Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ρε πόσες φορές θα σου το πω; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ...Εντάξυ έχω καταλάβει ότι έχεις φαντασίωση να σε γαμήσει ναυτικός και μάλιστα βρωμόκολος αφού μετά θες να φας και το  :shit: του...

Άσε ρε μαλάκακο κολοτούμπα που δε θες Φορσέλ που είναι μια κλάση ανώτερος του Ρεντέρια;;; Αν μπορούσε η σούφρα σου θα ανοιγόκλεινε από τη χαρά της, αλλά σου την έχουν ξεχειλώσει ρε και δε μπορεί.
Α! Και που είσαι..Πιο πιθανό έχω τον Ούμπιντες ξαι τον Μάρτιν και κάποιους άλλους να πάνε σε ομάδες που έχουν λεφτά στα ταμεία του παρά στον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ και στον Άρη. Μη σου κάνει καμιά έκπληξη αν ακούσεις πχ πως ο Παναιτωλικός πήρε κάποιον/ους από αυτούς. Κατάλαβες δόλωμα για τα ψάρια; Πάρε πρώτα τον Φορσέλ μπας και δεις (και δούμε) κανέναν φουνταριστό της προκοπής σε άλλη ομάδα πλην του γαύρου και μετά κοίτα και τους παίκτες της καβάλας και του ΟΣΦ Βόλου
Υ.Γ Ο Παναιτωλικός μπορεί και πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα
στον πουτσο μας για τον παναιτωλικο ρε
τι ζορι τραβας με τον παναιτωλικο εχεις κανα γκομενο απο το το αγρινιο ρε;
ε...ξενιτεμενο αγορι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006

URL]]

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ρε πόσες φορές θα σου το πω; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ...Εντάξυ έχω καταλάβει ότι έχεις φαντασίωση να σε γαμήσει ναυτικός και μάλιστα βρωμόκολος αφού μετά θες να φας και το  :shit: του...

Άσε ρε μαλάκακο κολοτούμπα που δε θες Φορσέλ που είναι μια κλάση ανώτερος του Ρεντέρια;;; Αν μπορούσε η σούφρα σου θα ανοιγόκλεινε από τη χαρά της, αλλά σου την έχουν ξεχειλώσει ρε και δε μπορεί.
Α! Και που είσαι..Πιο πιθανό έχω τον Ούμπιντες ξαι τον Μάρτιν και κάποιους άλλους να πάνε σε ομάδες που έχουν λεφτά στα ταμεία του παρά στον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ και στον Άρη. Μη σου κάνει καμιά έκπληξη αν ακούσεις πχ πως ο Παναιτωλικός πήρε κάποιον/ους από αυτούς. Κατάλαβες δόλωμα για τα ψάρια; Πάρε πρώτα τον Φορσέλ μπας και δεις (και δούμε) κανέναν φουνταριστό της προκοπής σε άλλη ομάδα πλην του γαύρου και μετά κοίτα και τους παίκτες της καβάλας και του ΟΣΦ Βόλου
Υ.Γ Ο Παναιτωλικός μπορεί και πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα
ασε με ρε μαλακα σκατιαρη αντρα αγριοκωλε
να την πατησω σαν και εσενα οπως με τον ''iceman'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαρτιν ουμπιντες και χυνω τον χιλιοχυμενο πρωκτο σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
5ος βγηκε... οπως και εσυ φετος... εκτος αν σε μανουριασει ο ατρομητακος και κυνηγας παλι τους παιχτες στου χαριλαου... για αυριο εισαι ετοιμος ε?
δωσε αυριο κανα προγνωστικο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ασε με ρε μαλακα σκατιαρη αντρα αγριοκωλε
να την πατησω σαν και εσενα οπως με τον ''iceman'' :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μαρτιν ουμπιντες και χυνω τον χιλιοχυμενο πρωκτο σου
Ρε σου το είπα ότι έχω καταλάβει πως είσαι κοπρολάγνος και θέλεις να σε χέσω στο στόμα...

Ναι πρόσεχε μην την πατήσεις μαλάκα μου και δεις λίγη μπαλίτσα της προκοπής μαλάκα. Θα χορτάσουμε και πάλι φέτος υπερθέαμα από τις Ελληνικές ομάδες (βγάζω έξω τον ΟΣΦΠ και ίσως τον ΠΑΟΚ)
Προς το παρόν έχω χιλιοχύσει εγώ στην χιλιοανοιγμένη σούφρα σου, που δε λέει να κλείσει και είναι μεγάλο χυσοοδοχείο. Και έχω χύσει τόσο πολύ που έχει κάνει και επίστρωση..Δε τα σκουπίζεις και εσύ ρε...Μπας και είσαι ο Λιλάς που λένε μερικοί;;;;

δωσε αυριο κανα προγνωστικο
Ε δε ξέρεις..Πίτσα, μπύρα, καναπές.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ρε σου το είπα ότι έχω καταλάβει πως είσαι κοπρολάγνος και θέλεις να σε χέσω στο στόμα...

Ναι πρόσεχε μην την πατήσεις μαλάκα μου και δεις λίγη μπαλίτσα της προκοπής μαλάκα. Θα χορτάσουμε και πάλι φέτος υπερθέαμα από τις Ελληνικές ομάδες (βγάζω έξω τον ΟΣΦΠ και ίσως τον ΠΑΟΚ)
Προς το παρόν έχω χιλιοχύσει εγώ στην χιλιοανοιγμένη σούφρα σου, που δε λέει να κλείσει και είναι μεγάλο χυσοοδοχείο. Και έχω χύσει τόσο πολύ που έχει κάνει και επίστρωση..Δε τα σκουπίζεις και εσύ ρε...Μπας και είσαι ο Λιλάς που λένε μερικοί;;;;
ρε μαλακα αντε τραβα στο αμαπαρι να καθαρισεις κανα σκατο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

αυτο ειναι το στανταρ... εκλησια κλεβεις?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
στον πουτσο μας για τον παναιτωλικο ρε
τι ζορι τραβας με τον παναιτωλικο εχεις κανα γκομενο απο το το αγρινιο ρε;
ε...ξενιτεμενο αγορι... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Αυτή τη στιγμή 3 ομάδες έχουν λεφτά στα ταμεία τους. Ο ΟΣΦΠ ελέω Μαρινάκη και Τσ Λ, ο ΠΑΟΚ ελέω επενδυτών και ο Παναιτωλικός λόγο φιλάθλων που έχουν εξαφανίσει τα διαρκείας...Πιο λογικό είναι οι παίκτες να πάνε σε ομάδα που έχει χρήματα να τους δώσει και όχι σε εσάς και εμάς που γυρνάμε το πορτοφόλι ανάποδα μπας και πέσει κανένα ευρώ....
Δε τραβώ κανένα ζόρι με τον παναιτολικό...Ίσα ίσα γουστάρω να βλέπω ομάδες της επαρχίας να έχουν λαό και κόσμο. Και στο αγρίνιο πρώτα είναι παναιτωλικοί και μετά ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλπ...Αλλά που να καταλάβεις εσύ από αυτά δόλωμα για τα ψάρια  :jerking: :jerking: :jerking:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Αυτή τη στιγμή 3 ομάδες έχουν λεφτά στα ταμεία τους. Ο ΟΣΦΠ ελέω Μαρινάκη και Τσ Λ, ο ΠΑΟΚ ελέω επενδυτών και ο Παναιτωλικός λόγο φιλάθλων που έχουν εξαφανίσει τα διαρκείας...Πιο λογικό είναι οι παίκτες να πάνε σε ομάδα που έχει χρήματα να τους δώσει και όχι σε εσάς και εμάς που γυρνάμε το πορτοφόλι ανάποδα μπας και πέσει κανένα ευρώ....
Δε τραβώ κανένα ζόρι με τον παναιτολικό...Ίσα ίσα γουστάρω να βλέπω ομάδες της επαρχίας να έχουν λαό και κόσμο. Και στο αγρίνιο πρώτα είναι παναιτωλικοί και μετά ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ κτλπ...Αλλά που να καταλάβεις εσύ από αυτά δόλωμα για τα ψάρια  :jerking: :jerking: :jerking:
σε αρεσει η αγρινιωτικη ψωλη ε;
μπαγασακο.... :boff: :boff: :boff:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε μαλακα αντε τραβα στο αμαπαρι να καθαρισεις κανα σκατο
Ξέρω ότι πείνασες πάλι και θα σου τα φέρω σε κουβά να τα φας, γιατί είσαι και κοπρολάγνος μη το ξεχνάμε....

να σαι καλα
λεω και αεκ αντερ,και 1 βαζελο
Πρόσεχε γιατί το αλάνι έδινε όβερ την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα  :grin:  :grin: :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ξέρω ότι πείνασες πάλι και θα σου τα φέρω σε κουβά να τα φας, γιατί είσαι και κοπρολάγνος μη το ξεχνάμε....
Πρόσεχε γιατί το αλάνι έδινε όβερ την ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα  :grin:  :grin: :grin:
αν δεν ακυρωνε το κανονικοτατο γκολ του καλα και εμπενε το αχαστο του μπελεκ τι θα ητανε το ματσακι τυπε?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σε αρεσει η αγρινιωτικη ψωλη ε;
μπαγασακο.... :boff: :boff: :boff:
Μπαααα. Γενικά και ειδικά μου αρέσουν τα γυναικία κολαράκια...Τα πέη και οι ψωλές είναι δικά σου...Ειδικά αν είναι αράπικες αφού είσαι ΑΡάπιδες ΗΣέλθετε...βέβαια τσακώνεσε με το τραβέλο τον Πόπη για το ποιος θα αρπάξει τα πιο πολλά, δε σας φτάνουν οι εγχώριες βλέπεις και θέλετε και απ έξω, τρελό δροσερό αγόρι του βοριά με το λευκό τιραντέ φανελάκι

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Μπαααα. Γενικά και ειδικά μου αρέσουν τα γυναικία κολαράκια...Τα πέη και οι ψωλές είναι δικά σου...Ειδικά αν είναι αράπικες αφού είσαι ΑΡάπιδες ΗΣέλθετε...βέβαια τσακώνεσε με το τραβέλο τον Πόπη για το ποιος θα αρπάξει τα πιο πολλά, δε σας φτάνουν οι εγχώριες βλέπεις και θέλετε και απ έξω, τρελό δροσερό αγόρι του βοριά με το λευκό τιραντέ φανελάκι
εσυ τον ποπη που τον ξες;;;
δουλευες σκατατζης στις χεστρες του;
τιραντε φανελακι;;;; τα μπρατσα μου τα χεις δει;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
αν δεν ακυρωνε το κανονικοτατο γκολ του καλα και εμπενε το αχαστο του μπελεκ τι θα ητανε το ματσακι τυπε?
Θα ήμασταν και με τα 2 πόδια στο Γιουρόπα Λίγκ και θα μπορούσαμε να κινηθούμε καλύτερα στην αγορά και να μη παρακαλάγαμε τον 34χρονο Ταμούδο να έρθει στην ομάδα.
Δε μου λες όμως από περιέργεια. Πήγες στο πρακτορείο της γειτονιάς σου και του είπες "το ματς της ΑΕΚ το έπιασε γιατί ο Μπέλεκ έχασε το άχαστο και ο επόπτης ακύρωσε κανονικό γκολ. Πλέρωσε" ;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ τον ποπη που τον ξες;;;
δουλευες σκατατζης στις χεστρες του;
τιραντε φανελακι;;;; τα μπρατσα μου τα χεις δει;;;
Και να πάρω την δική σου δουλεία;;; Δεν είμαι τέτοιος ρε τύπε...Αφού ξέρω την απύθμενη (σα τη κολάρα σου) πείνα για σκατά

Σιγά μη σου φύγει κανένας πόντος!!!!

ΑΝ το πουλι μου ειχε νυχι θα ηταν το μικρό δαχτυλο του ποδιού μου
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι...Τώρα μιλάς σωστά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Θα ήμασταν και με τα 2 πόδια στο Γιουρόπα Λίγκ και θα μπορούσαμε να κινηθούμε καλύτερα στην αγορά και να μη παρακαλάγαμε τον 34χρονο Ταμούδο να έρθει στην ομάδα.
Δε μου λες όμως από περιέργεια. Πήγες στο πρακτορείο της γειτονιάς σου και του είπες "το ματς της ΑΕΚ το έπιασε γιατί ο Μπέλεκ έχασε το άχαστο και ο επόπτης ακύρωσε κανονικό γκολ. Πλέρωσε" ;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω σου εξηγω οτι το ειχα υπολογισει σωστα το οβερ,τωρα στην μπαλα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τους υπολογισμους σου... για αυριο παντως βλεπω 0-2 τελικο σκορ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom