Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (3 μέλη και 16 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Δήλωση Τσίωλη για τον Ντίκο

Για την πρώτη εμφάνιση του Ντίκο: «Ήθελα να δώσω το στίγμα στον παίκτη για το πώς πρέπει να ξεκινήσει να προσαρμόζεται. Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι γιατί ήρθε από το πουθενά, αποτελεί παίκτης του Άρη εδώ και μερικές ώρες και από αυτά που έδειξε στο γήπεδο θα ξέρουμε που θα πρέπει να εστιάσουμε στο παιχνίδι του ώστε να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει και στον ματς με τον ΠΑΣ».

Τι; Δε τον πήραν μέσα από τα χέρια της μελλοντική νταμπλουχου Ιταλίας Λάτσιο; Ούτε από τη μελλοντικη νταμπλουχου Κύπρο ΕΜΠ;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι βρωμοκωλε αντρα με ανοιγμενο τον χανουμικο σου κωλον θα περιμενεις να σε μαμησει ο ντικος
ετσι θα ασχολεισαι συνεχεια με εμας
ειμαι ο βασικος ανταγωνιστης για την 2η θεση αλλωστε

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ετσι βρωμοκωλε αντρα με ανοιγμενο τον χανουμικο σου κωλον θα περιμενεις να σε μαμησει ο ντικος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τωρα που πηρες και το Χ απο την κερκυρα ποιος σε πιανει... πρωτο φαβορι για τιτλο εισαι...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι..Πες του μόνο να πάρει φόρα και να έρθει με τον κόλον για να τον φάει όλον. Τι θέλει; Μήπως θέλει αράπικο (μιας και είναι πλέον ΑΡ.ΗΣ (ΑΡάπηδες ΗΣέλθετε) έχουμε Μπέλεκ. Μήπως προτιμάει πούτσο Βίκιγκ; Έχουμε. Μήπως το θέλει Ισπάνικο; Και από αυτό έχουμε; Ή μήπως πατροπαράδοτο ελληνικό; Και από αυτόν έχουμε. Ότι θέλει το αγόρι έχουμε...Δε θα το αφήσουμε με το παράπονο

Α! Και που είσαι!!! Ελπίζω να τα έχεις στο πρόγραμμά σου αυτά που λες εδώ (ξέρεις το παραλίμνι νταμπλ στη κύπρο, η Λάτσιο στην Ιταλία, εσύς Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για τη 2η θέση)...Θα πρέπει να κάνεις πάταγο εσύ στην Ελλάδα...Ο καλύτερος σταντ απ κομίντιαν

Πάρε τώρα από τον πουθεναματζή σου τον Ντίκ(ο) και άμε στο καλό. Α! Και που είσαι! Δώσε χαιρετίσματα και στον Πόπη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....Άκου Πόπης!!!! Τράβελος είναι; Μάλλον γι αυτό πληρώνει για Ντίκ(ους) και Ρεντέριους βιαστές...Τον τρώει το κολοτρυπιδάκι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
με τετοιες κοτρονες που πεταει ολους μας βλεπω να φοραμε κρανος σε λιγο...
σκασε ρε εραστη φαλαινων κτλ...
οταν στα παστελωνει ο ντικος και ο ρεντεριας
θα λες vay vay στα μουσουλμανικα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ναι..Πες του μόνο να πάρει φόρα και να έρθει με τον κόλον για να τον φάει όλον. Τι θέλει; Μήπως θέλει αράπικο (μιας και είναι πλέον ΑΡ.ΗΣ (ΑΡάπηδες ΗΣέλθετε) έχουμε Μπέλεκ. Μήπως προτιμάει πούτσο Βίκιγξ; Έχουμε; Μήπως το θέλει Ισπάνικο; Και από αυτό έχουμε; Ή μήπως πατροπαράδοτο ελληνικό;

Α! Και που είσαι!!! Ελπίζω να τα έχεις στο πρόγραμμά σου αυτά που λες εδώ (ξέρεις το παραλίμνι νταμπλ στη κύπρο, η Λάτσιο στην Ιταλία, εσύς Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για τη 2η θέση)...Θα πρέπει να κάνεις πάταγο εσύ στην Ελλάδα...Ο καλύτερος σταντ απ κομίντιαν

Πάρε τώρα από τον πουθεναματζή σου τον Ντίκ(ο) και άμε στο καλό. Α! Και που είσαι! Δώσε χαιρετίσματα και στον Πόπη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....Άκου Πόπης!!!! Τράβελος είναι; Μάλλον γι αυτό πληρώνει για Ντίκ(ους) και Ρεντέριους βιαστές...Τον τρώει το κολοτρυπιδάκι του  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο ποπης εχει φραγκα αγορι μου
τι ειναι σαν και εσας φτωχοπουστας...
ρε αντε τραβα να σε διακορευεσουν οι γεωργιανοι
ρε αντε τραβα στο αμπαρι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
σκασε ρε εραστη φαλαινων κτλ...
οταν στα παστελωνει ο ντικος και ο ρεντεριας
θα λες vay vay στα μουσουλμανικα
μλκα ουτε για Χ στην κερκυρα δεν κανει το τομαρι σου... ετοιμασου για κηδειες απο ατρομητους φετος :tooth:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρεντερία μέχρι ενός ορίου

Δυσκολίες συναντούν (και) στην περίπτωση του Γουόσον Ρεντερία οι ιθύνοντες του Άρη που φοβούνται ότι ούτε η υπόθεση του Κολομβιανού επιθετικού θα τελειώσει θετικά, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού σε μια βδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Κι αυτό διότι αντί ήδη να έχει μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη για να τελειώσει η μεταγραφή (επικυρώνοντας την κατ’ αρχήν συμφωνία στο οικονομικό) εκείνος δεν εμφανίζεται τελικά τόσο «ζεστός» να υπογράψει στους «κίτρινους».

Έτσι, λοιπόν, δεν πρόκειται να τον περιμένουν για πολύ ακόμα και εμφανίζονται έτοιμοι να ενεργοποιήσουν μια από τις αμέσως επόμενες επιλογές της λίστας τους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τόσο καλός τράβελος είναι ο Πόπης που έχει βγάλει και φράγκα;;;; Μπράβο...Τον γαμεί όλη η σούπερ 3 μάλλον ε, γι αυτό.Χάνει όμως και τον βιαστή τον Ρενταριά...Πάλι καλά που του έμεινε ο Ντικ(ος) για να έχει να τον μαμεί....
Θέλεις να έρθεις μαζί μου στο αμπάρι; Να σου δείξω που είναι τα διπύθμενα και πως μπαίνω σε αυτα;;;;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
μλκα ουτε για Χ στην κερκυρα δεν κανει το τομαρι σου... ετοιμασου για κηδειες απο ατρομητους φετος :tooth:
ποιος ατρομητος ρε
ηδη ο μητρογλου εχει βαλε 6,5 κιλα και ο τατος εκλεισε στον γαυρο
ποιος ατρομητακος τωρα
ετοιμασου για γερα πρωκτικα στου χαριλαου
27.000 θα μαστε
η ομαδα παει 2η με 3η θεση με τα χαλια παναθηναικου και την μετρια αεκουλα-κοτουλα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ποιος ατρομητος ρε
ποιος ατρομητακος τωρα
27.000 θα μαστε
η ομαδα παει 2η με 3η θεση με τα χαλια παναθηναικου και την μετρια αεκουλα-κοτουλα
ο τατος πωληθηκε στον γαυρο αλλα εμεινε δανεικος στον ατρομητο...
τι 27000 μωρε παπαριδη... στο δευτερο γυρο ουτε ταξι δεν θα γεμιζεις...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266

Δυσκολίες συναντούν (και) στην περίπτωση του Γουόσον Ρεντερία οι ιθύνοντες του Άρη που φοβούνται ότι ούτε η υπόθεση του Κολομβιανού επιθετικού θα τελειώσει θετικά, μιας και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού σε μια βδομάδα ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Κι αυτό διότι αντί ήδη να έχει μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Θεσσαλονίκη για να τελειώσει η μεταγραφή (επικυρώνοντας την κατ’ αρχήν συμφωνία στο οικονομικό) εκείνος δεν εμφανίζεται τελικά τόσο «ζεστός» να υπογράψει στους «κίτρινους».

Έτσι, λοιπόν, δεν πρόκειται να τον περιμένουν για πολύ ακόμα και εμφανίζονται έτοιμοι να ενεργοποιήσουν μια από τις αμέσως επόμενες επιλογές της λίστας τους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τόσο καλός τράβελος είναι ο Πόπης που έχει βγάλει και φράγκα;;;; Μπράβο...Τον γαμεί όλη η σούπερ 3 μάλλον ε, γι αυτό.
Θέλεις να έρθεις μαζί μου στο αμπάρι; Να σου δείξω που είναι τα διπύθμενα και πως μπαίνω σε αυτα;;;;
ενα πουλακι μου ειπε οτι οταν στο βαπορι σας το πιανουν οι πειρατες το δικο σου κωλακι το δινεις εθελοντικα για να το κουρσευουν
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε την φουκαριαρα την αεκ
λεφτα δεν εχει και δοκιμαζει παικτες
σας τα εφαγε ολα ο iceman :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ποιος ατρομητος ρε
ποιος ατρομητακος τωρα
27.000 θα μαστε
Την 2η ξέχνα την. Γράφει ΠΑΟΚ. Για τις θέσεις 3,4,5 είσαι εσύ, ο ΠΑΟ και εγώ. Εκτός και αν προκύψει και καμιά ομάδα έκπληξη. Το μόνο θέμα είναι πως όσο πρόβλημα έχω στα χαφ εγώ άλλο τόσο και περισσότερο έχεις στην επίθεση εσύ. Και εγώ πες ένα χαφ μπορώ να τον κλείσω. Εσένα σου κλείνουν τη πόρτα στη μούρη και εσύ νομίζεις πως τους απορρίπτεις εσύ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Τόσο καλός τράβελος είναι ο Πόπης που έχει βγάλει και φράγκα;;;; Μπράβο...Τον γαμεί όλη η σούπερ 3 μάλλον ε, γι αυτό.Χάνει όμως και τον βιαστή τον Ρενταριά...Πάλι καλά που του έμεινε ο Ντικ(ος) για να έχει να τον μαμεί....
ακομα ενα μεταγραφικο κλασιμο τρωει ο παπΑρης... αντε να δουμε ποιος αλλος θα τους κλασει...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ο τατος πωληθηκε στον γαυρο αλλα εμεινε δανεικος στον ατρομητο...
τι 27000 μωρε παπαριδη... στο δευτερο γυρο ουτε ταξι δεν θα γεμιζεις...
και πιστευεις θα βαλει τα ποδια του στην φωτια;;;;;;;; :idiot:
ξυπναν μνημες

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Την 2η ξέχνα την. Γράφει ΠΑΟΚ. Για τις θέσεις 3,4,5 είσαι εσύ, ο ΠΑΟ και εγώ. Εκτός και αν προκύψει και καμιά ομάδα έκπληξη. Το μόνο θέμα είναι πως όσο πρόβλημα έχω στα χαφ εγώ άλλο τόσο και περισσότερο έχεις στην επίθεση εσύ. Και εγώ πες ένα χαφ μπορώ να τον κλείσω. Εσένα σου κλείνουν τη πόρτα στη μούρη και εσύ νομίζεις πως τους απορρίπτεις εσύ.
ποιος μπαοκ ρε
καλα ρε δεν ειδες το ματς με την καρπατι
Η....ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
χωρις μεταγραφες χωρις τιποτα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ενα πουλακι μου ειπε οτι οταν στο βαπορι σας το πιανουν οι πειρατες το δικο σου κωλακι το δινεις εθελοντικα για να το κουρσευουν
ρε την φουκαριαρα την αεκ
λεφτα δεν εχει και δοκιμαζει παικτες
σας τα εφαγε ολα ο iceman :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang:
Έλα παραδέξουτο το πουλάκι δεν ήταν πουλάκι αλλά πούτσος και μάλιστα ΑΕΚτζη και δε σου το είπε αλλά στον σφύριξε. ;)
Όσο για πειρατές κτλπ δεν είμαι ούτε ναύτης ούτε μούτσος.... Λυπάμε ατύχισες. Αλήθεια ο ένας από τους 2 λαχανάδες που πιάσανε να κάνουν την κυρία ήσουν εσύ; Και ο άλλος ήταν ο Πόπης;;;;

Α και εμείς τουλάχιστον δοκιμάζουμε και κανένα παίκτη. Εσείς που δεν έχετε λεφτά ΟΥΤΕ για αυτό και σας κλείνουν τις πόρτες οι βιαστάδες!!! Σας τα έφαγε όλα ο Νέρι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom