Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
ποιο καναλι δειχνει την ΑΕΚ αποψε? :helpplea:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Το πήρε το χαρτί
Αγχώθηκε, αλλά τα κατάφερε! Η ΑΕΚ εξασφάλισε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Η επιτροπή έκανε δεκτή τη χειρόγραφη φορολογική ενημερότητα από τη ΦΑΕΕ Αθηνών, η οποία παράλληλα παρείχε και εξηγήσεις για τους λόγους που αυτή δεν ήταν μηχανογραφημένη (αφορά τις ρυθμίσεις στις οποίες έχει υπαχθεί η ΠΑΕ).

καθε χρόνο τα ίδια. Δεν έχουν βαρεθεί;;;

ποιο καναλι δειχνει την ΑΕΚ αποψε? :helpplea:
Νόβα αν δε κάνω λάθος...Αν δε έχεις ψάξε σε κανένα p2p.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Όταν οι περισσότεροι είναι κοντοί σα πινέζες ε όπως και να το κάνεις τα 195εκ ξεχωρίζουν γαμαικανάκι.... ;)
εμ...ετσι ειναι γρηγορακι
εκει που μας παιρνει κανουμε τους μαγκες
στο ελλαδα φαινεται δεν περναει η μπογια μας ε γρηγορακι;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο πολυτεχνειο τελειωσες;

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
1.983
Πόντοι
5.235
τελικα στο conn-x TV το δειχνει...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εμ...ετσι ειναι γρηγορακι
εκει που μας παιρνει κανουμε τους μαγκες
στο ελλαδα φαινεται δεν περναει η μπογια μας ε γρηγορακι;;;;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιο πολυτεχνειο τελειωσες;
Για να τελιώσει η κουβέντα γιατί σ έχω βαρεθεί και το κόβω αύριο να έχω ακμή.

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ; ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ, ΒΛΑΚΟΣΤΡΩΤΕ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΙΕΣ Ή ΕΚΑΝΑ ΠΟΖΕΡΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ; ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΊΣΩ ΤΑ "ΘΕΛΩ" ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΠΛΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ. ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ)...ΑΝ ΣΤΑ 32 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20ΜΟΥ (ΞΥΛΟ, ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΤΛΠ) ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.
ΑΝ ΕΣΥ ΣΤΑ 27 ΣΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ. Ή ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.

Όσο για πιο πανεπιστήμιο τελίωσα (προς πληροφόρηση σου πολυτεχνείο στην Ελλάδα έχουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ και στο εξωτερικό θεωρούνται κατώτερα ιδρύματα από αυτά των πανεπιστημίων) δε βρίσκω το λογο να σου πω
OVER AND OUT γαμαικανάκι.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τελικα στο conn-x TV το δειχνει...
έχεις δίκιο, γράψε λάθος. Νόμιζα ότι θα το έδειχνε η ΝΟΒΑ αφού έχει τα δικαιώματα του Γιουρόπα Λίγκ. Αλλά μάλλον οι προκριματικοί δε είναι μέσα σε αυτά.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Για να τελιώσει η κουβέντα γιατί σ έχω βαρεθεί και το κόβω αύριο να έχω ακμή.

ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ; ΒΛΑΚΕΝΔΥΤΕ, ΒΛΑΚΟΣΤΡΩΤΕ. ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΙΕΣ Ή ΕΚΑΝΑ ΠΟΖΕΡΙΑ ΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ; ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Η ΜΠΟΓΙΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΥΝΗΓΊΣΩ ΤΑ "ΘΕΛΩ" ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΠΛΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΛΕΙΣΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ. ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΟΣΟ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΣΟΥ)...ΑΝ ΣΤΑ 32 ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20ΜΟΥ (ΞΥΛΟ, ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΣΤΟ ΑΛΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ, ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΤΛΠ) ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ. Η ΑΕΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΕΚ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ.
ΑΝ ΕΣΥ ΣΤΑ 27 ΣΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΓΚΑΣ. Ή ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΩΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.

Όσο για πιο πανεπιστήμιο τελίωσα (προς πληροφόρηση σου πολυτεχνείο στην Ελλάδα έχουμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ και στο εξωτερικό θεωρούνται κατώτερα ιδρύματα από αυτά των πανεπιστημίων) δε βρίσκω το λογο να σου πω
OVER AND OUT γαμαικανάκι.....
καταρχας βρε ηλιθιο ζωο τι γραφεις με καφαλαια για να επιβληθεις
ηλιθιε απο  κουνια...
ασε ρε μαλακα την μαριω και τις αρχιδιες τωρα
εμενα η δουλεια μου ειναι αυτη,
στα αρχιδια μου ρε μαλακα τι βγηκες να κανεις εξω ενας ακομα μπαγλαμας εισαι που δεν τα καταφερες εδω και τραβηχτηκες εξω
στον πουτσο μου δεν σε ρωτησα αυτο
αλλα απο το υπερβολικο κομπλεξ κατωτερωτητας αρχισες να μας λες το βιογραφικο σου
δεν υπαρχει μονο ενα πολυτεχνειο
αντε τραβα και γαμησου και μην ξανακανεις παραθεση σε ποστ μου ψηλαγκουρο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Έγραψα με κεφαλαία μπας και τα χωρέσει η κούτρα σου αλλά που....
Η δουλειά σου είναι να είσα μάγκας;;; Σιγά ρε πρόσεχε μη σπάσεις κανένα νύχι γιατί μετά θα μπερδεύεις το δάκτυλό σου με την πούτσα σου..
Ρώτα πρώτα να μάθεις που φτιάχνουν πλοία οι έλληνες εφοπλιστές και μετά έλα πες μου αν δε τα κατάφερα ή όχι στην Ελλάδα. Αυτό γουστάρω να κάνω και από τη στιγμή που τα φτιάχνουν στι χώρες της Άπω Ανατολής θα πάω για να κάνω αυτό που γουστάρω, και ννα γνωρίσω και κόσμο και πολιτισμους και να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Αν εσύ γουστάρεις να μείνεις στην Ελλάδα μείνε, αλλά σταμάτα να κοροιδεύεις τον ευατό σου πως όσοι έχουν φύγει είναι αποτυχημένοι και πως όσοι είναι στην Ελλάδα είναι επιτυχιμένοι. Οι πιο επιτυχιμένοι Έλληνες είναι αυτοί του εξωτερικού.
ναι έχω κόμπλεξ κατωτερότητας. Στα τελευταία 10 πόστ μου έχω γράψει για τα μπράτσα μου, για τον πούτσο μου που είναι μικρός σα δάκτυλο, για το μωρό που κυκλοφοράω, για το αμάξι που έχω (άσχετα που είναι τεχνολογίας που την έχουν παρατήσει) πως βγάζω τα 2πλα λεφτά από εσένα και μπορώ να σε αγοράσω όποτε θέλω....Α! Και μάλλον δε ξέρεις τι είναι βιογραφικό. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι εγώ έγραψα πως βγήκα έξω για να ενισχύσω το βιογραφικό μου και εσύ λες πως άρχισα να ΓΡΑΦΩ το βιογραφικό μου.
Έγω μόνο ένα ξέρω. Το ΕΜΠ...Αλλά και πάλι είχα γράψει για φιλαράκια από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Αν εσύ δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι διαφορά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ είναι πρόβλημα δικό σου.
Και να φανταστείς πως είσαι και αυτό που υπερίσχυσε...Φαντάσου τι σκατά ήταν οι άλλοι!!!
Πίασε τώρα πίτσα, νεράκι (αφού δε πίνεις αλκοόλ γιατί πρέπει να είσαι τούμπανος, όχι αυτό που έγραψες δε μπαίνει στο κόμπλεξ κατωτερότητας τι λες τώρα!!!) και καναπέ, και μετά ξέρεις. Σταντ απ κόμεντι.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η δουλειά σου είναι να είσα μάγκας;;; Σιγά ρε πρόσεχε μη σπάσεις κανένα νύχι γιατί μετά θα μπερδεύεις το δάκτυλό σου με την πούτσα σου..
Ρώτα πρώτα να μάθεις που φτιάχνουν πλοία οι έλληνες εφοπλιστές και μετά έλα πες μου αν δε τα κατάφερα ή όχι στην Ελλάδα. Αυτό γουστάρω να κάνω και από τη στιγμή που τα φτιάχνουν στι χώρες της Άπω Ανατολής θα πάω για να κάνω αυτό που γουστάρω, και ννα γνωρίσω και κόσμο και πολιτισμους και να δω τη ζωή με άλλο μάτι. Αν εσύ γουστάρεις να μείνεις στην Ελλάδα μείνε, αλλά σταμάτα να κοροιδεύεις τον ευατό σου πως όσοι έχουν φύγει είναι αποτυχημένοι και πως όσοι είναι στην Ελλάδα είναι επιτυχιμένοι. Οι πιο επιτυχιμένοι Έλληνες είναι αυτοί του εξωτερικού.
ναι έχω κόμπλεξ κατωτερότητας. Στα τελευταία 10 πόστ μου έχω γράψει για τα μπράτσα μου, για τον πούτσο μου που είναι μικρός σα δάκτυλο, για το μωρό που κυκλοφοράω, για το αμάξι που έχω (άσχετα που είναι τεχνολογίας που την έχουν παρατήσει) πως βγάζω τα 2πλα λεφτά από εσένα και μπορώ να σε αγοράσω όποτε θέλω....Α! Και μάλλον δε ξέρεις τι είναι βιογραφικό. Δε μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το γεγονός ότι εγώ έγραψα πως βγήκα έξω για να ενισχύσω το βιογραφικό μου και εσύ λες πως άρχισα να ΓΡΑΦΩ το βιογραφικό μου.
Έγω μόνο ένα ξέρω. Το ΕΜΠ...Αλλά και πάλι είχα γράψει για φιλαράκια από το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Αν εσύ δεν είσαι σε θέση να ξέρεις τι διαφορά ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ με ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ είναι πρόβλημα δικό σου.
Και να φανταστείς πως είσαι και αυτό που υπερίσχυσε...Φαντάσου τι σκατά ήταν οι άλλοι!!!
Πίασε τώρα πίτσα, νεράκι (αφού δε πίνεις αλκοόλ γιατί πρέπει να είσαι τούμπανος, όχι αυτό που έγραψες δε μπαίνει στο κόμπλεξ κατωτερότητας τι λες τώρα!!!) και καναπέ, και μετά ξέρεις. Σταντ απ κόμεντι.
εχουν και μπυρες χωρις αλκοολ τα ντελιβεραδικα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχουν και μπυρες χωρις αλκοολ τα ντελιβεραδικα...
Πρέπει να είναι σκέτη αηδία. Σα το Γιαπωνέζικο ουίσκι...
Πάντως για να επιστρέψω στα ποδοσφαιρίκα, με την 11αδα που κατεβάζει το 4-2-3-1 μπορεί να γίνει εύκολα και 4-3-1-2. Απλά περναέι τον Λαγο στα χαφ, αριστερά, βάζει τον Μάκο ή τον Γκέντζο  δεξία και τον άλλον αμυντικό χαφ μπροστά από τους αμυντικούς και περνάει Καρλίτο στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς και Γκούντι περιφεριακό και Λύμπε φουνταριστό... :hmm:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πρέπει να είναι σκέτη αηδία. Σα το Γιαπωνέζικο ουίσκι...
Πάντως για να επιστρέψω στα ποδοσφαιρίκα, με την 11αδα που κατεβάζει το 4-2-3-1 μπορεί να γίνει εύκολα και 4-3-1-2. Απλά περναέι τον Λαγο στα χαφ, αριστερά, βάζει τον Μάκο ή τον Γκέντζο  δεξία και τον άλλον αμυντικό χαφ μπροστά από τους αμυντικούς και περνάει Καρλίτο στον άξονα πίσω από τους επιθετικούς και Γκούντι περιφεριακό και Λύμπε φουνταριστό... :hmm:
παρε ενα τηλ τον μανωλο να τα πειτε :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Γεία σου ρε Χατζημούσια παράγωντα τρελλέ..Μια χαρα τα κατάφερες

Κίνδυνος αποβολής για ΑΕΚ!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να αγωνίζεται τη νέα σεζόν η ΑΕΚ στην Γ΄ Εθνική καθώς η διοίκηση της ΚΑΕ δεν κατέθεσε, ως όφειλε, μέχρι τις 22 Αυγούστου, ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και είναι πιθανό η Ένωση να αποβληθεί!

Η κλήρωση για το νέο πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ έγινε με το όνομα της ΑΕΚ να είναι κανονικά στο πρόγραμμα. Ωστόσο, δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν άμεσα. Η Ένωση έπρεπε να έχει καταθέσει μέχρι τις 22 Αυγούστου ασφαλιστικής και φορολογική ενημερότητα στην ΕΕΑ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Αν η διοίκηση της ΚΑΕ δεν καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα άμεσα, τότε υπάρχει ο κίνδυνος να αποβληθεί και να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στην Γ΄ Εθνική.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
ακου μωρη πουστρα σου εστειλα ενα πμ
για να το τελειωνουμε

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
Όταν τελίωσω από εδώ με το καλό θα στείλω βιογραφικό. Τι στο καλό!! Εδώ χτίζω καράβια, στην ομάδα θα έχω πρόβλημα;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε βρε πεταμενε χτιζεις και καραβια
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και τι μας το λες;;;;
να εντυπωσιαστουμε....
σιχαμα...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ακόμα δεν αρχισε ρε πούστη μου.....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ακου μωρη πουστρα σου εστειλα ενα πμ
για να το τελειωνουμε
Σου έστειλα απάντηση...Πάντως για εμένα λες να μην ξανασχοληθώ μαζί σου, εσύ όμως το συνεχίζεις...

Και για όσες Ελληνικές ομάδες παίζουν...Άντε και καλή τύχη μάγκες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom