Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ρε τον αργεντινο... βλεπει οτι ομαδα να του δωσει μυριο δεν παιζει και σου λεει κατσε να παρουμε τα χρεωστουμενα γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα... τι να σου κανω κυριε μπλανκο που πηραν τα μυαλα σου αερα? φταινε και οι παπαρες οι μανατζερ καμια φορα... ποια ομαδα στην ευρωπη θα δωσει εναμιση μυριο το χρονο για μπλανκο? :jerking:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Τα παίρνουμε απο την Marvel, γι' αυτό; :grin: :grin: :grin:
παντως το Θορ ηταν ψιλομουφα και πολυ ψευτικο... το καπταιν μου αρεσε,την πηγαν στον Β παγκοσμιο την ιστορια και αυτο ηταν κατι που δεν περιμενα...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Συνημμένα

• f2596891c843d03eb5b0700a15424708_L.jpg
    f2596891c843d03eb5b0700a15424708_L.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 22

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
το καπταιν μου αρεσε,την πηγαν στον Β παγκοσμιο την ιστορια και αυτο ηταν κατι που δεν περιμενα...
Μα έτσι έπρεπε να το κάνουν, καθώς από τον Β' παγκόσμιο Πόλεμο αρχίζει η ιστορία του ήρωα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ρε τον αργεντινο... βλεπει οτι ομαδα να του δωσει μυριο δεν παιζει και σου λεει κατσε να παρουμε τα χρεωστουμενα γιατι ειναι δυσκολα τα πραγματα... τι να σου κανω κυριε μπλανκο που πηραν τα μυαλα σου αερα? φταινε και οι παπαρες οι μανατζερ καμια φορα... ποια ομαδα στην ευρωπη θα δωσει εναμιση μυριο το χρονο για μπλανκο? :jerking:
Να με συμπαθάς, αλλά και εμένα αν η ΑΕΚ μου χρωστούσε 200χιλιάρικα θα την έτρεχα όπου έβρισκα να τα πάρω. Δε τα έκλεψε. Δεδουλευμένα είναι. Άλλο αυτο το αν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα ή όχι και άλλο να πάρει αυτά που του οφείλονται. Μη τα μπερδεύουμε

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα έτσι έπρεπε να το κάνουν, καθώς από τον Β' παγκόσμιο Πόλεμο αρχίζει η ιστορία του ήρωα.
Ρε σεις για πείτε μου ποιες ταινίες έχουν βγει με ήρωες από το Iron Man 2 και μετά για να κοιτάξω μήπως και τις βρω σε κανένα torrent

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Να με συμπαθάς, αλλά και εμένα αν η ΑΕΚ μου χρωστούσε 200χιλιάρικα θα την έτρεχα όπου έβρισκα να τα πάρω. Δε τα έκλεψε. Δεδουλευμένα είναι. Άλλο αυτο το αν έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα ή όχι και άλλο να πάρει αυτά που του οφείλονται. Μη τα μπερδεύουμε
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, από την στιγμή που τα δούλεψε τα δικαιούται κανονικά.
Τώρα αν θα καταφέρει να τα πάρει είναι άλλο θέμα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Ρε σεις για πείτε μου ποιες ταινίες έχουν βγει με ήρωες από το Iron Man 2 και μετά για να κοιτάξω μήπως και τις βρω σε κανένα torrent
Στον Iron Man 2, είχε γίνει αναφορά σε Captain America και Thor.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν δεχτει διακανονισμο θα τα παρει... αν κανει μαγκες που σινηθος τις ξεκινουν οι μανατζαρεοι τον βλεπω να περνει ενα @...
ευτυχος που θα παρει τα φραγκα απο νοβα και κονεξ ο αδαμιδακος την αλλη βδομαδα και θα αρχισει να πλερωνει...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
θορ και καπταιν... με υποτιτλους στο webhouseworld.net  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ, από την στιγμή που τα δούλεψε τα δικαιούται κανονικά.
Τώρα αν θα καταφέρει να τα πάρει είναι άλλο θέμα.
Η προσφυγή στην ΦΙΦΑ είναι ένα μέτρο πίεσης προς την ομάδα. Αν η ομάδα δε τσιμπήσει τότε θα πάμε δικαστικώς. Το θέμα είναι πως έχει κάνει προσφυγή και ο Νασούτι, οπότε ΛΟΓΙΚΑ η ΑΕΚ θα καταφύγει σε συμβιβαστική λύση. Αλλιώς δε ξέρει κανένας το τι θα αποφασίσει η ΦΙΦΑ. Μπορεί πχ να πει ότι η ΑΕΚ δε μπορεί να κάνει μεταγραφές αν δε πληρώσει αυτά που χρωστάει προς τους παίκτες. Πάντως για μένα αυτά τα πράγματα είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στον Iron Man 2, είχε γίνει αναφορά σε Captain America και Thor.
Θυμάμαι που σε κάποια στιγμή έδειξε τη μισοτελιωμένη νέα (;) ασπίδα του Κάπταιν. Για τον Θορ δε μπορώ να θυμιθώ.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ακόμη η Μπέρμι δεν τονν έχει αφήσει ελέυθερο. Πάντως μέχρι την Τετάρτη θα ξέρουμε και γι αυτόν και για τον Ντίοπ. Και θα ξέρει και ο Χιμένεθ κυρίως.
οτι και να κανει η μπερμινγχαμ ο παιχτης εχει βγαλει εισητηρια :grin: μετα τις δηλωσεις του ιδιου αλλα και του μανατζερ του αν χαλασει η δουλεια θα ειμαστε και πολυ γκαντεμηδες ρε αδερφε...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Θυμάμαι που σε κάποια στιγμή έδειξε τη μισοτελιωμένη νέα (;) ασπίδα του Κάπταιν. Για τον Θορ δε μπορώ να θυμιθώ.
Για τον Θορ η αναφορά ήταν όταν ένας πράκτορας είχε μείνει στο σπίτι του Σταρκ να τον προσέχει και τον πήραν τηλέφωνο να πάει στο Νew Mexico ή στο κανονικό Mexico, όπου βρέθηκε ο Θορ. Και εκτός απο αυτό στα credits της ταινίας μετά απο λίγο εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα του Θορ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για τον Θορ η αναφορά ήταν όταν ένας πράκτορας είχε μείνει στο σπίτι του Σταρκ να τον προσέχει και τον πήραν τηλέφωνο να πάει στο Νew Mexico ή στο κανονικό Mexico, όπου βρέθηκε ο Θορ. Και εκτός απο αυτό στα credits της ταινίας μετά απο λίγο εμφανίστηκε η πρώτη εικόνα του Θορ.
Δε μπορώ να θυμηθώ  >:(.. Όσο για τα κρέντιτς όταν βλέπω ταινία γενικά ποτέ δε κάθομαι να τα δώ εκτός και αν έχει τίποτα μπλούπερς

οτι και να κανει η μπερμινγχαμ ο παιχτης εχει βγαλει εισητηρια :grin: μετα τις δηλωσεις του ιδιου αλλα και του μανατζερ του αν χαλασει η δουλεια θα ειμαστε και πολυ γκαντεμηδες ρε αδερφε...
Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ολίγον τι γκαντέμηδες σαν ομάδα

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκα θα παίξεις λίγη μπαλίτσα επιτέλους :uglystupid:

Σύμφωνα με... κουτσομπολίστικο δημοσίευμα, η Ελενα Παπαβασιλείου φλερτάρει με τον Σάββα Γκέντσογλου, με τον οποίο συναντήθηκε για άλλη μια φορά πριν εκείνος αναχωρήσει για την Σλοβενία για την προετοιμασία της ΑΕΚ

www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1]http://www.sport.gr/default.asp?pid=112&la=1[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom