Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακες αντι να τα χωνεται σε σαπορτρς και αρχιδια δεν κανετε ενα ερανο να πληρωθει το παλληκαρι ο μπλανκο και ο αλλος ο νασουτι;;;
να κανετε και ενα καλο....
γιατι γινεστε μονιμως ρομπες....

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαλακες αντι να τα χωνεται σε σαπορτρς και αρχιδια δεν κανετε ενα ερανο να πληρωθει το παλληκαρι ο μπλανκο και ο αλλος ο νασουτι;;;
τελικα ρε καραγκιοζη εισαι πολυ μεγαλος μαλακας  :jerking: :jerking:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκα δεν σε κάλεσε ο χοντρός στα γενέθλια του σήμερα να συζητήσετε για την πανάξια και πέραν πάσης αμφισβήτησης παντοκρατορία του οσφπ σε Ελλάδα και Ευρώπη

Γενέθλια έχει σήμερα (30/7) ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κλείνει τα 45 του χρόνια.

www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1]http://www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καπταιν της μαλακιας αμα συμμαχησεις με ολες τις χιλιοχυμενες πουτανες μου θα γινεις το νεο πουτανακι μου...
προσπαθησε το λιγο...αξιζει  ;) ;) ;)
ειναι γλυκια η πουτσα μου...θα το διαπιστωσεις...καλως ηρθες ...αλλωστε εγω σε εχω καλωσορισει αλλα δεν το πηρες χαμπαρι μαλλον... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αχαχαχαχαχαχααχ....βλεπω προστεθηκαν καινουργιοι μαλακες στην παρεα....ειστε ατελειωτοι τελικα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα περασουμε καλο χειμωνα παλι....ναστε καλα....
εδω εισαι καπετανιο της πιπας....εγω σε καλωσορισα αλλα εσυ δεν παιρνεις χαμπαρι... :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλη διασκεδαση...μην χαθειτε στο μετρημα...στα εξι σταματησε  :2funny: :2funny: :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Κανας πιτσιρικας της ....... θα ειναι,που ....... πανω ο ..... του,και προσπαθει μεσα απο εδω να αναστηθει χα χα.Τον καταλαβαινω και τον συμπονω περαστικα  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλος μαλακας ειναι...τον τσεκαρισα απο την αρχη...δεν κανω λαθος εγω...ειμαι ψυχολογος/....μαστερ νο2 ειναι...
Ριξε και μια ματια στον καθρεφτη σου να δεις τον μεγαλυτερο μαλακα in europe  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Κανας πιτσιρικας της σφαλιαρας θα ειναι,που ασελγουσε πανω ο γερος του,και προσπαθει μεσα απο εδω να αναστηθει χα χα.Τον καταλαβαινω και τον συμπονω περαστικα  :2funny: :2funny:
Λοιπόν τέλος με τον χρηστίδη
Εχει ενα δικό του χιούμορ και κάνει καζούρα αλλά δεν βρίζει μανάδες πατεράδες σπίτια κτλ
Η τον αποδέχεσαι ετσι όπως είναι και κάνετε καζούρα ή μην ασχολεισαι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κανας πιτσιρικας της ....... θα ειναι,που ....... πανω ο ..... του,και προσπαθει μεσα απο εδω να αναστηθει χα χα.Τον καταλαβαινω και τον συμπονω περαστικα  :2funny: :2funny:
κοιτα...βιαστηκα να σου πω μπραβο νομιζοντας οτι το εσβησες...
ξαναλεω οτι εδω εχουμε καποιους κωδικες που δεν ξεπερνιουνται τα ορια ,,,δεν ανακατευουμε μαναδες και πατεραδες...
προσωπικα σταρχιδια μου για την μαλακια που βαραει εσενα ...αλλα συμβουλευτικα σου λεω σβησε την μαλακια που εγραψες...
δεν ειναι ντροπη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom