Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
απο οτι βλεπω τους εχεις παρει ολους σε ολα τα κατατοπια
μπραβο την κουκλα μου
αντε καλο σοδομισμο ευχομαι
Πάει κι αυτός…

Χαλάει η μεταγραφή του Γουάσον Ρεντερία στον Άρη, αφού ο Κολομβιανός επιθετικός οδεύει προς την Σάντος, η οποία εμφανίζεται να του έχει καταθέσει καλύτερη πρόταση.

Μοιραία οι «κίτρινοι» σταματούν να ασχολούνται με την περίπτωσή του (έτσι κι αλλιώς του είχαν δώσει διορία να απαντήσει μέχρι σήμερα το βράδυ) και σχεδόν από μηδενική βάση και με τα χρονικά όρια να στενεύουν ολοένα και περισσότερο πάνε για άλλα…

Το αρνητικό φινάλε πάντως είχε αρχίσει να προδιαγράφεται από την διστακτικότητα του παίκτη να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σε συνδυασμό με τη στάση του μάνατζέρ του συμπεραίνει κανείς πως η πλευρά του Ρεντερία χρησιμοποίησε τον Άρη προκειμένου να αποσπάσει την καλύτερη συμφωνία και απ’ ότι φαίνεται τα κατάφερε.

Πάει και αυτός ο βιαστής σου...Έχεις μείνει με τον πουθεναμαναντζη σου τον Ντικ(ο) γι αυτό κάνεις σα τη χήρα στο κρεββάτι...Καταλαβαίνω. Είσαι ΑΡ.ΗΣ και θέλεις τον ΑΡάπη να ΗΣέλθει...
Έχε χάρη ρε μπαγάσα που σκορπάς το γέλιο απλόχερα αλλιώς δε θα ασχολούμαστα και πολύ (μάλλον καθόλου) με τον τράβελο τον Πόπη και την όμάδα σου...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚαρες! :rockon:

Συνημμένα

• aekbarca8.jpg
    aekbarca8.jpg
    27,5 KB · Εμφανίσεις: 16

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ετσι ειναι
τις καλες πουτανες τις πληρωνουμε ακριβα
και η χανουμα ειναι καλη πουτανιτσα,μας κανει ολα τα χατηρια
γαμαικανο που εισαι ρε? ο βιαστης σας πεταξε ενα καβλι λεει κ ενα κλασιμο στη μαπα :2funny: :2funny: :2funny: α ρε γελιο που εχετε εκει στου χαριλαου... α και που σαι για να μην ξεχνιομαστε,πεμπτη βραδυ ξερεις ε?

Συνημμένα

• pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    pitsa-mpyra-kanapes.JPG
    67,3 KB · Εμφανίσεις: 36

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
γαμαικανο που εισαι ρε? ο βιαστης σας πεταξε ενα καβλι λεει κ ενα κλασιμο στη μαπα :2funny: :2funny: :2funny: α ρε γελιο που εχετε εκει στου χαριλαου... α και που σαι για να μην ξεχνιομαστε,πεμπτη βραδυ ξερεις ε?
δεν ηταν καλα στην υγεια του
σιγα μην παρουμε κουτσο σκυλι σαν αυτα που εχετε μαζεψει
θα φερουμε αλλον καλυτερο μην στεναχωριεσαι

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Τι εγινε κερατα τοσες μερες σε ρωτουσε ο Gregory αν θα παρετε τον Ρεντειρα.Τον πηρατε?
a-nea.jpg

ενα αρχιδι πηρατε μαλακα :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά ο Γρηγόρης δεν μου απάντησε στην ερώτηση

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kαι αυτό το ανακαλύψατε όταν σας έκλεισε τη πόρτα στη μάπα; Το ότι δεν πέρασε κάποια προηγούμενα ιατρικά τέστ άλλης ομάδας (δε θυμάμαι ποιας) ήταν γνωστό από την αρχή. Πάλι κολοτουμπιάζεις μου φαίνεται!!
τελικά ο Γρηγόρης δεν μου απάντησε στην ερώτηση
Σόρρυ ρε τύπε. Ποια είναι η ερώτηση που μου έκανες;

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Καλημερα Αεκαρες μου  :dancing:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Εάν πιστεύεις πως όλα βγαίνουνε μια χαρά, τότε δεν μου λες και το στόχο που θέτεις στην ομάδα ΑΣΧΕΤΩΣ του ρόστερ; Δηλαδή, με τι στόχο θα έπρεπε να κάνει προγραμματισμό χτισίματος της ομάδας η διοίκηση με βάση τα οικονομικά δεδομένα της όπως τα παραθέτεις;
ΟΚ τη βρήκα...Έπρεπε να παω 5-6 σελίδες πίσω, αφού τόσες σελίδες κάαλυπταν τα μυνήματα αμοιβαίας αγάπης με τον άλλον τον μοικανό.

Τα οικονομικά δεδομένα ΔΥΣΤΥΧΩΣ πρέπει να έχουν αλλάξει τουλάχιστον 3 φορές από το Μάιο. Πρώτη φορά πρέπει να ήταν μετά τη δήλωση του Παππά πως αποχωρεί. Δεύτερη φορά πρέπει να ήταν όταν υπέγραψε ο Γκούντι και στη διοίκηση πίστευαν πως θα υπάρχει αύξηση των διαρκείας και πως θα ανέβαιναν και οι σαπόρτερς. Η Τρίτη πρέπει να έγινε όταν ανακοινώθηκε η αντίπαλος της ΑΕΚ για τους ομίλους. Τέταρτη πρέπει να έγινε με την ανακοίνωση του Νοτιά ότι θα βάλει (πότε; ) χρήματα και μετά τέλος  και πρέπει να έγινε και άλλη μία (λογικά) με τη ήττα του ΠΑΟ στο Ισραήλ. Άρα στη ΑΕΚ δεν υπήρχε μια σταθερή γραμμή από το Μάιο και μετά. Λάθος; Φυσικά. Αλλά όταν πχ υπολογίζεις (υποθέτω) πως οι 2 μεγαλομέτοχοι θα σου δώσουν πχ 2-3 μύρια για μεταγραφές και ο ένας πηδάει από το καράβι και ο άλλος είναι και αυτός έτοιμος να την κάνει, αλλάζει το όλο πλάνο. Όταν μετά έχεις έναν σχετικά βατό αντίπαλο και είσαι το φαβορί πάλι αλλάζει ο σχεδιασμός σου. Προσωπικά είμαι υπερ του να κάνεις σχεδιασμό έχοντας στο μυαλό τα μίνιμουμ έσοδα. , όλα τα εξτρά είναι κάτι που θα σε βοηθήσουν στον σχεδιασμό τη ΕΠΟΜΕΝΗΣ χρονιάς. Η διοίκηση πάντος δε νομίζω πως είναι αυτής της λογικής.
ΑΝ ήμουν διοίκηση θα έκανα σχεδιασμό πχ έχοντας στο μυαλό πως τα μίνιμουμ έσοδά μου θα είναι αυτά της τηλεόρασης, των διαρκείας και των κανονικών εισητηρίων

Άσχετο, αλλά από τη στιγμή που ο Εγγλέζου ήταν από τους παίκτες που τα πήγαν πολύ καλά στην προετοιμασία και ο Χιμένεθ έδειξε ικανοποιημένος με αυτόν γιατί τον έστειλε ΠΑΛΙ στη Β ομάδα; Δε νομίζω πως η ΑΕΚ έχει πολλούς παίκτες στη θέση που παίζει ο νεαρός. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ ρε πούστη μου. Σαν τον ΟΣΦΠ θα καταντήσουμε (και δεν έχουμε τα λεφτά) που για να παίζει ένας νεαρός παίκτης στην ομάδα πρέπει να έρχεται από την Ισπανία  :jerking: :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Kαι αυτό το ανακαλύψατε όταν σας έκλεισε τη πόρτα στη μάπα; Το ότι δεν πέρασε κάποια προηγούμενα ιατρικά τέστ άλλης ομάδας (δε θυμάμαι ποιας) ήταν γνωστό από την αρχή. Πάλι κολοτουμπιάζεις μου φαίνεται!!Σόρρυ ρε τύπε. Ποια είναι η ερώτηση που μου έκανες;
ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την ομάδα για φέτος με βάση τη διοικητική / οικονομική της κατάσταση - όχι με βάση το ρόστερ (αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος)
Υπόψην, δεν θέλω να μου πεις ΑΝ
θέλω να μου πεις την προσδοκία σου με βάση την κατάστασή της ρεαλιστικά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την ομάδα για φέτος με βάση τη διοικητική / οικονομική της κατάσταση - όχι με βάση το ρόστερ (αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος)
τι ρωτας τωρα κ συ ρε μοικαν... αν δεν δουμε 5-6 επισημα παιχνιδια πως θα τσουλισει το τοπι ασφαλες συμπερασμα δεν βγαινει... ρεαλιστικα με βαση την οικ. κατασταση οπως λες αν η ομαδα τερματισει 3η κ παλεψει στα πλευ οφ για 2η εγω θα ειμαι ευχαριστημενος... αλλα μην ξεχνας οτι περσυ με χιλια μυρια προβληματα πηρε τιτλο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
1η και 2η θέση είναι κλεισμένες από ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ (πρσωπική άποψη). Από εκεί και πέρα ΑΕΚ, Άρης και ΠΑΟ (τα βάζω με αλφαβιτική σειρά) θα παλέψουν για τη 3,4 και 5η θέση χωρίς να αποκλείω και κάποια ομάδα έκπληξη. ΑΝ η ΑΕΚ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙ (γιατί για μένα κατόρθωμα θα είναι) να πάρει τη 2η θέση τότε θα έχει κάνει πετυχημένη χρονιά. Αν τερματίσει μεταξύ 3-5θέσης θα είναι κάτι που θα το περιμένω, από εκεί και κάτω αποτυχημένη. Στην Ευρώπη ήμασταν τυχεροί και μας έκατσε βατός αντίπαλος (αν παίζαμε με τους Εβραίους πχ θα ήταν δύσκολα τα πράγματα) οπότε ΠΡΕΠΕΙ (και για οικονομικούς λόγους) να περάσουμε στους ομίλους. Εκεί η ΑΕΚ θεωρώ πως μπορεί να μαζέψει το ΛΙΓΟΤΕΡΟ 3 βαθμούς. Περισσότεροι επιτυχία (καλά δε μιλάω για 4, αλλά από 5 και πάνω) ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ αποτυχία. Στο κύπελλο όσο πιο μακριά μπορεί, αλλά κατάκτησή του το θεωρώ απίθανο. ΑΝ μπορέσει και κάνει το μπακ το μπακ θα είναι έκπληξη...
Να πω όμως κάτι. Μια βδομάδα πριν το τέλος της μεταγγραφικής περιόδου θεωρώ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ να της κάτσει της ΑΕΚ κελεπούρι. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. Όποιος χαφ και να αποκτηθεί από αυτούς που λέγονται, ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. Απλά θα καλύψει το κενόπου υπάρχει εκεί. Επίσης θεωρώ γελίο η ομάδα (διοίκηση και προπονητής) να θέλουν να σκάσουν 250χιλιάρικα (ΜΟΝΟ στην ομάδα) για έναν παίκτη που είναι για τη Β εθνική της Ισπανίας, που είναι 25 ετών, και να μη μπαίνουν ΚΑΝ στο κόπο βολιδοσκοπήσουν τον Πανσεραικο για τον Ανάκογλου (ξέρω σας τα έχω πρήξει) που είναι μόλις 20χρονών και θεωρώ ότι είναι και μια καλή επένδυση για το μέλλον και ο οποίος είναι καλός και στα ανασταλτικά και στα δημιουργικά του καθήκοντα. Είναι, για μένα λάθος, όπως λάθος είναι και του Χιμένεθ που ξαναέστειλε τον Εγγλέζου στη Β ομάδα από τη στιγμή που δεν έχει πλειάδα αμυντικών μπακ.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.282
Πόντοι
22.785
ΦΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΦΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
σας αρεσε η ΠΙΤΑ :shit: :shit: :shit: :shit:
σας εκλασε και αυτος

Koλητέ γγγγγάμα τήν ΠΙΤΑ ................ :rockon: :rockon:www.iimmgg.com/image/0d6de21d7647e8107e9272399d4b64e6] [/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom