You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρε ξάδελφε δεν σε κάνουμε λέω εγώ αδελφό ΑΕΚΤΖΗ,αφού πιο πολύ μιλάς για την ΑΕΚ παρά για τον ΠΑΟΚ.Θα τα καταφέρει η ομάδα με τον ιωνικό σίγουρα.Έχουν μείνει κάποιες ψυχές που μπορούν να παίξουν κ πρέπει επιτέλους να αποδείξουν αν αξίζει να παίζουν στην ΑΕΚ:Ντελίμπασιτς,Καπετάνος,λάκης.Βλέπω να ξεκινάει κ βασικός ο Κονέ.Με ʼντερλεχτ τον Buno(όπως τον λέει η κόρη του sonyp900)τον βλέπει να παίζει,δεν χαμπαριάζει απο τραυματισμούς.
Για να δούμε πόσοι μεγαλοαεκτζήδες θα είναι στο ΟΑΚΑ το Σάββατο ή θα προτιμήσουν το σπιτάκι τους.Πρέπει να είμαστε τόσοι πολλοί κ να φωνάξουμε τόσο πολύ που τις φωνές μας θα της ακούν τα παιδιά ακόμα κ όταν μετά απο 5 μέρες θα πάνε στο Βέλγιο να παίξουν με την Αντερλεχτ.
οποιος μπορει θα ειναι μεσα αδελφε DARK... :'( :'( :'( :'(
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εσυ κ να μην μπορείς αδελφέ,δικαιολογείσαι.ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ [size=10pt]ΑΕΚΑΡΑ[/size] ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ.
Ρε ξάδελφε δεν σε κάνουμε λέω εγώ αδελφό ΑΕΚΤΖΗ,αφού πιο πολύ μιλάς για την ΑΕΚ παρά για τον ΠΑΟΚ.Θα τα καταφέρει η ομάδα με τον ιωνικό σίγουρα.Έχουν μείνει κάποιες ψυχές που μπορούν να παίξουν κ πρέπει επιτέλους να αποδείξουν αν αξίζει να παίζουν στην ΑΕΚ:Ντελίμπασιτς,Καπετάνος,λάκης.Βλέπω να ξεκινάει κ βασικός ο Κονέ.Με ʼντερλεχτ τον Buno(όπως τον λέει η κόρη του sonyp900)τον βλέπει να παίζει,δεν χαμπαριάζει απο τραυματισμούς.
δεν θα αλλαξοπιστίσω στα γεράματα ρεεεεεεεεε.... απλά και μόνο στον ΠΑΟΚ υπάρχει παγερή στασιμότητα .. και τόσα που κάνουμε πολλά είναι..
μεταξύ μας έχω μια ιδέα.. να σας δανείσουμε για καμμιά δεκαρία παιχνιδια μερικούς παίκτες.. σε συνδυασμό με τον Ντέμη, το rotation του Φερέρ κάτι μπορεί να βοηθήσει..
ας κουνήσει και λίγο η Βανδή τον καταπληκτικό της πωπό..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Τον Μίετσελ,τον Μίετσελ...
Τον Μίετσελ,τον Μίετσελ...
γουστάρετε χανουμίτσες.....
ο παοκ εχει αρκετους καλους μικρους!!!(μελλισης μπαλαφας ηλιαδης...)
μωρέ παίκτες καλούς έχουμε.. δύο πράγματα μας λείπουν.. μυαλό και λεφτά..
φιλε μου η δυναμικη του παοκ ειμαι για πολυ μεγαλα πραγματα!!!οσο το ποδοσφαιρο ειναι ομηρος κομματικων συμφεροντων θα κανετε κατι καλο καθε 20 χρονια...μωρέ παίκτες καλούς έχουμε.. δύο πράγματα μας λείπουν.. μυαλό και λεφτά..
α!!! και εμεις καθε δεκα!!!!
+1 +1φιλε μου η δυναμικη του παοκ ειμαι για πολυ μεγαλα πραγματα!!!οσο το ποδοσφαιρο ειναι ομηρος κομματικων συμφεροντων θα κανετε κατι καλλο καθε 20 χρονια...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα πολυαγαπημένα μου αδέρφια(κ αγαπημένε μας ξάδελφε teras).Χαθήκαμε σήμερα αγαπημένα μου αδελφάκια.Πολλές μαϊμούδες έχουν αναρτηθεί τώρα τελευταία στις εφημερίδες,τι γίνεται ρε παιδιά,τσίρκο γίναμε.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Α ρε μόνο ο ξαδελφος σκίστηκε να μου πει καλημέρα.Έπεσε δουλίτσα σήμερα.Κλείσιμο μηνός,μισθοδοσία,πήξαμε.Ο ξεσκατιάρης εκεί με το φτυάρι ξεσκατίζει το εκκολαπτόμενο χανουμάκι.
Καλημέρα πολυαγαπημένα μου αδέρφια(κ αγαπημένε μας ξάδελφε teras).Χαθήκαμε σήμερα αγαπημένα μου αδελφάκια.Πολλές μαϊμούδες έχουν αναρτηθεί τώρα τελευταία στις εφημερίδες,τι γίνεται ρε παιδιά,τσίρκο γίναμε.
καλημέρα - καλησπέρα συναγωνιστή dark
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα-καλησπέρα αγαπημένε ''εχθρέ'' rodman.Ρε συ έχω καιρό να ακούσω Αλέξη στον sport-fm κ έχω πάθει στέρηση.
Καλημέρα-καλησπέρα αγαπημένε ''εχθρέ'' rodman.Ρε συ έχω καιρό να ακούσω Αλέξη στον sport-fm κ έχω πάθει στέρηση.
συμφωνώ για τον Αλέξη (λες να είναι στην Ελβετία; χεχεχε ) και τον ζητάει και ο κόσμος που τηλ. στον λεάνη
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 966
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις