Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Ρε χαλαρώστε λίγο …χαβαλές να γίνεται… :rolleyes:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Φίλε εγώ όποτε έχω απευθυνθεί σε αυτόν το έχω κάνει απολύτως ευγενικά. Αυτός (επειδή δεν μπορεί διαφορετικά) βρίζει και μετά όταν απαντάμε αναλόγως μας την λέει κιόλας ότι το κάνουμε εκ του ασφαλούς λες και δεν το έκανε αυτός εξ αρχής.
Δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο όταν εσύ βρίζεις πρώτος μέσω της ανωνυμίας σου και μετά μου στέλνεις μήνυμα ότι μιλάω πολύ και με σώζει η δική μου ανωνυμία.
Όταν θελήσω να ασχοληθώ μαζί σου (και να τα πούμε δια ζώσης) θα έρθεις εσύ εκεί που θέλω εγώ.
Πολύ το τραβήξαμε αλλά όταν θα με βρίζεις θα κάνω τον κόπο και θα πέφτω στο επίπεδό σου έστω κι αν έχω λίγη τύχη εκεί κάτω.
δεν σε εβρισα,ενα μαλακα σε ειπα
οπως τα λεω και με τους αλλους
οσο για να ερθω εκει που θες δεν εχω κανενα προβλημα
απλα θα ρθω με παρεα
πες μου οποτε θες... ;)

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
δεν σε εβρισα,ενα μαλακα σε ειπα
οπως τα λεω και με τους αλλους
οσο για να ερθω εκει που θες δεν εχω κανενα προβλημα
απλα θα ρθω με παρεα
πες μου οποτε θες... ;)

Ένα μαλάκα είπες... και... βλαχοκατερινιωτη, κλινικα ηλιθιε, μπουχεσακο, μπασταρδε... και αν ανατρέξω θα βρω και άλλα οπότε άσε τις πίπες.
Όπως είπες οι τσαμπουκάδες από ίντερνετ είναι για αδερφές και συμφωνώ μαζί σου. Απλά σου θυμίζω ποιος τις ξεκίνησε.
Δηλαδή ρε απίθανε εγώ νόμιζες ότι δεν έχω τα άντερα να έρθω μόνος και θα ερχόμουν με παρέα?
Τέσπα... Τζάμπα μιλάμε.

Καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες αύριο.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα στην ιαπωνια τι πηγες να κανεις;;;
αφου εκει την εχουν μικρη....
αν ηθελες ψωλαρες ελα πανω σαλονικα ;)
Έλα να γίνω πάλι 15 χρονών για πάρτυ σου

Πήγα να οδηγήσω αυτοκίνητα που εσύ δεν έχεις δει ούτε στα πιο υγρά σου όνειρα. Πήγα να δω γκατζετάκια και ηλεκτρονικά που θα τα δουν μάλλον τα εγγόνια σου και αν. Α! Και όσες φορές έχω έρθει Σαλόνικα έχω περιποιηθεί Σαλονικιότισσες μουνίτσες που παραπονιούνται για τους Σαλονικείς πως είναι όλο μαγκια, κλανιά και κόλο σφουγγαρίστρα  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι ωραία θα είναι και φέτος..Το χαρτομάνι άρχισε!!! Ανακοινώσεις από εδώ, ανακοινώσεις από εκεί...Και τα μυαλά στα κάγκελα λεμε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Να πω και μερικές προσωπικές απόψεις για το ματς. Το 1-0 είναι το πιο πονηρό σκορ που μπορεί να υπάρξει. ΛΟΓΙΚΑ οι Γεωργιανοί θα πιέσουν από νωρίς για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα και να μεταφέρουν το άγχος στους παίκτες της ΑΕΚ. Συν της άλλης έχουν περισσότερους αγώνες στα πόδια τους και η Γεωργιανή ομοσπονδία ανέβαλε τον αγώνα πρωταθλήματος που είχαν την Κυριακή για να είναι πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Άραα θεωρώ πως η ΑΕΚ θα δεχτεί πίεση από το 1ο λεπτό. Δε ξέρω αν την ΑΕΚ τη βολεύει να περιμένει τον αντίπαλο και να παίξει με αντεπιθέσεις, γιατί πλην του Μάκου και του Κάρλος δεν έχει γρήγορους παίκτες (άντε και ο Λεο). Το γεγονός πως ο Χιμένεθ πήρε τον Γκερέιρο μαζί του με κάνει να πιστεύω πως στο μυαλό του έχει και το 4-3-1-2 με τον Μάκο σαν αντι-Ντιοπ και τον Καφέ, Γκερέιρο μπροστά και με Κάρλος, Γκούντι και Λύμπε στη τριπλέτα μπροστά. Δε ξέρω αν θα μπορεί να παίξει ο Γκέντζο ενώ υπάρχει πρόβλημα και με Γεωργέα.
Η ΑΕΚ πρέπει να παίξει ΠΟΛΥ σοβαρά. Το σκορ δεν είναι σκορ ασφαλείας (αν ήταν 2-0 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα). Προσωπικά δε θα μου κάνει εντύπωση και αν το ματς πάει στην παράταση. Φυσικά πιστεύω πως η ΑΕΚ (εύκολα ή δύσκολα) θα περάσει, και πρέπει να περάσει.

Υ.Γ Τώρα που ο Ταμούδο απομακρύνθηκε θα κινηθεί η ΑΕΚ για κανέναν επιθετικό που να είναι 30 ή κάτω από τα 30;;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλή επιτυχία στην ΑΕΚΑΡΑ μας
κυριολεκτικά σε 90' λεπτά παίζουμε την επιβίωση μας

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΑΕΚ μπορεις! μπορεις να προκριθεις! :rockon: Λιγες ωρες εμειναν για την ευρω ΑΕΚαρα! Παμε γερα! :rockon:

callmeismael

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά Connex κοντα στον Αγ. Στέφανο που έχει ?

Ευχαριστώ

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Έλα να γίνω πάλι 15 χρονών για πάρτυ σου

Πήγα να οδηγήσω αυτοκίνητα που εσύ δεν έχεις δει ούτε στα πιο υγρά σου όνειρα. Πήγα να δω γκατζετάκια και ηλεκτρονικά που θα τα δουν μάλλον τα εγγόνια σου και αν. Α! Και όσες φορές έχω έρθει Σαλόνικα έχω περιποιηθεί Σαλονικιότισσες μουνίτσες που παραπονιούνται για τους Σαλονικείς πως είναι όλο μαγκια, κλανιά και κόλο σφουγγαρίστρα  ;)
πηγες μεχρι την ιαπωνια για να οδηγησεις τουοτα;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα εσυ μου φτιαχνεις την μερα
να σαι καλα ρε μπαγασα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εκπλήξεις έχει η ενδεκάδα που ανακοίνωσε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ για τον σημερινό αγώνα με την Δυναμό Τυφλίδας. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους Λαγό και Γκέντσογλου που θα πάρουν την θέση των Καφέ και Μπελεκ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο Κάλα θα πάρει την θέση του τραυματία Δέλλα. Συγκεκριμένα ο Χιμένεθ επέλεξε σαν τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, δεξί μπακ τον Γεωργέα, αριστερά τον Καράμπελα και κεντρικό δίδυμο τους Κάλα και Μανωλά. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Γκέντσογλου και ο Μάκος, δεξιά θα παίζει ο Κάρλος, αριστερά ο Λαγός, πίσω από τον φορ ο Γκούντγιονσεν και στην κορυφή ο Λύμπε. Περίπτωση να γίνει κάποια αλλαγή υπάρχει, όπως είπε ο Μανόλο στους παίκτες, να βρέξει μέχρι την ώρα του αγώνα και να είναι βαρύ το τερέν. Τότε θα σκεφτεί πιθανότατα να κάνει κάποια αλλαγή.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
πηγες μεχρι την ιαπωνια για να οδηγησεις τουοτα;;
ρε μαλακα εσυ μου φτιαχνεις την μερα
να σαι καλα ρε μπαγασα
Το skyliner ξέρεις τι είναι μικρέ; Έχεις δει ποτές στη ζωή σου;
Α! Και στην Ιαπωνία κυκλοφορούν αυτοκίνητα που απλά στην Ελλάδα δε θα τα δεις ποτές σου, και ας έχεις τα λεφτά του μπαμπά για να με αγοράσεις όποτε θες, όπως λες, αλλά από την άλλη φοβάσαι και τη παντόφλα του "μωρού" σου (άχου το καλέ)  ;)
Τι θα κάνεις σήμερα;;;; Α ναι ξέχασα....Πίασε μια πίτσα, πιάσε και μια Αμστελ (γιατί τύπος που φοράει λευκό φανελάκι με τιράντες ΜΟΝΟ ΑΜΣΤΕΛ πίνει) και στρώσου επί του καναΠΕΟΣ (το έπιασες το υπονοούμενο ε; ) γιατί Ευρώπη θα δεις (αν τα καταφέρεις) του χρόνου..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εκπλήξεις έχει η ενδεκάδα που ανακοίνωσε στους παίκτες ο Μανόλο Χιμένεθ για τον σημερινό αγώνα με την Δυναμό Τυφλίδας. Συγκεκριμένα ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε τους Λαγό και Γκέντσογλου που θα πάρουν την θέση των Καφέ και Μπελεκ σε σχέση με τον πρώτο αγώνα του ΟΑΚΑ ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο Κάλα θα πάρει την θέση του τραυματία Δέλλα. Συγκεκριμένα ο Χιμένεθ επέλεξε σαν τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο, δεξί μπακ τον Γεωργέα, αριστερά τον Καράμπελα και κεντρικό δίδυμο τους Κάλα και Μανωλά. Αμυντικά χαφ θα είναι ο Γκέντσογλου και ο Μάκος, δεξιά θα παίζει ο Κάρλος, αριστερά ο Λαγός, πίσω από τον φορ ο Γκούντγιονσεν και στην κορυφή ο Λύμπε. Περίπτωση να γίνει κάποια αλλαγή υπάρχει, όπως είπε ο Μανόλο στους παίκτες, να βρέξει μέχρι την ώρα του αγώνα και να είναι βαρύ το τερέν. Τότε θα σκεφτεί πιθανότατα να κάνει κάποια αλλαγή.

Δυο καθαρά αμυντικά χαφ. Άρα δύσκολα θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι τα χαφ μας. Θα έχουν την προσοχή τους στραμένη στην άμυνα. Βλέπω τον Γκουντι να κατεβαίνει στη σέντρα για να πάρει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Και ο Λαγός θα λειτουργεί πιο πολύ αμυντικά παρά επιθετικά. Ο Καρλίτο πάλι στον ασβέστη!!! Έκπληξη μου προκαλέι που δε βάζει Μπέλεκ. Μάλλον αυτός και ο Λεό θα είναι στις πρώτες του αλλαγές.  Αν βρέξει κιόλας γάματα με κεφαλαία γράμματα. Ο Γκούντι στο ημίχρονο θα τα έχει φτύσει, το ίδιο και ο 36 Λύμπε, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν κατα το 50 περάσει Μπέλεκ και Λεό μέσα αντί Γκούντι και Λύμπε, με τον Κάρλος να έρχεται στο κέντρο και τον Λεο να πηγαίνει αναγκαστικά στα δεξία.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δυο καθαρά αμυντικά χαφ. Άρα δύσκολα θα μπορούν να κάνουν παιχνίδι τα χαφ μας. Θα έχουν την προσοχή τους στραμένη στην άμυνα. Βλέπω τον Γκουντι να κατεβαίνει στη σέντρα για να πάρει μπάλα και να κάνει παιχνίδι. Και ο Λαγός θα λειτουργεί πιο πολύ αμυντικά παρά επιθετικά. Ο Καρλίτο πάλι στον ασβέστη!!! Έκπληξη μου προκαλέι που δε βάζει Μπέλεκ. Μάλλον αυτός και ο Λεό θα είναι στις πρώτες του αλλαγές.  Αν βρέξει κιόλας γάματα με κεφαλαία γράμματα. Ο Γκούντι στο ημίχρονο θα τα έχει φτύσει, το ίδιο και ο 36 Λύμπε, οπότε δε θα μου κάνει εντύπωση αν κατα το 50 περάσει Μπέλεκ και Λεό μέσα αντί Γκούντι και Λύμπε, με τον Κάρλος να έρχεται στο κέντρο και τον Λεο να πηγαίνει αναγκαστικά στα δεξία.
τουλαχιστον τωρα θα δουμε τον ισλανδο σε μια θεση που την ξερει καλυτερα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Το skyliner ξέρεις τι είναι μικρέ; Έχεις δει ποτές στη ζωή σου;
Α! Και στην Ιαπωνία κυκλοφορούν αυτοκίνητα που απλά στην Ελλάδα δε θα τα δεις ποτές σου, και ας έχεις τα λεφτά του μπαμπά για να με αγοράσεις όποτε θες, όπως λες, αλλά από την άλλη φοβάσαι και τη παντόφλα του "μωρού" σου (άχου το καλέ)  ;)
Τι θα κάνεις σήμερα;;;; Α ναι ξέχασα....Πίασε μια πίτσα, πιάσε και μια Αμστελ (γιατί τύπος που φοράει λευκό φανελάκι με τιράντες ΜΟΝΟ ΑΜΣΤΕΛ πίνει) και στρώσου επί του καναΠΕΟΣ (το έπιασες το υπονοούμενο ε; ) γιατί Ευρώπη θα δεις (αν τα καταφέρεις) του χρόνου..
1ον:
δεν πινω αλκοολ φιλαρακι γιατι πρεπει να ειμαι τουμπανο λογω δουλειας
2ον:
ειμαι σχεδον αυτοδημιουργητος,
3ον:
σε μια σχεση απαιτουνται καποιοι συμβιβασμοι,αν δεις τι μωρο κυκλοφορω θα κανεις το skyliner κλυσμα....
πιο skyliner,στην ιαπωνια φτηνα τα βρισκεις,60 χιλιαρικα αμαξι... :headbang: :headbang: :headbang:
ξες τι παει να πει κομπρεσορας...ρε αγριοκωλε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1ον:
δεν πινω αλκοολ φιλαρακι γιατι πρεπει να ειμαι τουμπανο λογω δουλειας
2ον:
ειμαι σχεδον αυτοδημιουργητος,
3ον:
σε μια σχεση απαιτουνται καποιοι συμβιβασμοι,αν δεις τι μωρο κυκλοφορω θα κανεις το skyliner κλυσμα....
πιο skyliner,στην ιαπωνια φτηνα τα βρισκεις,60 χιλιαρικα αμαξι... :headbang: :headbang: :headbang:
ξες τι παει να πει κομπρεσορας...ρε αγριοκωλε...
Ναι τεχνολογία τέλη 90 αρχές του 00 που ακόμα και η εταιρεία που προσπάθησε να την καθιερώση την άφησε στην άκρη γιατί κάτι τουρμπωτά αμάξια τους έριχναν στα αυτιά με του που κούμπωναν τη 2α και όταν μάλιστα κούμπωναν και τη τρίτη οι κομπρέσορες γινόντουσαν μια μικρή κουκίδα στον καθρέπτη....
Α! Και στην Ιαπωνία αμάξι με κομπρέσορα θεωρείτε τριτοκλασσάτο αμάξι και δεν έχει ούτε 10χιλιάρικα μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο απλά ΔΕΝ υπάρχει...
Όσο για το γκομενάκι που κυκλοφορείς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα αν συνεχίσω να μιλάω μαζί σου θα βγάλω ακμή ξανά.
Α! Και τι θα πει ΣΧΕΔΟΝ αυτοδημιούργητος; Ή είσαι, ή δεν είσαι. Δεν υπάρχει σχεδόν αυτοδημιούργητος  ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Ναι τεχνολογία τέλη 90 αρχές του 00 που ακόμα και η εταιρεία που προσπάθησε να την καθιερώση την άφησε στην άκρη γιατί κάτι τουρμπωτά αμάξια τους έριχναν στα αυτιά με του που κούμπωναν τη 2α και όταν μάλιστα κούμπωναν και τη τρίτη οι κομπρέσορες γινόντουσαν μια μικρή κουκίδα στον καθρέπτη....
Α! Και στην Ιαπωνία αμάξι με κομπρέσορα θεωρείτε τριτοκλασσάτο αμάξι και δεν έχει ούτε 10χιλιάρικα μεταχειρισμένο γιατί καινούργιο απλά ΔΕΝ υπάρχει...
Όσο για το γκομενάκι που κυκλοφορείς  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μαλάκα αν συνεχίσω να μιλάω μαζί σου θα βγάλω ακμή ξανά.
Α! Και τι θα πει ΣΧΕΔΟΝ αυτοδημιούργητος; Ή είσαι, ή δεν είσαι. Δεν υπάρχει σχεδόν αυτοδημιούργητος  ;)
απλα ξεκινησα με μια μικρη βοηθεια για να χωθω στην νυχτα
οσο για το γκομενακι,ελα μια βολτα κατα πανω να σου γνωρισει καμια φιλη της
γιατι σε εχει φαει η αγαμια στα καραβια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :pipa3:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απλα ξεκινησα με μια μικρη βοηθεια για να χωθω στην νυχτα
οσο για το γκομενακι,ελα μια βολτα κατα πανω να σου γνωρισει καμια φιλη της
γιατι σε εχει φαει η αγαμια στα καραβια :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :pipa3:
Να είσαι σίγουρος πως όταν ανέβω ξανά σαλόνικη το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να τρέξω να σε συναντήσω....Έχω έρθει πάνω αρκετές φορές. Έχω φιλαράκια από το πανεπιστήμιο που με φροντίζουν. Έχω πάει και Χαριλάου (ο ένας είναι άρης) επί Κούπερ και είδα μπαλίτσα (όταν εμείς δε βλεπόμασταν) και Τούμπα (ο άλλος είναι ΠΑΟΚ χωμένος καλά) και επιτέλους κατάφερα να βγάλω και φωτό με τον καλύτερο προπονητή της δεκαετίας 2000-2010 και εννοώ τον Σάντος (που κάναμε σαν ΑΕΚ μεγάλη μαλακία που τον διώξαμε)...Οπότε δε χρειάζομαι ούτε εσένα ούτε το μωράκι σου...Να είσαι καλά...
Υ.Γ Σου το έχω πει πολλές φορές αλλα δε μπορείς να το καταλάβεις...Στα καράβια δουλεύω, δε μένω. Και Ευρωπαίος στις χώρες της Άπω Ανατολής κάνουν τόσο πάταγο και όσο να είναι λόγο ύψους και μόνο δε περνάω και απαρατήρητος.

τουλαχιστον τωρα θα δουμε τον ισλανδο σε μια θεση που την ξερει καλυτερα...
Και πάμε στα της ομάδας. Ναι όντως, αλλά σε βαρύ τερέν να πρέπει να τρέχει πάνω κάτω χωρίς να είναι και στη καλύτερη φυσική κατάσταση δεν είναι λίγο ρίσκο; Δε ξέρω αλλά το 4-3-1-2 με τον Γκέντζο να είναι μπροστά από την άμυνα και με τους Μάκο και έναν από τους Καφέ Γκερέιρο και τον Κάρλος στον άξονα ΘΕΩΡΩ ότι θα κερδίζαμε ΚΑΙ στο δημιουργικό κομμάτι χωρίς να χάνουμε πολύ στο αμυντικό και ο Κάρλος θα ήταν στον άξονα που παίζει καλύτερα και ο Γκούντι δε θα έπρεπε να τρέχει από εδώ και από εκεί.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Να είσαι σίγουρος πως όταν ανέβω ξανά σαλόνικη το πρώτο πράγμα που θα κάνω θα είναι να τρέξω να σε συναντήσω....Έχω έρθει πάνω αρκετές φορές. Έχω φιλαράκια από το πανεπιστήμιο που με φροντίζουν. Έχω πάει και Χαριλάου (ο ένας είναι άρης) επί Κούπερ και είδα μπαλίτσα (όταν εμείς δε βλεπόμασταν) και Τούμπα (ο άλλος είναι ΠΑΟΚ χωμένος καλά) και επιτέλους κατάφερα να βγάλω και φωτό με τον καλύτερο προπονητή της δεκαετίας 2000-2010 και εννοώ τον Σάντος (που κάναμε σαν ΑΕΚ μεγάλη μαλακία που τον διώξαμε)...Οπότε δε χρειάζομαι ούτε εσένα ούτε το μωράκι σου...Να είσαι καλά...
Υ.Γ Σου το έχω πει πολλές φορές αλλα δε μπορείς να το καταλάβεις...Στα καράβια δουλεύω, δε μένω. Και Ευρωπαίος στις χώρες της Άπω Ανατολής κάνουν τόσο πάταγο και όσο να είναι λόγο ύψους και μόνο δε περνάω και απαρατήρητος.
Και πάμε στα της ομάδας. Ναι όντως, αλλά σε βαρύ τερέν να πρέπει να τρέχει πάνω κάτω χωρίς να είναι και στη καλύτερη φυσική κατάσταση δεν είναι λίγο ρίσκο; Δε ξέρω αλλά το 4-3-1-2 με τον Γκέντζο να είναι μπροστά από την άμυνα και με τους Μάκο και έναν από τους Καφέ Γκερέιρο και τον Κάρλος στον άξονα ΘΕΩΡΩ ότι θα κερδίζαμε ΚΑΙ στο δημιουργικό κομμάτι χωρίς να χάνουμε πολύ στο αμυντικό και ο Κάρλος θα ήταν στον άξονα που παίζει καλύτερα και ο Γκούντι δε θα έπρεπε να τρέχει από εδώ και από εκεί.
χεσε μας  ρε γρηγορακι
λογω υψους λεει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom