Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
λοιπον να πω και εγω τα προγνωστικα μου,αφου τα ειπατε ολοι
λοιπον οσφπ 1ος,ο ΑΡΗΣ μαλλον παει για 2η θεση μαζι με μπαοκ και χανουμα
πιο κατω ο βαζελος
αλλα εμεις αυτη την στιγμη ειμαστε πιο δυνατοι ειδικα αν ερθει και ενα φορ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτά λές ρε πούστη μου και σκορπάς το γέλιο. Με 14, 15 παίκτες θα κυνηγίσεις τη 2η θέση;;; Με τραυματισμούς και τιμωρίες ο Τσιώλης θα πρέπει να κάνει και γαμώ τις αλχημίες. Ξαναγύρισες στον Φορσέλ τώρα. Ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες που έχει ΗΔΗ τώρα είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ υποψήφιος για τη 2η θέση. ΑΝ πάρει και φορ (και αυτός φαίνεται να έχει λεφτά μετά την είσοδο των επενδυτών) τότε παίζει μόνος του για τη 2η θέση. Έχεις έναν από τους καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες, ΔΕΝ έχεις άμυνα, το κέντρο σου έχει και αυτό κενά (δεν έχεις καλές και αξιόπιστες αλλαγές) και από επίθεση ο Νέρι και μετά το χάος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αν αύριο το πρωί κλείνατε Μήτρογλου-Επστάιν, θα μιλούσατε (όπως κάθε χρόνο εκτός από φέτος) για πρωτάθλημα...
1ον Ο Αδαμίδης σε ανύποπτο χρόνο έχει δηλώσει πως πάντα για την ΑΕΚ στόχος θα είναι το πρωτάθλημα  :headbang: :headbang:
2ον Το έχω γράψει. Τον παίκτη Μήτρογλου θα τον ήθελα με τα χίλια. Τεχνική κατάρτηση σα τη δική του δύσκολα βρίσκεις σε έλληνα παίκτη, όχι μόνο στην ηλικία του Μήτρογλου αλλά γενίκα. Τον άνθρωπο, χαρακτήρα Μήτρογλου δε θέλω, και επειδή δε μπορείς να έχεις το ένα χωρίς το άλλο δεν θα ήταν καλή, για την ηρεμία της ομάδας, προσθήκη ο μήτρογλου. Τον Επστάιν ναι. Και φτηνός, οπότε και να μη σου κάνει καλη χρονιά δε θα τα κλαις, και μπορεί να σου βάλει και πάνω από 6,7 γκολ σε μια χρονιά.
Αλλά από την άλλη η ομάδα ψάχνει για 2 μήνες τώρα χαφ και δεν κινήθηκε για τον Παπαδόπουλο και ο πιτσιρικάς πήγε σε ομάδα της Β Γερμανίας. Κοίτα που θα βγει κανένας νέος Γκέκας και θα λένε πάλι οι εφημερίδες "τι πως και γιατί". Ψάχνουμε χαφ και δεν είδαμε το τι θέλει ο Πανσεραικός για τον Ανάκογλου (ναι ναι σας έχω πρήξει το ξέρω)...Ο Χιμένεθ έχει 500χιλιάρικα για να κινηθεί η ΑΕΚ για να παίξει 4-3-1-2 θέλει 2 χαφ ΣΙΓΟΥΡΑ και έναν επιθετικό και ο Χιμένεθ θέλει να πάρει παίκτες από την Ισπανία. Σε λίγο ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ θα είναι Ελληνικές ομάδες με ισπανούς παίκτες. Τα 500χιλιάρικα του έφταναν και του περίσσευαν να πάρει τον παίκτη του Πανσεραικού μαζί με το συμβόλαιο του και οι εξοικονομησεις από τα συμβόλαια του Μπέρνς και του Λεό έφταναν και για τον Παπαδόπουλο και του έμεναν και κάτι ψιλά για κάποιον επιθετικό. Τι να λέμε τώρα. Πλην του Σάντος ο οποίος δούλευε με ότι παίκτες του έφερναν (εντάξυ είχε φέρει και αυτός Άλβες και Ασουνσάο) όλοι οι άλλοι θέλουν τους δικούς τους.
Όσο για τον Τάτο....ΑΝ η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για τον παίκτη, ο Ατρόμητος θα τον έδινε; Μετά την ΗΛΙΘΙΑ ανακοίνωση του Αδαμίδη στον τελικό κυπέλλου ΔΕΝ υπηρχε περίπτωση...Γιατί δεν είναι μόνο τα χρήματα και η φερεγγυότητα μιας ομάδας που παίζουν ρόλο. Είναι και οι σχέσεις των ομάδων μεταξύ τους.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΑΠΟ ότι διαβάζω, υπάρχει καταρχάς μια προφορική συμφωνία και πως πλέον μένει να στείλει η ΑΕΚ κάτι χαρτούρες και να μείνει και ελεύθερος ο παίκτης. Πάντως ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ με την κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος δεν τον υπολογίζω σα παίκτη της ΑΕΚ. Έτσι την πάτησαν ορισμένοι με τον Μίτσελ και έτσι την έχουν πατήσει μερικοί άλλων ομάδων που κάθε 3 και λίγο τους φέρνουν "παικταράδες" και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ΑΠΟ ότι διαβάζω, υπάρχει καταρχάς μια προφορική συμφωνία και πως πλέον μένει να στείλει η ΑΕΚ κάτι χαρτούρες και να μείνει και ελεύθερος ο παίκτης. Πάντως ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΩ με την κιτρινόμαυρη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος δεν τον υπολογίζω σα παίκτη της ΑΕΚ. Έτσι την πάτησαν ορισμένοι με τον Μίτσελ και έτσι την έχουν πατήσει μερικοί άλλων ομάδων που κάθε 3 και λίγο τους φέρνουν "παικταράδες" και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα.
κανε και συ κανα ψυχικο
στησε το πατουρι σου...

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πως φαινεται οτι εισαι αμπαλος αγορι μου
επειδη πηρε τον ζουελα και τον μπελιτς εκανε ομαδα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Μάλλον εσύ είσαι ο άμπαλος φίλε μου. Εγώ έγραψα ότι ίσως κάνει την έκπληξη (άρα σε θεωρώ φαβορί) και ότι δεν έχεις όχι Μήτρογλου και Επστάιν αλλά ούτε Τάτο, Πίτου, Ζουέλα και Μπέλιτς. Δεν έγραψα ότι είναι παικταράδες ή ότι έκανε ομάδα με αυτούς. Έγραψα ότι δεν έχεις τέτοιους παίκτες και πιστεύω ότι άνετα θα έπαιζαν στην ομάδα σου. Και από το ρόστερ σου που ακόμη και τώρα το διαβάζω άνετα θα έπαιζαν σε εσένα. Είπαμε... θα τα δούμε όλα στο χορτάρι αλλά τα περί αμπαλοσύνης και τις άλλες παπαριές άστες για κανέναν άλλον.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Μάλλον εσύ είσαι ο άμπαλος φίλε μου. Εγώ έγραψα ότι ίσως κάνει την έκπληξη (άρα σε θεωρώ φαβορί) και ότι δεν έχεις όχι Μήτρογλου και Επστάιν αλλά ούτε Τάτο, Πίτου, Ζουέλα και Μπέλιτς. Δεν έγραψα ότι είναι παικταράδες ή ότι έκανε ομάδα με αυτούς. Έγραψα ότι δεν έχεις τέτοιους παίκτες και πιστεύω ότι άνετα θα έπαιζαν στην ομάδα σου. Και από το ρόστερ σου που ακόμη και τώρα το διαβάζω άνετα θα έπαιζαν σε εσένα. Είπαμε... θα τα δούμε όλα στο χορτάρι αλλά τα περί αμπαλοσύνης και τις άλλες παπαριές άστες για κανέναν άλλον.
σωπα ρε μαλακα που θα ηθελα μπελιτς και ζουελα.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
εχω καστιγιο,σολτανι,ντικο,λαζαριδη σε αυτες τις θεσεις...
σωπα βρε τραγι :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μονο τον μητρογλου γουσταρω απο κει γιατι δεν εχω φορ
σωπα ρε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εγώ θέλω να δω ποια σκατοελληνική ομάδα θα κάνει μεταγραφή τώρα που το πρωτάθλημα αναστέλλεται
έτσι ρε πούστηδες
τυχάρπαστοι μαλάκες της τελευταίας στιγμής όλοι τους

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κανε και συ κανα ψυχικο
στησε το πατουρι σου...
Και εσύ που το στήνεις και σε γαμάνε "παικταράδες" και "βιαστές" τι κατάλαβες;;; Τι να καταλάβεις όμως ρε γκιρίζι, βλακόστρωτε σταντ απ κομίντιαν του μπου; Με τόσους μαύρους που σε έχουν γαμίσει, γιατί είσαι ΑΡάπηδες ΗΣέλθετε, θα ήταν απόδειξη του ότι υπάρχει θεός για να καταλάβεις κιόλας...
Υ.Γ Τι θα γίνει; Τον Φιλανδό θα τον φέρετε ρε; Και μιλάω σοβαρά. Είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στον Άρη (από όσα ονόματα έχουν γραφτεί μόνο τον Φιγκερόα θεωρώ καλύτερό του)....

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγώ θέλω να δω ποια σκατοελληνική ομάδα θα κάνει μεταγραφή τώρα που το πρωτάθλημα αναστέλλεται
έτσι ρε πούστηδες
Ποια θες να γράψω πρώτη; Την ομάδα σου ή την ομάδα μου;;;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Οπως δειχνει το πραγμα ο Φ.Βαργκας θα ειναι ο αντι-ντιοπ... δυνατος παιχτης και στα 31 του θα προσθεσει εμπειρια στο κεντρο... το καλο ειναι οτι εχει κανει προετοιμασια...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι αντι-ντιοπ στο παιχνίδι του, αλλα με ύψος 1.78 σίγουρα δεν είναι αντι-ντιοπ στη σωματοδομή

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι αντι-ντιοπ στο παιχνίδι του, αλλα με ύψος 1.78 σίγουρα δεν είναι αντι-ντιοπ στη σωματοδομή
παντως μια χαρα μας εκατσε... απο το να περναμε καναν ασχετιδη... 6 χρονια στην μποκα και 2 στην ισπανια ειναι μεγαλη υποθεση... πιστευω θα βοηθησει αυτος ο παιχτης...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Και εσύ που το στήνεις και σε γαμάνε "παικταράδες" και "βιαστές" τι κατάλαβες;;; Τι να καταλάβεις όμως ρε γκιρίζι, βλακόστρωτε σταντ απ κομίντιαν του μπου; Με τόσους μαύρους που σε έχουν γαμίσει, γιατί είσαι ΑΡάπηδες ΗΣέλθετε, θα ήταν απόδειξη του ότι υπάρχει θεός για να καταλάβεις κιόλας...
Υ.Γ Τι θα γίνει; Τον Φιλανδό θα τον φέρετε ρε; Και μιλάω σοβαρά. Είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στον Άρη (από όσα ονόματα έχουν γραφτεί μόνο τον Φιγκερόα θεωρώ καλύτερό του)....
δεν τον θελω ρε μαλακα τον φορσελ
χτυπαω μαρτιν και ουμπιντες και θα σας γαμαμε ακαποτα...
δοκιμασμενες λυσεις βρωμοκωλε ναυτικε...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
έτσι ρε πούστηδες
σωπα ρε μαλακα θα αφησουμε τετοια καλα παικτακια να πανε χαμενα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σιγουρα δοκιμασμενες λυσεις... για να βγαινεις 5ος κ 6ος βεβαια...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο μαρτιν ειναι δοκιμασμενη λυση
εχυσε περσυ εις διπλουν εις το κορμακι σου...
5ος βγηκε... οπως και εσυ φετος... εκτος αν σε μανουριασει ο ατρομητακος και κυνηγας παλι τους παιχτες στου χαριλαου... για αυριο εισαι ετοιμος ε?

Συνημμένα

• pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 29

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε πόσες φορές θα σου το πω; ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑΥΤΙΚΟΣ...Εντάξυ έχω καταλάβει ότι έχεις φαντασίωση να σε γαμήσει ναυτικός και μάλιστα βρωμόκολος αφού μετά θες να φας και το  :shit: του...

Άσε ρε μαλάκακο κολοτούμπα που δε θες Φορσέλ που είναι μια κλάση ανώτερος του Ρεντέρια;;; Αν μπορούσε η σούφρα σου θα ανοιγόκλεινε από τη χαρά της, αλλά σου την έχουν ξεχειλώσει ρε και δε μπορεί.
Α! Και που είσαι..Πιο πιθανό έχω τον Ούμπιντες ξαι τον Μάρτιν και κάποιους άλλους να πάνε σε ομάδες που έχουν λεφτά στα ταμεία του παρά στον ΠΑΟ, στην ΑΕΚ και στον Άρη. Μη σου κάνει καμιά έκπληξη αν ακούσεις πχ πως ο Παναιτωλικός πήρε κάποιον/ους από αυτούς. Κατάλαβες δόλωμα για τα ψάρια; Πάρε πρώτα τον Φορσέλ μπας και δεις (και δούμε) κανέναν φουνταριστό της προκοπής σε άλλη ομάδα πλην του γαύρου και μετά κοίτα και τους παίκτες της καβάλας και του ΟΣΦ Βόλου
Υ.Γ Ο Παναιτωλικός μπορεί και πρέπει να μείνει στη Σούπερ Λίγκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom