Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ωχ λες να με δούλευε ο μαυρουκος θα τον σκισω  :2funny:Ο
Από όσο διάβασα τόσο τον έγραφαν ότι ειναι. 31. Τώρα εκεί κάτω δε ξέρω πως μετράνε τα χρόνια, γιατί έχουν έρθει κάτι 25άρηδες και καλά που ήταν 30 φεύγα (δες Γιεκινί  :grin: )...Πάντως για καλό και για κακό πες του να ετοιμάζει τον κόλο του και προετοιμάσου και εσύ ψυχολογικά  :2funny: :2funny: :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Από όσο διάβασα τόσο τον έγραφαν ότι ειναι. 31. Τώρα εκεί κάτω δε ξέρω πως μετράνε τα χρόνια, γιατί έχουν έρθει κάτι 25άρηδες και καλά που ήταν 30 φεύγα (δες Γιεκινί  :grin: )...Πάντως για καλό και για κακό πες του να ετοιμάζει τον κόλο του και προετοιμάσου και εσύ ψυχολογικά  :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny:  :2funny: χε χε έχω βάλει ταπα

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλησπερα Ενωσιτες!
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα... ο μανατζερ του μπλανκο ειναι τοσο μαλακας και φραγκοκιλερ η τα μυαλα του παιχτη εχουν παρει τοσο πολυ αερα? Τοσο καιρο γυρναει και ζηταει συμβολαιο κοντα στο μυριο τη στιγμη που πολυ μεγαλα ονοματα εχουν υπογραψει σε ομαδες με πολυ λιγοτερα... δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχει παντου οικονομικη κριση?  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Καλησπερα Ενωσιτες!
Τελικα δεν εχω καταλαβει ακομα... ο μανατζερ του μπλανκο ειναι τοσο μαλακας και φραγκοκιλερ η τα μυαλα του παιχτη εχουν παρει τοσο πολυ αερα? Τοσο καιρο γυρναει και ζηταει συμβολαιο κοντα στο μυριο τη στιγμη που πολυ μεγαλα ονοματα εχουν υπογραψει σε ομαδες με πολυ λιγοτερα... δεν εχει καταλαβει οτι υπαρχει παντου οικονομικη κριση?  :think:
Εχει λίγο χρόνο ακόμα
Ρίχνει άδειες να πιάσει γεμάτες  :jerking:
και μετα σαν βρεγμένη γάτα η ουρά κάτω απο τα σκέλια θα παρακαλάει

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Εχει λίγο χρόνο ακόμα
Ρίχνει άδειες να πιάσει γεμάτες  :jerking:
και μετα σαν βρεγμένη γάτα η ουρά κάτω απο τα σκέλια θα παρακαλάει
Που θα παει θα ερθει η στιγμη που θα παρακαλανε και οι δυο τρεχοντας.Ε ρε μαστιγιο που θελουν και οι δυο  :s&m_3:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Ένωση»… για Νέα Φιλαδέλφεια!

Το δεύτερο συνθετικό του ονόματος της, η τήρηση του οποίου θεωρείται απαραίτητη για την επιστροφή στα «πάτρια εδάφη», άρχισε να δικαιολογεί η ΑΕΚ!

Η «Ένωση» μπαίνει… ως τέτοια στο επόμενο στάδιο της προσπάθειας για γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια -με όλες τις πλευρές που δουλεύουν γι’ αυτό (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Δήμος) να συνθέτουν τη Δευτέρα το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας τους.

Στη συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο της Νέας Φιλαδέλφειας επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των φορέων και η δεδομένη επιθυμία του Δήμου να συμπορευθεί μαζί τους στο θέμα του γηπέδου.

Ο Σταύρος Αδαμίδης, λοιπόν, από πλευράς της ΠΑΕ, οι Θανάσης Μιχαήλ, Βασίλης Τόγελος (πρόεδρος και Γενικός Γραμματέας της Ερασιτεχνικής αντίστοιχα), ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (και συμπαραστάτης από την πρώτη στιγμή στο έργο) Γιάννης Βούρος και φυσικά η Δήμαρχος, Έφη Αποστολάκη με τους συνεργάτες της συμφώνησαν απόλυτα στους όρους του μνημονίου συνεργασίας τους.

Μόλις αυτό, λοιπόν, περάσει από την τυπική έγκριση των Δ.Σ. των τριών φορέων και υπογραφεί και επίσημα απ’ αυτούς (προορίζεται να γίνει στις 25-26 Αυγούστου), η ΑΕΚ θα μπορεί -και επισήμως ενωμένη πλέον- να μπει στο τελικό στάδιο της κατάθεσης του φακέλου στο Υπουργείο.

Άντε σιγά σιγά και με σταθερά βήματα να το χτίσουμε το "σπίτι" μας αδέρφιαααα. Μια 10ετία είναι πολύς καιρός.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Καλησπερα Ενωσιτες!
Αυτό που πιστεύω πως έχει γίνει είναι πως πριν 1 χρόνο περίπου ο Θανόπουλος είχε υποσχεθεί στον Μπλάνκο νέο συμβόλαιο κοντά στο μύριο. Τώρα μπορεί να έχουν κάτσει και οι 2 πάνω σε αυτό και να νομίζουν πως μπορεί τα το βρούνε. Ο μάνατζερ έκανε μαλακία που πήγε και ζήτησε παραπάνω λεφτά για τον Μπλάνκο από τους Άραβες. Λεφτάδες είναι, όχι μαλάκες.
Λέτε να έρθει στο τέλος και να λέει "δώστε μου 250 το χρόνο και έρχομαι τρέχοντας; "  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Παντως ο Μπλανκο τωρα θα λεει τι μαλακας ειμουν που δεν υπογραψα για τα 600 +μπονους που εδινε η αεκ... μια χαρα συμβολαιο του προτεινε ο αδαμιδακος και για να λεμε και του στραβου το δικιο περισοτερα δεν αξιζει... ολοκληρος γκουντγιονσεν ηρθε με τοσα... ο Απια ερχετε με λιγοτερα... ο μπλανκο εχουμε πει οκ ειναι φιλοτιμος,εργατικος,δεν δημιουργει προβληματα,βαζει και κανα γκολακι αλλα δεν ειναι η παιχτουρα που θα κανει τη διαφορα σε μια ομαδα για να σκασεις ενα μυριο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Παντως ο Μπλανκο τωρα θα λεει τι μαλακας ειμουν που δεν υπογραψα για τα 600 +μπονους που εδινε η αεκ... μια χαρα συμβολαιο του προτεινε ο αδαμιδακος και για να λεμε και του στραβου το δικιο περισοτερα δεν αξιζει... ολοκληρος γκουντγιονσεν ηρθε με τοσα... ο Απια ερχετε με λιγοτερα... ο μπλανκο εχουμε πει οκ ειναι φιλοτιμος,εργατικος,δεν δημιουργει προβληματα,βαζει και κανα γκολακι αλλα δεν ειναι η παιχτουρα που θα κανει τη διαφορα σε μια ομαδα για να σκασεις ενα μυριο...
Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα και μετά τη φυγή του Σισσέ οι μόνοι παίκτες που αξίζουν το μύριο είναι Μιραλάς, Βειρίνια και πλησιάζει ο Τζιμπούρης. Κανένας άλλος.
Ναι λογικά ίσως και το χτυπάει το κεφάλι του. Αλλά από την άλλη μήπως καλό μας έκανε και δεν υπέγραψε; Γιατί δύσκολα θα βλέπαμε Γκούντιονσεν. Πάντως η αλήθεια είναι πως σε αυτή την ΑΕΚ ο Μπλάνκο στη κορυφή της επίθεσης είτε στο 4-2-3-1 είτε στο 4-3-1-2 σα φουνταριστός και περιφερειακό τον Γκούντι ή τον Λύμπε θα έβαζε αρκετά γκολ. Γιατί μπορεί να έχει 0 τεχνική αλλά είναι πιστολι. Τεσπα. Δε νομίζω να βρεί 800χιλιάρικα καθαρά ΠΟΥΘΕΝΑ. Και στη Γαλλία που διάβασα πως ψάχνει αν του δώσουνε 250 θα πρέπει να είναι και πολύ ευχαριστημένος

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μόλις αυτό, λοιπόν, περάσει από την τυπική έγκριση των Δ.Σ. των τριών φορέων και υπογραφεί και επίσημα απ’ αυτούς (προορίζεται να γίνει στις 25-26 Αυγούστου), η ΑΕΚ θα μπορεί -και επισήμως ενωμένη πλέον- να μπει στο τελικό στάδιο της κατάθεσης του φακέλου στο Υπουργείο.

Άντε σιγά σιγά και με σταθερά βήματα να το χτίσουμε το "σπίτι" μας αδέρφιαααα. Μια 10ετία είναι πολύς καιρός.
ναι το προβλημα ειναι η ομοψυχια
και οχι οτι δεν υπαρχει σαλιο

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ναι το προβλημα ειναι η ομοψυχια
και οχι οτι δεν υπαρχει σαλιο
Αν προχωρησει το θεμα τυπε θα δεις πως θα εμφανιστουν και οι σπονσορες... ειναι καλη μπιζνα το γηπεδικο ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μη λες τετοια γιατι ειναι συνδεδεμενος και αν παρει χαμπαρι τι λεμε θα μας φλομωσει στη  :jerking:
σε ειχα προειδοποιησει στρακι...το καβλι μου ειναι σαν την πρεζα...το ρουφας μια φορα και μετα εξαρτιεσαι απο αυτο...
θα μπαινεις σαν τρελλος στο μπου να βλεπεις αν ειμαι συνδεδεμενος ,ποτε συνδεθηκα τελευταια φορα και θα περιμενεις με αγωνια στο ταμπλο να δεις ποσταρισμα μου για να τρεξεις σαν την πουτανα να κανεις κλικ....
καλως ηρθες στο κλαμπ με τα απειρα πουτανακια μου....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
βεβαια εχεις γκινια γιατι εγω δεν την βγαζω ολη την μερα στο μπου...εχω και κανονικη ζωη...
οποτε αν δεν εισαι καμμενος σαν τον μαστερ της μαλακιας και δεν ξοδευεις ολη σου τη μερα μπροστα απο ενα πι σι θα πρεπει να εχεις αρκετη ευνοια για να με πετυχεις ον λαιν...
στο ευχομαι ειλικρινα !!!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Ρε μαλάκα αηδία κατάντησες,ξεκόλλα λέμε
Γιατί αυτή η εμμονή;

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
την παρουν ρε μαλακαρε
φερατε Χ με μια ομαδα που την ξεκωλιασε ο βολος
αντε με την κωλομαδιτσα σας...
Ρε βλακα αδερφε του Χρισταρχιδη τραβα και γραφε στο thread των σκουλικιων  και οχι εδω.Αιντε αηδια καταντησατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom