Captain America
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2011
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Που εξαφανίστηκε ο μοικανις
τυπε ο λαζαρ δεν ειναι απροετοιμαστος... ειχε ξεκινισει προετοιμασια με ραπιντ και παιζει σε εντελος διαφορετικη θεση... επειδη λογο στοιχηματος εχω παρακολουθησει αρκετα παιχνιδια του τουρκικου αλλα και αλλον πρωταθληματων πιστευω οτι μπορω να εχω αποψη για καποιες ομαδες... σου εφερα για παραδειγμα το φιλικο του παοκ με τον πιερικο για να καταλαβεις οτι δεν εχει σημασια τι θα δειξουν οι παιχτες η το συνολο σε ενα φιλικο προετοιμασιας...Ρε αλάνι εσύ έγραψες ότι για να κάνει αυτά σε φιλικό τότε στο πρωτάθλημα θα βγάζει μάτια. Αυτό έχεις μάθει από τα τόσα χρόνια που βλέπεις μπάλα; Και μετά άρχισες να προσπαθείς να κάνεις την τουρκάλα Μπαρτσελόνα. Δεν γίνεται. Δηλαδή αυτός ο απροετοίμαστος Λαζάρ του ΠΑΟΚ όταν παίζει έτσι το κατακαλόκαιρο κόντρα σε ομάδα που έχει ήδη ένα γύρο στα πόδια σημαίνει ότι θα είναι και ο MVP του πρωταθλήματος; Μην παρασυρόμαστε σαν μικρά παιδιά και μην υπερβάλουμε του στυλ έκανε κηδείες και κόντραρε όλους τους μεγάλους ενώ δεν ισχύει. Όπως και το καυτή Τούμπα με τον Πιερικό. Έλεος.
Εκεί είναι η όποια ένστασή μου. Τέσπα. Καλό βράδυ.
ο λαστ η ο γαμω?Που εξαφανίστηκε ο μοικανις
μιλαμε για φοβερες δηλωσεις... αλλα αν κρινουμε απο το οτι ειπε τους κουγια και πατερα ρουφιανους τι καταλαβαινουμε?Μπέος: Είμαι υπέρ της κάθαρσης του ποδοσφαίρου
Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;
και αυτος λαμογιο ειναι μωρε... αλλα απο τα μικρα... δεν κανει μεγαλο κακοΣε καθεστώς προστασίας μαρτύρων ο Αλέξης Κούγιας
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=88975&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=88975&catid=1[/url]
goodnight!
Καληνύχτα αδερφέ!
μην την ψαχνεις διο...με ημερομηνια ληξης ειναι και το ξερει και ο ιδιος...σαν τον τονο ριο μαρε ενα πραγμα...Σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων ο Αλέξης Κούγιας
www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=88975&catid=1]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=88975&catid=1[/url]
τι;;;δεν εχει μπει ακομα;;;αφου ο αλλος ο μαλακας τον εχει και φωτο με το ριγε το κοστουμακι...παραμυθι ειναι;;;φιλε συγγνωμη για το οφφ τοπικ, αλλά ξερεις να τελικα θα μπεί φυλακή ο Μαρινάκης για τα στημένα?????
[move] [/move]
τι;;;δεν εχει μπει ακομα;;;αφου ο αλλος ο μαλακας τον εχει και φωτο με το ριγε το κοστουμακι...παραμυθι ειναι;;;
στην τεταρτη δεν το γνωριζω...αλλα στην δευτερη ειναι ηδη...ετσι ιαλλοιως ολες οι ''αντικειμενικες '' φυλλαδες αυτο δεν ζητανε σημερα;;; ;) ;) ;) ;)τελικά γνωρίζεις εαν την νέα σεζόν ο Ολυμπιακος θα υποβιβαστεί στην 4η Εθνική???