Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ΦΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
σας αρεσε η ΠΙΤΑ :shit: :shit: :shit: :shit:
σας εκλασε και αυτος
παλι εδω εισαι ρε χεζιλο? για πες για ποιον παιχτη πατε εσεις τωρα να γελασουμε λιγο...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
1η και 2η θέση είναι κλεισμένες από ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ (πρσωπική άποψη). Από εκεί και πέρα ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟ (τα βάζω με αλφαβιτική σειρά) θα παλέψουν για τη 3,4 και 5η θέση χωρίς να αποκλείω και κάποια ομάδα έκπληξη.

O Ατρόμητος με Μητρογκόλ και Επστάιν νομίζω είναι μακράν η πιο ενισχυμένη ομάδα σε σχέση με πέρσυ.
Αν επαναλάβουν και οι 2 τους την περσινή καλή τους χρονιά, μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στα play off.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σας αρεσε η ΠΙΤΑ :shit: :shit: :shit: :shit:
σας εκλασε και αυτος
Από το κλάσιμο και το χέσιμο που έχετε φάει εσείς αυτό το καλοκαίρι το χαριλάου είναι η μεγαλύτερη χέστρα αν όχι της νότιας Ευρώπης των βαλκανίων σίγουρα

Φιγκερόα
Μάντζιος
Λιντς
Ρεντέρια
Ραγκιτς (πως σκατά λέγεται)
Ο επιθετικός που είναι από την Φιλανδία ή την Νορβηγία (το επόνυμό του αρχίζει από Φ....με τόσους που σας έχουν χέσει πως να τους θυμάσαι και όλους)
Και σίγουρα καμιά 10αρία που σας έχουν χέσει....
Σου το ξαναείπα...Είσαι στην ίδια κατάσταση με εμένα. Εγώ ψάχνω χαφ από τη Β της Ισπανίας (αντί να κινηθώ στην Ελλάδα) αλλα τουλάχιστον έναν θα τον πάρω (θα είναι της σειράς βέβαια)...Εσύ όλο λες και λες και όλοι σε κλάνουν και σε χέζουν και στο τέλος δε ξέρω ΑΝ θα πάρεις και τι θα πάρεις. Και αυτό γιατί έχεις Τσιώλη στον πάγκο (και εγώ Χιμένεθ). Αν είχες (ή είχα) Κούπερ θα ήταν αλλιώς τα πράγματα..

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
O Ατρόμητος με Μητρογκόλ και Επστάιν νομίζω είναι μακράν η πιο ενισχυμένη ομάδα σε σχέση με πέρσυ.
Αν επαναλάβουν και οι 2 τους την περσινή καλή τους χρονιά, μπορεί να διεκδικήσει είσοδο στα play off.
Συμφωνώ..Μπορεί να είναι η ομάδα έκπληξη. Αλλά πρέπει να περάσουν 4,5 αγωνιστικές για να το δούμε αυτό. Επίσης συνήθως οι ομάδες του Δώνη στρώνουν μετά τη 2η χρονιά. Δε ξέρω πως  θα είναι αμυντικά.
Εγώ πάντως 10 μέρες πριν αρχίσει (θα αρχίσει τελικά; ) το πρωτάθλημα λέω. Κατά 99.9% πρωταθλητής και χαλαρά ο ΟΣΦΠ (εκτός αν φάτε τρελλές σφαλιάρες στην Ευρώπη και ο Μαρινάκης διώξει τον Βαλδέρβε οπότε ΜΠΟΡΕΙ και να χάσετε τον βηματισμό σας στη κούρσα του πρωταθλήματος) 2ος ο ΠΑΟΚ (αν μάλιστα αποκτήσει και φορ καλό -αν βρει- τότε και με σχετική άνεση) και από εκεί και πέρα ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟ για τις υπόλοιπες θέσεις, χωρίς να αποκλείω και την ομάδα έκπληξη. Το καλό είναι πως ναι εμείς έχουμε κακή οικονομική δυνατότητα (εκτός αν περάσουμε στο Γιουρόπα οπότε και σαφώς τα πράγματα βελτιώνονται) αλλά ο ΠΑΟ έχει τα μαύρα του τα χάλια στα διοικητικά του, και ο Άρης απλά δεν έχει βάθος στο ρόστερ του πράγμα που την κάνει ευάλωτη σε τραυματισμούς και απουσίες. Όχι ότι εμείς έχουμε κανένα τρελλό βάθος (ειδικά στα χαφ) αλλά έχουμε περισσότερες λύσεις από τον Άρη.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για ατρομητο σας εχω πει πολυ ποιο πριν παρει μητρογλου... ψαξε το θρεντ κ θα το δεις... εκτος την ενισχυση μην ξεχναμε οτι ανοικει πλεον στα φιλικα σωματεια του γαυρου :grin: τι σημαινει αυτο? δεν λεμε οτι θα εχει υπερ του διαιτησιες αλλα τουλαχιστον δεν θα τον σφαζουν οπως αλλους...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Συμφωνώ..Μπορεί να είναι η ομάδα έκπληξη. Αλλά πρέπει να περάσουν 4,5 αγωνιστικές για να το δούμε αυτό. Επίσης συνήθως οι ομάδες του Δώνη στρώνουν μετά τη 2η χρονιά. Δε ξέρω πως  θα είναι αμυντικά.
Εγώ πάντως 10 μέρες πριν αρχίσει (θα αρχίσει τελικά; ) το πρωτάθλημα λέω. Κατά 99.9% πρωταθλητής και χαλαρά ο ΟΣΦΠ (εκτός αν φάτε τρελλές σφαλιάρες στην Ευρώπη και ο Μαρινάκης διώξει τον Βαλδέρβε οπότε ΜΠΟΡΕΙ και να χάσετε τον βηματισμό σας στη κούρσα του πρωταθλήματος) 2ος ο ΠΑΟΚ (αν μάλιστα αποκτήσει και φορ καλό -αν βρει- τότε και με σχετική άνεση) και από εκεί και πέρα ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟ για τις υπόλοιπες θέσεις, χωρίς να αποκλείω και την ομάδα έκπληξη. Το καλό είναι πως ναι εμείς έχουμε κακή οικονομική δυνατότητα (εκτός αν περάσουμε στο Γιουρόπα οπότε και σαφώς τα πράγματα βελτιώνονται) αλλά ο ΠΑΟ έχει τα μαύρα του τα χάλια στα διοικητικά του, και ο Άρης απλά δεν έχει βάθος στο ρόστερ του πράγμα που την κάνει ευάλωτη σε τραυματισμούς και απουσίες. Όχι ότι εμείς έχουμε κανένα τρελλό βάθος (ειδικά στα χαφ) αλλά έχουμε περισσότερες λύσεις από τον Άρη.
εσυ αγορι μου εχεις πρωκτικο βαθος,μην ανησυχεις... ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
λοιπον να πω και εγω τα προγνωστικα μου,αφου τα ειπατε ολοι
λοιπον οσφπ 1ος,ο ΑΡΗΣ μαλλον παει για 2η θεση μαζι με μπαοκ και χανουμα
πιο κατω ο βαζελος
αλλα εμεις αυτη την στιγμη ειμαστε πιο δυνατοι ειδικα αν ερθει και ενα φορ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτο δειχνει την μικροπρεπεια τον φανατισμενων... οχι μονο του πανιωνιου που πρωταγωνιστησαν σε αυτο το περιστατικο... γενικα μιλαω... δηλαδη οταν καποιος παιχτης αποφασιζει να αλαξει ομαδα δεν μπορει να πινει καφε στην περιοχη της προηγουμενης? περιμενουμε μετα να παει μπροστα το ποδοσφαιρο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πιο κατω ο βαζελος
μετα ξυπνησες κ κολαγε το σεντονι πανω σου γιατι ειχες χεστει στον υπνο σου  :2funny: :2funny: :2funny:
εδω ο ιδιος ο προπονητης σου δηλωσε οτι πας για 5η θεση μωρε παπαρα εσυ εκει το χαβα σου...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
πιο κατω ο βαζελος
[move]ΠΑΛΙ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
για ατρομητο σας εχω πει πολυ ποιο πριν παρει μητρογλου... ψαξε το θρεντ κ θα το δεις... εκτος την ενισχυση μην ξεχναμε οτι ανοικει πλεον στα φιλικα σωματεια του γαυρου :grin: τι σημαινει αυτο? δεν λεμε οτι θα εχει υπερ του διαιτησιες αλλα τουλαχιστον δεν θα τον σφαζουν οπως αλλους...
Αν αύριο το πρωί κλείνατε Μήτρογλου-Επστάιν, θα μιλούσατε (όπως κάθε χρόνο εκτός από φέτος) για πρωτάθλημα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν αύριο το πρωί κλείνατε Μήτρογλου-Επστάιν, θα μιλούσατε (όπως κάθε χρόνο εκτός από φέτος) για πρωτάθλημα...
για να πας για πρωταθλημα στο ελλαντα πρεπει να κλεισεις ονοματα οπως καλοπουλος,μανταλος,παπουτσελης,σπανεας,σιδηροπουλος κτλ μονο με μητρογλου κ επσταιν δεν γινετε δουλεια...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
284
Like
13.015
Πόντοι
26.470
για να πας για πρωταθλημα στο ελλαντα πρεπει να κλεισεις ονοματα οπως καλοπουλος,μανταλος,παπουτσελης,σπανεας,σιδηροπουλος κτλ μονο με μητρογλου κ επσταιν δεν γινετε δουλεια...
κ η αεκ στον αέρα!!!ρε τι γίνεται!!!

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Γάμα τα .... εδώ υπάρχει ομάδα που δεν πληρεί τα εχέγγυα και αντί να την σουτάρουν από την σουπερλίγκα , της δίνουν παράταση στην παράταση .

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πιο κατω ο βαζελος
Φίλε ακόμη και ο Ντίκο είπε για την ομάδα του Άρη (ή μάλλον του είπανε να πει):
«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, η οποία πάντα έχει υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται και από την περσινή φοβερή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις 3 έως 5 ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρα την έξοδό μας στο Europa League».

Εγώ συμφωνώ μαζί του (για τους φετινούς στόχους και όχι για την μπούρδα ότι πάντα έχει υψηλούς) και προφανώς με την διοίκησή του η οποία του μετέφερε και τους στόχους της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο για μια ομάδα που έχει να χτυπήσει δεύτερη θέση πάνω από 30 χρόνια θα μου φανεί μεγάλη έκπληξη. Και την πεντάδα απλά την "φοβάμαι" για καμιά έκπληξη από κάποια ομάδα σαν τον Ατρόμητο.

Ο Άρης θα πάει για δεύτερη θέση όταν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ θα πάρουν πρωτάθλημα...

Γιατί έχουν Τάτο, Μπέλιτς, Πίτου και Ζουέλα?

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλά
το 2 είναι καπαρωμένο από τον ΠΑΟ - στην κανονική διάρκεια φυσικά.
αλλά κάτσε να αρχίσει το πρωτάθλημα...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Φίλε ακόμη και ο Ντίκο είπε για την ομάδα του Άρη (ή μάλλον του είπανε να πει):
«Πρόκειται για μια δυνατή ομάδα, η οποία πάντα έχει υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται και από την περσινή φοβερή πορεία στην Ευρώπη. Θέλουμε να τερματίσουμε στις θέσεις 3 έως 5 ώστε να εξασφαλίσουμε σίγουρα την έξοδό μας στο Europa League».

Εγώ συμφωνώ μαζί του (για τους φετινούς στόχους και όχι για την μπούρδα ότι πάντα έχει υψηλούς) και προφανώς με την διοίκησή του η οποία του μετέφερε και τους στόχους της ομάδας. Οτιδήποτε άλλο για μια ομάδα που έχει να χτυπήσει δεύτερη θέση πάνω από 30 χρόνια θα μου φανεί μεγάλη έκπληξη. Και την πεντάδα απλά την "φοβάμαι" για καμιά έκπληξη από κάποια ομάδα σαν τον Ατρόμητο.

Ο Άρης θα πάει για δεύτερη θέση όταν η ΑΕΚ ή ο ΠΑΟΚ θα πάρουν πρωτάθλημα...
Γιατί έχουν Τάτο, Μπέλιτς, Πίτου και Ζουέλα?
πως φαινεται οτι εισαι αμπαλος αγορι μου
επειδη πηρε τον ζουελα και τον μπελιτς εκανε ομαδα...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εσυ αγορι μου εχεις πρωκτικο βαθος,μην ανησυχεις... ;)
Σα το δικό σου όμως όχι..Το βάθος του πρωκτού σου είναι το ίδιο μαύρης τρύπας...Μπαίνει πούτσος μέσα και χάνεται στο χωροχρόνο...Το νέο βιβλίο του Steven Hawkin έχει να κάνει με το χαώδες βάθος του πρωκτού σου...Μάλιστα έχει πει πως ο θεός όταν έφτιαξε την κολοτρυπίδα σου είχε σα σκοπό να καταστρέψει τον κόσμο...Κάθε φορά που σου την ανοίγουν υπάρχει ο κίνδυνος να κταπιείς τον κόσμο όλο "ο θεός παίζει ζάρια" έτσι είχε πει για το φαινόμενο της σούφρας σου. Για αυτό ήθελες να πάρεις και τον Ρεντέριο...Που να σου φτάσει ο Ντίκ(ο) μαλακάκο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom