα ξάδελφε.. τι έγινε σήμερα? αποφάσισες να δουλέψεις??? :) :) :)..

τι κάνει ό έτερος καπαδόκης, χάνουμος και χαζομπαμπάς williams (πιστεύω ότι πάει για παγκόσμιο ρεκόρ στο ξεσκάτισμα)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Α ρε μόνο ο ξαδελφος σκίστηκε να μου πει καλημέρα.Έπεσε δουλίτσα σήμερα.Κλείσιμο μηνός,μισθοδοσία,πήξαμε.Ο ξεσκατιάρης εκεί με το φτυάρι ξεσκατίζει το εκκολαπτόμενο χανουμάκι.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αντε να το σπάσει το ρεκόρ μπας και ξεμυτίσει.. οφείλει και κέρασμα

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Καλημέρα πολυαγαπημένα μου αδέρφια(κ αγαπημένε μας ξάδελφε teras).Χαθήκαμε σήμερα αγαπημένα μου αδελφάκια.Πολλές μαϊμούδες έχουν αναρτηθεί τώρα τελευταία στις εφημερίδες,τι γίνεται ρε παιδιά,τσίρκο γίναμε.

καλημέρα - καλησπέρα συναγωνιστή dark

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα-καλησπέρα αγαπημένε ''εχθρέ'' rodman.Ρε συ έχω καιρό να ακούσω Αλέξη στον sport-fm κ έχω πάθει στέρηση.

rodman

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Like
62
Πόντοι
16
Καλημέρα-καλησπέρα αγαπημένε ''εχθρέ'' rodman.Ρε συ έχω καιρό να ακούσω Αλέξη στον sport-fm κ έχω πάθει στέρηση.

συμφωνώ για τον Αλέξη (λες να είναι στην Ελβετία; χεχεχε ) και τον ζητάει και ο κόσμος που τηλ. στον λεάνη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom