Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εσείς από τον Βόλο και την Καβάλα ποιούς έχετε βάλει στο μάτι; Και τι θα γίνει με τον αμυντικό χαφ ρε που ψάχνετε; Εμείς πήραμε (;;; ) τον Βαργκας... Δε τον ξέρω τον παίκτη, οπότε δε ξέρω τι φρούτο θα μας βγει. Αλλά να παρακαλάμε να έρθει ο 34χρονος Ταμούδο; Όχι ρε πούστη μου!!!
Ταμούδο ΤΕΛΟΣ. Βαγιεκάνο θα πάει.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σωπα ρε μαλακα που θα ηθελα μπελιτς και ζουελα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εχω καστιγιο,σολτανι,ντικο,λαζαριδη σε αυτες τις θεσεις...
σωπα βρε τραγι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μονο τον μητρογλου γουσταρω απο κει γιατι δεν εχω φορ
σωπα ρε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ποιος είναι ο Ντίκο ρε μικροτσούτσουνε? Τον ήξερες και χθες? Όταν η γρια είχε Σολτάνι έλεγες ποιος Σολτάνι ρε έχω Κάλβο. Και πως θα πάρεις ρε αυτούς από τον Βόλο? Με τι φράγκα? Αυτά από τα διαρκείας ή από την είσοδο στους ομίλους του Europa? Έκλεισαν κιόλας στον Άρη λες και δε θα τους πάρουν άλλες ομάδες. Για εσένα θα τους αφήσουν...
Αν είσαι 27 και φέρεσαι σαν 17 είσαι σε κακό δρόμο. Σαν και αυτόν που είναι η ομάδα σου όλα αυτά τα χρόνια.
Πρόσεξε μην σπάσεις κανένα "νύχι" έτσι όπως τους γαμάς όλους ενώ μια ζωή δεν παίρνεις τίποτα. Παλιομαλάκα που βρίζεις ενώ σου μιλάνε μια χαρά.
Για φέτος σου εύχομαι να πάρεις ότι σου αξίζει. Τα συνηθισμένα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εσείς από τον Βόλο και την Καβάλα ποιούς έχετε βάλει στο μάτι; Και τι θα γίνει με τον αμυντικό χαφ ρε που ψάχνετε; Εμείς πήραμε (;;; ) τον Βαργκας... Δε τον ξέρω τον παίκτη, οπότε δε ξέρω τι φρούτο θα μας βγει. Αλλά να παρακαλάμε να έρθει ο 34χρονος Ταμούδο; Όχι ρε πούστη μου!!!
εμείς φίλε δεν θα πάρουμε αμ. χαφ
θυμίσου το
Από Καβάλα και Βόλο μόνο αν του τη βαρέσει του Μαρινό κατακούτελα, αλλιώς όποιον και να πάρουμε δεν πρόκειται να παίξει, τόσο απλά.
Ε, νομίζω πως αρκετούς πληρώνουμε για να κάθονται και να οδηγούνε τις αυτοκινητάρες τους και να γκομενίζουνε

ο Βάργκας είναι καλός παίκτης, ο Ταμούδο διέδιδε πως είχε επαφές με τον Ολυμπιακό κι όχι με την ΑΕΚ
έχω ξαναπεί να μην διαβάζετε ό,τι μαλακία σας ταΐζουνε οι φυλλάδες και οι ηλεκτρονικές φυλλάδες

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βασικά αμφιβάλω αν είναι και 27 που λέει. Αυτό το "ξέρεις τι αμάξι έχω εγώ" μου θύμισε τα παιδικά μου χρόνια που σα παιδιά για να κάνουμε τον άλλον να αισθανθεί πιο μειωμένος και να το παίξουμε μούρες λέγαμε κάτι τέτοιες μαλακίες...
τώρα κατάλαβες πως έχει μυαλό 12χρονου;
χαχαχα
μπα, 27 θα είναι
και θα μένει με τον μπαμπακούλη και θα τρώει φασολάκια από τη μανούλα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μικρή ομάδα δεν είναι
αλλά και να είσαι οπαδός μικρής ομάδας, μαγκιά είναι και όχι τίποτα άλλο
αλλά το να μας μιλάει για το αμάξι του....με έπιασε φαγούρα στο δεξί μου παπάρι και δεν σταματάει
εσενα ρε μαλακα αγαμητε μεταναστη... ποιος σου μιλησε;
αντε τραβα να κανεις κανα τουρνε στα βαλκανια

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ποιος είναι ο Ντίκο ρε μικροτσούτσουνε? Τον ήξερες και χθες? Όταν η γρια είχε Σολτάνι έλεγες ποιος Σολτάνι ρε έχω Κάλβο. Και πως θα πάρεις ρε αυτούς από τον Βόλο? Με τι φράγκα? Αυτά από τα διαρκείας ή από την είσοδο στους ομίλους του Europa? Έκλεισαν κιόλας στον Άρη λες και δε θα τους πάρουν άλλες ομάδες. Για εσένα θα τους αφήσουν...
Αν είσαι 27 και φέρεσαι σαν 17 είσαι σε κακό δρόμο. Σαν και αυτόν που είναι η ομάδα σου όλα αυτά τα χρόνια.
Πρόσεξε μην σπάσεις κανένα "νύχι" έτσι όπως τους γαμάς όλους ενώ μια ζωή δεν παίρνεις τίποτα. Παλιομαλάκα που βρίζεις ενώ σου μιλάνε μια χαρά.
Για φέτος σου εύχομαι να πάρεις ότι σου αξίζει. Τα συνηθισμένα...
ελα να μου το πεις απο κοντα βλαχοκατερινιωτη κλινικα ηλιθιε
ειμαι σιγουρος οτι ξες που ειναι το κοραλακι
ελα και βρισε με εκει να δουμε αν εχεις αντερα
και ειμαι 27 και εισαι 47 και βγαζω ισως και τα 3πλα απο σενα
αυτο να σε προβληματιζει ρε μπουχεσακο....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Στα @@ μου το τι αμάξι έχεις..Ειλικρινά...Και εγώ στην Ιαπωνία είχα Skyliner GTR...Οπότε το αμάξι δε μου λέει τίποτα...Έχω γνωστό που έχει το Σιρόκο, αλλά στη κουβέντα είναι ολίγον τι πικι πικι ραμ ο τύπος. Άσε που το παίζει μούρη με το αμάξι αλλά μένει στο σπίτι με τους δικούς του και είναι και γααμώ του μαμάκιδες...Οπότε δε πα να έχει και τη Μπουκάτι τη Βειρόν!! ΣΤΑ @@ μου.
Σου είπα ρε...Τα σκατά θα σου τα φέρω μην ανυσηχείς (μάλλον δε σου φτάνουν τα σκατά του τραβελιού Πόπη που τρως)....
Δε το έχεις καταλάβει πως ο μόνος λόγος που απαντάω είναι μπας και πετάξεις καμιά θεική ατάκα (δες Λάτσιο, Παραλίμνι κτλπ) μπας και γελάσει λίγο ο κόσμος; Βλακένδυτε!!!Ε και; Τη φοβάσαι;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα στην ιαπωνια τι πηγες να κανεις;;;
αφου εκει την εχουν μικρη....
αν ηθελες ψωλαρες ελα πανω σαλονικα ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ενας μαλακας και μισος εισαι...αλλα τεσπα... :jerking: :jerking: :jerking:
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μιλάμε όταν δεν βρίσκω Λουι ντε Φινές, είναι η καλύτερη επιλογή αυτούνος
τι έκανε η μανούλα σήμερα; Μακαρόνια με κιμά; Παστίτσιο; Μουσακά;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ελα να μου το πεις απο κοντα βλαχοκατερινιωτη κλινικα ηλιθιε
ειμαι σιγουρος οτι ξες που ειναι το κοραλακι
ελα και βρισε με εκει να δουμε αν εχεις αντερα
και ειμαι 27 και εισαι 47 και βγαζω ισως και τα 3πλα απο σενα
αυτο να σε προβληματιζει ρε μπουχεσακο....
Το Κοραλάκι? Έχω πάει μια φορά αλλά δεν μου άρεσε. Λίγα πράγματα. Όταν έρθω ποιον να ζητήσω? Τον μαλάκα του μαγαζιού?
Και βγάζεις τα τριπλά ε? Βλέπω ότι ξέρεις και πόσα βγάζω... Είδες που με τα λεφτά δεν αγοράζεις μυαλό ρε κωμικέ?
Όταν πεινάσεις σάλτα να σου δώσω να φας κανένα κουλούρι.
Αν με κάνεις 47 από 39-40 τότε φαντάζομαι και τα 27 σου θα είναι κάπου 19-20. Παράξενο...εξακολουθώ να σε κάνω για το πολύ 17.
Άντε και επειδή είμαι στις καλές μου το κουλούρι θα είναι με τυρί.
Εσύ έβρισες πρώτος και μου λες αν έχω άντερα να το κάνω από κοντά? Παλιο  :jerking: μικροτσούτσουνε, καραγκιοζάκο του bourdela.
Έχεις καταντήσει πιο γελοίος και από την ομάδα σου. Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι αρχίζεις τις παπαριές για να μην ασχολούνται μαζί σου.
Δεν ασχολούμαι αλλά θα με βρίσκεις μπροστά σου όταν αρχίσεις τις  :pipa1: στο πρωτάθλημα που πάλι θα είναι πολλές. Μέχρι τότε άραξε στον καναπέ για να δεις τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με την αγαπημένη σου

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ
μιλάμε όταν δεν βρίσκω Λουι ντε Φινές, είναι η καλύτερη επιλογή αυτούνος
τι έκανε η μανούλα σήμερα; Μακαρόνια με κιμά; Παστίτσιο; Μουσακά;
μεγαλη μορφη :grin:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Συνημμένα

• 18841836_w434_h_q80.jpg
    18841836_w434_h_q80.jpg
    52,9 KB · Εμφανίσεις: 18

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το Κοραλάκι? Έχω πάει μια φορά αλλά δεν μου άρεσε. Λίγα πράγματα. Όταν έρθω ποιον να ζητήσω? Τον μαλάκα του μαγαζιού?
Και βγάζεις τα τριπλά ε? Βλέπω ότι ξέρεις και πόσα βγάζω... Είδες που με τα λεφτά δεν αγοράζεις μυαλό ρε κωμικέ?
Όταν πεινάσεις σάλτα να σου δώσω να φας κανένα κουλούρι.
Αν με κάνεις 47 από 39-40 τότε φαντάζομαι και τα 27 σου θα είναι κάπου 19-20. Παράξενο...εξακολουθώ να σε κάνω για το πολύ 17.
Άντε και επειδή είμαι στις καλές μου το κουλούρι θα είναι με τυρί.
Εσύ έβρισες πρώτος και μου λες αν έχω άντερα να το κάνω από κοντά? Παλιο  :jerking: μικροτσούτσουνε, καραγκιοζάκο του bourdela.
Έχεις καταντήσει πιο γελοίος και από την ομάδα σου. Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις σε κάτι αρχίζεις τις παπαριές για να μην ασχολούνται μαζί σου.
Δεν ασχολούμαι αλλά θα με βρίσκεις μπροστά σου όταν αρχίσεις τις  :pipa1: στο πρωτάθλημα που πάλι θα είναι πολλές. Μέχρι τότε άραξε στον καναπέ για να δεις τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδας με την αγαπημένη σου
μπασταρδε σου εστειλα ενα πμ
δεν θα ξανασχοληθω με την περιπτωση σου
οι τσαμπουκαδες απο τα ιντερνετ ειναι για τις αδελφες

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μπασταρδε σου εστειλα ενα πμ
δεν θα ξανασχοληθω με την περιπτωση σου
οι τσαμπουκαδες απο τα ιντερνετ ειναι για τις αδελφες
μαλακα οκ κανουμε χαβαλε,βριζομαστε,γελαμε κτλ αλλα υπαρχουν κ ορια... χαλαρωσε λιγο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
μαγκες οκ ο γαμαικανο μπαινει λεει τις κουταμαρες του, ριχνει τα μπινελικια του και δεχετε τα δικα μας... οποιος δε γουσταρει δε του μιλαει κ τελος...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το aek365.gr κατάφερε να επικοινωνήσει με τον Βάργκας και ο Κολομβιανός διεθνής επιβεβαίωσε το ότι ετοιμάζεται για το ταξίδι στην Ελλάδα αφού ο μάνατζερ του κατέληξε σε συμφωνία με την ΑΕΚ. Αναλυτικά ο πρώην μέσος της Αλμερία με τεράστια προυπηρεσία στην Μπόκα Τζούνιορς μας δήλωσε: "Aν δεν υπογράψω τότε δεν μπορώ να πω ότι κάτι είναι οριστικό, όμως παραδέχομαι ότι βρίσκομαι πολύ κοντά στην ΑΕΚ. Ο μάνατζέρ μού είπε πως έχει υπάρξει συμφωνία με τη διοίκηση της ΑΕΚ για να συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα. Το προπονητικό τιμ της Αλμερία με είχε ενημερώσει ότι δεν βρίσκομαι στα πλάνα τους και πως πρέπει να ψάξω για ομάδα. Η ΑΕΚ ήταν ανάμεσα στις επιλογές μου και πιστεύω πως επέλεξα σωστά. Με τον προπονητή δεν έχω μιλήσει ακόμα, αλλά ξέρω ποιος είναι και είναι θετικό ότι μιλάει ισπανικά και πως ήταν προπονητής στη Σεβίλλη. Εχουμε πολύ όρεξη για ποδόσφαιρο, για τίτλους και για διακρίσεις. Σίγουρα στην ΑΕΚ ο στόχος είναι μόνο το πρωτάθλημα. Βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας και ο στόχος της είναι πάντα το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βρω ορισμένους Αργεντίνους που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα για να μου μιλήσουν σχετικά. Σίγουρα αν με πάρετε αύριο θα έχουμε ακόμα περισσότερα να πούμε. "

Συνημμένα

• e_fabian_v.jpg
    e_fabian_v.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 10

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
μαλακα οκ κανουμε χαβαλε,βριζομαστε,γελαμε κτλ αλλα υπαρχουν κ ορια... χαλαρωσε λιγο...
εγω με τους αλλους δεν εχω προβλημα ας λενε οτι θελουν
χαβαλε κανουμε
ετσι και αλλιως ενα νικ ειναι

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μαγκες οκ ο γαμαικανο μπαινει λεει τις κουταμαρες του, ριχνει τα μπινελικια του και δεχετε τα δικα μας... οποιος δε γουσταρει δε του μιλαει κ τελος...
Φίλε εγώ όποτε έχω απευθυνθεί σε αυτόν το έχω κάνει απολύτως ευγενικά. Αυτός (επειδή δεν μπορεί διαφορετικά) βρίζει και μετά όταν απαντάμε αναλόγως μας την λέει κιόλας ότι το κάνουμε εκ του ασφαλούς λες και δεν το έκανε αυτός εξ αρχής.

εγω με τους αλλους δεν εχω προβλημα ας λενε οτι θελουν
χαβαλε κανουμε
ετσι και αλλιως ενα νικ ειναι
Δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο όταν εσύ βρίζεις πρώτος μέσω της ανωνυμίας σου και μετά μου στέλνεις μήνυμα ότι μιλάω πολύ και με σώζει η δική μου ανωνυμία.
Όταν θελήσω να ασχοληθώ μαζί σου (και να τα πούμε δια ζώσης) θα έρθεις εσύ εκεί που θέλω εγώ.
Πολύ το τραβήξαμε αλλά όταν θα με βρίζεις θα κάνω τον κόπο και θα πέφτω στο επίπεδό σου έστω κι αν εκεί κάτω θα έχω όση τύχη έχει και η ομάδα σου για την δεύτερη θέση...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Φίλε εγώ όποτε έχω απευθυνθεί σε αυτόν το έχω κάνει απολύτως ευγενικά. Αυτός (επειδή δεν μπορεί διαφορετικά) βρίζει και μετά όταν απαντάμε αναλόγως μας την λέει κιόλας ότι το κάνουμε εκ του ασφαλούς λες και δεν το έκανε αυτός εξ αρχής.
εσενα σε περιμενω να τα πουμε διαζωσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom