Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Άσε ρε που θα σεβαστώ τον μπούλη που η εταιρεία του χρωστάει σε ΟΛΟΝ τον Πειραιά! Και σε Έλληνες και σε ξένους.

Ρε συνΑΕΚτζίδες μπορείτε να μπείτε κανόνικα στον ΑΕΚ365; Γιατί από χθες το βράδυ (ώρα Κίνα) και μετά δε μου φορτώνει τη σελίδα με τίποτα. Γι αυτό ρωτάω. Γιατί διάβασα σε πρωτοσέλιδο για Άπια και θέλω να δω τι γράφει εκεί, αφού όλες οι άλλες ιντερνετικές εφημερίδες που έψαξα δεν έχουν ανανεωθεί από χθες το βράδυ. Αν βρείτε τίποτα εσείς στείλτε λινκ.

Πάντως καλό είναι ο μαλάκας ο Αδαμίδης μόλις πάρει τα λεφτά από νόβα και τα λοιπά να πληρώσει τα χρωστούμενα που συνολικά είναι 2μυριόνια.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Άσε ρε που θα σεβαστώ τον μπούλη που η εταιρεία του χρωστάει σε ΟΛΟΝ τον Πειραιά! Και σε Έλληνες και σε ξένους.

Ρε συνΑΕΚτζίδες μπορείτε να μπείτε κανόνικα στον ΑΕΚ365; Γιατί από χθες το βράδυ (ώρα Κίνα) και μετά δε μου φορτώνει τη σελίδα με τίποτα. Γι αυτό ρωτάω. Γιατί διάβασα σε πρωτοσέλιδο για Άπια και θέλω να δω τι γράφει εκεί, αφού όλες οι άλλες ιντερνετικές εφημερίδες που έψαξα δεν έχουν ανανεωθεί από χθες το βράδυ. Αν βρείτε τίποτα εσείς στείλτε λινκ
Κανονικα φορτωνει... για Απια μονο η ωρα γραφει μεχρι στιγμης...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κανονικα φορτωνει... για Απια μονο η ωρα γραφει μεχρι στιγμης...
Γαμώ το σύμπαν μου γαμώ και τον Μάο τους ρε πούστη μου. Από τότε που έχω έρθει στη γαμω χώρα γαμώ την κίτρινη φυλή μου έχουν γίνει τα ναύρα μου χαρτοπόλεμος με το γαμο νέτ τους.
Ναι εκεί το είδα και εγώ και ψάχνω να δω ΑΝ υπάρχει σαν φήμη και αλλού ή είναι απλά τρελλό ράδιο αρβύλα. Γιατί ο Άπια για να σσκεφτεί έστω να έρθει στην ΑΕΚ θα θέλει το λιγότερο όσα και ο Γκουντ και ως γνωστόν λεφτά ΔΕΝ

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Η δουλειά της ΑΕΚ στη Σλοβενία ολοκληρώθηκε και ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για την ομάδα που δημιουργείται, τα χαρακτηριστικά που θα έχει το ισχυρό σύνολο που «χτίζει» ο... πρωταγωνιστής Χιμένεθ!

Το τέλος ενός ακόμη βασικού σταδίου προετοιμασίας για την ΑΕΚ σηματοδοτεί επί της ουσίας την αρχή πλέον της δημιουργίας της ομάδας που θα βασίζεται στο σύνολο και στη δύναμη του «εμείς» και όχι του «εγώ»...

Το ερώτημα που τίθεται βέβαια είναι κατά πόσον μπορεί ένα (ακόμη και ιδιαίτερα) δυνατό και δεμένο σύνολο να καλύψει τα κενά ποιότητας που παρατηρούνται στο ρόστερ της Ένωσης. Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα θα δοθεί φυσικά κατά τη διάρκεια της σεζόν που ουσιαστικά ξεκινά για την ΑΕΚ όταν θα φτάσει η μέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ του Europa League, τα οποία αποτελούν τη μισή χρονιά (και σε οικονομικό επίπεδο) για την εταιρεία...

Η αλήθεια είναι πως στη φετινή προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» απουσιάζει ο πρωταγωνιστής, το πρόσωπο εκείνο δηλαδή που θα μπορούσε κανείς να το χαρακτηρίσει MVP της προετοιμασίας της ΑΕΚ στη Σλοβενία και στο Μοράφσκι Τόπλιτσε. Δεν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να κατάφερε με τη δουλειά του στις προπονήσεις και την εικόνα του στα πρώτα τρία φιλικά τεστ να εντυπωσιάσει.

Αν όμως κάποιος με ρωτήσει να του αναφέρω ένα και μόνο όνομα που ξεχώρισα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και επέμενε να του πω, θα ανέφερα αυτό του Μανόλο Χιμένεθ. Αυτός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός είναι με μια λέξη δουλευταράς. Προσωπικά με έχει ενοχλήσει πολλές φορές με δηλώσεις του που αγγίζουν τα όρια του λαϊκισμού, ειδικά όταν αναφέρεται στο μεγαλείο της ΑΕΚ και του κόσμου της, το οποίο αναμφισβήτητα δεν το έχει ζήσει (κάτι που του εύχομαι). Από κει και πέρα όμως σε ό,τι αφορά τη δουλειά του δεν μπορώ παρά να του βγάλω το καπέλο και να αναγνωρίσω πως δίνει για την ομάδα το 100% και ακόμη παραπάνω... Απόλυτα οργανωμένος, διαβασμένος, με κέφι και διάθεση διδασκαλίας για να εξελίξει και να αναπτύξει τους ποδοσφαιριστές του, προνοητικός, ικανός και πάνω απ’ όλα ακούραστος και προσαρμοστικός. Το τελευταίο ειδικά για το ρόστερ είναι και το ιδανικό για τη νυν διοίκηση.

Όπως θα διαπιστώσατε σε καθημερινή βάση από τις ανταποκρίσεις μου μέσα από το gazzetta.gr για κάθε μέρα και προπόνηση, μια και δεν θέλω να χάνω καμία όταν είμαι στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (είναι δώρο μάθησης ποδοσφαίρου που δεν... κλοτσάς) το βασικό στοιχείο που δουλεύτηκε στο Μοράφσκι Τόπλιτσε είναι η τακτική με βάση το 4-2-3-1 (το οποίο με μεγάλη ευκολία αλλάζει σε 4-4-2 φλατ αλλά και με ρόμβο, ή 4-1-4-1 ή ακόμη και 4-4-1-1).

Δεν υπήρξε προπόνηση στο γήπεδο (είτε στο Οντράντσι είτε στη Μούρσκα Σόμποτα) στη διάρκεια της οποίας να μη δούλεψε ο 47χρονος τεχνικός έστω για 15-25 λεπτά στην τακτική. Με έμφαση στο ασφυκτικό πρέσινγκ, το... πνίξιμο του αντιπάλου και την άριστη αμυντική λειτουργία των γραμμών ο τεχνικός της ΑΕΚ απέδειξε πως θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα είναι πολύ σκληρό για να… πεθάνει, μια ομάδα την οποία ο εκάστοτε αντίπαλος για να την κερδίσει θα πρέπει να ματώνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι άλλωστε που τόνισε στη βασική ομιλία του (την πρώτη μέρα στη Σλοβενία) ο Χιμένεθ στους «κιτρινόμαυρους».

Η αλήθεια είναι πως έγινε σωστή δουλειά. Πολύ καλή και ποιοτική... Από τους παίκτες πλέον εξαρτάται να αποδείξουν αν μπορούν να ξεπεράσουν λίγο και τον αγωνιστικό τους εαυτό ή αν τελικά έχουν συγκεκριμένο ταβάνι και δεν...

Τώρα στην Αθήνα και στο τουρνουά της Κύπρου ο Χιμένεθ και οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να κάνουν πράξη όσα δούλευαν και να δημιουργήσουν την ομάδα που θα βασίζεται στο «εμείς» και όχι στην ποιότητα ορισμένων παικτών. Δεν θα είναι εύκολο, όπως και η σεζόν που έρχεται, απ’ όλες τις απόψεις. Μην εθελοτυφλούμε...

Από κει και πέρα όμως: ναι, η ΑΕΚ δύναται να είναι φέτος ομάδα-σύνολο που θα πουλάει πολύ ακριβά το τομάρι της και θα υποχρεώνει κάθε αντίπαλο να… φτύνει αίμα για να την κερδίσει. Έχει ξαναγίνει (2004) με ίδια και... χειρότερα υλικά (τότε δεν υπήρχε καν Γκούντγιονσεν, ο οποίος θα δώσει πολλά στην ομάδα) με τον Φερνάντο Σάντος τότε στο τιμόνι, μπορεί να γίνει και τώρα με τον Μανόλο Χιμένεθ...

ΥΓ1. Δουλειά στα στημένα... μηδέν στη Σλοβενία. Δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής και απογοητεύτηκα αφού πρέπει να το κάνει... όπλο της ομάδας το συγκεκριμένο κομμάτι ο Ανδαλουσιανός τεχνικός. Πάντως εκείνος ξέρει καλύτερα και προφανώς θα το κάνει άμεσα. 

ΥΓ2. Δεν γράφω για κανέναν ποδοσφαιριστή (αν ξεχώρισε ή όχι) διότι πραγματικά δεν υπήρχε τέτοιος. Ειλικρινά κανείς, αν εξαιρέσω τον πιτσιρικά Εγγλέζου που επέδειξε εκπληκτική προσαρμοστικότητα σε τακτική και σούπερ τεχνική... Κι όμως, ο συγκεκριμένος στη β' ομάδα απλά δεν υπήρχε...

ΥΓ3. Να προσέχετε από ποιους ενημερώνεστε... Διότι κάποιοι υποτίθεται ότι κάλυπταν την προετοιμασία και δεν παρακολούθησαν ούτε το 40% των προπονήσεων, όπως και καμία συνέντευξη της ομάδας... Και κατά τη διάρκεια της σεζόν θα κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων...

Τέτοιες ομάδες γουστάρω

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Γαμώ το σύμπαν μου γαμώ και τον Μάο τους ρε πούστη μου. Από τότε που έχω έρθει στη γαμω χώρα γαμώ την κίτρινη φυλή μου έχουν γίνει τα ναύρα μου χαρτοπόλεμος με το γαμο νέτ τους.
Ναι εκεί το είδα και εγώ και ψάχνω να δω ΑΝ υπάρχει σαν φήμη και αλλού ή είναι απλά τρελλό ράδιο αρβύλα. Γιατί ο Άπια για να σσκεφτεί έστω να έρθει στην ΑΕΚ θα θέλει το λιγότερο όσα και ο Γκουντ και ως γνωστόν λεφτά ΔΕΝ
Κοιταξε οπου υπαρχει καπνος πρεπει να υπαρχει και φωτια (εστω σπιθα)... λεφτα σιγουρα ΔΕΝ αλλα αν δεν γυρισει ο ντιοπ, πωληθει ο γκεντσογλου και εστω ενας εκ των Λεο,Γκερειρο,Μπερνς τοτε μενουν καποια φραγκα για ακομα ενα συμβολαιο τυπου Μιτσελ... το θεμα ειναι τι κονε εχει ο Αρνααρ με την πλευρα του παιχτη...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαβάστε και δείτε πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Α ρε Αγγλία. Γαμοχώρα είσαι, με σκατόκαιρο και ψιλομύτες ανθρώπους αλλά έχεις και τόσα άλλα καλά....

Απολαύστε τη διάλεξη του προέδρου της Αγγλικής Ομοσπονδίας Οπαδών και συλλογιστείτε τα καλά που θα έφερναν στο ποδόσφαιρο οι Έλληνες οπαδοί εάν κάποια μέρα συνειδητοποιούσαν τη δύναμή τους.

Απαγόρευση μετακίνησης! Απαγόρευση λειτουργίας των συνδέσμων! Απαγόρευση, απαγόρευση, απαγόρευση! Αυτή είναι η λογική των αρχών: Πονάει το χέρι; Κόψτε το! Πώς είναι όμως αλήθεια το ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς; Φαγητό χωρίς αλάτι. 'Η ακόμα χειρότερα... πιάτο αδειανό από φαγητό! Δυστυχώς στην Ελλάδα, όπως και στο μεγαλύτερο μέρος της υφηλίου, όσοι αγαπούν και ακολουθούν τις ομάδες τους, δεν έχουν κατανοήσει κάτι σημαντικό: Τη δύναμη που έχουν και δεν την εξασκούν, ώστε και το... πιάτο τους να είναι γεμάτο και το... φαγητό πεντανόστιμο. Στην Αγγλία αντιθέτως, την έχουν... ψυλλιαστεί. Από το 2002 όταν και δημιουργήθηκε η Αγγλική Ομοσπονδία Οπαδών (αριθμεί 200.000 μέλη), έχουν συμβεί απίθανα πράγματα για το καλό του αθλήματος και των όσων πηγαίνουν στο γήπεδο.

Μέσα στα κέντρα αποφάσεων
Η αφορμή για το εν λόγω θέμα προέκυψε από την επίσκεψη του προέδρου αυτού του ιδιαίτερου οργανισμού, Στιβ Πάουελ, στην Αργεντινή. Ο κύριος αυτός λοιπόν έχοντας ορισμένες σημαντικές αφορμές, προσπάθησε να αφυπνίσει τους Λατίνους συντρόφους του και να τους καταστήσει σαφές πως εάν ενωθούν, μπορούν να αλλάξουν τα πάντα... υπέρ τους. Για παράδειγμα οι Άγγλοι οπαδοί τα εννέα αυτά χρόνια έχουν εξασφαλίσει μία ψήφο στις συνελεύσεις της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου!

Σεβασμός στον οπαδό
Επίσης έχουν καταφέρει να απαγορεύσουν τη διεξαγωγή αναμετρήσεων της Πρέμιερ Λιγκ την ώρα που γίνονται αγώνες των μικρότερων κατηγοριών, με τη λογική ότι οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των μεγάλων επηρεάζουν αρνητικά την προσέλευση του κόσμου σε αυτά τα γήπεδα. Το κορυφαίο όλων όμως είναι πως έχουν πετύχει το εξής: Ακόμα και η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ, η Λίβερπουλ κτλ. εάν θέλουν να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής ενός αγώνα, οφείλουν να το κάνουν 45 μέρες νωρίτερα, ώστε οι οπαδοί να έχουν χρόνο για να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμα της ζωής τους ή ακόμα και αλλάξουν τα εισιτήριά τους. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!

«Εμείς έχουμε τη δύναμη!
«Εάν υπάρχει βεβαιότητα αναφορικά με τη δράση των χούλιγκανς, αυτή είναι η εξής: Δρουν για τους δικούς τους ατομικούς ανόητους λόγους και όχι υπέρ του γενικού καλού των φιλάθλων και της ομάδας τους. Στην Αγγλία όλοι εμείς που ακολουθούμε τις ομάδες μας παντού, έχουμε βάλει στόχο να σταματήσουμε τη βία και σε αυτόν τον τομέα βοηθάμε ακόμα και τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση.

Ξέρετε ποιο είναι το κλειδί για να επιτευχθεί η εξυγίανση; Το πρώτο που πρέπει να συμβεί είναι οι ίδιοι οι σύλλογοι να διαφοροποιήσουν τις σχέσεις τους με τους οπαδούς τους. Όταν φέρεσαι στον οπαδό σαν να είναι ζώο, εκείνος θα αντιδράσει όντως σαν να είναι ζώο. Εάν του φερθείς σαν αυτό που πραγματικά είναι: ένας ευυπόληπτος άνθρωπος που έχει λόξα με την μπάλα, θα ανταποκριθεί πολιτισμένα και με καλή διάθεση σε αυτό που θα του ζητήσεις.

Το άλλο θεμελιώδες είναι η αξιοποίηση των καμερών ασφαλείας. Στην Αγγλία ό,τι και να συμβεί στο γήπεδο, καταγράφεται. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό. Ούτε καν οι πλούσιοι που έχουν γνωριμίες. Όποιος κάνει επεισόδια, δεν μπαίνει ποτέ ξανά στο γήπεδο. Στην Αργεντινή  (διακρίνετε ομοιότητες με την Ελλάδα) αντιθέτως, οι κάμερες είναι απλά διακοσμητικές και εκτός αυτού τις ελέγχουν οι οργανωμένες συμμορίες οπαδών (σ.σ. οι διαβόητοι barras bravas).

Θα πρέπει λοιπόν να αλλάξετε όλα αυτά και ακόμα περισσότερα. Η πραγματική δύναμη βρίσκεται στους οπαδούς. Χωρίς εμάς το ποδόσφαιρο δεν είναι τίποτα. Και αυτό θα πρέπει όλοι μας σε όλο τον κόσμο να τους δώσουμε να το καταλάβουν και να μας σέβονται όπως μας αξίζει».

ΥΓ1. Η απορία του Πάουελ στο φινάλε της κουβέντας του ήταν άκρως ενδεικτική για το πώς κυβερνούν το ποδόσφαιρο ελάχιστοι άσχετοι και η πλειοψηφία δεν έχει τον παραμικρό λόγο στις αποφάσεις: «Πώς γίνεται το 80% των οπαδών να έχει εκφραστεί κατά της ιδέας να ενωθούν η Α' και η Β' κατηγορία της Αργεντινής σε ένα πρωτάθλημα 40 ομάδων και αυτοί που είχαν αυτή την άθλια ιδέα, να δουλεύουν για την υλοποίησή της;»

ΥΓ2. Τι πιθανότητες έχουμε άραγε στην Ελλάδα να δούμε τους οπαδούς ενωμένους να παλεύουν για το καλό του ποδοσφαίρου;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παντου και σε ολα ειμαστε πολυ πισω... Συμπεριφορα? Νοοτροποια? ασε μην τα σηζηταμε... Προχτες εβλεπα ενα ματσακι Σουηδιας απο στρημ (λογο στοιχηματος) αναμεσα σε Μαλμε και Τζουντγκαρντεν, σε μια στιγμη επεσαν 2 κροτιδες και 1-2 μικροαντικειμενα και ξερετε τι εγινε? ο διαιτητης εστειλε τις ομαδες κατευθειαν στα αποδυτηρια και διεκοψε το ματς...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Κοιταξε οπου υπαρχει καπνος πρεπει να υπαρχει και φωτια (εστω σπιθα)... λεφτα σιγουρα ΔΕΝ αλλα αν δεν γυρισει ο ντιοπ, πωληθει ο γκεντσογλου και εστω ενας εκ των Λεο,Γκερειρο,Μπερνς τοτε μενουν καποια φραγκα για ακομα ενα συμβολαιο τυπου Μιτσελ... το θεμα ειναι τι κονε εχει ο Αρνααρ με την πλευρα του παιχτη...
Πολλά τα αν ρε φίλε. Και πες ότι του Ντιοπ είναι κατά 99% σιγουράκι. Τα λεφτά που παίρνει συν άλλα 100 πάνε στον Μίτσελ. Ο Γκερέιρο δύσκολο να φύγει. Δεν είναι μαλάκας. Ξέρει πως δύσκολα θα βρει ομάδα να του δίνει 600χιλιάρικα. Ούτε καν συζητάει να ρίξει τις απαιτήσεις του. Αν πχ δεχόταν να πέσει στα μισά ΜΠΟΡΕΙ και να έμενε. Ο Λεό το έχει πει. Αν δε με θέλετε πείτε το μου. ΛΟΓΙΚΑ για να λέει κάτι τέτοιο δε του έχουν πει τίποτα. Ο Μπέρνς το πολύ πολύ να ενδιαφερθεί μια μεσαία ελληνική ομάδα, αλλά και πάλι δύσκολα θα έρθει πρόταση αγοράς. Ο μόνος που υπάρχει πιθανότητα να φύγει είναι ο Γκέντζο αλλα μη περιμένει η ΑΕΚ να πάρει ένα μύριο από αυτόν. 700 χιλιάρικα μαξ συν ότι γλιτώσει από το συμβόλαιο του(δε ξέρω πόσο είναι). Δηλαδή η ΑΕΚ το ΠΟΛΥ να βάλει στο ταμείο 800 χιλιάρικα. Δεν υπολογίζω τα λεφτά που θα πάρει από νόβα και τα σχετικά γιατί ΑΝ θέλουμε να είμαστε σωστοί θα πρέπει να πληρωθούν οι υποχρεώσεις μας προς τρίτους. Οπότε ο παίκτης θα πρέπει να πάρει ΤΟ ΠΟΛΥ 600 χιλιάρικα το χρόνο για να πούμε πως ΜΟΝΟ για φέτος έχουμε καλύψει το συμβόλαιό του. Βέβαια θα μου πεις ότι θα κινηθούν και τα διαρκείας. Αρχίδια. Με τον Γκουντ πουλήθηκαν περίπου 1500!!! :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Πολλά τα αν ρε φίλε. Και πες ότι του Ντιοπ είναι κατά 99% σιγουράκι. Τα λεφτά που παίρνει συν άλλα 100 πάνε στον Μίτσελ. Ο Γκερέιρο δύσκολο να φύγει. Δεν είναι μαλάκας. Ξέρει πως δύσκολα θα βρει ομάδα να του δίνει 600χιλιάρικα. Ούτε καν συζητάει να ρίξει τις απαιτήσεις του. Αν πχ δεχόταν να πέσει στα μισά ΜΠΟΡΕΙ και να έμενε. Ο Λεό το έχει πει. Αν δε με θέλετε πείτε το μου. ΛΟΓΙΚΑ για να λέει κάτι τέτοιο δε του έχουν πει τίποτα. Ο Μπέρνς το πολύ πολύ να ενδιαφερθεί μια μεσαία ελληνική ομάδα, αλλά και πάλι δύσκολα θα έρθει πρόταση αγοράς. Ο μόνος που υπάρχει πιθανότητα να φύγει είναι ο Γκέντζο αλλα μη περιμένει η ΑΕΚ να πάρει ένα μύριο από αυτόν. 700 χιλιάρικα μαξ συν ότι γλιτώσει από το συμβόλαιο του(δε ξέρω πόσο είναι). Δηλαδή η ΑΕΚ το ΠΟΛΥ να βάλει στο ταμείο 800 χιλιάρικα. Δεν υπολογίζω τα λεφτά που θα πάρει από νόβα και τα σχετικά γιατί ΑΝ θέλουμε να είμαστε σωστοί θα πρέπει να πληρωθούν οι υποχρεώσεις μας προς τρίτους. Οπότε ο παίκτης θα πρέπει να πάρει ΤΟ ΠΟΛΥ 600 χιλιάρικα το χρόνο για να πούμε πως ΜΟΝΟ για φέτος έχουμε καλύψει το συμβόλαιό του. Βέβαια θα μου πεις ότι θα κινηθούν και τα διαρκείας. Αρχίδια. Με τον Γκουντ πουλήθηκαν περίπου 1500!!! :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff:.
Διαβασε και καμια ξενη εφημεριδα :P
Για Λεοναρντο ενδιαφερετε η Στεαουα Βουκουρεστιου η οποια μαλιστα προσφατα πλησιασε και τον Μπλανκο αλλα ο τρελομανατζερ του ζητησε 800 χιλιαρικα + μπονους... τωρα για Γκερειρο στανταρ δεν ειναι μαλακας να φυγει αλλα αν του ανοιξουν την πορτα της εξοδου και του πουν η καθεσε με τα μισα η πανε αλλου τι θα κανει? Για Μπερνς κατι ακουγετε για δανεισμο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ΟΚ, το βρήκα και μπορώ να πω ότι έμεινα μαλάκας με τα λεφτά που ζητάει

Ο Γκανέζος διεθνής Στέφεν Άπια προτάθηκε στην ΑΕΚ από γνωστό μάνατζερ του Άρναρ Γκρέταρσον και θεωρείται πολύ καλή περίπτωση, όμως τα οικονομικά προβλήματα της Ένωσης ίσως δουν ακόμη μία λύση για τη μεσαία γραμμή να απομακρύνεται.

Η «τρύπα» που έχει αφήσει ο Ντιόπ στο κέντρο της ΑΕΚ «φωνάζει» και δεν καλύπτεται με την ενδεχόμενη προσθήκη του Μίτσελ, όμως με τα διαρκείας να μην έχουν φτάσει καν τις 10.000, χρήματα για να αποκτηθεί αμυντικός μέσος δεν υπάρχουν.

Παρά ταύτα ο Γκρέταρσον συνεχίζει να δέχεται προτάσεις, με την τελευταία να του γίνεται από έναν μάνατζερ με τον οποίο τελευταία έχει αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις. Πρόκειται για τον Στέφεν Άπια, ο οποίος διανύει το 31ο έτος της ηλικίας του.

Το μηχανάκι από την Γκάνα έχει μείνει ελεύθερος από την Τσεζένα, με την οποία είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ενώ πριν από αυτήν είχε περάσει από: Μπρέσια, Πάρμα, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε και Μπολόνια.

Η πλούσια καριέρα του Άπια όμως δεν σταματάει εκεί, αφού έχει στην πλάτη του δύο Μουντιάλ (2006, 2010) με την Γκάνα, της οποίας διατέλεσε αρχηγός. Το κασέ του θεωρείται προσιτό, αφού φέρεται να ικανοποιείται με 300.000 ευρώ το χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει κι άλλο στις ενδεχόμενες διαπραγματεύσεις.

Σα πολύ λίγα δεν είναι για κάποιον που πέρσι έπαιξε και σε Μουντιά και είναι και σε μια καλή (για τα ελληνικά δεδομένα) ηλικία; Κάτι δε μου κάθεται καλά

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μπορει να παρει 300 + μπονους... μπορει να ειναι αεκτζης τρελαμενος :grin: δεν ξερω αν θα ειναι αυτος αλλα μακαρι να παρουμε ενα αξιολογο χαφ... αυτα για την ωρα... παω να ριξω καμια πρωινη βουτια  :P τα λεμε αργοτερα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Διαβασε και καμια ξενη εφημεριδα :P
Για Λεοναρντο ενδιαφερετε η Στεαουα Βουκουρεστιου η οποια μαλιστα προσφατα πλησιασε και τον Μπλανκο αλλα ο τρελομανατζερ του ζητησε 800 χιλιαρικα + μπονους... τωρα για Γκερειρο στανταρ δεν ειναι μαλακας να φυγει αλλα αν του ανοιξουν την πορτα της εξοδου και του πουν η καθεσε με τα μισα η πανε αλλου τι θα κανει? Για Μπερνς κατι ακουγετε για δανεισμο...
Ρε για Λεό το είχα διαβάσει και εγώ πριν από καμιά 20αρια μέρες στο ΑΕΚ365, αλλά η ΑΕΚ αξίωνε (σύμφωνα με το δημοσιευμα) ή 1 ή 1.5 μύρια ευρώ (δε θυμάμαι ακριβές ποσό πάντως μύριο σίγουρα) και έγραφε πως δύσκολα θα κινηθεί η Στεάουα. Τώρα ΑΝ κάνουν πρόταση για 700χιλιάρικα και ΟΝΤΩΣ δεν τον υπολογίζει ο Χιμένεθ θα τον εβαζα στο αεροπλάνο και θα του έκλεινα και πρώτη θάση γιατί θα γλίτωνα τα 500χιλιάρικα του συμβολαίου του (μεικτά) και θα είχα και 700 στο χέρι. Σύνολο 1.2 μύρια. Δηλαδή ή ένας καλός αμυντικός μέσος και να μου μένουν και λεφτά ή κλείσιμο πολλών τρυπών γιατί

Η κατάσταση στα οικονομικά της ΑΕΚ είναι τραγική και φαίνεται πως είναι πολλά τα μέτωπα τα οποία είναι ανοικτά και απειλούν την ομάδα.  

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο απειλεί με προσφυγή στη FIFA καθώς ζητάει τα δεδουλευμένα της περσινής σεζόν, αφού από τις 390.000 που του οφείλονταν έχει πάρει μόλις το 1/3, ενώ από την «Ένωση» χρωστάνε και τα πριμ.

Βέβαια, ο Αργεντινός δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για την Ένωση, αφού  χρήματα οφείλονται και σε άλλους ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν, με το συνολικό ποσό να αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ. Χρήματα πρέπει να καταβληθούν και στον Μανόλο Χιμένεθ αλλά και στο τεχνικό επιτελείο του, ενώ από αυτά που έχουν να λαμβάνουν Μαντούκα και Χουανφράν έχουν πάρει μόνο τα μισά.

Επίσης, υπόλοιπο υπάρχει και προς τον Μαϊστόροβιτς, ενώ ο Αλεξόπουλος που έχει υπογράψει υπέρ της αδειοδότησης των «κιτρινόμαυρων» έχει μεταφέρει όλο το ποσό των οφειλών προς αυτόν για αργότερα. Καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο ευχάριστα δεν είναι τα πράγματα για την ΑΕΚ, αφού υπάρχουν και οι Μανωλάς και Γκούντγιονσεν που πρέπει να πάρουν προκαταβολή (150.000 ο πρώτος και 200.000 ο δεύτερος).

Δηλαδή πρέπει να χρωστάμε σχεδόν 2.5 μύρια. Με τα 1.2 μπορώ να πληρώσω αυτούς που μπορούν να καταφύγουν ή έχουν καταφύγει ΗΔΗ στη ΦΙΦΑ και μμου μένουν και κάτι να δώσω έναντι στους άλλου.

Πως να πουν στο Γκερέιρο τα μισά ή πήγαινε αλλού; Να τον αφήσουν ελεύθερο; Θα πρέπει να του δώσουν κάποια φράγκα. Ξαναλέω δύσκολα θα βρεθεί ομάδα για τον Γκερέιρο. Μακάρι να βρεθεί (όχι γιατί είναι παλτό, απλά επειδή ΔΕΝ υπολογίζεται) αλλά δύσκολα. Όσο για τον Μπερνς δεν έχω ακούσει Ελληνική ομάδα να ενδιαφέρεται να τον πάρει δανεικό.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπορει να παρει 300 + μπονους... μπορει να ειναι αεκτζης τρελαμενος :grin: δεν ξερω αν θα ειναι αυτος αλλα μακαρι να παρουμε ενα αξιολογο χαφ... αυτα για την ωρα... παω να ριξω καμια πρωινη βουτια  :P τα λεμε αργοτερα...
Και αν δεν είναι ΑΕΚτζης, ΑΝ έρθει θα γίνει  :grin:. Όπως τον Μπλάνκο που είπε πάλι όχι στον ΠΑΟ (έτσι ρε παιχτούρα μου. Α ρε πούστη αν είχες μείνει στην ΑΕΚ θα έβαζες φέτος καμιά 20αριά γκολ για πλακίτσα με τον Γκούντι να σου δίνει πάρε βάλε πάσες)
Κοίτα ο Άπια σε σωματοδομή είναι Ντίοπ. Στα συν ότι είναι πιο νέος από τον Ντίοπ. Δε ξέρω αν παίζει κάτι άλλο και ζητάει 300. Πάντως είναι να απορείς. Ο Γεωργιάδης στον ΠΑΟΚ θα παίρνει τόσα όσα φαίνεται να ζητάει ο Άπια.  :headbang: :headbang: :headbang:

Υ.Γ Κάνε και καμιά βουτιά και για μένα, γιατί φέτος δύσκολα θα κάνω εγώ.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Καλημερα, καλη εβδομαδα και καλο μηνα, σε ολους τους απανταχου Α.Ε.Κ.τζηδες !!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Kαλημέρα αδέρφια  :rockon:
Καλό μήνα να έχουμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλησπέρα συνΑΕΚτζήδες.
Τελικά ΟΝΤΩΣ προτάθηκε ο παίκτης. Πάντως μου κάνει πολύ εντύπωση το κασέ του. Χαμηλό για έναν παίκτη με τις παραστάσεις τις δικές του.

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Καλησπέρα συνΑΕΚτζήδες.
Τελικά ΟΝΤΩΣ προτάθηκε ο παίκτης. Πάντως μου κάνει πολύ εντύπωση το κασέ του. Χαμηλό για έναν παίκτη με τις παραστάσεις τις δικές του.
Για σε όλους βασικά στη δουλειά μου δουλεύει ένα παλικάρι απο Γκάνα,και μου έπιασε κουβέντα για τον Άπια,κλάσης ανώτερος απο τον Ντιοπ και πολυ καλή Γρηγόρη τριπλά,αλλα γεροντακι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για σε όλους βασικά στη δουλειά μου δουλεύει ένα παλικάρι απο Γκάνα,και μου έπιασε κουβέντα για τον Άπια,κλάσης ανώτερος απο τον Ντιοπ και πολυ καλή Γρηγόρη τριπλά,αλλα γεροντακι
31 ετών γεροντάκι;  :think: :think: :think: :think: Εκτός εάν είναι χωρίς τα καλοκαίρια  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom