Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κανας πιτσιρικας της ....... θα ειναι,που ....... πανω ο ..... του,και προσπαθει μεσα απο εδω να αναστηθει χα χα.Τον καταλαβαινω και τον συμπονω περαστικα  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:εισαι μεγαλη αδερφη τελικα...καλη συνεχεια ρε μαγκα...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Κανας πιτσιρικας της ....... θα ειναι,που ....... πανω ο ..... του,και προσπαθει μεσα απο εδω να αναστηθει χα χα.Τον καταλαβαινω και τον συμπονω περαστικα  :2funny: :2funny:

δεν θα λες πολλά μην τον χάσουμε.
δεν σε έφτιαξε;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μετά τα κουλούρια
ήρθαν και οι
%CE%94%CF%8D%CE%BF+%CE%86%CF%83%CF%83%CE%BF%CE%B9.bmp

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μεγάλη μαλακία αυτή με τον Μπλάνκο. Πρέπει να του χρωστάμε κοντά 200 χιλιάρικα. Τρελλή κοροιδεία του παίξαμε. Θα πάει στη Φιφα, και ήδη έχει καταφύγει εκεί και ο Νασούτι. Αν βγάλει καμιά απόφαση η ΦΙΦΑ που θα απαγορεύει στην ΑΕΚ να κάνει μεταγραφές μέχρι να αποπληρώσει τότε να δω τι θα λέμε.

Kαλο θα σας κανει. Με τι μπατζετ θα πατε να χτυπησετε Ονουατσι και Καρντοσο; Εκτος αν θελουν μερικοι τα ανοιγματα α λα Ριβαλντο (και τις συνεπειες αυτων).

ΥΓ Ειδα το X men Generations, ωραιο με οχι τρελο θεαμα αλλα ενδιαφερον στορυ, prequel των αλλων που ακολουθησαν.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ασβεστάδες (δεξιά και αριστερά)  και
επιθετικά χαφ παρακάλω πολύ  :-
-Θα τα φάτε εδώ ή να σας τα τυλίξω;  :grin:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Kαλο θα σας κανει. Με τι μπατζετ θα πατε να χτυπησετε Ονουατσι και Καρντοσο; Εκτος αν θελουν μερικοι τα ανοιγματα α λα Ριβαλντο (και τις συνεπειες αυτων).

ΥΓ Ειδα το X men Generations, ωραιο με οχι τρελο θεαμα αλλα ενδιαφερον στορυ, prequel των αλλων που ακολουθησαν.
Ξαναλέω πως ΛΟΓΙΚΑ η ενέργεια αυτή είναι μέτρο πίεσης του παίκτη προς την ομάδα. Σιγά ρε και τα λεφτά που χρειάζονται για Καρντόσο και Ονουάτσι. Εξάλλου η ΑΕΚ ΑΝ τελικά πάρει Μίτσελ κλείνει με το ρόστερ (εφόσον μείνει και ο Ντίοπ). ΑΝ δεν έρθει ούτε Μίτσελ ούτε Ντιοπ ΤΟΤΕ θα κινηθούμε για άλλους.

Υ.Γ Είδα Κάπτεν Αμέρικα. Δε ξετρελάθηκα, αλλά ούτε και έκλαψα την ώρα που πήρε για να κατέβει.

Ασβεστάδες (δεξιά και αριστερά)  και
επιθετικά χαφ παρακάλω πολύ  :-
-Θα τα φάτε εδώ ή να σας τα τυλίξω;  :grin:

Αναλόγως με τι θα πληρώσεις; Με αέρα κοπανιστό πολύ δύσκολα ΚΑΙ ασβεστάδες(και 2 μάλιστα) ΚΑΙ επιθετικά χαφ (πληθυντικός κιόλας). Μίτσελ και τέρμα (εκτός ΑΝ τελικά δεν έρθει ο Ντιοπ). Και μετά παίξε 4-3-1-2 που δε χρειάζεσαι και ασβεστάδες (θέλεις όμως ακραία μπακ που να ανεβαίνουν). Α! Αυτός ο Εγγλέζου (αν παίξει ποτέ στην Αγγλία θα το λένε English  :think:) δείχνει πολύ καλά στοιχεία από ότι διαβάζω. Μακάρι

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Οι αντίπαλοι της Ελλάδας:Σλοβακία, Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Λιθουανία, Λετονία και Λίχτενσταϊν θα είναι οι αντίπαλοι της Ελλάδας στα προκριματικά για το Μουντιάλ 2014 στην Βραζιλία.
www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/oi_antipaloi_ths_elladas.1312057.html]http://www.sport24.gr/football/mundial/mountial_2014/oi_antipaloi_ths_elladas.1312057.html[/url]

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Καλημέρα αδέρφια ! 

Μπράβο στίς κούκλες μας  :rockon: :rockon: :rockon:

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατάκτησε η ομάδα στίβου της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά στην ιστορία της

*Ενα ευχαριστώ και στον Παππά που αυτή την φορά δεν άφησε μόνη της την ερασιτεχνική αν και θα μπορούσε

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την θερμη μου καλημερα, σε ολους τους Α.Ε.Κ.τζηδες !!!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Μπραβο και απο εμενα στην ομαδα του ΣΤΙΒΟΥ, που κερδισε το Πανελληνιο Πρωταθλημα !!!
ΑΞΙΕΣ !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Στο Conn-X το Europa League!
O ANT1 παραχώρησε τα δικαιώματα του στο συνδρομητικό κανάλι

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Τεράστια ενίσχυση για το Conn-X TV το οποίο πήρε από τον AΝΤ1 το πακέτο των μεταδόσεων του Europa League στο Conn-X. Η κίνηση αυτή σίγουρα αλλάζει το τηλεοπτικό σκηνικό. Πλέον το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ με σχεδόν όλα τα Ευρωπαϊκά πρωτάθλημα και τον δεύτερο διασυλλογικό θεσμό (στον οποίο συμμετάσχουν τρεις ελληνικές ομάδες) ισχυροποιείται σημαντικά
www.aek365.gr/a-135534/sto-conn-x-to-europa-league.htm]http://www.aek365.gr/a-135534/sto-conn-x-to-europa-league.htm[/url]

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
Θέλω να δω αν αφήσουν κάτι να βλέπουμε ελεύθερα.
Πρέπει να πληρώνουμε ακόμα και για να βλέπουμε λίγη μπαλίτσα ρε πούστη μου; :headbang: :headbang: :headbang:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Έτσι όπως στο Αμέρικα. Θα μείνουν ελεύθερα κάτι μαλακίες εκκπομπές και για να δεις κάτι καλό θα πρέπει να ξηλώνεσαι. Η διαφορά είναι πως στο Αμέρικα δε πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ τα κρατικά κανάλια (βασικά δεν έχουν κρατικά) και νομίζω πως πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα με αυτή τη μαλακία  :jerking: :jerking:

Τεσπα. Έτσι και αλλιώς δύσκολα έβλεπα παιχνίδια της ομάδας οπότε εμένα προς το παρόν το ίδιο μου κάνει. Αλλά μάλλον με την επιστροφή μου στα πατρια εδάφη με βλέπω για κόνεξ

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τι conn-x,nova και μαλακιες... παμε για κανα καφε να τα πουμε και με κανα φιλο αλλιως παιζουν και τα live stream  ;) σιγα μην πληρωσω νταβατζιλικια για να δω μπαλα... στην τελικη πας στο γηπεδο στα εντος και τελειωνει το θεμα...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Έτσι όπως στο Αμέρικα. Θα μείνουν ελεύθερα κάτι μαλακίες εκκπομπές και για να δεις κάτι καλό θα πρέπει να ξηλώνεσαι. Η διαφορά είναι πως στο Αμέρικα δε πληρώνουν μέσω της ΔΕΗ τα κρατικά κανάλια (βασικά δεν έχουν κρατικά) και νομίζω πως πρέπει να είμαστε η μόνη χώρα με αυτή τη μαλακία  :jerking: :jerking:

Τεσπα. Έτσι και αλλιώς δύσκολα έβλεπα παιχνίδια της ομάδας οπότε εμένα προς το παρόν το ίδιο μου κάνει. Αλλά μάλλον με την επιστροφή μου στα πατρια εδάφη με βλέπω για κόνεξ

αν ζεις στην Αθήνα είναι φτηνότερο ένα διαρκείας (και εμπορικά αν το δεις στηρίζεις την ΑΕΚ, όχι την Forthnet ή τον ΟΤΕ)
και άλλη η αίσθηση του γηπέδου και άλλη και άλλη και υποδεεστέρη της τηλεόρασης.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν ζεις στην Αθήνα είναι φτηνότερο ένα διαρκείας (και εμπορικά αν το δεις στηρίζεις την ΑΕΚ, όχι την Forthnet ή τον ΟΤΕ)
και άλλη η αίσθηση του γηπέδου και άλλη και άλλη και υποδεεστέρη της τηλεόρασης.
σωστος

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όταν είμαι στην Ελλάδα και η ομάδα παίζει εντός έδρας και ψήνονται και φιλαράκια πάω στο ΟΑΚΑ. Μόνος να πάω δε λέει. Εκτός και αν η κουμπάρα μου έχει καταφέρει να κάνει τον γίο της ΑΕΚ και τον έχει γλιτώσει από τα δόντια του πατέρα της και του αδερφού της (ΟΣΦΠ) και από αυτά του άντρα της (ΠΑΟ) οπότε θα παίρνω τον πιτσιρικά και θα πηγαίνω μπας και ρίξω και κανένα γκομενάκι  ;)
Όταν παίζει εκτός έδρας δύσκολα να πάω για καφέ. Δε καπνίζω, το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια σχεδόν και το χειμώνα είναι ολίγον τι Συριανός τεκές οι καφετέρειες.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Όταν είμαι στην Ελλάδα και η ομάδα παίζει εντός έδρας και ψήνονται και φιλαράκια πάω στο ΟΑΚΑ. Μόνος να πάω δε λέει. Εκτός και αν η κουμπάρα μου έχει καταφέρει να κάνει τον γίο της ΑΕΚ και τον έχει γλιτώσει από τα δόντια του πατέρα της και του αδερφού της (ΟΣΦΠ) και από αυτά του άντρα της (ΠΑΟ) οπότε θα παίρνω τον πιτσιρικά και θα πηγαίνω μπας και ρίξω και κανένα γκομενάκι  ;)
Όταν παίζει εκτός έδρας δύσκολα να πάω για καφέ. Δε καπνίζω, το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια σχεδόν και το χειμώνα είναι ολίγον τι Συριανός τεκές οι καφετέρειες.
υπαρχουν και καφε που δεν καπνιζουν σε ολο το χωρο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom