alani30
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Καρνεζης
πλακα πλακα αυτο το γκολ τον κατεστρεψε τον κακομοιρο... που να περιμενει και αυτος οτι θα παει για γκολ ο μιτσελ...
Καρνεζης
Και το πρωτο του λαγου το επνιξεπλακα πλακα αυτο το γκολ τον κατεστρεψε τον κακομοιρο... που να περιμενει και αυτος οτι θα παει για γκολ ο μιτσελ...
καλα τωρα εμεις λεμε τα δικα μας... ολα τα γκολ χανονται και ολα μπαινουν... μπαλα ειναι και γυριζει...Και το πρωτο του λαγου το επνιξε
καλα τωρα εμεις λεμε τα δικα μας... ολα τα γκολ χανονται και ολα μπαινουν... μπαλα ειναι και γυριζει...
μπαι δε γουει
μιας και εισαι ο καπταιν ποτε θα βγει το 2ο μερος της ταινιας?
δεν πειραζει θα βολευτουμε με supermanΝα υπολογίζεις τον νέο Captain μετά το 2013, μιας που μεσολαβούν The Avengers και Iron Man 3.
Καλημερα και απο μενα.Θα με δειτε εδωΠότε βγήκε ρε παίδες "Κάπτεν Αμέρικα" ; Εγώ ξέρω μόνο για τον Θορ. Επίσης μεσολαβεί και ο Μπατμαν.
Καλημέρες
Για γελια μου αρεσει που κανουν σχεδια για μεταγραφες(αντι Ντιοπ) :oΧρωστουμενα στον Μπλανκο; Ε οχι, δεν το πιστευω!
ΥΓ: Μ αρεσει που γλυκοκοιτανε ΠΑΟ κ ΑΕΚ τους παικτες της Καβαλας. Εδω δεν πληρωνουν τους δικους τους/πουλανε οσο οσο, οι μεταγραφες τους μαραναν! Και αν για τον ΠΑΟ ειναι θεμα των ιδιοκτητων, στην ΑΕΚ που βασιζεται κιολας στους Σαπορτερς και τα διαρκειας για τη χρηματοδοτηση αφου η κανουλα των αμετοχων εκλεισε, πως θα περιγραφατε το σκηνικο;
Kαλημερα και σε σεναΚαλημέρα αδέρφια!
Δεν υπάρχουν χρωστούμενα....... άκου χρωστούμεναΧρωστουμενα στον Μπλανκο; Ε οχι, δεν το πιστευω!
ΥΓ: Μ αρεσει που γλυκοκοιτανε ΠΑΟ κ ΑΕΚ τους παικτες της Καβαλας. Εδω δεν πληρωνουν τους δικους τους/πουλανε οσο οσο, οι μεταγραφες τους μαραναν! Και αν για τον ΠΑΟ ειναι θεμα των ιδιοκτητων, στην ΑΕΚ που βασιζεται κιολας στους Σαπορτερς και τα διαρκειας για τη χρηματοδοτηση αφου η κανουλα των αμετοχων εκλεισε, πως θα περιγραφατε το σκηνικο;
Α δηλαδη του χρωσταμε,με λιγα λογια τον κοροιδεψαμε χα χα .Καλα να παθει ο ασφεροςΔεν υπάρχουν χρωστούμενα....... άκου χρωστούμενα
υπέγραψε ότι δεν του χρωστάμε για το θέμα της αδειοδότησης
μπας και του δώσουμε τα λεφτά που ήθελε για να μείνει
μετα απο την απομάκρυνση απο το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται κύριε ;)