You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
καλημερα αδελφε dark!!
ποτε παιζουμε με ιωνικο?σαββατο κυριακη και τι ωρα?
ντροπή σου βρε... δεν ξέρεις τι ώρα παίζει η ομάδα σου...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα αδέλφια,ξαδέλφια κ ''εχθροί''.Σάββατο στις 7.[size=10pt]ΑΕΚΤΖΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.[/size]
ντρεπομε φιλε μου!!! :'( :'( :'( :'(
αντε συχωρεμένος.. και όση δεν χωρέσει ας μείνει κι απέξω
Επισκέπτης
Σαββάτο παίζουμε παιδιά στις 19:00 .
Και από τις 21:00, το μυαλό μας στο Βέλγιο, μέχρι την άλλη Τετάρτη, 06/12.
ʼντε ο Αγιος Νικόλαος να μας κάνει το θαύμα του....
Και από τις 21:00, το μυαλό μας στο Βέλγιο, μέχρι την άλλη Τετάρτη, 06/12.
ʼντε ο Αγιος Νικόλαος να μας κάνει το θαύμα του....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Το ξέρω αδερφέ.Δεν πήγαινε για σένα.Εγώ που γράφω γκόμενα από την Τρίπολη για να πάω να δω την ΑΡΡΩΣΤΙΑ τι να πω.Με έχει καλέσει για Σ/Κ στη Τρίπολη στο σπίτι της,αλλά δεν μου πάει να μην πάω να φωνάξω ΑΕΚΑΡΑ κ για τις Βρυξέλλες ρε γαμώτο.Τελικά πρέπει να είμαι ολίγον τι μαλάκας.
Το ξέρω αδερφέ.Δεν πήγαινε για σένα.Εγώ που γράφω γκόμενα από την Τρίπολη για να πάω να δω την ΑΡΡΩΣΤΙΑ τι να πω.Με έχει καλέσει για Σ/Κ στη Τρίπολη στο σπίτι της,αλλά δεν μου πάει να μην πάω να φωνάξω ΑΕΚΑΡΑ κ για τις Βρυξέλλες ρε γαμώτο.Τελικά πρέπει να είμαι ολίγον τι μαλάκας.
να πας ξάδελφε.. και να φωνάζεις ΑΕΚΑΡΑ την ώρα που την πηδάς...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δεν μπορώ , η μεγάλη μου αγάπη με θέλει κοντά της.Δεν μπορώ να είμαι μακριά της.Σημειώνω ότι η γκόμενα στην Τρίπολη είναι ανεπίσημη.Έχω παράλληλα κ την επίσημη.
να της φορεσει και φανελα του ιωνικου ε?να πας ξάδελφε.. και να φωνάζεις ΑΕΚΑΡΑ την ώρα που την πηδάς...
να της φορεσει και φανελα του ιωνικου ε?
βέβαια.. και βρακί του ιωνικού κατεβασμένο μέχρι τα γόνατα.. τι σκέφτομαι ο γεροπόρνος...
βέβαια.. και βρακί του ιωνικού κατεβασμένο μέχρι τα γόνατα.. τι σκέφτομαι ο γεροπόρνος...
μια χαρα σκεφτεσε καρντασι!!
(τι σημαινει η λεξη καρντασι?)
μια χαρα σκεφτεσε καρντασι!!
(τι σημαινει η λεξη καρντασι?)
αδελφός.. αδελφικός φίλος.. (εις την τουρκικήν την οποίαν κατέχω ολίγον..)
καλημερα αδελφακια και ξαδελφακι!!!
Ο φιλος-συνάδελφος-συνχάνουμο-συναεκτζής-συμφοιτητης-αδερφος DARK κανει μεγαλη θυσια το σαββατο.
Αντιλαμβανομενος την βαρεια μου ευθυνη θα ειμαι κ' εγω εκει.... Λεω μαλιστα να παρω και την κορη (25 μηνων) και οσο δουμε!!
Ο φιλος-συνάδελφος-συνχάνουμο-συναεκτζής-συμφοιτητης-αδερφος DARK κανει μεγαλη θυσια το σαββατο.
Αντιλαμβανομενος την βαρεια μου ευθυνη θα ειμαι κ' εγω εκει.... Λεω μαλιστα να παρω και την κορη (25 μηνων) και οσο δουμε!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ε τότε ραντεβού από τώρα στο γνωστό σημείο στο ημίχρονο,για να γνωρίσουμε κ την κοράκλα.
καλημερα αδελφακια και ξαδελφακι!!!
να φέρω και γω την κόρη μου (15 χρονών) να κάνει babysitting για να πάμε για κανένα ξυνό????
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για κρασί μετά είμαι μέσα.
Για κρασί μετά είμαι μέσα.
οχι ρε μεγάλε για κανένα πουτανάκι λέω....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 66
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 966
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις