Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (3 μέλη και 18 επισκέπτες)

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Όταν είμαι στην Ελλάδα και η ομάδα παίζει εντός έδρας και ψήνονται και φιλαράκια πάω στο ΟΑΚΑ. Μόνος να πάω δε λέει. Εκτός και αν η κουμπάρα μου έχει καταφέρει να κάνει τον γίο της ΑΕΚ και τον έχει γλιτώσει από τα δόντια του πατέρα της και του αδερφού της (ΟΣΦΠ) και από αυτά του άντρα της (ΠΑΟ) οπότε θα παίρνω τον πιτσιρικά και θα πηγαίνω μπας και ρίξω και κανένα γκομενάκι  ;)
Όταν παίζει εκτός έδρας δύσκολα να πάω για καφέ. Δε καπνίζω, το έχω κόψει εδώ και 3 χρόνια σχεδόν και το χειμώνα είναι ολίγον τι Συριανός τεκές οι καφετέρειες.

μόνος να πας όντως δεν λέει. αν θες παρέα θα στέλνεις ένα πμ, ημείς είμεθα μόνιμοι θαμώνες της αρένας στη Θ5.
ίσως η απόδοση της αγαπημένης μας ομάδας και η συχνή παρακολούθηση της έκαναν τα ματάκια μου να πονέσουν και να χρειαστούν ενίσχυση γυαλιών.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
μόνος να πας όντως δεν λέει. αν θες παρέα θα στέλνεις ένα πμ, ημείς είμεθα μόνιμοι θαμώνες της αρένας στη Θ5.
ίσως η απόδοση της αγαπημένης μας ομάδας και η συχνή παρακολούθηση της έκαναν τα ματάκια μου να πονέσουν και να χρειαστούν ενίσχυση γυαλιών.
Συνήθως πηγαίνω στη 19, αλλά όταν με το καλό γυρίσω και δε βρίσκω παρέα θα στέλνω μύνημα. Αν και η αλήθεια είναι ότι θέλω κάποια στιγμή να πάω και με την Εύα38 που είναι ΑΕΚτζου. Και η Δόμνα είναι ΑΕΚτζου αλλά χάθηκε από το μπου και δε ξέρω πως θα τη βρω (κοινώς λέω με πλάγιο τρόπο να μου δώσετε τρόπο επικοινωνίας σε πμ  :grin: :grin: ) . Δεν έχω πάει γήπεδο με γυναίκα και θέλω να το δοκιμάσω και αυτήν την εμπειρία  :grin: :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Συνήθως πηγαίνω στη 19, αλλά όταν με το καλό γυρίσω και δε βρίσκω παρέα θα στέλνω μύνημα. Αν και η αλήθεια είναι ότι θέλω κάποια στιγμή να πάω και με την Εύα38 που είναι ΑΕΚτζου. Και η Δόμνα είναι ΑΕΚτζου αλλά χάθηκε από το μπου και δε ξέρω πως θα τη βρω (κοινώς λέω με πλάγιο τρόπο να μου δώσετε τρόπο επικοινωνίας σε πμ  :grin: :grin: ) . Δεν έχω πάει γήπεδο με γυναίκα και θέλω να το δοκιμάσω και αυτήν την εμπειρία  :grin: :grin:

έχει κοντά μου 3 κορίτσια πολύ καιρό τώρα.
μια χαρά συμμετέχουν στα μπινελίκια.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τις περισοτερες φορες ειναι μαλακια να πας γηπεδο με γυναικα... ρωτα κ μενα που εχω παει αρκετες φορες με τετοιου ειδους παρεα  :grin:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
τις περισοτερες φορες ειναι μαλακια να πας γηπεδο με γυναικα... ρωτα κ μενα που εχω παει αρκετες φορες με τετοιου ειδους παρεα  :grin:

αν η γυναίκα έρθει για την εμπειρία ναι, αυτές που εγώ λέω είναι με διαρκείας τουλάχιστον 5 χρόνια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
έχει κοντά μου 3 κορίτσια πολύ καιρό τώρα.
μια χαρά συμμετέχουν στα μπινελίκια.
Αν είναι ρε να έρθω, να μπινελικώνω κίολας να πιάσουμε και κουβέντα.

τις περισοτερες φορες ειναι μαλακια να πας γηπεδο με γυναικα... ρωτα κ μενα που εχω παει αρκετες φορες με τετοιου ειδους παρεα  :grin:
Δεν έχω πάει ούτε μία φορά με γυναίκα στο γήπεδο. Με μια φίλη μου έχουμε δει αγώνα μαζί. Αυτή είναι ΟΣΦΠ και άρρωστη κιόλας. Ο αγώνας που είχαμε δει ήταν σε καφετέρεια ένα αγώνας του ΟΣΦΠ με άλλη ομάδα, και η αλήθεια είναι πως είχα χαζέψει με τα μπινελίκια που έριχνε  :grin:. Δε θα ήθελα να δω αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ μαζί της γιατί θα βριζόμασταν άσχημα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αν η γυναίκα έρθει για την εμπειρία ναι, αυτές που εγώ λέω είναι με διαρκείας τουλάχιστον 5 χρόνια.
ναι οκ αλλο να πας με αεκτζου βαμενη... εγω οσες φορες πηγα ηταν με γκομενες που ηθελαν να ρθουν μονο κ μονο για μενα... οποτε καταλαβαινεις οτι ειναι ψιλοσπασιμο... ασε που αν ειναι και ασχετες σε ζαλιζουν με τις ποιο ηλιθιες ερωτησεις :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Δεν έχω πάει ούτε μία φορά με γυναίκα στο γήπεδο. Με μια φίλη μου έχουμε δει αγώνα μαζί. Αυτή είναι ΟΣΦΠ και άρρωστη κιόλας. Ο αγώνας που είχαμε δει ήταν σε καφετέρεια ένα αγώνας του ΟΣΦΠ με άλλη ομάδα, και η αλήθεια είναι πως είχα χαζέψει με τα μπινελίκια που έριχνε  :grin:. Δε θα ήθελα να δω αγώνα ΟΣΦΠ-ΑΕΚ μαζί της γιατί θα βριζόμασταν άσχημα
καλα ρε γρηγορη, τοσα στεκια παιζουν, εσυ στο γηπεδο θα πας για καμακι?  :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Η κοπελα μου αν και Γαυρος  >:( ειχε ερθει μαζι μου στη  σκεπαστη μεχρι και ΑΕΚ ΙΝΤΕΡ ειχε δει και γουσταρε.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Χα χα αυτο της λεω και εγω αλλα τιποτα εκει κολλημενη με τους Διορισμενους :2funny:

να την ξαναπάς να ευλογηθεί.
διαφορετικά μπορεί να σου γίνει σαν τον Χρηστίδη που γνώρισες χθες.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Για τα φιλικα που λεγαμε τις προαλες και οτι δεν πρεπει να βγαινουν και πολλα συμπερασματα απο αυτα... ο γαυρος μολις εφαγε 5ρα απο τη χερενφειν :tooth:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
να την ξαναπάς να ευλογηθεί.
διαφορετικά μπορεί να σου γίνει σαν τον Χρηστίδη που γνώρισες χθες.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μη λες τετοια γιατι ειναι συνδεδεμενος και αν παρει χαμπαρι τι λεμε θα μας φλομωσει στη  :jerking:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Για τα φιλικα που λεγαμε τις προαλες και οτι δεν πρεπει να βγαινουν και πολλα συμπερασματα απο αυτα... ο γαυρος μολις εφαγε 5ρα απο τη χερενφειν :tooth:
Οι δηλωση του Βαλβερδε μου αρεσε (Βαλβέρδε: "Άλλο πράγμα η Ευρώπη") :2funny:Τωρα το καταλαβε οτι ειναι διορισμενος ο πρωταθλητης στην Ελλαδα και το περνει με το ετσι θελω
ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκες cosmopolitan το κάνατε εδώ μέσα  :s&m_1:

*Ο θρήνος χάντμπολ έπαιζε σήμερα; :tooth:

Stories